23748
-
CUCLI #10653 nem vágtam le, sajnos elkúrtam a képet :( amúgyis háklis ha fotózom, szal ígyis örülök neki :D -
G_ArchAngel #10652 nem csinált ebédet, hogy levágtad az orrát?:) -
AranyKéz #10651 Tök olyan, mintha az orra kilógna a képből :D
-
CUCLI #10650 hamár ps akkor énisénisénis :D vonaton csináltam asszonypajtiról egy képt, és kicsit megbuheráltam, íme:
-
#10649 unatkozás, webcam, photoshop :)
-
#10648 rossz a link......
MOST EZ A JÓ LINK -
#10647 Én pont csütörtökön kaptam meg EZTmondhatom rengeteget tanultam belőle!!Megéri!!Ráadásul az onlány kedvezmény pont fedezi a szállítási költséget,így olyan mintha csak simán bótba vettem volna!:-) -
#10646 Ez már tényleg a utolsó a múltkori adagból
Giccsesebb színvilág mint az előzőknél, de én ezt szeretem:))
-
#10645 :)) -
G_ArchAngel #10644 mi a baj, nem tetszik a leírás az objektívokról?:) -
#10643 Hát a nyelvezete is olyan, mintha Károli Gáspár fordította volna :| -
#10642 Hátde AZ a BIBLIA! :D -
G_ArchAngel #10641 A Tippek és Trükkök a legvastagabb és legdrágább, talán 4500 HUF, a többi 3500 HUF (NatGeo magazin előfizetőknek 2800 HUF)
Amúgy jó könyvre nem illik sajnálni a pénzt, itt gyakran érvényesül a "drágább - jobb" közhely...
(százezres fotós felszerelés beszerzésekor nem baj, ha hagyunk 5-10e-t könyvekre) -
#10640 Mindezt mennyiért?:P -
G_ArchAngel #10639 azon még Dani és én is összezavarodtam néha, inkább könnyebb olvasmányokkal kezdjenek:)
azért ahhoz már kell egy erősebb elméleti tudás, amúgy meg a NatGeo abban jobb, hogy érthetően, illusztrálva tanít, Sevcsik-Heffele meg majdnem kémia-fizika tankönyv... -
#10638 Sevcsik, Hefelle: Fényképészet :) -
G_ArchAngel #10637 A legjobb könyvek:
National Geographic Fotóiskola:
- Tippek és trükkök
- Tájak és képek
- Portré és riport
- Kaland és pillanat
- Fekete-fehérben
- Digitális képek
és van az egyelőre 2 részes, szintén NG kiadvány, Digitális Fotóiskola - ez utóbbiban az adott kép elkészítését kisebb folyamatként, illusztrálva is bemutatják…
(MÚOSZ fotóriporteri képzésén is ezek az ajánlott könyvek) -
G_ArchAngel #10636 hány jobbat mondjak?:)
-
#10635 Ez is megvan:) -
#10634 Ma úgy is megyek az Alexandrába ha megtalálom ezt akkor megveszem. -
#10633 Ennél jobb könyv nincs, nekem is megvan, sokat lehet belőle tanulni!:)
-
#10632 Itt mindenki amatőr (engem is beleértve) :)
Legközelebb nappal szembe ne fotózz. a második képen szépen kiégette az eget...
Finomítani a komponáláson és témaválasztáson kéne, nincsen semmi olyan a képeken ami megragadná a tekintetemet. Ilyen témában van sok könyv, javaslom merülj el bennük... -
#10631 Esetleg úgy gondoltam, hogy ötletet adsz, hogy még min kéne finomítani, mit csináltam rosszul, mit lehetne jobban. Vagy valami ilyesmi. Kemény 2 honapja kattintgatom komolyabban ezt a gépet. És még nagyon amatőr vagyok. -
CUCLI #10630 hi all. csináltam most a szünetben pár képet, gondoltam megosztom a társasággal. (nem lehurrogni, első próbálkozások:))
-
#10629 -
#10628 Szép volt a táj... Más most nem jut eszembe :D -
#10627 Ne a "hejesirást" nézd, :DD inkább a fotókat kommentáld. -
#10626 Lesz, lesz, lesz, mindig egy "sz".
(csak velem mondatták el ezt a mondókát minden egyes nyelvtanórán általánosban? :) -
#10625 sztem is jó kép és szinesben nem lenne ilyen jó sztem -
#10624 Nekem ez tetszik eddig a legjobban :D, szép munka, gyönyörű fekete fehér kép. Több hangsúlyt tettem volna a lelátóra (ha az az a valami). Túlságosan vonza a szemet a fehér hó, szerintem. Egy kis burn&dodge és szuper lesz. -
#10623 Hááát ez valahogy nem olyan klafa. Talán azért, mert B&W :D -
#10622 Ez a kép is tegnap készült, de teljesen más hangulatú mint az eddigiek:
-
#10621 Én nem szoktam "Photoshop-olni" a képeimet ;] Csak néhol egy kis kontraszt, vagy valami. Max, majd csak igazi szűrővel.
Jelenleg egy kompakt Fuji S9600-at használok. Tükrössel még csak most kezdek ismerkedni, ha fater ideadja a 40D-t néha eltekergetek rajta 1-2 dolgot, és kattintgatok. Aztán a későbbiekben hátha összejön egy 400D.
-
Mityu91 #10620 Nem rosszak az ég néhol elég fakó,
Milyen géppel csinálod?
talán ezzel tudod korrigálni az eget
vagy ez
vagy talán ez! -
#10619 Talán a középső sikeredett a legjobbra. -
#10618 Mai adag:
Egy időre most elég is lessz.
-
#10617 áaáaá mennyi időtök van nektek...
[irigy] -
#10616 Voltam túrán megint. Mutassak képt? :D -
#10615 jóféle, én is hasonlót akartam csinálni -
DecenS #10614 nekem is a 4. a legtetszetősebb. gratulálok.
most igy hirtelen 1 percre megint ugy érzem, hogy érdemes benézni ebbe a fórumba (amúgy sokkal érdemesebb VOLNA fotomegosztó oldalakat böngészni).
azt hiszem, én jobban kiemeltem volna kilátot a mögötte lévő domb kontúrja fölé. közelebb mentem volna, hogy erősítsem a vertikalitását a sok horizontális elem között.