23748
-
#22063 éreztem hogy nem lesz jó :)
-
Nissan 200SX S14a
http://imagerz.com/QE9DWktvAwMABFJPEgVR -
#22061 az egy nagyon jó kérdés.
kétlem hogy a profi hardver esne így szét :'D
valami ott kellett hogy legyen. -
#22060 mi az a fekete csík a csatornánál? :o -
#22059 -
#22058 faja -
#22057 Ehhh -
#22056 Bazilika -
#22055 ql -
#22054 Kép...tőlem..mer' rég voltmár..:D -
Vélemény? -
#22052 én nem raknék ilyesmit rá PS-ben, és mivel valószínű kívülről nem lehet gyógyítani, marad a szétszerelés.. vagy szervíz, vagy csináldmagad.. a tecsatornán lehet pár ilyen videót találni, hátha segít: lens disassembly
ha még beírod a kereséshez az objektív típust, lehet olyat is találsz -
#22051 Ha tetszik, akkor javaslom hogy PS-ben rakd rá a képre, ha nagyon akarod.
Én jóval több hátrányt látok benne, mint jót, javaslom a napellenzőt. :) -
F1re #22050 Direkt akartam hogy legyen mert nekem tetszik, de a kula nem kéne -
#22049 Mondjuk használj napellenzőt, az szokott segíteni, akkor nem fog sem a lila, sem a lilában lévő szir-szar látszani. -
F1re #22048 Itt van 2kép az obival, az első képen nem látni a problémát, de sajnos a másodikon ahol a fénytörés effekt lett a lilán belül már megjelentek lencsén levő "kula(lehet gomba bár kosznak tűnik)" körvonalai nagyban :(
ps nélküli képek.
-
#22047 -
#22046 hát én passzolom a kérdést, de szerintem egy kérdést megérne telefonon egy szervíz, lehet potom összegért megcsinálják, és nem kell kockáztatni hogy elromlik -
F1re #22045 használtan vettem, a képeken nem látszik semmi hiba csak akkor ha megtöri a fényt és megjelenik a lila?cucc? a képeken akkor abban látom.
Pénzt nem akarok rá áldozni, csavarhúzóval nem mertem neki esni túl bonyolultnak tűnik :D vhogy el lehet távolítani a külső lencsét ? -
#22044 nem vagyok szaki, de szerintem szervíz, nem törődsz vele vagy csavarhúzó.. -
F1re #22043 Vmi szaki nem vágja, hogy lehet-e azzal valamit kezdeni ha látok valami kulát az egyik lencsén az objektíven belül(blendtől kifele eső üvegen lehet) ? -
F1re #22042 köszi, megnézem -
#22041 you wish... :) -
#22040 Túl nagy méretű. -
#22039 -
#22038 -
#22037 -
#22036 -
#22035 Első körben tanuld meg az alapokat.
Ha gondolod,innen szedd le azt a pár fotóskönyvet,olvasd át,és már könyebben megy a fotózás.
KATT IDE -
F1re #22034 vettem egy dslr-be belépő gépet, elkapott a hév mostanában, leginkább az emberek fotózása vonzana és arra lennék kíváncsi, hogyan lehet ilyen jó ?kontrasztos? képeket csinálni amin az emberek bőrszínei nem égnek ki stb szép "meleg" színűek ? illetve lámpák, mindenféle nap fényét az emberre verő eszközök nélkül milyen beállásban a legjobban ajánlott fotózni az embereket ?
Totál amatőr vok nézzétek el nekem a hülye kérdéseket, kifejezéseket :D
Egy képet is nyomok már, hogy ne legyen teljesen off
-
#22033 Wow! Nagyon jó kép! Gratula!!! -
#22032 -
#22031 -
#22030 egyetértek. -
#22029 ..pontosabban két külön fogalom -
#22028 a jó képminőség meg a jó fotó nem feltétlenül ugyanaz -
#22027 Hehe ez tetszik:)
Amúgy a tükrös gép résszel maximálisan egyetértek. Én is elkövettem azt a hibát hogy huhh majd ha tükrös gépem lesz milyen frankók lesznek a képeim:) A fenéket. még néha én se merem megnézni olyan vacak képeket is szoktam vele csinálni. Az viszont vitathatatlan hogyha minden beállítást elkap vele az ember és jó volt a szituáció akkor nagyon de nagyon jó képet lehet készíteni. De ugyanez igaz egy kompakt gépre is szerintem, és a leglényegesebb hogy hogy tudja megmutatni a fotós a képen a mondanivalót. Nekem sajnos nem a legjobb a fotós látásom nézőpontom igy sajnos nagyon sok képből nagyon kevés az amire azt mondhatom hogy na igen ezt elkaptam. Szóval ezen sajnos a technika nem segít:) -
#22026 Nagyon jó irás,köszi :) A sztori amit leirtál hozzá valóban nem volna rossz,sőt ! Legközelebb hátha összejön valami jó:)
-
#22025 egyetértek, alapvetően a romos képekből nekem is a mondanivaló hiányzik.. így csak egy romhalmaz képét látom, és már lapozok is tovább.. nem ragadta meg a figyelmem semmi -
#22024 Akkor rakj be még :)