Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Köszi!
Escape
Blueworld - Blackbird
Kõszegi est
Különös vihar egy kikötõben
Csak a magány lesz társam
Another city, different color
A múlt embere
-->Õ nem egy élõ modell volt. ;-)
Nagyon jó! 😊
Én egyszer egy videót csináltam ugyanilyen világítós öngyújtóval. 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
A szín eredetileg ilyen, semmi PS, csupán a keret. Éjszakai fotó, öngyújtó alján kis kék led segített ilyen színt adni neki.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Mar csak lejmolnom kell tole.
ha valaki le tudna nekem fotózni egy gázórát vagy egy villanyórát ,és be is tudná rakni, akkor azt nagyon nagyon megköszönném
(egy fotósorozatot kellene készítenem saját képekbõl, és a többi kép már megvan de errõl nem találtam olyat ami élethû lenne(mármint mintha én fotóztam volna))
elõre is köszi
Lehet, hogy nem vér profi, de az ötlete annál egyedibb.
Michael Hughes foto

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Kösz az infót, fontolóra veszem. 😊
Helyszín: Ernst Múzeum - Budapest
Dátum: 2006. november 16. csütörtök - 2007. január 17. szerda
Világhírû Magyar Fotográfia - 2006. november 16-tól látható az Ernst Múzeum következõ kiállítása, amely Magyarországon született, de a világ más pontjain híressé lett fotográfusok mûveit mutatja be.
A Fotóhónap 2006 keretében rendezett fotótörténeti kiállítás öt nagy magyar mûvészt mutat be:
Brassai, Capa, Kertész, Moholy-Nagy, Munkácsi.
www.koleszafoto.hu
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!
Good luck!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nek kell noobozni 😛 fáradt vagyok
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Én egy vagyok a kevesek közül. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Katt!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28
Tegnap lõttem egy fotót, mintha NAgy magyarország alakja lenne a fénynek😛

Game:Xiah Server: Phoenix 2 Name/Class/LVL:XazaXHUN/Warrior/28
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.