Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
nézegettem azota még 1-2 gépet...
Kodak Easyshare Z650
Olimpus SP500
Fuji S5600
És ezek közül?
elöre is köszönök mindent,föleg annak aki segit..
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A giccsnek nincs.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Elég ha jól néz ki, és nekem pölö tetszik cold képe, bár ez a keret tényleg nem túl jó, meg az ásványvízet is le lehetett volna vágni 😊
De ha tudtok jó akciót akkor szóljatok
legyen rajta kreatív mód és vegyél egy alapkönyvet, pl. a Netional Geographic fotóiskola: Tippek és Trükkök címû kiadványát...
http://gaborszantai.co.uk/
Szeretnék elkezdni,"amatör" szinten fotozgatni...és érdekelne a véleményetek milyen gépet vegyek...(50-70 ezer között)
Mindenkinek a véleményét,hozzá szolását szivesen várom..
elöre is köszönöm...
mi a Véleményetek a Fuji s5600ról?
de néztem tegnap 1 régi Olimpus E10... és erröl?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
még örülök hogy a dátumot nem irattam ki a jobb also sarokba 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
elsõ képeim közül az egyik...még nyáron csináltam...=)
remélem elsõ probálkozásnak nem rossz 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
a bal felsõ sarok kicsit elmosódott (lehet hogy csak nekem fura), de szép
ha vkit érdekel, akkor megadom privátban az elérhetõségét...

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gratulálok <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na itt volt érdekes mikor mindenkinek a nyelvén megtanultuk az egészségedre ivókiséretet kiderült,hogy 9 nemzetiség van az esküvõn.
Nos akkor beszéltem az 1 ik barátommal és aztr mondta kérdezte?Te tudod mit mond a Billy felesége,mondom én haver te vagy az Angol nem én.Erre Õ bazz én west londonban élek ezek meg északon azt se tom mit mond a csaj.
Na itt feladtam,De volt Ausztráliai csaj is az sem gyenge.
Nos bocsa az offért de ez 1 jó sztori
és vissza a képekhez csináltam mpár shotot ami itt megtekinthetõ
esti
Thx!
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Most látom, hogy csak elírtad, de még mindig nem értem Chicco mért írta ezt nekem. 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Én Úgy tudom, hogy mindkettõ naplementét/alkonyt jelent és szótár szerint is így van.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Sunset = alkony
Sunrise = napkelte