Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
jobb mintha kilõnék a szemem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bukás volt a szemüveg 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
#1722 ez volt a srác reakciója miután lejött a puskával a dombról 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ööö hála az égnek, legalább nincs öri hari.

Punker
nem én vagyok, én a képet csináltam

Omg lol, látok egy szemétkupacot a háttérben<#hehe> Jaj ne már, hiszen az te vagy Punker<#wink> Tessék a fegyvert jobban álcázni.

Falconer
Hat, meg ha sracnak kene.... 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

_Atti_
szeressük hazánkat nyugodtan a helyesirásnak megfelelõen 😄 magyarországi
(amugy legörögsz asszem találsz párat😊 )

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Punker

chicco
Szeretnék 1 láánynak szép Magyarországi képeket mutatni.Van valakinek vlmi linkje pls

Mop
Kösz!

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Editthy
A második kövi bejön 😊

www.koleszafoto.hu

Mop
Néhány perce csináltam õket. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
2 új:

Kép 1
Kép 2

Crem
Kösz mindenkinek!😊
Azért is fontos a véleményetek, mert adandó alakalommal be szeretném küldeni a helyi online lapnak.Mivel éjszaki Turulmadaras képet még nem igazán láttam.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mop
Köszönöm! 😊

cold-fire
Legyél rá büszke!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Jagi
Ez asszem tetszik^^

Crem

Helyi egyetlen nevezetesség!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

cold-fire
Hiátlan ötlet! Nagyon jó megvalósítás! GraT!

Mop

Sonajk @:o)
Cseppeket kivéve nagyon tetszik mindegyik.
Különösen az utolsó kettõ.
Grt.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

BBird
Köszi mindenkinek! ;-)

Falconer: Igen, a kép alapból nem volt tûéles, meg aztán az effekter sem segítettek rajta túl sokat. :-(
cenobite
Ezek tényleg nagyonnagyonnagyon jók! Csak gratulálni tudok! <#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

gamertag: kenobita

Falconer
Mondjuk talan a galambosban az hiba, hogy a center gerle eletlen 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Franko mindegyik...

Mop
Nah, itt van néhány alkonyati természetfotó:

Kép 01
Kép 02
Kép 03

BBird
Nekem is elszokott menni, amikor számomra marhajó fotókat látok. :-)
Ezek sem frissek egyébként, csak mostanában nincs idõm a "nyers" anyagot finomítgatni, ilyesmi. Köszi!
Mop
Marhajók! 😊
Mindjárt elmegy a kedvem a fotózástól... 😄

BBird
De hogy kép is legyen:

Változatos munkahely

Absztrakt természet

Jurisics tér - még a régi masinával

WildWestGun

Cseppek

Tavaszi udvarlás egy szökõkútban. (a talaj nem homály, csupán "vízszõnyeg") :-)

Sötétség oszlopa
BBird
Hát akkor biztos tudod, hogy miért szedték fel. Mert az egészet sétálóra varázsolták, díszkövekkel, minden kockalap között smaragdkövek és 24karátos aranybevonat... ;-)
Falconer
En is nyaron voltam. Nagyon durvan nezett ki. Nemtom mi ertelme volt, felszedtek foldig az aszfaltot meg a betont mindenutt.De bringaval fel kezzel egesz jo kor volt eljutni a fagyizoig onnan meg vissza 😄

BBird
Én akkor voltam utoljára, amikor fel volt robbantva... majdnem elsírtam magam... 5 napot voltam úgy, hogy végig az az érzésem volt, mintha háborús övezet lenne Kõszeg. :-(
a koszeg.hu -n vannak viszont fotók. ;-) Pár, kevés...
Falconer
Foterrol nyomjal mar egy kepet.
Nem lattam meg a felujitas utan.

BBird
Én mindig kivilágítva láttam, na de végülis mind1. :-)
Falconer
En is sokszor vagyok ott, es volt mar, hogy nem volt kivilagitva a torony 😄
Csak azert

Sonajk @:o)
Ez a két "giccs" az, amit szívesen nézegetek, az elmúlt idõszak jelentékenynek ugyan csak nem mondható képei után.
Grt.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

BBird
Nem akarok kritikus lenni, mivel ez nem is olyan portál, illetve hely, ahol ezt kell tenni... de! :-)
Jó mindkét kép, szépek... egyedül a hattyúnál hiányolok több teret a feje fölött. Szegény nagyon bezártá vált így a keret közelségével. :-)
BBird
Neem, csak szeretek ott lenni... párszor már jártam arra.
Falconer
Szivesen.
Fotosoppal vagy vmi mas hasonlo cuccal minden tovabbi nelkul. Foleg, hogy csak a fal adja a datum hatteret.

Falconer
Ok, persze.
Ott laksz Koszegen?

gnar killer
Bocsi a reklámért de témába vág [:
Szal gépcsere miatt eladó egy Fuji S5600 digitális fényképezõgép (256Mb xD kártya) + Raynox DCR-250 makrókonverter + HAMA 72555 Cirkuláris polárszûrõ + HAMA Star 26 állvány + VELBON CX-Mini állvány + Lowepro Topload Zoom mini kék táska.
A gép alig féléves és még garanciás! Semmi baja, doboza, leírási, mindene megvan!
Ár. 110.000 Ft

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Tomo15

Remélem beszevi a gyomrotok ezt a giccset😉
BBird
Az mindig kivan, arról is van pár kép... "pár". :-) Meg amúgy néhány száz, ezer, innen, onnan, az üveg-hegyen túlról, stb. Csak egyszerre nem akartam mindent bekopizni. :-)
gercse
húú, köszi, jövök neked egyel 😊
a dátumot el lehet valamilyen progival tûntetni? mondjuk nem tudom melyik képet használjam még fel, csak kérdem,
ezer hála, köszi még1x

Falconer
Koszeg az szep hely.
Hosok tornya most nem volt kivilagitva? (a hatad mogott)

Roger6
Szerintem sem

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

BBird
Szerintem egyátalán nem PS.
ColdFire
azok a vizcsepek photoshoposak? elég érdekes, nemtom... 😄
amúgy cép

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cold-fire
egyenlõre csak hobby persze vállalok kissebb melókat is ha kérnek, de még nagyon kezdés szinten állok nyár végén kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. örülök hogy tetszik és köszönöm!