23748
-
#22143 Eljárt az idő a gép felett :/ egy kis egyszerü :)
-
#22142 Nekem mindegyik tetszik, jók lettek. -
#22141 köszi :)
a felhős is király ;) -
#22140 Epic! A zeneválasztás is király :-)
Nekem ilyen unalmas, felhős timelapse videom van. -
#22139 egy gyors time-lapse ötlet sütés közben :D
tészta kelés (HD link) -
gettobuxa #22138 sziasztok!
szépen kérem lenne kedve valakinek egy képet csinálni? lefotózom a gyereket fehér háttérrel (falnál) mikulás sapkában, abból kéne karácsonyi képeslapot csinálni :) ízlés szerint körbe vágni, keretnek meg vmi oda illő pl jégvirágot vagy zöld karácsonyi szarságot berakni
priviben e-mail cím, hogy hova küldjem a képet
előre is köszi -
#22137 "Szellemkép" tetszik -
#22136 Variációk egy témára.
Egyik barátommal kiírtunk egy háziversenyt, a téma a saját karóránk volt, max. 3 képpel.
A 3 másodperc című kép elég fos megvilágítással rendelkezik (gyakorlatilag otthoni spot lámpák csak), az ötlet miatt raktam bele.
3 másodperc
James Bond
Szellemkép -
#22135 heló. nem tudom jó helyen járok-e.
Segédoperatőrt - Kameramant keresek a következő néhány napra.
Gondoljatok magatokra és barátaitokra.
Minden tekintetben megéri! ;)
Üzenetben jelentkezzetek nálam! -
#22134 köszi!
igen, a Robinson étterem az. -
#22133 Szia! Nekem nagyon tetszenek a kepek, a masodik kep az a varosligeti tonal keszult az etterem van a kepen? -
#22132 köszi :)
szépen gőzölt a tó -
#22131 a második nagyon hangulatos -
#22130 ez fasza! -
#22129 -
-
-
#22126 Csuklóvágás a jobb oldalon. -
#22125 Nekem kicsit erős a világosság a jobb oldalán -
#22124 Keddi produkció. Kis Armani:D
-
#22123 igen.. nekem az autós képeknél a látható rendszám valahogy mindig azt az érzést kelti hogy egy "valakinek" az autója van lefotózva.. odaautóztak valahová, és lefotózták.. és ettől valamiért "családi képek" kategória
ha nem látszik a rendszám akkor sokkal "elvontabb" a kép, sokkal inkább a jelenet jön át..
de ez csak nekem a "mániám" :)
csak a példa kedvéért.. nem lapozok vissza nagyon, de itt is van két kép ami autós kategóriában több (számomra) mint amit általában látni:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1132743604&no=22110]#22110[/URL]
22063 -
#22122 hogy van? -
#22121 rendszámvilágításért kár -
#22120 egy ködös :)
-
#22119 Sziasztok tudna nekem valaki segiteni, hogy ilyen kepet hogyan tudok csinalni? A bevilagitas es a beallitasok erdekelnenek. Koszi.
-
#22118 -
DIESEL DOG #22117 Régen jártam már itt... :)
-
#22116 kicsit más utómunka :)
-
-
#22114 tetszetős -
#22113 Király! -
#22112 Köszi. Próbálkoztam mindenféle vágással, de nem tudtam semmi épkézláb arányú képet kihozni belőle, csak ezt a "kicsit kockát". :-) -
#22111 A kép megfogott, nagyon tetszik. Talán kicsit szűkebb fotó (vagy szélesebb) érdekesebb lenne. Kicsit így "kocka" a kép, de gratulálok, ez kellett így vasárnapra. -
#22110 -
Többi kép -
#22108 Szép ez a betütípus. Mi a neve? A kép nem bejövős. Túl sötét, stb.. -
#22107 Akkor gyakorolj sokat és olvass utána a jó fotók titkának. Vannak itt, akik tudnak Neked segíteni fotós könyvek küldésével kapcsolatban, csak kérned kell.. És nem volt ötleted, hogy mit csinálj a barátnőddel?! Az már baj és fotó szempontjából is! Mondd neki legközelebb, hogy pörögjön forogjon, kellesse neked magad, pózoljon. Ilyenekből is ki lehet hozni jó képeket. ;) -
#22106 köszi, igyekeztem :) -
#22105 1. Ez valóban ízlés tipusa :)
2.Tudatosan lett olyan a kép amilyen lett :) Ideje lenne már új obit beszerezni mert elég régi már :/
3. semmi egyéb világítás nem volt nállam. megnéztem high keyben is de úgy valahogy nem volt az igazi. Legalábbis számomra.
4. Máskor már volt róla szó hogy nem szereted a részben színezetteket :D A keze csak azért van ott mert elég hideg volt :D
Köszönöm a jótanácsokat , tippeket , kritikát :) Mindig tanul valamit az ember :) -
#22104 az 1. képről csak ízlés típusú véleményem volna (nem jön be)
a 2. alapvetően szerintem nem rossz a kompozíciót illetően (fő téma helye, út, hátsó világos folt, fák), egy apróság hogy a lány talán picit jobban a bal oldalon van mint kellene.. számomra érdekes hatású hogy a háttér világosabb de életlenebb és az éles alany sötétebb.. mondhatnánk hogy néhol túl sötét, elbírt volna esetleg egy kis +EV-t, de ezzel a kicsit sötét hangulattal sincs bajom (bár nem tudom ez mennyire volt tudatos részedről).. szintén "ízlés dolga" típusú vélemény hogy nekem nem tetszik az objektíved bokehje
a 3.képet esetleg high key-ben lehetett volna (ha már hófehér háttér), de ha nem volt hozzá egyéb világítás úgy nem egyszerű.. esetleg a beépített vaku elölről valamivel derítve segített volna hogy ne legyen ennyire komor, hűvös a kép
4. "ízlés dolga"-vélemény: nem különösebben szeretem a részben színezett képeket, nem sok olyat láttam ami igazán tetszett volna. Értem (gondolom) hogy szerettél volna valamit még belekomponálni a képbe (háttér, korlát), de úgy érzem hogy olyan a kép hatása, mintha véletlenül a jobb alsó sarokba szorult volna a fő téma. Úgy érzem a háttér nem elég hangsúlyos hogy ellensúlyozza ezt, illetve a lány picit lemaradt bal oldala is erősíti ezt a hatást.
Szándékos hogy a lány a kezeivel a lába közé nyúl? Nem biztos hogy előnyös :)