Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Végre egy olyan topik ahol nem ilyen pixelbetyárok meg Photoshop mágusok képei kerülnek fel! 😊 Tök jó!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

B0B0
Valaki rámhúzta énmeg úgy gondoltam, hogy jól áll 😊)))

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Nh Shevits
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

mét vagy pirosban?<#wilting>
B0B0
66 méter

B0B0
Szerény személyem és Freddie Mercury (Madam Tussaud panoptikum)

Ezt biztos a balkezességemnek tudhatom be<#kuss>

fordítva csak ugrás közben tudott volna fotózni <#hehe>
Uh , képtelen volt felfogni az agyam a helyzetet.

B0B0
Nem mély, hanem magas! 😊 Alulról felfele fényképeztem

B0B0
Trafalgar Square

<#wow1> elég mélynek tûnik

B0B0
London. A Monument belseje

nám, rendes nagy😊
Ez valami kisrepülõs téma?

😄DD

B0B0

azét sztem bütni járna <#hehe>
elsõ repülésem:Ð és utsó, met szörönyû vót hazafelé:Ð, de azért egyé lmény😉
Nh Shevits
- Pofán basszalak?

Amúgy a macskám feje egy ritkakemény pillanatában. "Fuck Nigga!"

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nem kell róla tudnia<#alien2>

Carlos
Élményes képek...
Van jó sok. Csak a párom nem engedné, hogy post-oljam õket! <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

RelakS
nameg nem is találom O_O

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kellemes

Punker
nem, mert eltér a 2 topic témája nagyon.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakS
Ehhez nem let volna jó a fényképeid topik?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

és mi emlék fûz ezekhez a képekhez?

Komolyan nem értem, mér' jó egyeseknek mások büszkeségeinek lefikázása. Amúgy aranyos képek.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Remélem innen menni fog (ie-vel semmi gondom nem volt:/)

Istencsászár
tudom és amikor irta angel irtam is neki hogy ok ennyi, de aztán jöttek a nagy prok és ugattak fikáztak na én ezt nemtüröm már bocs, tudod én szeretek fotózni de nemagyok olyan profi mint az a pár ûber pro de szeretek és ez a lényeg többi meg nemérdekel... de nemkell agódni soha a büdös életbe nemfogok oda képet rakni nehogy énlegyek a hibás mer nemvagyok olyan isten mint egyesek..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ajaj, én látom (firefox). Megpróbálom máshova feltölteni.

Punker
3 piros x

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Idén nyáron sikerült (sajnos csak)egy-két napra kikapcsolódni a szabadba, készítettem egy pár képet:

Punker
a gond az volt hogy qrvára nem volt jól fotózva.

Istencsászár
sajnos ilyen az sg vannak normális és vannak idióta emberek....
szép a kép mer szeretem az állatokat és jólvan fotózva lehet nincs agyon effektezve meg stb de kit érdekel ez igy szép és aranyos

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Próbáljátok megérteni, hogy nem idióta beszólásoknak nyitottam ezt a topikot. Ha nem vagytok elég érettek felfogni inkább maradjatok távol, köszönöm.

Nem lett volna muszáj átjönnöd kötekedni a másik topikból.. De ha már ennyire érdekel: az volt élete elsõ pizzája a macsnak és annyira ízlett neki, hogy belehempergett a dobozba 😊

Galy
Milyen meghatározó élményed, emléked fûzõdik a képhez?
Mivel szeretném ha elindulna a topik de javarészt a macsekjaimról van képem, ezért bocsi de egy ilyennel kezdem 😊
Rici pizzafogyasztás után: