23748
-
#20694 jaja..nekem sem megy mindíg...:)
A képek..hmm...kezdésnek elmegy, olvass el pár technikai dolgokkal foglalkozó könyvet,és fotózz sokat!
Az segít hogy jobb képeid legyenek!:)
Hajrá!
Ha érdekel könyv akkor innen szedd le:
Scott Kelby könyv
Ez meg egy másik könyv -
#20693 Látod,megy ez neked.Jó képek! -
Jonesy93 #20692 Na. Harmadik hozzászólás egymásután, látszik hogy bele kell még jönni. :)
-
Jonesy93 #20691 Egy kis segítség kéréssel kezdeném: Mi a legmegfelelőbb mód a képfeltöltésére és kiposztolására?
Előre is köszi, és bocsi a doublepostért :] -
Jonesy93 #20690 Hello-szia-szevasztok!
Első fórum bejegyzésem, remélem jól csinálom ;]
-
#20689 Nem a szinre gondoltam,az első kép szemcsés nagyon,nem tiszta,a másik sem tiszta annyira.De mind1,én nem mondtam hogy ne tegyél többet,csak elmondtam az én véleményem. -
Sóschips #20688 Pár képben,ha pl a szín élességre gondolsz,direkt én fakítottam meg,mert úgy gondolom,hogy annak az jó áll.De ha gondolod eredetibe is megmutatom. -
#20687 Bevallom hogy van nekem is olyan képem amiben nincs fantázia igazán,de attól még a kép minőségileg legalább jó én azt mondom.Nem kimondottan a képekkel van bajom,hanem a minőséggel. -
#20686 igazán konstruktív hsz -
Notram #20685 Pardon, ezeket elfelejtettem odaírni. Na szóval sorrendben:
Görögország
Szépasszonyvölgy
Balatonszemes
Bükkszentkereszt
Bledi-tó (Szlovénia) -
#20684 Lehet, hogy nem, de még _így is_ ezerszer több fantázia van bennük(némelyikben), mint azokban a képekben, amiket eddig tőled láttam
@20677: Ezek hol készültek? Szerelmes vagyok az első és az utolsó kép hangulatába -
Sóschips #20683 Akkor nem éri el.Többet nem rakok.csá -
#20682 A 2ik kép rohadt jó :D -
#20681 rákaptál a "reflections"-re -
#20680 generations
-
#20679 Próbálj a színtelítettségre figyelni, valamint a b&w képeid lehetnének kontrasztosabbak. Stb. -
#20678 Lehet próbálkozni,de szerintem még az amatőr szintet se éri el. -
Notram #20677 Üdv mindenkinek! Néhány fotóm:
-
Sóschips #20676 Szóval a képek:
A régi billentyűk:D..szép tisztákxD
Szerintem mondjuk ezek már nem olyan "fantázia dúsabb",mint az előzőek,de a többi képet nem találom:S -
Sóschips #20675 Köszönöm szépen!:)
Annyira nem értek a dolgokhoz:D..csak kattintgatok:D..egyébként az egyes,kettes,és a hatos képet telóval csináltam,Nokia n97 minivel.A többit meg egy Panasonic Lumix dmc-fz8-al,vagyis hát az csak kölcsönbe volt,mert nevelőfateromé:D
Még van egy két képen,ha lehet akkor azt is megmutatom:)
#20673 Big G: most komolyan,vagy csak tréfa?:D -
#20674 Csak sajnálom, hogy a teteje lemaradt. -
#20673 ez a malbis doboz a fűben az év fotója, komolyan mondom. -
#20672 Nagyon jó meglátásaid vannak! Gratula a képekért. Nem tudom milyen géppel dolgozol, de ha tükörreflexessel, akkor gyakorold a beállításokat, és a helyes "fényfelvételi" pontokat. Kissé általános jelenség, hogy néhány képed színei "bebuktak, kiégtek". A helyes beállításokat bátran gyakorold. Ja meg a cigisdobozról legközelebb vedd le a fóliát szerintem, vagy ahogy érzed. További sikeres munkát! -
Sóschips #20671 Hello!
Régebbi képeim,igaz "szerkesztettek",de nekem tetszenek:D...nagyon nagyon amatőr szinten fotózok:$
Vonatról menet közben
Tudom,nagyon nincs olyan szinten,amilyeneket Ti készítetek,de gondoltam megosztom veletek:)..remélem azért egy kettő tetszeni fog:D
Ha viszont rosszak,nyugodtan töröljétek a hszt:D -
#20670 Én amatör vagyok,de a virág az nagyon nem jó igy....csúnya hogy a teteje le van vágva... -
#20669 Javasolhatok valamit?
A kompozíció nem árt egy képnél...szóval egy fotóskönyv a kézbe,és az alapvető dolgokat javaslom elolvasni!
Aztán ujrapróbálni mindent!:) -
#20668 Újabb termés :P
-
#20667 :)
-
#20666 Én csak erősitettem volna a képet picit . -
#20665 Egy olcsó digitális panasonic géppel lett csinálva, és nem lett szerkesztve egyáltalán.
Barátnőm akarta élesíteni, de nem engedtem neki. Lehet neki van igaza megint :D -
#20664 Nekem tetszenek,csak fakó mind2 szerintem kicsit... -
#20663 Tegnap a barátnőm kattintgatott egy kicsit. Natúrba felraknám az általam vélt 2 legjobbat. Semmit nem szerkesztettem rajta, és ő sem.
Mi a véleményetek?
-
#20662 Énis beállok a sorba....absztraktokat úgyis ritkán kattintok...
KÉP ITT -
Aspyrin #20661 Köszi, nincs vaku, csak figyelmetlenség. :) -
#20660 Jogos! -
#20659 utolsó az csak kár hogy levágtad azt a levelet a kép aljáról. -
-
#20657 A virágos tecc!
A katalin meg lett vakuzva?Mert elég kiégett a folt rajta...szóval láttam már ennél jobb képet is Tőled na!
-
#20656 -
Aspyrin #20655