23748
  • gagax
    Eljárt az idő a gép felett :/ egy kis egyszerü :)

• Roger6
    Nekem mindegyik tetszik, jók lettek.
  • norbre
    köszi :)

a felhős is király ;)
  • BenedekFeco
    Epic! A zeneválasztás is király :-)

Nekem ilyen unalmas, felhős timelapse videom van.
  • norbre
    egy gyors time-lapse ötlet sütés közben :D

tészta kelés (HD link)
  • gettobuxa
    sziasztok!

szépen kérem lenne kedve valakinek egy képet csinálni? lefotózom a gyereket fehér háttérrel (falnál) mikulás sapkában, abból kéne karácsonyi képeslapot csinálni :) ízlés szerint körbe vágni, keretnek meg vmi oda illő pl jégvirágot vagy zöld karácsonyi szarságot berakni
    priviben e-mail cím, hogy hova küldjem a képet

előre is köszi
  • norbre
    "Szellemkép" tetszik
  • Roger6
    Variációk egy témára.

Egyik barátommal kiírtunk egy háziversenyt, a téma a saját karóránk volt, max. 3 képpel.

A 3 másodperc című kép elég fos megvilágítással rendelkezik (gyakorlatilag otthoni spot lámpák csak), az ötlet miatt raktam bele.

3 másodperc
    James Bond
    Szellemkép
  • VRSDM
    heló. nem tudom jó helyen járok-e.

Segédoperatőrt - Kameramant keresek a következő néhány napra.
    Gondoljatok magatokra és barátaitokra.

Minden tekintetben megéri! ;)

Üzenetben jelentkezzetek nálam!
  • Zetorg
    köszi!

igen, a Robinson étterem az.
  • TopGun
    Szia! Nekem nagyon tetszenek a kepek, a masodik kep az a varosligeti tonal keszult az etterem van a kepen?
  • Zetorg
    köszi :)

szépen gőzölt a tó
  • Szabi #22131
    a második nagyon hangulatos
  • Zetorg
    ez fasza!
  • Bexter
  • Zetorg

• REPS0L

• Roger6
    Csuklóvágás a jobb oldalon.
  • Bexter
    Nekem kicsit erős a világosság a jobb oldalán
  • oneal1
    Keddi produkció. Kis Armani:D
  • norbre
    igen.. nekem az autós képeknél a látható rendszám valahogy mindig azt az érzést kelti hogy egy "valakinek" az autója van lefotózva.. odaautóztak valahová, és lefotózták.. és ettől valamiért "családi képek" kategória
    ha nem látszik a rendszám akkor sokkal "elvontabb" a kép, sokkal inkább a jelenet jön át..
    de ez csak nekem a "mániám" :)

csak a példa kedvéért.. nem lapozok vissza nagyon, de itt is van két kép ami autós kategóriában több (számomra) mint amit általában látni:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1132743604&no=22110]#22110[/URL]

22063
  • Zetorg
    hogy van?
  • norbre
    rendszámvilágításért kár
  • Zetorg
    egy ködös :)

• Atika :o)
    Sziasztok tudna nekem valaki segiteni, hogy ilyen kepet hogyan tudok csinalni? A bevilagitas es a beallitasok erdekelnenek. Koszi.

• norbre
  • DIESEL DOG #22117
    Régen jártam már itt... :)

• Zetorg
    kicsit más utómunka :)

• gagax

• norbre
    tetszetős
  • Zoli007
    Király!
  • BenedekFeco
    Köszi. Próbálkoztam mindenféle vágással, de nem tudtam semmi épkézláb arányú képet kihozni belőle, csak ezt a "kicsit kockát". :-)
  • Roger6
    A kép megfogott, nagyon tetszik. Talán kicsit szűkebb fotó (vagy szélesebb) érdekesebb lenne. Kicsit így "kocka" a kép, de gratulálok, ez kellett így vasárnapra.
  • BenedekFeco
  • Bexter

Többi kép
  • Higany
    Szép ez a betütípus. Mi a neve? A kép nem bejövős. Túl sötét, stb..
  • Higany
    Akkor gyakorolj sokat és olvass utána a jó fotók titkának. Vannak itt, akik tudnak Neked segíteni fotós könyvek küldésével kapcsolatban, csak kérned kell.. És nem volt ötleted, hogy mit csinálj a barátnőddel?! Az már baj és fotó szempontjából is! Mondd neki legközelebb, hogy pörögjön forogjon, kellesse neked magad, pózoljon. Ilyenekből is ki lehet hozni jó képeket. ;)
  • Zetorg
    köszi, igyekeztem :)
  • gagax
    1. Ez valóban ízlés tipusa :)

2.Tudatosan lett olyan a kép amilyen lett :) Ideje lenne már új obit beszerezni mert elég régi már :/

3. semmi egyéb világítás nem volt nállam. megnéztem high keyben is de úgy valahogy nem volt az igazi. Legalábbis számomra.

4. Máskor már volt róla szó hogy nem szereted a részben színezetteket :D A keze csak azért van ott mert elég hideg volt :D

Köszönöm a jótanácsokat , tippeket , kritikát :) Mindig tanul valamit az ember :)
  • norbre
    az 1. képről csak ízlés típusú véleményem volna (nem jön be)

a 2. alapvetően szerintem nem rossz a kompozíciót illetően (fő téma helye, út, hátsó világos folt, fák), egy apróság hogy a lány talán picit jobban a bal oldalon van mint kellene.. számomra érdekes hatású hogy a háttér világosabb de életlenebb és az éles alany sötétebb.. mondhatnánk hogy néhol túl sötét, elbírt volna esetleg egy kis +EV-t, de ezzel a kicsit sötét hangulattal sincs bajom (bár nem tudom ez mennyire volt tudatos részedről).. szintén "ízlés dolga" típusú vélemény hogy nekem nem tetszik az objektíved bokehje

a 3.képet esetleg high key-ben lehetett volna (ha már hófehér háttér), de ha nem volt hozzá egyéb világítás úgy nem egyszerű.. esetleg a beépített vaku elölről valamivel derítve segített volna hogy ne legyen ennyire komor, hűvös a kép

4. "ízlés dolga"-vélemény: nem különösebben szeretem a részben színezett képeket, nem sok olyat láttam ami igazán tetszett volna. Értem (gondolom) hogy szerettél volna valamit még belekomponálni a képbe (háttér, korlát), de úgy érzem hogy olyan a kép hatása, mintha véletlenül a jobb alsó sarokba szorult volna a fő téma. Úgy érzem a háttér nem elég hangsúlyos hogy ellensúlyozza ezt, illetve a lány picit lemaradt bal oldala is erősíti ezt a hatást.
    Szándékos hogy a lány a kezeivel a lába közé nyúl? Nem biztos hogy előnyös :)