Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Ezt meg kell néznetek mindenképpen!!! (Nem én csináltam...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

BBird
A képek többsége Stockholmban készült, egyedül a Kõszegi est nem ott. De gondolom az sejthetõ, hogy akkor hol... ;-))
Köszi!
cenobite
Nagyon jó képek!!! Nekem legalábbis nagyon tetszenek.

gamertag: kenobita

chicco
ho lvan ez a another city plabla cucc???Szépek a képek nekem tecc majd mind

Mop
Uhh... 😮
Nagyon jó! 😊
Én egyszer egy videót csináltam ugyanilyen világítós öngyújtóval. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

BBird
Éji virág

A szín eredetileg ilyen, semmi PS, csupán a keret. Éjszakai fotó, öngyújtó alján kis kék led segített ilyen színt adni neki.
Falconer
Gazora
Villanyora

Josz nekem egyel 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mop
Thx! 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Falconer
Epitkezes felmeresnel nemhiszem, hogy tulsagosan muveszi kepek lennenek 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gnar killer
az <#eljen>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Amse
õszi út rulZ

Mop

gercse
hát az szuper lenne ha tudnál berakni valami jól sikerült képet, de csak ha könnyen megy, nem kell ezért óriási erõket megmozgatni 😊

Falconer
Fater tele van ilyen kepekkel szakmalyabol adodoan.
Mar csak lejmolnom kell tole.

gercse
tudom ez nem kívánságmûsor, de nincs fényképezõgépem és kellene egy kép 😊
ha valaki le tudna nekem fotózni egy gázórát vagy egy villanyórát ,és be is tudná rakni, akkor azt nagyon nagyon megköszönném
(egy fotósorozatot kellene készítenem saját képekbõl, és a többi kép már megvan de errõl nem találtam olyat ami élethû lenne(mármint mintha én fotóztam volna))
elõre is köszi

Crem
Igaz, nem teljesen ide tartozik, de találtam egy igen egyedi fotóstílusú emberkét!
Lehet, hogy nem vér profi, de az ötlete annál egyedibb.

Michael Hughes foto

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mop
Hmmm...
Kösz az infót, fontolóra veszem. 😊

Editthy
Akit érdekel:

Helyszín: Ernst Múzeum - Budapest
Dátum: 2006. november 16. csütörtök - 2007. január 17. szerda

Világhírû Magyar Fotográfia - 2006. november 16-tól látható az Ernst Múzeum következõ kiállítása, amely Magyarországon született, de a világ más pontjain híressé lett fotográfusok mûveit mutatja be.

A Fotóhónap 2006 keretében rendezett fotótörténeti kiállítás öt nagy magyar mûvészt mutat be:
Brassai, Capa, Kertész, Moholy-Nagy, Munkácsi.

www.koleszafoto.hu

Mop
2 újabb:
Kép 01
Kép 02

BBird
"már csak" ;-))
nokedli
Ezek szerint van érzéked, hisz' látod, hogy szépek... már csak hasonlókat kell készítened <#vigyor2>

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

nokedli
Egy egyszerû fotós program pár alap dolgot tud... példul kereteket is...

BBird

Ha már volt egy fasoros kép, íme még egy. Az ismeretlen út. :-)
BBird
Elsõre nem felhasználóbarát a Photoshop, de érdemes tényleg azt választani. Azzal mindent el lehet végezni... kiemelném a mindent szót. Az, hogy nehéz kezdetben... hát van hozzá sok-sok segítség a neten. Fotósoknak például: www.digiretus.hu :-)
Good luck!
egyébként mióta ûzöd a fotózást ? Csak a hobbid vagy a hivatásod is ?

Crem
PhotoShop!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nagyon szép képek, bárcsak nekem is ilyen érzékem lenne a fotózáshoz !

cold-fire
Hali kérdésem lenne, plíz help nekem😊 hogyan lehet ilyen kerteket adni a képeknek? van olyan progi amin beallítod és összesre odarakja?
nek kell noobozni 😛 fáradt vagyok

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire

cold-fire

Mop
Nos igen, nem sok mindenkinek jön be.
Én egy vagyok a kevesek közül. 😊

Mop
Köszi! 😊

Roger6
Köszi az értékelést!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az elsõ képhez annyit fûznék hozzá, hogy számomra nagyon éles mivel elsõsorban az oszlopokat helyezted hangsúlyba, pedig az ég gyönyörû. A második kép színei csodálatosak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sajnos ez a sötét tónusú depresszív stílus nem az én világom 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Roger6
Vihar elôtti csend:

nokedli
Nekem mindkettõ tetszik. Szép munka Gratula!

Mop
Óóó, és itt egy másik is, csak ez sajnos kicsit kicsi. 😊
Katt!

Mop
Hi!
Kicsit régi kép.
Lehet, hogy nem sok embernek fogja elnyerni a tetszését. 😊
Katt!

ColdFire
<#eljen>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boaaa
Én is arra gondoltam. 😄

Értem😊

Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28

hunvista
Idõbélyeg volt rajta csak azt akartam eltûntetni

www.HunVista.hu WebKatalógus/ApróHirdetés

Sötét, és az az embléma nemkéne bele szerintem😊)
Tegnap lõttem egy fotót, mintha NAgy magyarország alakja lenne a fénynek😛

Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28

ColdFire
guszta egy embléma sarokba 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hunvista
Miskolci Vadaspark

hunvista
Miskolci vadasparkban

ColdFire

tudom nemide tartozik de nem találtam jobb topicot!!! gondban vagyok! össze szeretnék rakni egy képet... megvan a háttér (.bmp) megvan hozzá a szöveg ami (.Gif) (de marha ronda a háttere) szóval azt hogy lehet megcsinálni h háttér ne legyen + össze tudjam rakni stbstb????jah és ami mégfontosabb h mien progival lehet (lehetõleg egyszerüen használhatót mondjatok) elõre is thx