Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második képed el tudnám képzelni egy film kezdõ jelenetéhez, tetszik<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az a lényeg ;-)

Sundown=naplemente
Sunset=napkelte

Mop
Kösz! 😊
Tudom, Hogy ugyanaz a kettõ, se azt nem, hogy mért írtad.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

chicco
Tök tetszenek a képeid.1*û még is jó.
De a sundown =sunset

Mop
Bocs, csak így egyszerübbnek talátlam.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Sonajk @:o)
Tanuld meg!
Amatõrök között is léteznek profik és fordítva is igaz ez.
Érted?

Más: Hagyd már abba azt a nagy "Deviantart mániát". Esküszöm, mire elérnék addig, hogy megnézzem a képeidet, rég elmegy a kedvem tõle. Miért nem tudsz betenni ide közvetlen egy megfelelõen méretezettet úgy, mint mások?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Ejjjjj Barátom!
Szemet gyönyörködtetõ képeket sikerült keálnod ismét.
A színvilág és a letisztult egyszerûség különösen tetszik.
Nem semmi.
Így kell ezt csinálni.
Fogadd õszinte elismerésemet.
(save_all) 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ivjoe
Hol? o.O
Falconer
Nana hogy van

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ivjoe
Ööö, van profi szekció is? o.O
Tomo15
#6710 #6712 Köszi😊)
Jó helyen vannak itt.
Mop
Wow!!! <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Engem csak az érdekelne, hogy ezt mért az amatõr szekcióba raktad? 😄

Eszméletlen...

Mop
Mai termés:

(makrók)

Kép 01
Kép 02
Kép 03
Kép 04
Kép 05
Kép 06

BaliBoy
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>
Fõleg a 2. Eszméletlen gyönyörü! Minden elismerésem!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Tomo15

Visegrádon az Új-hegyen készült mindkét kép.
nokedli
Szép fotót készítettél a templombról. Én most egy szentet adok hozzá.

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Crem

Texturának készítettem egy web oldal bannerébe, de valamiért így is tetszik nekem!😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Tomo15
Köszi
Nagyon szépek a képek. Különösen a "Giccs" tetszik. Grt.

Kissé "behalt" ez a topic. Nagy kár 😞

Mop
Bocsi, változott a link, itt az új: Templom

Mop
És még egy templom. 😊

Mop

ColdFire
ték <#vigyor5>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
kár...
konica minolta z20ra nemhiszem hogy van 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tomo15
Ez a gépre van.
ColdFire
wow😊
honnan lehet letölteni ilyen styleokat?😊
vagy ezt fényképezõre kell tenni vagy szgépen van?😊

ok köszi 😊
Tomo15
Az összes a clear-el készült.
jaja, nekem is bejönnek, pontosan melyik milyennel? 😛 (bocsi)
Tomo15
Visegrádon. Hát nagyon rulez😉 Eszméletlen jók ezek a letölthetõ picture stylok (mindegyik olyannal van).
<#eljen> Nagyon szépek, hol készültek?
400D rulez, mi?

túl új ahhoz, hogy vki beszkennelje...<#beka2>

http://gaborszantai.co.uk/

Loál János
Karácsonyra már mást kértem, nekem meg nem marad lóvém saját ajándékra. :-C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
htx, ezek megvannak, Angel könyve kéne. <#alien>

ivjoe
Ööö, ez nem a könyvbõl volt, hanem innen: http://lorem.hu/tutors/
Loál János
PDF PLEASE <#miaz>

ivjoe
Ööö, sztem ez a könyv inkább az elméletrõl szól.
Mondok egy példát:

Kernelmátrix:
Ez egyszeru matematikai muvelet,amit könnyen elvégeztethetünk
magunk is a Photoshop Filters/Other/Custom pontja alatt.

Itt találjuk azt a bizonyos mátrixot, amelynek cellái a képpontokat jellemzik: a középso az éppen aktuálist, a körülötte lévok a környezetét. Minden képpont esetén a program kiszámolja a mátrix értékeivel súlyozott átlagot, elosztja a Scale értékével, és hozzáadja az Offset értékét. Bovebb magyarázat nélkül ez azt jelenti, hogy célszeru a Scale értékének a beírt számok elojeles összegével megegyezni (de ne legyen nulla!).
Ha itt egyes mezokbe negatív számot írunk, akkor a mátrix élesíti a képet. Próbáljuk ki a
mellékelt ábrán látható beállítást: az eredmény megegyezik a Filter/Sharpen/Sharpen paranccsal. Ha csak a központi cella két oldalára írunk negatív számot, azzal a függoleges vonalakat kiemelhetjük, élesíthetjük, míg a vízszintesek változatlanok maradnak.

Ha erre te úgy rájössz, h leülsz a PS elé, akkor minden tiszteletem.
Amúgy sem fölösleges egy könyv sem, ez kifejezetten hasznosnak tûnik.
Editthy
Szerintem leginkább kísérletezni éri meg... leülsz a gép elé... betöltöd egy fotódat és próbálkozol... vagy kiválasztasz egy tippet amit más oldalakon már kipróbáltak vagy könyvben leírtak és továbbgondolod... akinek van egy kis fantáziája , szépérzéke és türelme csodákat mûvelhet 😊

www.koleszafoto.hu

Én is megvettem 2 hete ezt a könyvet, de szerintem nem ez az a dolog amit hasznosítani fogok belõle😊

PSD - pixinfo.hu

Tomo15
Köszi! Ezt a keretet a "Photoshop digitális fotósoknak" cimû könyvben láttam, és az alapján csináltam meg csak próbából. Ha kinyomtatom akkor csakis keret nélkül fogom<#smile>
ppk
törölt hozzászólás

Powerball!!!

tetszik, csak az a keret az kicsit gáááz...

nyomtasd ki A/3-ban és vegyél keretet az "lapraszerelt-sárga-kék-legós" áruházban - az jobban mutat...

Testvérem szeretne venni egy fényképezõgépet. Szerintetek mi lenne a legjobb vétel 50-60000 Ft között?
- Kompakt gépet szeretne, tehát ne legyen egy fuji S5600-as nagyságú
- legyen 6 mpixeles
- jó lenne ha volnának benne manuális beállítások is
- portrékat, családi összejöveteleket meg túristaképeket szokott általában fényképezni

nekem is tetszik, grat

Tomo15
Köszi
Blasta
Ez szép kép lett

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tomo15
Semmi extra, csak gondoltam megmutatom, hogy milyen Visegrád az Új-hegyröl nézve összel😉
katt.