23748
-
#20774 ha repült és nem tudod körülhatárolni hoyg mi lehet akkor ufo :)
Az angol Unidentified Flying Object (azonosítatlan repülő objektum/tárgy) rövidítése.
UFO minden a levegőben megfigyelt objektum, jelenség, amit a szemtanú a saját ismeretei alapján nem tudott beazonosítani, nem tudta meghatározni mibenlététÿ -
Sóschips #20773 Off:
Nálunk szombat éjjel este olyan 11körül,vagy 50-60 nagyon erős fényű 3szög alakú izé ment el hang nélkül.Repülő nem lehetett,helikopter sem,se semmi,s a szomszédom is látta.Akkor az?:D
On -
#20772 Vagy a lampionok akarnak bennünket leigázni.
Régóta tervezik, de még kivárnak... -
#20771 -
#20770 en szerintem az UFOk terjesztenek ilyen cuccokat, hogy eloszor jol elultessek a gyanakvast az emberekben melyre majd mikor meg meginvazioljak a Foldet akkor mindenki csak legyingetni fog az invaziolalo seregre, hogy "Lampionok!" meg "Tajvani papirsarkanyok!" -
#20769 -
#20768 na meglett az ufó, vagyis most már IFO :):) -
Aspyrin #20767 "csomó bolondságot tudunk együtt művelni: gyapotot szedünk" -
G_ArchAngel #20766 Szar vagy, na.
Négert is tartasz, ami azért a elitélendő, de Brittaniában még kicsit arisztokratikus attitüdnek is elfogadható.
Nekem is vannak néger haverjaim, csomó bolondságot tudunk együtt művelni: gyapotot szedünk, templomban énekelve táncolunk, de van csak, hogy Uncle Tom's Cabin-jában üldögélünk és vidám Bob Marley dalokat éneklünk. -
#20765 pedig szeretek flameket olvasni...
-
#20764 Flame on? Mar hogy mernek kikezdeni vele hiszen O a Lajos Bugyrozsan Photography. En nem vagyok egy szinten vele hiszen nem teszem ra a kepeimre nagy gizdan, hogy Photography... tehat hogyan is mernek vitaba szallni egy olyan emberrel akinek olyan kifinomult es intelligens megnyilvanulasai vannak mint "dehát ez néger..." -
#20763 nemtudom, hogy ezek a fotok az effekt nelkul is megallnak-e a helyuket, szerintem nem. Az egyetlen ami megfog bennuk az a retro effekt, es az is igazan csak az utolsonal mert igy olyan 80as evek hangulata van... -
#20762 Pedig a feher lanyok valamennyire latszanak meg leoltott lampanal is :) Baratnomet csak akkor latom leoltott lampa mellett ha telipofival vigyorog es tagranyitja a szemeit, igaz ilyenkor kicsit Aliz Csodaorszagbanos a szitu :) Sot egy f5.6 koruli obival, nem tul sok feny mellett csak akkor tud az AF rafokuszalni ha latszik a foga :) -
#20761 felig munka miatt is a kozelben kellett lennem. Amugy nem volt olyan szar. Tomeg volt. Hangzavar volt. Meg iszonyatosan ringo fekete fenekek :) Na utobbi karpotolt az elobbi kettoert :D
Ja es volt ingyen Supermalt! :) -
G_ArchAngel #20760 Nekem feher. De sotetben en sem talalom meg:DDD -
G_ArchAngel #20759 Kimentel arra a szarra?O_o
Nekem tavaly eleg volt egy eletre... -
#20758 Az utolsóval annyi bajom van hogy minden oldalról le van vágva kicsi,amúgy tetszenek :D -
-
#20756 FLAME ON!
-
#20755 Akarcsak a baratnom. Es? -
Aspyrin #20754 a vízjel nem elég nagy... :D egyébként rendben van. -
#20753 dehát ez néger... -
(a brancs kimeljen pls...) -
#20751 :DDDDD -
#20750 [off]hát azért itt vannak nemgyenge emberek :)
...Már megbocsáss de úgy látom kissé járatlan vagy az ufók megjelenésének és hanghatásának terén.
