Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
nekem is kell 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mop
Nagyon rákaptam az FF-re. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Hi!
Huh, rég voltam már. 😊

Virág
Macska
Kerti csap
Hát ez... izé... én vagyok. 😛
Dió
Ablak

Ennyi...

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

ColdFire
lol énis most néztem 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cold-fire
integettél volna legalább a gömbbe 😊

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

képet hogy kell ide beszurni?hja lol

Boldog születésnapot Jánosnak, a száguldó mentõsnek😄

http://gaborszantai.co.uk/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ColdFire
Boldog Születésnapot G_ArchAngel!

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Kis bécsi kirándulás. Itt még nem fáztam. Aztán a forraltbortól megint nem fáztam, csak most nézem, hogy az összes kép dõl...😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

cold-fire
Nagyon szépen köszönöm!<#worship><#worship><#worship>

ivjoe
Nem csak akkor volt tilos, mikor ott voltatok, alapból tilos lelépni a pallóról!
Túristavezetõ, az mi? 😄
Mikor elõször voltam, simán bementünk. Mikor másodszor, egy öreg magyar vadász vezetett csoportot, bementünk. 😊
89
Hát mikor mi voltunk, akkor tilos volt, és az ottani turistavezetõ is elég rendesen rászólt arra, aki lelépett, mert az védett terület

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ColdFire
wáááááááá!!!!
cold-fire
Boldog Születésnapot!

ivjoe
Hát, mi rendesen begyalogoltunk, a palló csak jótanács, nem szentírás. 😊
Nagyon megéri bemenni, ne félj, h elnyel a láp, simán be lehet menni egy darabig. 😊
Falconer
Vmi ilyesmire tippeltem en is...
Kosz az infot

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

a felszínnel majdnem párhuzamos, vagy kis szöget bezáró fényirány - arra használják, hogy a felületi faktúrát megmutassák, így a fény-árnyék váltakozása egyfajta anyagiasságot ad a fénnyel súrolt felületnek...

legszebb példa a havas táj, ahol alacsony napállásnál nem a nagy fehér felületet kapod, hanem a hó felszínének az egyenetlensége miatt árnyék/fény játék keletkezik...

http://gaborszantai.co.uk/

Falconer
Mi az a surolfeny? o.O

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

cold-fire
pff...

89
A Mohosnál én is voltam, szép hely (ahogy egész Erdély), csak kicsit rövid az az út amit a pallókon be lehet járni..sajnos

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ivjoe
#6801: Fú, akkor már tudom ennél a képnél mit basztam el! Közelebb kellett volna mennem és jól makróznom kellett volna! 😄

#6800: Hát ez itt most 5 tulipán belógó zavaró részekkel, semmi több, viszont nekem megkapta a szemem a jobb oldalon lévõ 3 tulipán lépcsõzetesége. A következõket csináltam volna a helyedben:
A képen csak az a három szerepelt volna álló képkivágásban, úgy, h a virágok kb szemmagasságban legyenek, persze kompozícióval játszhatsz, középen legyenek, kicsit alul, kicsit felül, stb stb. Kivártam volna egy olyan idõpontot, amikor sötétebb van és játszottam volna kicsit a fényekkel. Mondjuk kezdésnek egy lágy fényforrás elõlrl, kissé alulról, ha árnykot venek egymásra, akkor deríteni kell valamivel (vagy + fényforrás) Így a tulipánok jól lesznek kiexponálva, a háttér viszont sötét lesz. Lehet a derengés szerû hatás is jót tenne (mondjuk mintha a sötétbõl bukkannának elõ) vagy egy súrlófény oldalról, vagy surlófény oldalról + lágy fény elõlrõl, vagy súrlófény acseppeknek vagy stb. Lehetõségeid száma végtelen, csak a szemeden a fantáziádon és a kreativitásodon múlik.
Meg lehet prbálni a makrót is, de kell valami plussz, ha közelebb mentél volna és makróban csináltad volna ezt a képet, nem valószínû, h jobb lett volna, mint ahogy azt tanult kollégám álítja. Bár kétségtelen, h ha olyan közelítést tudsz elérni, amivel szépen ki tudod emelni mondjuk a vízcseppeket (súrlófénnyel dejó 😄), akkor abból kisülhet valami jó is. De ezt sajnos innen nem látom. A három tulipánt lépcsõzetesen sötét háttér elõtt viszont igen. 😊
Swy
thx!!

http://bf2s.com/player/swy/

cold-fire
kezdésnek nem rossz, próbáld máskor sokal közelebbrõl amár makro móddal fotózni a virágot és a rajta megcsillanó vízcseppeket! Sok sikert !

