23748
  • Dénes é
    Egy tegnapi termék
  • Timber
    hat nagyon nem :) Egyszerunek tunik nagyon de pl. ha tul hosszu a WC puNpad akkor nem lesz vegtelened. Raadasul a puNpas megoldasnal nem olyan egyszeru a fokuszalas mint az adapternel (egy fix tavu fem vs valtozo tavu rugalmas gumi).

Azt ajanlom, hogy elsokent probalkozz a freelensing-el. Ha van Adaptallos obid vagy KF obid akkor azzar mar el lehet kezdeni, de probald meg nem tul poros helyen csinalni :D Akkor rajossz mennyire egyszeru is ez a dolog... a puNpa csak annyiban kulonbozik, hogy nincs se feny, se por szennyezes.
  • norbre
    na asszem utánanézek a fizikájának mert gondolom nem csak annyi h wcpumpa és kész :)
  • norbre
    hm.. hát igen, kicsit elegánsabb :) ahogy nézem 17e körül meg lehet szerezni
  • Timber
    En a Tamron Adaptall 24mm f2.4-es obit robbantottam szet. Vazvaltas miatt a Pentax bajonett mar sajnos nem megfelelo szoval mostanaban fogok majd valahogy Nikonositani rajta. Azt mar lehet vegig dokumentalom :)
  • norbre
    áháááá :)
  • Timber
    KF - Kozepformatum. :D
  • Timber
    amugy ennel akkor mar stabilabb es megbizhatobb megoldas a Hartblei PSIX adaptora Tilt-el vagy Shift-el.
  • norbre
    lehet összehozok én is valamit, tetszik a dolog :)
    KF?
  • Timber
    ezzel csak annyi a gond, hogy KF obi kell hozza, igy a nagylatoszogrol mar le is mondhatsz (kb. 50mm a maximum). En ezert is barkacsoltam ossze magamnak egy 24mm-es T/S obit
  • norbre

Tilt-shift objektív házilag
  • Notram
    Nem, sajnos nekem sincs olyanom, Photoshop-al készítettem az effektet.
  • Timber
    de ez nem T/S obi ugye?
  • BaliBoy
    Én is pont tegnap játszottam ilyennel. Bár az enyém csak kamu mert sajna nincs Tilt-Shift objektívem.
  • madi 9k
    zsííír :D
  • Notram
    Nem-nem, hanem tilt-shift effekt. :D
  • madi 9k
    Ez nem makett? :D
  • DirtyGab3sz
    Annyira szánalmas vagy kiscsirke.....hogy Danit idézzem "Tessar"!
  • Aspyrin
    :O
  • sovatalevi
    Menny innen!
  • karcsika24
    sziasztok a nevem jeromos

múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy

nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt.

belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egyből mondtam, hogy

hívja a főnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a főnök egy kopasz 40es

éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag

mindig ráverte a tízezresekre. előadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval

usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre

csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettől meg is szédültem, elestem és

bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörőm, ekkor a főnök felkapcsolta

a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt

szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a főnök segglukába volt bedugva.

ekkor elővett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy

pénsizpumpát húzott ki belőle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant,

majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggéből és ezzel a lendülettel

rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba

ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy

kedves nővérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelőbe. csak annyit

tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egyből megfordított és

mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott

álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt

a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a

prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyű

nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét

elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét

illetőről képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem

jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben

még nem volt részem sose.

ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
    történt már veletek hasonló?

és végül itt a kép főnökről:

ő pedig a nővérke aki a fekáliámat nyalogatta a kezéről
    ert5te
  • REPS0L
    A lényeg hogy Te olyan kiszámíthatatlan vagy.
  • Timber
    Azt szeretem ebben a topikban, hogy vannak paran akik annyira kiszamithatoak :)

Nem, nekem nincs szuksegem arra, hogy barki is irogassa, hogy hu de jo... ezen viselkedesed nyugodtan tartsd meg azoknak akiknek nagyobb szukseguk van ra, hiszen ahogy az jol lathato ok mindig viszonozzak is.
  • Aspyrin
    kurvajó :))))
  • Timber
    "Bevallom hogy van nekem is olyan képem amiben nincs fantázia igazán,de attól még a kép minőségileg legalább jó én azt mondom."
    Ennel szebben senki nem tudta volna osszefoglalni ezt a topikot :)
  • REPS0L
    miért nem viseled el hogy hibáztál? most mondjam rá azt hogy húdejó, és akkor örülsz? :) Ezt a fajta hozzáállást nem igazán értem, én is elviselem ha észrevesznek hibákat a képeimen, Te meg visszacsapsz egyből, érdekes megnyílvánulás ez.
  • Timber
    Valamit csinalnia kellett azert, hogy ne latszodjon, hogy rossz helyen van a fokusz :) Bar ez nala vedjegy... ettol lesz Piris a kep
  • Timber
    Máté 7:3
  • REPS0L
    áááááá, imádom!
  • Notram
    Házikó (Sankt Georgen am Längsee, Ausztria)
  • Aspyrin
    biztos azért lóg a nyelve :P
  • SiteDisagner
    Igen, pedig kár érte :S
  • REPS0L
    jól le lett vágva a lába
  • Timber
    :P
  • BiG G
    igen, legközelebb kedvesebben kéne...
  • neevous
    Az első kicsit olyan, mintha agresszívan zajszűrted volna.
  • Aspyrin

• DIESEL DOG #20697
    Nagyon jó könyvek, köszi szépen! ;)
  • Jonesy93
    Köszi a könyveket!:) Épp nyaralni megyek, lesz idő olvasgatni őket és lövöldözni is.
  • Higany
    Üdv! Voltam Siklóson várlátogatni és készítettem pár szélesvásznú képet, ha érdekel valakit, akkor ide kattintva nézheti meg őket. Megköszönöm, ha értékelitek is őket! De csak max. lelkes amatőr vagyok még... :)

Pl. egy...