Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sunset=napkelte
Tudom, Hogy ugyanaz a kettõ, se azt nem, hogy mért írtad.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Amatõrök között is léteznek profik és fordítva is igaz ez.
Érted?
Más: Hagyd már abba azt a nagy "Deviantart mániát". Esküszöm, mire elérnék addig, hogy megnézzem a képeidet, rég elmegy a kedvem tõle. Miért nem tudsz betenni ide közvetlen egy megfelelõen méretezettet úgy, mint mások?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Szemet gyönyörködtetõ képeket sikerült keálnod ismét.
A színvilág és a letisztult egyszerûség különösen tetszik.
Nem semmi.
Így kell ezt csinálni.
Fogadd õszinte elismerésemet.
(save_all) 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Engem csak az érdekelne, hogy ezt mért az amatõr szekcióba raktad? 😄
Eszméletlen...
Fõleg a 2. Eszméletlen gyönyörü! Minden elismerésem!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Texturának készítettem egy web oldal bannerébe, de valamiért így is tetszik nekem!😄DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
konica minolta z20ra nemhiszem hogy van 😄DD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
honnan lehet letölteni ilyen styleokat?😊
vagy ezt fényképezõre kell tenni vagy szgépen van?😊
400D rulez, mi?
http://gaborszantai.co.uk/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mondok egy példát:
Kernelmátrix:
Ez egyszeru matematikai muvelet,amit könnyen elvégeztethetünk
magunk is a Photoshop Filters/Other/Custom pontja alatt.
Itt találjuk azt a bizonyos mátrixot, amelynek cellái a képpontokat jellemzik: a középso az éppen aktuálist, a körülötte lévok a környezetét. Minden képpont esetén a program kiszámolja a mátrix értékeivel súlyozott átlagot, elosztja a Scale értékével, és hozzáadja az Offset értékét. Bovebb magyarázat nélkül ez azt jelenti, hogy célszeru a Scale értékének a beírt számok elojeles összegével megegyezni (de ne legyen nulla!).
Ha itt egyes mezokbe negatív számot írunk, akkor a mátrix élesíti a képet. Próbáljuk ki a
mellékelt ábrán látható beállítást: az eredmény megegyezik a Filter/Sharpen/Sharpen paranccsal. Ha csak a központi cella két oldalára írunk negatív számot, azzal a függoleges vonalakat kiemelhetjük, élesíthetjük, míg a vízszintesek változatlanok maradnak.
Ha erre te úgy rájössz, h leülsz a PS elé, akkor minden tiszteletem.
Amúgy sem fölösleges egy könyv sem, ez kifejezetten hasznosnak tûnik.
www.koleszafoto.hu
PSD - pixinfo.hu
nyomtasd ki A/3-ban és vegyél keretet az "lapraszerelt-sárga-kék-legós" áruházban - az jobban mutat...
- Kompakt gépet szeretne, tehát ne legyen egy fuji S5600-as nagyságú
- legyen 6 mpixeles
- jó lenne ha volnának benne manuális beállítások is
- portrékat, családi összejöveteleket meg túristaképeket szokott általában fényképezni
katt.