Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cold-fire
én címnek azt gondoltam hogy az éltetõ elemek vagy valami hasonló... kõ és víz, víz oltja a szomat és segít a maró érzést csökkenteni a szemedben...😊

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire
csatlakozom decenshez 😊

fuji - ebben a kategóriában jelenleg nem találsz jobbat (ilyen áron, ofkoz).

Nagyon szépen köszönöm,az eddigi infokat.
nézegettem azota még 1-2 gépet...
Kodak Easyshare Z650
Olimpus SP500
Fuji S5600
És ezek közül?
elöre is köszönök mindent,föleg annak aki segit..
89
Egy jó cím szerintem megmagyarázná: Ne várjatok haza 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Falconer
Jo, de ennek egyertelmuen van vmi mogottes jelentestartalma, amire nem sikerul rajonnunk.
A giccsnek nincs.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tomo15
Ez azért más kategória szvsz. Azt nem értem, hogy miért hagyta színesen azt az ásványvizet és másik dolgot...
89
Hát szerintem nem feltétlenül szükséges egy kép bármit is kifejezzen, lásd pl.: #6691-esedben a "giccs"-csel mit akartál kifejezni?
Elég ha jól néz ki, és nekem pölö tetszik cold képe, bár ez a keret tényleg nem túl jó, meg az ásványvízet is le lehetett volna vágni 😊

89
Én is szeretnék beszerezni egy gépet, és én is az S5600-ra gondoltam csakhát még jönne hozzá memóriakártya, táska, esetleg állvány, és hát ennyi pénzt sajnos most nem nagyon tudok összeszedni 😄
De ha tudtok jó akciót akkor szóljatok

szvsz elkezdeni tökmindegy😊
legyen rajta kreatív mód és vegyél egy alapkönyvet, pl. a Netional Geographic fotóiskola: Tippek és Trükkök címû kiadványát...

http://gaborszantai.co.uk/

ivjoe
Fuji S5600 egyételmûen. 😊
Sziasztok
Szeretnék elkezdni,"amatör" szinten fotozgatni...és érdekelne a véleményetek milyen gépet vegyek...(50-70 ezer között)
Mindenkinek a véleményét,hozzá szolását szivesen várom..
elöre is köszönöm...

mi a Véleményetek a Fuji s5600ról?
de néztem tegnap 1 régi Olimpus E10... és erröl?
Tomo15
Ezzel a képpel mit akartál kifejezni? Sry, de nem vágom. A másik az, hogy szerintem nem illik hozzá ez a vastag barna keret😊
ColdFire
ezis, és az elõzõ kép is nagyon jó, az elõzõ viszont nekem jobban teccik, szvsz ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
kösz, akkor még csak amatõrködtem, nem is nagy fotonak szántam, csak ugy fényképeztem 😄DD
még örülök hogy a dátumot nem irattam ki a jobb also sarokba 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cold-fire
sorry ha túl nagy lett!!

cold-fire
hümm-hümm 😄

szacsi
meghalt? :o

:-O http://www.ashes.hu O-:

cold-fire
Nagyon jó az ötlet, én talán máshogy oldottam volna meg ( lentõl fotózva csak az arc meg a gép látszódjon) de ez is megoldás! GART!

cold-fire

Darkon

Born to win

ColdFire
törölt hozzászólás

ColdFire
törölt hozzászólás

ColdFire
törölt hozzászólás

Gunnersboy

elsõ képeim közül az egyik...még nyáron csináltam...=)
remélem elsõ probálkozásnak nem rossz 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

89

89
gondolom ez nem mostanában készült 😊
a bal felsõ sarok kicsit elmosódott (lehet hogy csak nekem fura), de szép

89
nem😊

Barney Tech
Ez marhára teccik 😄

Srácok, egy osztálytársunk elszeretné adni a D70-ét, 110.000.- HUF (100ért odaadja) és 7 hónap garancia van rajta...

ha vkit érdekel, akkor megadom privátban az elérhetõségét...

Sonajk @:o)
Méhecske

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hinnétek, hogy hó esett belõle?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pedig csak egy gázperzselõ lángnyelve, kissé alulexponálva 😉

Daell Drow
Ahoz képest nekem elég mûvészi, mint a kitörõ nap.
Csõrmester

szegény malac :S

Semmi mûvészi, csak egy lángnyelv 😉

Mihez????

Blasta
"Hagyd már abba azt a nagy "Deviantart mániát". Esküszöm, mire elérnék addig, hogy megnézzem a képeidet, rég elmegy a kedvem tõle. Miért nem tudsz betenni ide közvetlen egy megfelelõen méretezettet úgy, mint mások?"

Gratulálok <#eljen><#taps>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

chicco
jó lépjünk túl ezen.Én soha nem gondoltam hogy az _Angol ilyen külünös nyelv,mígnem az 1ik barátom aki Angol-Skót meghívott az esküvõjére Észtországba és elvett 1 orosz lányt.

Na itt volt érdekes mikor mindenkinek a nyelvén megtanultuk az egészségedre ivókiséretet kiderült,hogy 9 nemzetiség van az esküvõn.

Nos akkor beszéltem az 1 ik barátommal és aztr mondta kérdezte?Te tudod mit mond a Billy felesége,mondom én haver te vagy az Angol nem én.Erre Õ bazz én west londonban élek ezek meg északon azt se tom mit mond a csaj.

Na itt feladtam,De volt Ausztráliai csaj is az sem gyenge.

Nos bocsa az offért de ez 1 jó sztori

és vissza a képekhez csináltam mpár shotot ami itt megtekinthetõ
esti

Mop
Ok! 😊
Thx!

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Boaaa

_Atti_
bár a sunset tényleg nem napkelte annyi igaz most látom

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
van sundown meg sunup is..szal😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

chicco
semmi gond jók és kész.Nekem mind tetszik.Az angolt meg forget it

Mop
Ja, ok!
Most látom, hogy csak elírtad, de még mindig nem értem Chicco mért írta ezt nekem. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Hmmm...
Én Úgy tudom, hogy mindkettõ naplementét/alkonyt jelent és szótár szerint is így van.

Tomo15
Köszi!
Igaz, elírtam de nem is fontos 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ha már angolsuli...

Sunset = alkony
Sunrise = napkelte