Swy
na itt egy újonc képe....én lennék az""

http://bf2s.com/player/swy/

cold-fire
igen igen itt bizinyosodik meg hogy 1-2 apróság mekkorát dob a képen....

zakika
keretet csak ugy radobtam XNview nevu progival. kicsi es ingyenes. alap muveletekhez mint vagas, brightnes, contrast, szinek allitasa megy egypar effekt
par perc az egesz. a canvast kicsit megnagyobbitod (aranyosan a kephez) ezaltal megno a kep nagysaga. ket menetben csinaltam - eloszor ket pont fehet utana 20 pont fekete. ugyanigy lehet PSben is

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

érdekes 😄 sokat dob sztem rajta 😄 de kb semmenyire sem értek a ps hez 😄
na jó de de még keretet sosem csináltam 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zakika
marmint hogy az a szar cinke a szar, nem a szentkep. csinaltam ra egy egyszeru keretet
de latom magam jol el vagyok

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
hat ez szar, teljesen mast akartam

zakika
mondjuk szerintem

zakika
nem azt montam hogy csak. en is szeretem az esti fenyeket. teccenek a kepek, csak irtam szerintem mitol lennenek jobbak. masodik szeritnem a legjobb (a szellemekkel egyut).
februarban remelhetoleg megyek becsbe es talan lessz annyi idom hogy valamit lekapjak 😊

hát 1 azért van megdõlve mert sapkáról csináltam 😄
az a vmi meg sztem oszlop 😄 1ébként este volt és azért tudtam csak ilyenkor fotózni 😊 Bécsbe meg kb évente 1szer jutok el 😄

zakika
latom szereted az egyszakai fotozast 😊 szerintem nem tesz jot a kepnek hogy be van dolve. masodikon mi az a szellem? harmadikat talan kicsit megvangi es egy szep keretet neki (a jobb oldalan zavar az a micsoda arnyek vagy mi)

vélemények ?

zakika
vagyis igy

zakika
ezzel mit lehetne csinalni?
a cime Unalmas megbeszeles

dogfish
keszitettem egy-ket kepet a negev sivatagban, egyelore ennyit tudtam csak felrakni, mert szorit az ido, de ha tetszenek, akkor este meg rakok fel.
udv
ivjoe
Tartsd egyenesen a gépet. 😊
Vagy ez valami új Pisa-ban a torony mellé? 😊
OMG cépek xD reggel mikor mentem suliba láttam faxa "tájat" majd lehet szombaton lekapom 😊

hasonló van nekem csak ahol én voltam nem nézték de nem oltam olyan paraszt hogy vakuzzak 😊

Crem
a napokban és is hasonlót csináltam...

thx

Crem
Kivágod---elmented---alapképet színteleníted---szinest visszarakod--- rétegeked egyesíted...😊

Gondolom ezt a photoshopppal csináltad.
Hogyan kell pontosan a színeket kiemelni ill. eltûntetni például a kokárda körül?

zakika
meg egy hangulat teremto pirosban

zakika
erdekes dolog tortent. egy templomban nem volt szabad fotozni, de en azert megprobaltam - a kabatom alol sutyiban manualis bealitassal. persze a kepek beegtek. most ahogy egy kicsit jaccadoztam veluk erdekes kepek jottek ki beloluk

ColdFire
Boldog Mikulást mindenkinek!

ColdFire
oldjuk a port egy kis benzinnel ugye? ^^

cold-fire
bár a víznek kicsit benzines hatása van 😄.....