Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
két kérdés.. mi a kitöltés meg az átlátszóság közti különbség?..
illetve ahogy nézem a képet, a kép maga világosabb mint a keret.. gondolom szándékos, de nem gond hogy "elveszted" a kép rendes szineit?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Roger6
Ps-ben csinálok egy téglalpot, aminek a kitöltését leveszem 0%-ra (nem az átlátszóságot), aztán adok neki egy belsõ körvonalat, aminek az átlátszósága a képtõl függõen 20-50% között mozog.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Darkon
Na latod <#eljen>

AMugy ezt a keretezest hogy szoktad csinalni?(ps, egy teglalap es opacity-t allitod?)

Born to win

Roger6
Éppen most néztem. Régebben volt ilyen 40 kb-s limit, de már nincs, észrevettem. Még van 0.35 MB-om szabad, ez igen!!!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Falconer
Sajat galeriadba is feltolthetsz am 40kb-nal nagyobb kepeket.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Roger6
Köszi a linket, de a send2u beleteszi a képbe saját reklámját. Úgy értem, hogy a kép alját frankón levágja ám!!! Az meg nem mindegy nekem azért...

BiG G
send2u

20 megáig tölthetsz fel képet, használd egészséggel. képfeltöltésnél ikszeld be eztet: "pipáld, ha képet töltesz fel és szeretnél közvetlen linket"

use with joy 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Roger6
A tömörítésnek és az alig 40 kb-s méretnek köszönhetõn elvesztek a részeletek a képrõl, de azért talán még így is lehet értékelni.

Hát te meg ki vagy:

Roger6
Hú, köszi cenobit, ez most jól jött!

cenobite
Nekem kifejezetten tetszik! Nagyon jól van "lõve". Gratula!

gamertag: kenobita

Roger6
Gondoltam ez "érdekesebb" lesz az ellenfényes fotózás miatt, de úgy látszik tévedtem.

Darkon
Hat igen 4viragos kep utan egy 5.et berakni minimum ez jar

😊)

Born to win

Roger6
Köszi az építô jelleg? kritikát...

Darkon
megegyvirag...

Born to win

Roger6
Gondolom tele van már a tökötök (illetve kinek mi...) a sok virágos képpel, én azért nyomatok még egyet, hogy idegesítselek titeket! Itt a jó idô, mindenki kifele fotózni! MOST!!!

GabcsiManó
több is van, régebben raktam be párat, de egy bibi mindegyik van: dátum <#vigyor5>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Hölgyem, itt több kép is szól Angliáról vagy csak ez a kopár tengerpart?😊

http://gaborszantai.co.uk/

GabcsiManó

csn tamás
jo képek! tetszenek!!!

Köszönöm a kommenteket a képeimhez! a felsõ képen azért van középen a virág mert 2 oldalrol szõlõtõke van és azokat nem akartam "beletenni" a képbe! egyébként örülök hogyha tetszenek. de nem az én érdemem mert ezt nem manuálisan csináltam hanem csak beállítottam hogy nappali fény van a tárcsával és makro ennyi. nem megy még a manuális állítgatás...

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

SgtChris
Ha már virág, akkor teszek fel egyet én is. Pici blurt kapott PS-ben, de aztán ennyi. Remélem tetszeni fog...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

ColdFire
engem nem fogott meg de azért jó 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

The Garrett

tavaszos viragos 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cold-fire
Jó nekem tetszik bár kicsit van benne egy képeslap vonal😊 amugy semi gond vele a felsõ képen kifejezetten jól megtaláltad a mélység-élességet. alsó nekem annyira nm jön be, zavaróan életlen a bal oldali virág! További sk sok sikeres expót!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Kmarha
nekem meg pont igy középen tetszik.. 😊 Izlések és pofonok. Ha nem lenne a háttérben ott az a nagydarabb fa már raknám is telcsire háttérképnek fel. De az a barnaság ott valamiért nagyon zavar 😛

Az alsó viszont meg pont úgy lenne jó, hogy a bal oldali virág helyet pár zöld levél lenne csak, úgy a jobboldalra fokuszálás dolog nagyon bejönne 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Falconer
Az nem szep, amikor a targy pont kozepen van. Kicsit eltolva jobb lenne. Az also nekem jobban bejon.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

flippy
A nárciszos az naon teccik! 😊

Olyan virágos 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

csn tamás
Véleményt kérek!!!!! köszönöm

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Roger6
Köszi, f@szán néz ki! Nagyon jó lett, már el is mentettem!

Darkon
Mar csak azert volt erdekes mert minden buszmegalloban egy-ket leelt kva allt(meg nappal is).

Born to win

<#eljen>

Kmarha
.. remélem egy PSP képért még nem csapjátok le a fejem (ha mégis tessék csak törölni nyugodtan). Csak azért nem privibe küldöm, hátha valaki kedvet kap még játszadozni ezekkel a mocis képekkel 😛

Nos Roger6, valami hasonlóra gondoltam:

Persze ez csak amolyan gyors lövés volt, bõven lehet még finomítani (vagy éppen durvítani) 😛 Kisebb méretben talán még jobb is mint ekkorában

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dehogy, általánosban franciát tanultam 😄

GabcsiManó
nem tudod mekkora szerencséd van...

Öööö sajnos sosem tanultam németül 😊

GabcsiManó
háááá, kivételesen tudom hogy kein problem 😄 amúgy meg süßigkeiten..

befejeztem offolást 😊

GabcsiManó
😄DDDD kergemarha 😄

Keine problem 😊

Kmarha
dehogy harapom <#vigyor1> <#finom>

GabcsiManó
danke <#smile>

Galériámban találsz párat, esetleg nézz meg a DA-n lévõ képeim (cím az adatlapomon).

GabcsiManó
ízre?

még képek esetleg? ha már ott nem lehetek, vizuális élmény legyen 😊

GabcsiManó
<#vigyor3> jólvan-jólvan, nem kell az én fejem leharapni 😊

Kmarha
nem csak arról 😄 A nõi és férfi testrészekrõl kellett anyagot gyüjteni az irodalmi mûvekbõl.. Mindent beleértve, a lábujjkörömtõl az egész emberig. Persze a prof nem igazán örült a netrõl nyomtatott kiadványoknak, de nem volt kikötve hogy csak borításos könyveket lehet felhasználni (különben is cipeljen az ember be több kilónyi könyvet pár szóért vagy sorért? De mindegy, nem kell elhinni 😊))

Hajaj, õszintén megmondom, hogy már nem emlékszem a nevére, ugyanis rengeteg, számomra totál ismeretlen koktélt ittam 😊

GabcsiManó
<#ravasz1><#finom> nõi italnak tûnik 😊 milyen?

Csak akkor én is 😊

Egészségetekre!

GabcsiManó
véééletlenül pont az 😄 ilyet...

Ha csak kicsit az még egészséges ;-)

GabcsiManó
<#wow2> de gyönyörûûû szép...
majd ha gazdag leszek... <#shakehead>