Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csn tamás
Probálkozás(sokadik) remélem tetszeni fog azért...

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Chanel

♥ Тимошенко ♥

89
arra nem fér 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
thx

Falconer
Floppy b*meg 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nagyon tetszik.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CD, DVD, pendrive, mem. kártya...

89
Azt szeretném megkérdezni, hogy fényképelõhíváshoz min kell vinni a képeket? cd, pen-drive vagy vmi más?

Köszi.
Már régóta le akartam kapni az alvó héveket,tegnap éjjel sikerült.
Van egy sorozat.

Chanel

(senkit ne tévesszen meg, Viorica a harmadik nevem. nem szokásom képet lopni...<#rolleyes> )

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

Roger6
Szia 89! Az elmosódás a tûleveleken tudatos. Szeretem, ha a lényeg éles, a többi mosott, ezért használok mindig tág rekeszt. (No meg a rövidebb záridõ miatt is...) A kompozíció így utólag nem tetszik, túlságosan kihelyeztem a jobb oldalra a fõ témát. (Hát ez fasza, a saját képemrõl mondok véleményt!?<#dumcsi>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Davos80, ez nagyon bejön nekem!!!! Már menne is az öt pont, ha lehetne szavazni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A gödöllõi helyiérdekû vasút:

Huhh, bemutatkozott de nem jegyeztem meg a nevét, sry.

Falconer
Ez Habsburg Otto?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Egy igazi gróf

Nem.

csn tamás
nagyon jok a képeid!!! elismerésem!!!!!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

az a szöveg késõbb került oda középre... ugye?

Semmi

Chanel
köszi, 89! 😊

itt van egy nyári napfelkelte:

u.i.: a drótokat majd kiszedem belõle photoshoppal, mert (engem) nagyon zavarnak.

89
Így gondoltad a kompozíciót? 😊
Szép lett, bár a (tû)levelek néhol elmosódottak..

89
szép, nekem tetszenek a naplementés képek (bár a többség unja, nem tudom mér?)...a napkelte meg még jobb, csak korán kell felkelni 😄

89
Thx a véleményeket, legközelebb próbálok jobb kompozíciót csinálni kevesebb életlen belógással (a ps-es törlésnek nem igazán vagyok híve, inkább várom hogy elálljon az esõ és újra megpróbálom 😊

És a repülõs madarasról mit gondoltok? 😄

Chanel
ígérem, ez az uccsó naplementés képem!!! XD (sajnos eléggé **** lett a minõsége amikor felraktam a netre <#shakehead> )

Roger6
Esik az esõ:

Roger6
Rossz kompozíció, 89! Nem izgalmas, ha a fõ téma a kép közepén helyezkedik el. Nem vezeti a szemet, nem érdekes. Persze ez csak a saját véleményem... Meg még elkelt volna egy kis élesítés a képen.

Egy hetedik kerületi bérházat bontanak már napok óta, és mivel nálam volt a gép megkérdeztem, hogy csinálhatok-e róluk pár kockát munka közben. Nem tudtam közelebb menni mert csak úgy szállt a por.

Mop
Hi!
Kösz!
A tömbházzal kapcsolatban meg teljesen igazad van, csak olyan jól sikerült a perspektíva, a képkivágás és a fókusz, hogy nem volt szivem kidobni a kukába. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Falconer
En azt a harom negy szal nagyon eletlen agat kitorolnem, engem az zavar.

Boaaa
Ismerõs probléma. 😄

89
nincs ppíííínzzzz 😄

Boaaa
Rövid az obid. 😄

89
pls kritikát 😄

89
ezmivóót?
szép kép, de sztem lehetett volna az egész fekete-fehér
amúgy érdekes a csapatmunka mi? egy dolgozik a többi nézi 😄

89
Király, én is megpróbálkoztam vele de nem nagyon jött össze 😄
Mondjuk a tömbház helyett lehetne más is a tükrözõdés (...sztem...😊

Mop
WOW!! 😮

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Elsõ próbálkozásaim egyike az s5600-al:

csn tamás
rendben.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Igen láttam, már töröltem a problémás linkeket.

csn tamás
én tölöttem fel a send2-rol és nekem is bejöm az a cuccos! ha nincs más töröljétek a hozászolásaimat mert nem akarom hogy gond legyen! keresek valami mást ahonnan feltudok tölteni...

Roger6
Én Nikon D50-et használok, kit obival, de jövõ hónap elején jön a Sigma 70-300 mm-es tele. :-)) Hú vazze, de várom már!!!

És akkor már jöjjön egy giccs a kis vassal:

Az egyik topiklakó már nem létezõ képeinek linkjei okozzák ezt a gondot. Csak úgy tudom megoldani, hogy ha az egész hozzászólást törlöm, ezért döntöttem úgy, hogy talán várok, hátha többen is jelzik nekem a dolgot (azért önfejûen mégsem kezdek bele a törölgetésekbe).

Mop
Nálam is a "Send2u" akar jelszót, de én beírtam a linkját a pop-up blockerbe, hogy tiltsa le és azóta jó. 😊

GabcsiManó
nofene 😄 a hiba nem a mi készülékünkben van 😊

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

nekem is mindig bejön :S

GabcsiManó
csak halkan kérdem házigizdát, hogy csak nálam van az hogyha nézni akarnám a topik kommentjeit, beugrik kisablakba, hogy jelszó meg email kellene :S eddig nemvolt..

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

89
Fuji S5600

cold-fire
Canon EOS 350D + millió kütyü 😊

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Darkon
Panasonic DMC FZ30 8MP Leica (tanulogepnek vettem utanna cserlek lehet Canon 400D-re vagy 30D-re)

Born to win