Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Most egy kicsit irigyellek <#miaz>#miaz>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Born to win
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csupán csak jó társaságban mozogtam és volt szerencsém némi kultúrához is az évek során, nem csak a szotyihéjhoz és a füstös lebujokhoz :<#pias>#pias>.. az underground stilushoz is. No és véletlenül a csökevény irodalmi megfogalmazásait is olvasgathattam unalmas perceimben 😊 Amennyire még emlékszem volt pár hajmeresztõ szavacska 😛
milyen jó hogy gazdag a magyar nyelv 😄 és hogy te ilyen mívelt elme vagy 😊)))
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
-a póznát és a drótokat akartam kiemelni a ház nélkül... ezért lett sokszorosan minuszos expo korrekció, hogy csak sziluettek látszódjanak.
-lehet, közvetlenül a pózna alá kellett volna állnom, hogy ne legyen semmi a háttérben, de az igazat megvallva 10km séta és a Weninger borászatban eltöltött "borkóstolás" után kissé be voltam butulva ahhoz, hogy tovább gondolkodjak annál, mint amennyit feltétlenül muszáj 😄😄D
Anno segitettem vizsgára készülõ irodalmis ismerösnek összegyüjteni néhány szép magyar szinonimát és egyébb költõi képet eme "csökevényrõl" 😊 Valahol tán még meg is van a gépemen 😊
- homályos lett, elmosódott, (Gaussian blur netán?)
- ha a póznát akartad kiemelni a házzal egy?tt, akkor egy plusszos expo. korrekció kellett volna
- ha az összetartó vonalakat szeretted volna kiemelni, akkor pedig ellenfényben alul kellett volna exponálnod
Az ötlet jó, vezeti a szemet a kép középpontja felé a sok drót. A megvalósításon még kellett volna egy kicsit dolgoznod. Jó lesz ez.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

#7365 - Nagyon jól sikerûlt fotó (bár még az amatõrtõl is messze állok😞) és a tálalás is tetszetõs
#7367 - szerintem is jó Photoshop alapanyag (merre jártál triálon?)#7361 - a színek fognak meg benne (szobafestõ vagyok😊)
#7358 - szintén nagyon jó kép, merre készült?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Roger6: ez a két Triálos kép így nem túl kontrasztos (ezzel a szóval mindig bajba vagyok, most jól írtam? 😄)? (különben nem nagyon akarok beleugatni a nagyok dolgába, csak kérdezem 😛) Tutorial.hu-n van egy jó kis effektezés, talán mese vagy képregény címszóval. Ugy fog kinézni mintha rajzolva lenne. Ez a két kép így ránézésre pont tökéletes hozzá, probáld ki, aztán mehet a Photoshop szekcióba! 😉
De engedelmeddel én játszogatnék a képpel majd ha nagyon unatkozom <#whatever>#whatever>

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

http://gaborszantai.co.uk/
nem hát <#awink>#awink> mindketten tudjuk mi a jó 😄
♥ Тимошенко ♥
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol