23748
-
#10333 amúgy ezen a gitáron nem sokat jáccotok? :D vagy a D húr mitől ilyen girbegurba? :D (balkezes gitár?) -
#10332 Rohadjak meg, először barnára festettem a falat, csak aztán maradtam az eredetinél (sajnos). Köszönöm a tanácsokat, megfogadom őket! Kisebb mélységélesség kellene? Januárban lesz egy 1.4-es 50-es fixem, azzal talán javul a helyzet. A vágást meg gyakorlom. Tényleg köszönök mindent! -
G_ArchAngel #10331 kevés esetben szerencsés meleg színvilág (gitár, lány haja, szeme barna) mellé egy hideg zöld fal - ha a lány szeme, vagy sminkje zöldes, akkor már jobb lenne a helyzet
szvsz -
G_ArchAngel #10330 a zöld maradhat, de desaturáld, vagy legyen barnás, mint a lány szeme, és nyugodtan tolj át rajta egy surface blur-t, mert porténál zavaró az ilyen mértékű élesség, nekem a vágás bejön, ha az orra közepénél vágsz -
#10329 Ok, köszi a véleményt. A háttér pedig a szobám fala, talán át kellett volna PS-elni kicsit. Sajnálom, hogy a vágás nem tetszik nektek, de ezek szerint velem van a baj. Majd legközelebb. -
#10328 baaahahahaaa..
sry.. valamiért egy lepukkant gyárépület rácsos ablakára asszociáltam.. (pedig van girátja)
ez javít a dolgon.. de valamiért akkor sem ragad meg a kép.. lehet túl szűk.. nem tom -
G_ArchAngel #10327 esetleg gitár?
-
#10326 fura.. fura a háttér is.. főleg a nagy zöld folt.. meg mintha a haját levágná a rács vagy mi.. -
#10325 Egy barát:
(Tudom, hogy a hajszál belelóg a szájába, de ezért tetszik nekem...)
-
#10324 Igazán nem kellene részegen, este a sötét utcán egy fényképezővel császkálnod....még kirabolnak a végén!
Félre a tréfát, nekem bejött!! -
#10323 valamit csináltál a képpel utólag hogy ilyen szép világítós szőre lett? mert tetszik :$ -
#10322 Már 8 pókom van :)
Ő egy Grammostola rosea RCF (Red Color Form) nőstény
Most végre van működő fényképezőgépem és állványom is, úgyhogy elkezdem majd fotózgatni az állataimat, az eddigi képeim sajnos nem sikerültek túl jól. Köszönöm a kommenteket, kritikát is szívesen veszek! :) -
Aspyrin #10321 -
#10320 Ez a 7 pókod közül melyik? :) -
#10319 ejha.szép kis állat. -
#10318 -
#10317 Hi
Ezt pár napja csináltam
-
#10316 ferdén tartottad véletlenül :| -
#10315 [center] Az utca:
-
#10314 Tomorites-meretezes tonkrevagta amugy eles:O -
#10313 Egy par regebbi (ez lenne az alommunka csak a LA LIGA-ban ha lehetne valasztani:P)
-
#10312 Bocsika a nagy képért. -
#10311 Na megtörtént!
Kimentem, és sikerült lekapni a Holdat. Sajnos gagyi minősége lett kevés neki a 300mm, de hát ez nem egy profi gép én egyelőre megelégszem ennyivel is. MEglehetősen szét is fagytam.
[center] -
#10310 ja.. teccik.. lehet csak kevesebbet hagynék belőle.. de nyilván csak vélemény.. -
#10309 Kompzíció 5, fehéregyensúly 1. -
#10308 ez csak olyan próbálkozás volt...londonban a towernél...a kép -
#10307 De akkor azt állítod, hogy a feketeségen kívül jó a kép. -
#10306 Nekem az a feketeség, valahogy tetszett oda. -
#10305 good.. alja túlfekete.. nekem.. inkább kát.. -
#10304 [center] -
Aspyrin #10303 A hozzászólásod töröltem, legközelebbi reklámodnál moderátori segítséget fogok kérni.. -
#10302 ezt inkább reklámnak mondanám -
johspeed #10301 nem tetszenek?
-
#10300 ? -
#10298 Hold képek (tudom, zajosak):
-
#10297 Hát a felhőt megvárod, amíg elmegy, nem hosszúexpózol, mert közben elmászik a Hold, és ehhez képest jelentősen alulexponálod (kézből is kitartható), lehetőleg manuálban lődd, a fénymérő nem tud vele mit kezdeni. -
#10296 Eddig csak egy ilyen paca jött össze...
Mit csinálok rosszul? Egyébként a felhők eléggé intenzíven mozgolódnak.
-
#10295 Tekerd tele állásba :o
Állvány nem feltétlenül kell, de 300mm nem sokra elég. -
#10294 Tudnátok segíteni abban, hogyan tudnám lefotózni a holdat? Természetesen álvánnyal, és ezzel a géppel. Egyeltalán le tudnám, vagy komolyabb gép kellene hozzá? -
#10293 2. Vatikan:D