Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mop
Egy régebbi kép újra, kicsit más kivitelben:
A címe:
Reflection

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

csn tamás
Most kaptam egy Fujifilm finepix S5600-as fényképezõt. ezzel probálok alkotni egyenlõre kevesebb sikerrel.

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Chanel
Eredeti méretben

ja, már majdnem elfelejtettem megkérdezni: ti milyen géppel fotóztok? én a Lumixosok csoportjába tartozom...most kaptam egy panasonicot, típus: DMC-LX2 Leica objektívvel, 10,1 megapixeles. nagyon szeretem! ezeket a képeket nem vele csináltam, hozok majd olyanokat is. 😊

♥ Тимошенко ♥

cold-fire
Nekem ez a kép jobban tetszik, sejtelmes.. elgondolkodtató.

Kicsit kép közhelyek ezek a képek, de nagyon jók. ( Nehogy elkezdj lánchidat fotózni😊 )

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Kíváncsi lennék az eredeti méretre is, egyébként gyönyörû a látvány <#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szépek 😊

chicco
bár éneleveelfogult vagyok a felettem menõ és levõ dolgokkal

chicco
Szerintem szép.

Chanel
köszi! 😊 hoztam még egy felhõs képet:

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

Rage47
nekem is sokszor jobban tetszik egy kép cím nélkül 😊
GabcsiManó
<#wow2> nagyon jól eltalált pillanat, gyönyörûszép 😊 grat

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Chanel
esetleg véleményt lehetne kérni? 😊

GabcsiManó
Cicakiállításon voltam, akit érdekel megnézi, akit nem, nem 😊

Cicc
Cicc 2
Cicc 3
Cicc 4
Cicc 5
Cicc 6
Cicc 7
Cicc 8

PJack
címük: este autópályán hazafelé...😄DDD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Mop
Hmmm...
Talán igazad van, csak az a gond, hogy nem sok mindenkinek esne le, hogy mit ábrázol.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

_Atti_
szerintem sokkal jobbak lennének a képeid ha nem irnál rá címeket..szerintem sokkal jobb ha egy kép nem próbálja ilyen módon az emberbe sulykolni tartalmát.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Mop
Észrevettem egy kisebb hibát és gyorsan kijavítottam.
Itt az "új":
Only Mask

Bocsi. 😊

Mop
Hi!
Ez eléggé meg van manipulálva, de talán még befér ide. 😊

89
probléma megoldva

89
Amikor átállítom mondjuk 2592*1944-rõl 800*600-ra a képet, akkor pixeles lesz a kép...

Falconer
Ezt hogyerted?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

89
vki meg tudná mondani, hogy hogyan tudok minõségromlás nélkül képméretet változtatni???

89
hát valahogy ez nekem nem mondd semmit 😄
próbáld meg úgy hogy hosszában fényképezed és a felsõ részében látszik a tv, de az irányítóra fókuszálsz

Falconer
Fantasztikus.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Darkon

Born to win

Darkon
<#eljen>

Born to win

_Atti_

csn tamás
hát igen mert elvileg a felhõ lenne a téma csak valoban nem az van a középpontban....

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Falconer
Hat csak azert nem a legjobb, mert nem mutat semmit. Egyebkent nem rossz.

Chanel

Elmúlás...

nekem ez photoshoppos. <#vigyor2>

Photoshoppal.

csn tamás
szerintem igy jobb a kép! csinálok pár fotot errõl arrol s rájövök mit miért és hogyan s akkor jobb képeket tudok közölni veletek!köszönöm a javítást! u.i.:milyen progival "nyultál" bele a képbe?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Kicsit belekontárkodtam a képedbe, persze van még rajta bõven fínomitani való de nem rossz az anyag.

csn tamás
köszi. megprobálom kijavítani esetleg ujat csinálni. még nem tudok annyi mindent ezt is makroban auto fokusszal csináltam. még nem jöttem rá a kéz élesség állításra meg ilyen deriítés stb. pedig elolvastam a kézikönyvet de abbol sok nem derült ki nekem....

Boaaa
Én személy szerint a jobb felsõ sarkot levágnám, az oda nagyon nem kell. (ezt leginkább úgytûnik, újrafotózással tudnád megoldani)
Az élességet talán picit közelebbre állítanám, mert kicsit zavar a toll közelebbi, homályos része. (vagy messzebb? A toll nem is éles sehol tán. 😊 )
Az átló tetszik, az árnyék kevésbé (több megvilágítás/derítés).
kb. ennyi, ha a témától eltekintünk. 😊

átméretezed a képet...
alacsonyabb isot használsz fotózáskor, vagy zajszûrõ filtert eresztesz a képre... (bár szerintem nincs gond a zajossággal, természetes zajkaraktere van a képnek)

csn tamás
köszönöm hogy elmondtad! ezen hogyan segíthetnék?? mivel lehet orvosolni??

gnar killer
túl nagy a kép és zajos

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Roger6
Most találtam kint az udvaron egy hóvirágot:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Egy videokamerával mindig zajos lesz a kép, nem fényképezésre találták ki...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

alacsonyabb iso-val dolgozol, de tágabb rekesszel (témától is függ, hogy mennyire lehet tág a rekesz) és hosszabb záridõvel (állvány szükséges)

_Atti_

kamerás kép kicsit zajos :\ amugy ez egy sony dcr-dvd205e, szivesen vennék tippeket hogy képkészitéskor gyenge fényerõnél miként lehet ezt a zajt csökkenteni?
pl: ennek a képnek is ez tesz be..:

89
aaaaazzz<#idiota>

GabcsiManó
<#eljen> cápa retusálva? <#hehe>

Darkon
Jo akkor valami vidamabb.

Born to win

úgy hívják görgetõsáv

89
figyeljétek meg, ha fel le mozgatjátok a képet (nem a görgetõvel, hanem oldalt azzal a huzigálóval vagy mivel😊 akkor olyan mintha mozogna a ház (optikai csalódás)

89
én is panelben lakok 😄

89
thx, majd, ha újra eszmél a nép 😄