Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabcsiManó
kinek mi 😊 nekem még ezen a képen is zavarja a szeme a zöld közötti "legóház"... <#vigyor5>ájnczwáj

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Minden csak nézõpont kérdése:

Nem saját!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Amse
ettõl elmegy az életkedvem is...

GabcsiManó
<#wow2> nem panaszkodok ezek után <#idiota>

GabcsiManó
nyitott vagyok én 😊 de azért jobban szeretnék tavakat meg fákat fényképezni, mint betontömböt 😊 bár ez a része Pestnek még elég zöld és kultúrált, de akkoris <#vigyor3>

Darkon
Pl😊

Born to win

Ugyan, olyan környezetben is lehet fényképezni, csak legyél kicsit nyitottabb az információkra 😊

Darkon
Csendélet 😊

Born to win

cold-fire
Nagyon szép kép, bár én a horizontot kicsit kiegyenesteném. (de lehet hogy csak én vagyok vak...vagy fáradt...vagy részeg..😊 )
a nevet pedig oda találták ki😊
További sok sikert!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Chanel

Balatoni naplemente

u.i.: nem azért van rajta a nevem, mert húdemarhajókép. találkoztam én már lovasmagazinok hátlapján a saját fotómmal... név feltüntetése rulez. <#whatever>

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

cold-fire
Jók a képek! Mikor találkozunk a Kossuth téren? 😄

GabcsiManó
de szép helyeken laktok ti, én maximum a paneldzsungelt tudnák fotózgatni, esetleg egy pici szeletét a budai hegyeknek <#szomoru1>

89
Szintén 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89

Találtam pár jó képet:

advanced.extra.hu

terror.try.hu

ColdFire
lehet h már egyszer betettem, de ha nem akkor most 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

csn tamás
nekem tetszik a kép!! szép!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

csn tamás
neem ez nem az! amirõl te beszélsz a galacsinhajto vagy másnevén a ganajtúró bogár!😄

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Boaaa
Éjszakai próbálkozás: 😊

89
ez a szartoló nem? 😄

csn tamás
valoban bogár! egyiptombol kaptam ez az ún. skarabeusz bogár mely szerencsét hoz! lassan jövök rá a dolgokra a fényépezõvel kapcsolatban de igyekszem....

89
asszittem bogár 😄 de szép

cold-fire
EMBEREEEK Szép az idõ irány FOTÓZNI!!!

csn tamás
elsõ makrom...nyaklánc

csn tamás

Erre gondolok az elõtérben lévõ ág éles és ami a középont lenne a traktor az homályos lett. (tudom hogy gagyi kép de csak proba)

89
makrós dolgot még én sem nagyon értem, de a élességállításnál ilyen esetekben jól jöhet a manuális zoom, vagy a sima is, hogyha úgy tartod a kamerát hogy az legyen középpontban amit élesnek akarsz, félig lenyomod az exponáló gombot (amivel fényképezel) akkor azt befókuszálja. Ezután elmozdítod a kamerát úgy hogy belelógjon az is amit nem szeretnél élesnek, közben tartod az exp. gombot, mikor megvan a kívánt helyzet teljesen lenyomod a gombot.
De ez inkább akkor jön be, ha az egyik dolog közel, a másik meg távol van.

csn tamás
Probálgatom a gépemet (S5600) de nem jöttem még rá csomo dologra...ha makrot akarok csinálni és közel teszem a fényképezendõ dologhoz egés zegyszerüen egy homályos képet kapok...mit kell beállítani meg ah zoomolok hogyan lehet beállítani hogy ne a közelire fokuszáljon hanem a távoli dolgok legyenek élesek s tiszták???? sok kérdésem lenne még<#buck>

89
igen én is erre gondoltam, meg magasabb iso értékre, csak így már elég tré lesz a kép...maradok az állványnál

Falconer
Kisebb zarido, de akkor nem latsz semmit 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ebben az árfekvésben ilyen tudással nem lehet stabilizátoros gépet kapni. Vegyél egy állványt, 3-4 ezerért kapni egész jókat.

89
Egy állvány megoldaná a problémát???
Vagy van valami egyéb megoldás???

89
Egy dolgot hiányolok nagyon: optikai képstabilizátor...
Állvány nélkül, sötétben az utcán elég nehéz elmosódás nélkül fotózni....

csn tamás
Megvan a fényképzõm!!!! most tanulom a dolgokat 😊

Roger6
Hát ez valahogy nem az a kép...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Na jó, több makrót már tényleg nem tolok:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SgtChris

Egyik elsõ fotóim egyike a marcona házõrzõmrõl... :-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

hö ?😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Roger6
Igen, sajnos ilyen nagyításnál a mélységélesség 1 mm alatt van.

89
várjuk...

89
ez tetszik...a golyó egy kicsit életlen, de jó

ivjoe
Izé... :S
Roger6
Még egy utolsó:

Roger6
Makrós gyakorlás:

Eladó:
Canon ESO 400D, 12 hónap CH garancia, kb. 1000 expó - fix 160k

(ha a Canon árat emel véletlenül, akkor a használt termékek ára is feljebb megy - persze én nem tudok semmit...😄DD)

http://gaborszantai.co.uk/

csn tamás
köszönöm a linket! én is ott néztem s arra gondoltam! hamarosan szerintem meglesz s közlöm az elsõ probálkozásokat!!!! üdv

Tomo15
Nem beállitott. Csináltam róla egy sorozatot és annak az egyik képe. Öt nehéz lenne beállítani😉
89
itt érdemes megvenni: http://www.digitcam.hu
60 ezerért megkapod + kapsz hozzá 512mb memóriát, vagy választhatsz más csomagot, mittomén fotóstáska, akku+töltõ, de akkor az már drágább

Roger6
Tárgyfotó-próbálkozás:

Roger6
Jonny kutyának szép testtartása van. Beállított fotó? :-)

Amse
54,900Ft az edigitalban.