Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mop

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Nem rossz, tud élni! 😄
Jó.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

cold-fire
Kicsit alakítgattam rajta:

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mop
Igazából az egy kereszt. 😊

koponya karddal ? 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mop

Mop

Köszi, rokonoktól 😊

ColdFire
...a kocsmábol mi? 😄
jók 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Házunk elõtt, hazafelé:

Népszínház utca hajnali ötkor:

Swy
Boldog új évet!!

http://bf2s.com/player/swy/

Swy
Boldog új évet!!

http://bf2s.com/player/swy/

Tomo15
Azzal szórakoztam tegnap😊
Ez lett belõle:
Tudom, hogy tele van hibával, de csak így sikerült<#buck>
A pados kép teszik a legjobban<#smile>

Mop
És itt van még1, bár szerintem ez nem lett olyan jó:

Mop

Falconer
A kereszt oke ott mogotte, de az az emlekmu szerintem nagyon elrontja a kepet. Legalabb sotetits rajta meg zajositsd el vagy ilyesmi, hogy csak halvanyan latszodjon.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Editthy
szépek lettek! Grat!

www.koleszafoto.hu

Tomo15
Az a "csúzli alakú" valmi egy emlékmû. Állítolag onnan lökték le Zách Klárát egy lóhoz kötözve. Engem nem igazán zavar. Lehet azért, mert hozátartozik a Fellegvár látványához. Szerintem ez nem egy olyan dolog mint mondjuk egy belogó faág, vagy bármi hasonló, hogy csak úgy kiretusáljam.
Falconer
Jah, azt jo lenne kiszedni, es akkor oke lenne.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ColdFire
hát azok a fehér bigyulák 😄DD
fõleg aza csúzli alakú 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tomo15
Köszi. Milyen villanypóznák?😊
ColdFire
elsõnél idegesítõek a villanypóznák vagy mik, de amugy jó <#eljen>

Tomo15
Néhány mai kép:

szórjál alá lisztet vagy cukrot😊

http://gaborszantai.co.uk/

A Da-s gallériámban a harmadik fotó ;-)

Crem

Ps helyett egy kis PhotoImpact.😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Piros x (nálam)!😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mop

És neked a felsorolt oldalak közül mindegyik jobban tetszik mint az enyém? 😮

Ezeket az oldalakat ismerem. Köztük van a kettõ amit kiemeltem.

cold-fire
😛 kicsit kóma voltam, de kialudva is jók a képek!

Egy kis nosztalgia májusról még az évzárás elõtt:

Blasta
Félreértettél tán.
Idézem: "...és akárki akármit mond, ez igenis fontos."
Tehát a lényeg azon van, hogy ez fontos, nem pedig azon, hogy akárki akármit mond, nemjó a design. Nekem nem tetszik. Fõleg a szaggatott határvonalak/körvonalak. De nem rossz, csak nekem nem jött be. És az tény, hogy nem felelhetsz meg mindenkinek, ilyen az élet 😊

Ó, pedig rengeteg fotófeltöltõs oldal van, ebben tudok segíteni, íme néhány:

www.fotozz.hu
www.fotohaz.hu/fotoarena/
www.photo4u.hu/photopost/
www.photographers.hu/
www.topfoto.hu
www.fotovilag.hu

Üdv!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mop
Köszönöm! 😊

ColdFire
hátneméppen 😄

"Biztos csak én vagyok mesüge, de a szabályzatot nem találtam..."

Jogos észrevétel! Készül 😊

"A design sztem nem túl szép és akárki akármit mond"

Azért ezt ennyire ne mondd, hogy akárki akármit mond. Nem egy embertõl függ, hogy szép vagy nem. Mindenkinek más az ízlése. Ez nem csak a weblapoknál van így. Többen mondták, hogy szép. Kevesebben sokkal, hogy nem. Nem lehet mindenkinek megfelelni egyszerre.

"Sztem nézelõdj szét a hasonló feltöltõs oldalakon, és próbálj kicsit turbósítani a design-on."

Hasonló feltöltõs oldalakat én csak kettõt ismerek. Azokon az oldalakon még szinte design sincs.

Az oldalammal az a baj, hogy nagyon üres. Így nekem se tetszik nagyon. Egy üres oldal nem lehet annyira szép.

"Nem lenne rossz, ha nem a kapcsolókon lévõ feliratok, hanem maguk a gombok lennének aktívak."

Ezt meg fogom csinálni köszönöm szépen. 😊

"Aztán a fotók teljes méretûvé nyitásakor a felugró ablak mérete lehet kicsivel nagyobb, hogy ne kelljen scrollozni a teljes kép megtekintéséhez."

Csak Internet Explorerbe kell scrollozni. De ezt is megcsinálom.

mévan 2 acc ? xXD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ColdFire
ki gondolta volna? 😄

cold-fire
neked írtam (sorry😛)

cold-fire
nagyon szépek! Precíz szép munka! Nagyon egy felé jár az agyunk😊 😄 további sok sikert

Mop

Blasta
Szia!

Ha elfogadsz némi kritikát.
A design sztem nem túl szép és akárki akármit mond, ez igenis fontos.
Sztem nézelõdj szét a hasonló feltöltõs oldalakon, és próbálj kicsit turbósítani a design-on. A logó az jó, ahhoz ne nyólj! 😉
Aztán a kapcsolók.
Nem lenne rossz, ha nem a kapcsolókon lévõ feliratok, hanem maguk a gombok lennének aktívak. Ezt egyszerû megcsinálni, nem nagy meló.
Aztán a fotók teljes méretûvé nyitásakor a felugró ablak mérete lehet kicsivel nagyobb, hogy ne kelljen scrollozni a teljes kép megtekintéséhez.
Elsõ körben ennyi, hajrá! 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Editthy
Biztos csak én vagyok mesüge, de a szabályzatot nem találtam...

www.koleszafoto.hu

Mop
Aspyrin: Köszi!

ColdFire: Mi kellene? 😊

Sziasztok!

Engedjetek meg egy kis reklámot az új oldalamnak. Nemrég készítettem. Még elég gyerekcipõben jár. Nagyon megköszönném a véleményeket, építõ kritikákat. Akinek van kedve az töltse fel fotóit.

Oldal címe: www.photoweb.hu

Kellemes ünnepeket kívánok!

Kerti csap <#eljen>