Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos nincs, csak "átutazóban" voltam egy pár órára, ugyanis ott felszálltunk egy tengerjáróra 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kmarha
A szûk utcákat szoknom kéne.. de a tenger.. csodálatos színek.

Most egy kicsit irigyellek <#miaz>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Darkon
Éjszakai felvetelek nincsenek mondjuk a buszmegallokrol?😛

Born to win

Máris dobok fel egy párat 😊

Darkon
Monaco azert nekem jobban tetszett, de a videk(Cote D'azur) nagyon perfekt<#eljen>

Born to win

Kmarha
képek róla esetleg? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gyönyörû város, volt szerencsém ott járni 😊

Darkon
#7358: Nizza

Born to win

Kmarha
bahh nem vagyuk én mívelt embör <#zavart2>

Csupán csak jó társaságban mozogtam és volt szerencsém némi kultúrához is az évek során, nem csak a szotyihéjhoz és a füstös lebujokhoz :<#pias>.. az underground stilushoz is. No és véletlenül a csökevény irodalmi megfogalmazásait is olvasgathattam unalmas perceimben 😊 Amennyire még emlékszem volt pár hajmeresztõ szavacska 😛

GabcsiManó
lol 😊))<#nevetes1>

milyen jó hogy gazdag a magyar nyelv 😄 és hogy te ilyen mívelt elme vagy 😊)))

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

-az igazat megvallvan nem tudom miért lett elmosódott 1/1250-nel készült, tehát kézremegés, bemozdulás nem-igen... valószínû, hogy a kis mélységélesség miatt ilyen.
-a póznát és a drótokat akartam kiemelni a ház nélkül... ezért lett sokszorosan minuszos expo korrekció, hogy csak sziluettek látszódjanak.
-lehet, közvetlenül a pózna alá kellett volna állnom, hogy ne legyen semmi a háttérben, de az igazat megvallva 10km séta és a Weninger borászatban eltöltött "borkóstolás" után kissé be voltam butulva ahhoz, hogy tovább gondolkodjak annál, mint amennyit feltétlenül muszáj 😄😄D

Kmarha
hát igen, van pár 😊 De nem hiszem hogy forumlapra illendõ lenne, hát még ebbe a topicba 😄D

Anno segitettem vizsgára készülõ irodalmis ismerösnek összegyüjteni néhány szép magyar szinonimát és egyébb költõi képet eme "csökevényrõl" 😊 Valahol tán még meg is van a gépemen 😊

Roger6
Nos, nem tudom, mit akartál kifejezni a képpel, de:
- homályos lett, elmosódott, (Gaussian blur netán?)
- ha a póznát akartad kiemelni a házzal egy?tt, akkor egy plusszos expo. korrekció kellett volna
- ha az összetartó vonalakat szeretted volna kiemelni, akkor pedig ellenfényben alul kellett volna exponálnod

Az ötlet jó, vezeti a szemet a kép középpontja felé a sok drót. A megvalósításon még kellett volna egy kicsit dolgoznod. Jó lesz ez.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GabcsiManó
tudsz talán jobb szót rá? <#hehe>

well... még jobban le kellett volna méretezni.

agyhalál
Sajnos mostanában nagyon kevés idõm van, ezért még a gép használatiján sem tudtam magam átrágni, talán majd a héten lesz egy kis idõm rá.
#7365 - Nagyon jól sikerûlt fotó (bár még az amatõrtõl is messze állok😞) és a tálalás is tetszetõs
#7367 - szerintem is jó Photoshop alapanyag (merre jártál triálon?)#7361 - a színek fognak meg benne (szobafestõ vagyok😊)
#7358 - szintén nagyon jó kép, merre készült?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Roger6
Ha tehetném, ezért olyan ban-t kapnál tôlem, hogy soha többé nem látnál netet testvérem!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Köszi a tanácsot, majd gyúrok még Photoshopra, aztán csinálok belôle valami jobbat.

Kmarha
Csökevééény <#nevetes1> <#duhos2> Egyébbként köszönjük mi Gáborok itt hatan <#nevetes1>

Roger6: ez a két Triálos kép így nem túl kontrasztos (ezzel a szóval mindig bajba vagyok, most jól írtam? 😄)? (különben nem nagyon akarok beleugatni a nagyok dolgába, csak kérdezem 😛) Tutorial.hu-n van egy jó kis effektezés, talán mese vagy képregény címszóval. Ugy fog kinézni mintha rajzolva lenne. Ez a két kép így ránézésre pont tökéletes hozzá, probáld ki, aztán mehet a Photoshop szekcióba! 😉

De engedelmeddel én játszogatnék a képpel majd ha nagyon unatkozom <#whatever>

Roger6
Triálos bemutatóról készült:

Mop
Tuti!! 😊 <#eljen><#eljen><#eljen>

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Tomo15

GabcsiManó

GabcsiManó
meg a nyuszi is lemaradt a képrõl 😊)

flippy
Nekem is tetszik😊 Szépek a színek, csak kár, hogy lemaradt a képrõl a jobb oldali sziromból egy darabka 😊

csn tamás
aktuális a kép azthiszem! lehet hogy nem tökéletes de nekem tetszik!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Roger6
Tudom, tudom. Bemozdult, mint a pics@. Nem gond, nekem így is tetszik.

néha a legegyszerûbb a legjobb <#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Darkon

Born to win

GabcsiManó
nincs kukucska, ejnye 😄

nem hát <#awink> mindketten tudjuk mi a jó 😄

belenéztem a galériádba - F-1 témában nem fogunk összeveszni😊))

GabcsiManó
<#bee1> megszoktam már 😊)

lol, sorry😊))

GabcsiManó
téves 😊 nekem nem jutott olyan csökevény mikor megszülettem <#nevetes1>

ázt, meg viszont<#bohoc>

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen>

gamertag: kenobita

Chanel
tudod, lámpa + tulipán 😄

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

GabcsiManó
ja és boldog névnapot a topiklakó/látogató Gáborkáknak <#taps><#smile>

Taranov
Hát ez meg mi?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GabcsiManó
<#nyes> naná..

Chanel

&#9829; &#1058;&#1080;&#1084;&#1086;&#1096;&#1077;&#1085;&#1082;&#1086; &#9829;

Én tök spontán szoktam leszólítani az embereket, hogy engednének-e egy fotót egy amatõr számára. Az esetek többségében még örülnek is az alanyok 😊

Mop
<#ravasz1>

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

gnar killer
csokiért bármit! xD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;