Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ja ez ígyvan 😊 csak abból a 200 példányból ami még a világon van... : (

Perszepersze. Elnézést, hogy viccet csináltam belõle.

Idén volt nekünk a nagy felfedezõtúra. Végigmentünk a csipkés parton Zadar-tól Split-ig. Asszem még Omis is érintve lett de aztán visszafordultunk. Szétnéztünk Split-ben (érdemes) és végül pályán vissza Zadar-ba. Engem, aki sosem látott még tengert mennyei élményekkel gazdagított. Viszont van még MaO-nak olyan rejtet zuga ahol még nem jártam így a régi nagy MaO területén is vannak hiányosságaim. Ezek is hátra vannak még.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Dzsega
ha kiskora óta veled van akkor nem bánt.
pláne ha már eleve rabságban születik, akkor megszokja az embert és nem bántja. szelíd lesz. ezt valahol régen olvastam.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
jóvannna...
tévedni emberi dolog mondta sün és lemászott a drótkeférõl...
akko jövõre, igy jó???

Ha Te idén nyáron még le tudsz ruccanni akkor kérlek... nem, nem kérlek... könyörgök:
TANÍTS MESTER!!! ÉN IS IDÕUTAZÓ AKAROK LENNI!!! <#idiota>

Komolyra fordítva szeretnék én is visszanézni jövõre. Én idén voltam elõször és feladtam miatta a jól bevált szigetközi kenutúrát a haverokkal. Valahogy meg kell oldjam, hogy jövõre mindkettõ beleférjen.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Jagi
Otthon? Megenne egyszerre egy 15 kg-os tápot aztán a fagyóból kiszedett húst aggig melegítené amíg fogyasztható lesz, így simogatható állapotba kerül. 😄
Ja játszani nem mernék vele.

Dzsega
amúgy nem szeretem a macskákat de egy ilyen "édi kiscicát" elfogadnék.

#81:
hát az az...
már mondtam de a vízesés... ott állsz alatta és nézel ki hát valami eszméletlen... zubog elötted az a kristálytiszta víz... ááááááá vissza kell mennem! muszály! kár volt ide benézne most megint eszembe jutott az a sok jó meg szép. sztem idén nyáron leruccanok a kis trabival (márha átengednek a határon...)

Jagi
Köszi köszi, nemtom mi volt, aszittem csak én nem láttam, mert túl nagy stb...
Szal, mégegyszer köszi 😊
Legközelebb így járok el.

Engedelmeddel átméreteztem és direkt linket adtam neki. A képfeltöltéshez pedig bátran használjátok Ti is a képfeltöltés.hu-t.

by Jagi:

Most nyáron, Nyíregyházi állatkertben, vájttájger. Durva, pont rámnézett

Aztán ivott

Van iguanaról is egy két képem. Megúgy általában, jók lettek. A nyugodt állatokat lehetettl fotózni mint ezt:

És még rajtad kívül sokan mások. Természetesen nekem is úrrá kellett magamon lenni a nem gyengén gatyarohasztó melegben. De az élmény biztos felejthetetlen.

Dzsega
szépek bár mintha mindegyik tök ugyanúgy nézne ki. (piros x)

Jagi
Most nyáron, Nyíregyházi állatkertben, vájttájger. Durva, pont rámnézett

Aztán ivott

Van iguanaról is egy két képem. Megúgy általában, jók lettek. A nyugodt állatokat lehetettl fotózni mint ezt:

Dzsega
<#worship>
én nem bírtam ki...

Panasonic FZ20 2048*1536 jpg fine. Utólag vágtam és átméreteztem a "bevetéseseket". A többi csak át van méretezve.

GregSB
A felsõ képen hogy csináltad hogy nem vagy benne a tükrözõdésben? <#fejvakaras>

Ch_Slater
Ez is Londonban készült a Trafalgar sq. és a Parliament között a Whitehall-on félúton, ahol a Horse Guard-ok állnak egész nap a lovukkal...

macska itthon

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Milyen fényképezõvel készültek?

