23748
  • Tikal #20654
    az első a legjobb, természetes hatása van.. némelyik képen meg túl sima a bőre szerintem, nekem legalábbis ez már sok :) amúgy grat
  • Aspyrin
    Szerintem a második kép fantasztikus lett, de a többi is tetszik.
  • VRSDM
    az jó ha szerelmes lettem?

/a mennyi "munka" van rajta meg ... a technlogóia azért van hogy használjam. úgy, hogy ne gondolják hogy használtam. aztán ha köszönőviszonyban sincs a kettő, de a végeredmény is fotó szépségű. az a legszebb :)
  • REPS0L
    csanádapácai kakasfesztivál

• sztyui2
    Az elsőn nem sok, bár ott is több van,mint egy egyszerű "kevesebb szaturáció", azért egy kis kontraszt, meg vignette,meg ez meg az,csak nagyon óvatosan adagolva...:D
    Másodikon már jóval több módosítás van az eredeti képhez képest.
    3-on szintén egész sokminden változott:)
    Negyediken kb csak FF konvertálás, és egy kis kontraszt, és kb annyi.
    A következő kettőn megint elég sok módosítás van, LR-ban és PS-ben is nyúlkáltam bele itt-ott.
    Az utolsó kettőn meg átlagos, kisebb módosítások,de azért ott is jelentősen rosszabb a nyers, mint a végleges...:D:D
  • norbre
    jóak.. tetszenek az ilyen hangulatú képek.. simán csak kevesebb szaturáció, vagy van még valami trükk rajtuk? :)
  • sztyui2
    Új blogposzt! :D
    Itt ragadnám meg a lehetőséget egy kis önreklámra,ha szeretitek a blogomat,akkor pls toljatok rá egy szavazatott itt a Fotóblog kategóriánál, ott van Sztyui photo néven;-)
    Na képek:

• norbre
    hát, ha a lényeg teljesül, akkor csak így tovább :)
  • Norelle0220
    Sziasztok!
    én is hozok pár képet. Nem vagyok profi fotós, profi gépem sincs hozzá, de hobby szinten bárhol bármikor. Nekem örömet szerez, és szerintem ez a lényeg

Több kép itt: http://norelle89.xfree.hu/226714
  • norbre
    nem az enyém és nem reklám, csak tetszik maga a riport, a fotók és hogy miért nem videoriport:

Hangos fotóriport

innen linkelve:
    interjú Pályi Zsófia fotográfussal

"A hangos galériával, úgy érzem, még mindig többet bízok a nézőre, mint egy videó. Ez egy sokkal meditatívabb műfaj, megadja a lehetőséget arra, hogy a befogadó kicsit megálljon és elgondolkozzon azon, amit lát, barangoljon a képen belül."

.. szerintem nagyon igaz
  • norbre
    általában nem tetszenek a virágfotók mert a legtöbb tucat és így unalmas is már, de ezek tetszenek
  • Higany
    Szeva! Az uccsó 3 képed nagyon bejövős! Grat!
  • Zoli007
    A virágokon milyen effekt van?
  • SiteDisagner
    Sziasztok! Nem rég kezdtem fotózni, de nem igazán tudom hova kéne feltöltegetni a képeim. Belinkeltem párat, nyugodtan véleményezzétek. Most Tumblr-ezek főleg, de van e olyan oldal, ahova szerintetek érdemes? Köszönöm előre is!

• DirtyGab3sz
    Tetszik..bár szűkebbre vágnám...az anyuka homlokmagasságánál,és az alját leheletnyivel felljebb!:)
  • Csacsi
  • Magnumrolcsi
    Szódával..
  • BiG G
  • DecenS
    "ekkora baklövést"
    jesszusmáriaszentjózsef.. mekkora baklövés ez! bele azért nem halt senki, ugye?
  • Aspyrin
    Egy baltás rémmel nem húznék ujjat. :)
  • bency
    De lehet,de ekkora baklövést,ilyenkor inkább hallgasson az ember és akkor mindenki jól jár.
  • BaltásRém
    Te csak szépen fogd összébb a pofádat ! Normálisan nem lehet közölni hogy az nem az ?
  • DirtyGab3sz
  • VRSDM
    tudom nem saját, tudom nem fénykép, de mégis, szóval
    LA Light on Vimeo
    érdemes.
  • BiG G
    hasonlít a széria falcon xb-re, de nem:)
  • bency
    Nah ezért fonákkal pofoználak fel..
  • S2000
    Bizony:) 6,3 liter, csodálatos hang
  • DirtyGab3sz
    Dodge Challenger R/T
    Szerintem...
  • BaltásRém
    ford falcon ?

mad max gyanús...
  • BiG G
    na ez mán ótó
  • S2000
    Ha már mindenki autózik:
  • bency
    Ahamm,igen valóban szűk kicsit ha megnézem......a kiégésre pedig lehet hogy úgy van,nem tudom,nekem igy tetszik:S Viszont nem fotózás volt csak pisa szünet volt és gyorsan kiugrottam :P
  • morcosqtya
    Kisautóm van.. :)
  • REPS0L
    nagyon kiégett, meg jobbról nagyon szűk, figyelj a részletekre mint pl a kavicsok, szerény véleményem szerint
  • bency
    Nekem csak ilyen sima képem van :P
  • REPS0L
    Köszönöm!
  • bency
    Nah ezek kurva jók lettek :P
  • REPS0L
    Elmosta egy kicsit az eső a mai fotózást, de azért megmentettem két képet

Audi A4 (Post-Apocalyptic style)

• bency
    Jók a képek nagyon,meg a blog is,letisztult :D Bár van kép ami akármilyen müvészi vagy direkt elbaszott akkorse tetszik :D
  • REPS0L
    Azt hiszem részemről le kéne állni az ivászattal lassan... :D

A képekről szeretnék véleményt így all-in, nem a blogról :)