Kevesen tudják hogy bizony mikor az ismeretlen eredetű tárgy valamit le akar tapogatni hogy információt szerezzen,egyfajta kattogó hangot hallat ami semmihez sem hasonlítható. Ez az egyik ismérve annak hogy ufó van a közelben. a másik pedig ami szintén nem elhanyagolható bizony, produkálnak néha egy egy hangrobbanást is mikor hirtelen felgyorsulva irányt váltanak..
..Big Ben eset II! Ugyanaz, mint két napja, mikor a riport mögött elhaladó madárra mindenki ufót vélt. Ha egy cseppnyi fizikai ismeretetek is volna, és nem mindjárt összerezelnétek az első hangra, akkor megfigyelnétek, hogy a hang a kijevi videóban pontosan tíz másodpercenként ismétlődik. Ez utal arra, hogy a forrás kering, valószínűleg a föld alatt egy atomreaktor, vagy egy részeskegyorsító helyezkedik el.
..
-
#20749 hát a fókuszt inkább kihagynám :D:D amúgy a legvalószínűbbnek én is azt tartanám hogy mondjuk valami léggömböt engedett fel valaki amire rárakott villogó bizbaszokat, csak a mozgása az ami ehehz nekem picit fura volt.. nade mind1 :) meglátjuk mit szólnak a paranormálisok :D:D -
#20748 állatjó:) -
#20747 Ide rakd be oket. Tuti orulni fognak neki.
Amugy meg lampionok voltak tuti, de kerdezd meg Pataki Attilat mert ot mar tobbszor elrabo... elvittek csillagkozi koncertezni az UFOk :D -
Sóschips #20746 Jól van,én sem alszok egy darabig -
#20745 a kepeket nem neztem meg meg, de mar maga a leiras eleg ahoz, hogy a Fokuszban szerepelj :D -
#20744 ja és a képek természetesen csak képkivágások..200%-os nagyítást kaptak, mást nem módosítottam -
#20743 kicsit offtopik.. :) lefényképeztem valamit.. kíváncsi volnék a véleményetekre..
most este 10 előtt nem sokkal, kimentem az erkélyre (BP 13 ker lehel piac mellett) és ÉÉK irányban nem túl magasan az épületek fölött észrevettem valami villódzó fényt ami eddig nem volt ott.. sokszor látok repülőket kb abban az irányban mozogni, de fura volt hogy ez nem mozgott.. illetve pár perc figyelés után látszott hogy mozog, de csak szűk területen.. pár repülő is ereszkedett szép lassan és azokhoz képest ez magasabban és távolabb látszódott.. vagy jó 20 percen át ott volt, folyamatosan változtatta a fényeit, majd függőleges irányban lefelé mozgott és eltűnt az épületek takarásában
[URL=http://norbre.uw.hu/20110826-ufo.zip]"UFO"[/URL]
az első képen egy 10 mp-es mozgás látszódik, a képeket 300mm-es obival ISO1200-al csináltam (azért ilyen zajosak)
jó lenne megtudni valójában mi volt, talán más is látta :) -
#20742 Lensbaby -
#20741 Lensbaby sokkal dragabb es az selective focus nem T/S. Raadasul abban csak egy optika van (vagy 2 az egyik verzioban). IMHO csak poenkodni jo es hamar megunja az ember. -
#20740 Ezt hogyan kell? -
#20739 40d-n
-
#20738 Nem sokkal drágábban lensbaby-t lehet venni, viszont annak nem tudom, mennyivel rosszabb a képminősége. -
#20737 Szerintem az alapötlet marha jó, csak az utómunkát nem értem, teljesen beestek a színek, minden koromfekete. Nekem ez már túlzás, szívesen látnám az eredeti képet, lehet az jobban tetszene. De amúgy tényleg állat. -
#20736 köszi a tanácsokat ;)
(puMpa) :P :) -
#20735 gyönyörű!
bár a minőség jól le lett rontva, nagyon sok rajta az effekt gondolom és azért, de nagyon ötletes, nekem tetszik.