Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
http://gaborszantai.co.uk/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kis bécsi kirándulás. Itt még nem fáztam. Aztán a forraltbortól megint nem fáztam, csak most nézem, hogy az összes kép dõl...😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Túristavezetõ, az mi? 😄
Mikor elõször voltam, simán bementünk. Mikor másodszor, egy öreg magyar vadász vezetett csoportot, bementünk. 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
cold-fire
Boldog Születésnapot!

Nagyon megéri bemenni, ne félj, h elnyel a láp, simán be lehet menni egy darabig. 😊
Kosz az infot
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
legszebb példa a havas táj, ahol alacsony napállásnál nem a nagy fehér felületet kapod, hanem a hó felszínének az egyenetlensége miatt árnyék/fény játék keletkezik...
http://gaborszantai.co.uk/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
#6800: Hát ez itt most 5 tulipán belógó zavaró részekkel, semmi több, viszont nekem megkapta a szemem a jobb oldalon lévõ 3 tulipán lépcsõzetesége. A következõket csináltam volna a helyedben:
A képen csak az a három szerepelt volna álló képkivágásban, úgy, h a virágok kb szemmagasságban legyenek, persze kompozícióval játszhatsz, középen legyenek, kicsit alul, kicsit felül, stb stb. Kivártam volna egy olyan idõpontot, amikor sötétebb van és játszottam volna kicsit a fényekkel. Mondjuk kezdésnek egy lágy fényforrás elõlrl, kissé alulról, ha árnykot venek egymásra, akkor deríteni kell valamivel (vagy + fényforrás) Így a tulipánok jól lesznek kiexponálva, a háttér viszont sötét lesz. Lehet a derengés szerû hatás is jót tenne (mondjuk mintha a sötétbõl bukkannának elõ) vagy egy súrlófény oldalról, vagy surlófény oldalról + lágy fény elõlrõl, vagy súrlófény acseppeknek vagy stb. Lehetõségeid száma végtelen, csak a szemeden a fantáziádon és a kreativitásodon múlik.
Meg lehet prbálni a makrót is, de kell valami plussz, ha közelebb mentél volna és makróban csináltad volna ezt a képet, nem valószínû, h jobb lett volna, mint ahogy azt tanult kollégám álítja. Bár kétségtelen, h ha olyan közelítést tudsz elérni, amivel szépen ki tudod emelni mondjuk a vízcseppeket (súrlófénnyel dejó 😄), akkor abból kisülhet valami jó is. De ezt sajnos innen nem látom. A három tulipánt lépcsõzetesen sötét háttér elõtt viszont igen. 😊
par perc az egesz. a canvast kicsit megnagyobbitod (aranyosan a kephez) ezaltal megno a kep nagysaga. ket menetben csinaltam - eloszor ket pont fehet utana 20 pont fekete. ugyanigy lehet PSben is
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
na jó de de még keretet sosem csináltam 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de latom magam jol el vagyok
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
februarban remelhetoleg megyek becsbe es talan lessz annyi idom hogy valamit lekapjak 😊
az a vmi meg sztem oszlop 😄 1ébként este volt és azért tudtam csak ilyenkor fotózni 😊 Bécsbe meg kb évente 1szer jutok el 😄

a cime Unalmas megbeszeles
udv

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hogyan kell pontosan a színeket kiemelni ill. eltûntetni például a kokárda körül?