Sné Zsuzsa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Canon 450 D

Nh Shevits
na itt van a macskámról még egy pár kép: Juanma

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

artschiatwork
ez lol <#eljen>

Ch_Slater
Tango & Cash
(egyik pihent londoni estémen pont a T&C filmbemutatója ment. Én Tango-t iszogattam, Cash meg volt a pénztárcámban) <#idiota>

bobka
egy gitár Pengetõ

bobka.uw.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Öcsém játékait fotóztam unalmamban...

gercse
tökre mint az én macskám..😄 ugyanezeket csinálja, nagyon be tud indulni 😄

<#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Láma!
wááá mekkkora jo képek már a bevetésesek😄

Õ lenne az, bevetés közben:

Henyélés közben, bevetés után:

Bizony. Megtartottuk az egyik kisfiát. Vörös, és szebb mint õkelme.

Azért én megtettem. Kihagytam. Nem szeretem ha a természeti szépségeket holmi "had mossam bele a hátsóm" érzésekkel széttaposnám. Ronda látvány volt a lecsupaszított kövek a víz alatt ami a rengeteg fürdõrõtõl kikopott. Máshol meg gyönyörû algás meg minden. De itt van egy kép arról, hog yhog yis nézett ki 2005.07.21.-én:

Sajnos egyre kevésbé tudjuk megõrizni a természeti szépségeket. És pont egy olyan helyen ahol ilyen szépséget látni, pont azok az emberek akik értékelik is ezeket a szépségeket, na pont azok locsipocsiznak. Kissé elgondolkodtató. Nem?

Tippelek: középkorú hölgy 😊

Dzsega
azé te is csobbantál nem???
egyébként abban igazad van hogy nem kéne engedni a fürdést de a vízesés mügül kinézni... hát az leírhatatlan...
meg az a kristálytiszta víííííz 6-7 mig úgy lelátni, hogy akár egy csigát (5-6cm) is észreveszel!
eszméletlen.
abban igazad van hogy így nem lehet fotózni de mikor ott vagy..... nem lehet kihagyni a fürdést....

Addig is itt van a kedvenc macsekom:

Perzsa/házi keverék.

A szivárvány azért nem látszik mert a horvátok bafék módjára megengedték az embereknek, hogy fürödjenek benne. Így csak ebbõl a szögbõl tudtam "mesterséges" mentes képet csinálni. De akad olyan szembõl is.

Dzsega
az!
pl nem láccik a szivárvány a vízesés aljában, meg ilyen kicsi kis apróságok!

Láma!
igyekszem😉

Ronda? :S Nekem már a képtõl is folyik a nyálam 😊

well htx, csald ide a haverod ;-)

Dzsega
ez így ronda!!!
ahhoz képest hogy milyen szép az életben!
aki teheti mindenféleképpen látogasson el oda mert a látvány valami hihetetlen. amikor én voltam akkor még fürdeni is lehetett benne.

10 nap/3 tank üzemanyak/kajapia
60eHUF/kop. (3 fõ esetén)

Ha egyszer eljutok oda nem fogom kihagyni, nagyon szép hely lehet.

1. kép: Hüllõház/Tropicarium/BP/MaO
2. kép: Budai vár/BP/MaO
3. kép: Viadukt melleti domb/Biatorbágy/MaO

Láma!
egyik haver menyit tehetne ide, 22éves és bejárta a világot,az északi sarktol az antarktiszig, nemrég jött haza. eszméletlen képeket csinált.
egyébként joak topik!

1. kép: Ókori park/Zadar/Horvátország
2. kép: Krka vízesés/Horvátország
3. kép: u.a.

Szépek, hol készültek?<#eljen><#eljen>

sufnituning
Hali. Nézzétek meg a jacky.atw.hu-t, itt van vagy 50-60 kép amit mi csináltunk! Van közte qrva szép tájkép is (napfelkelte a tónál)! Érdemes megnézni! <#nevetes1>

For sale: thedronewebshop.com

B0B0
Köszi! 😊 Elbasztam!
Igazad van

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ch_Slater
izé, ez a Piccadilly Circus-on van...
a Lillywhite mellett.
+ha jól látom a Trocadero-val a háttérben..