Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
<#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Darkon
Teszek en is egy sajatot meg egy nem sajatot...

Born to win

GabcsiManó
nem én követtem el 😊
én csak lefoglaltam, hogy ne miákoljon, forgolódjon, hanem nézzen 😄

és köszönjük a dícséretet 😊 hivatalos neve: Szürke (kreativitás hiánya miatt😄)

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Szép cica 😊 Kár, hogy nem a pofijára zúmoltál, így a füle lett éles.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GabcsiManó
öhm, Olympus e 500 😊
bátyámé, én csak a macskát fogtam, vagyis ölembe ült 😊

Sonajk @:o)
Személy szerint köszönöm, illetve viszont kívánom neked, és minden idelátogatónak.
A képrõl pedig annyit, hogy nagyon szép.
Gatulálok hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

BiG G
benne van az exifjében, Oly E500.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

norbre
jó.. milyen géppel?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Tomo15

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

ColdFire
huh a 3. nagyon jó és megtévesztõ 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

GregSB
Ide is berakom...

Tükrözõdések:

Egy, kettõ és három.

GabcsiManó
Ölbemacska

vélemények? 😊

Fresh Duke
Nekem 999999999999999999999999x10*99999999999999999999999-enes van (nem felvágni akarok) és még 5 milliárd évig kibírja! (Sajnos utánna kikapcsol a nap, de ezt mi már úgy se éljük meg. <#beka2>)

A heavy cost. I pay it gladly.

cenobite
Nekem meg 999999999999999999999 és ha kikapcsolom, most ti sem vagytok!!!! <#idiota><#gonosz2><#buck>

gamertag: kenobita

Falconer
Nekem meg van 47000es es a kocsi is elindul vele, bebbeeeee <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Roger6
Nekem meg 1500-as Nikon Li-ion akksim van, és több mint 800 képet tudok csinálni, bebeeee... (Isten áldja a tükörreflexes gépeket!!!)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

cenobite
Nekem energizer töltõm van és zsír! 😊 2600-osokat töltök én is.

gamertag: kenobita

agyhalál
Köszönöm mindkettõtöknek.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Falconer
Mi az, hogy elegendo feltolteni? Barmilyen tolto felnyomja amelyik kompatibilis AA NiMH aksikkal. Az egyetlen kerdes az, hogy mennyi ideig tart. Az lenyegtelen, hogy milyen akksit adtak hozza.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nem ismerem a töltõt sajna. Egyébként én is ugyanezt a felbontást használom, kisebbet még tudok belõle gyártani de fordítva már nem menne 😊

agyhalál
Milyen felbontással fotóztok, melyik az elterjedtebb? Maradtam a gép alapbeállításánál; 2592x1944 5M N. Érdmes ezt használni, vagy felesleges az ekkora felbontás?
Aspyrin: Több helyen is 2600mAh-s ceruzaakkut ajánlottak a géphez... szerinted az Energizer kompakt töltõje elegendõ feltölteni ezt? A töltõhöz alapban 850-es AAA-s és 2000-es AA-s akksi járt.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nizza.

The FlashBack
róma?

Roger6
Hogyne... Aztán adja tovább az AIDS-emet, mi?! Nem nem, az csak az enyém...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Áldozatot kellett volna hoznod, véráldozatot 😊

norbre
kép tök jó.. keret nélkül is jó lenne sztem, de a keret ad neki valamit..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Roger6
Áhh! Erre is alig tudtam rávenni... Nagyon morcos volt.

Nos, szerintem erre a képre pont nem hiányzik a keret 😊
Szólhattál volna neki, hogy forduljon egy picit balra 😄

Roger6
Na, én itt nem akarok hangsúlyozni semmit, marad a vékony fehér keret. Talán nem kell mély filozófiai kérdéseket kutatva bámulni a képet, és akkor nincs gond (a mostani képemre gondolok).

Amikor hangsúlyozni vagy fokozni szeretném a kép hangulatát, mondanivalóját.

norbre
ja hogy nem a képet világosítod hanem a keret sötétebb.. értem..

norbre
jaaa 😊😊.. az tényleg baki.. javítom köszi 😊

norbre
kicsit finomítottam a keret vastagságokon meg a szineken..

furcsa, hogy a "Gál" helyesen van írva, a "norbert" pedig kicsivel😊

http://gaborszantai.co.uk/

norbre
a kisbetû szándékos, de nem nemecsek komplexus 😊😊

megvan...

hááát...
a nagyképek jobbak, ellenben a bélyegképeknek jót tett, mert így nagyon elvesznek a galériában

(amúgy a neved talán nagybetûvel kellene írni😄)

norbre
próbáld Shift+r (vagy Shift+ frissítés).. valszeg a gyorsítótáradban bennemaradt..

nekem ugyanúgy szürke vastag és azon belül fehér...

norbre
köszi..
most nézd meg pls.. most vékony fehér a keret..

Szerintem egyáltalán nem szarok a képeid, de biztos nem lenne elég csak a hajszálvékony fehér keret?

norbre
amúgy egy saját keretezés ps:

szín: #999999
méret: 11px
pozíció: belül

szín: #000000
keverési mód: normál
keverés: normál
áttetszõség:100%
távolság: 0
elmosás: 100%
méret: 11 px

Roger6
Szerintem minden képre más keret illik. Én ezt a sötétítéssel érem el. Hol jobban, hol rosszabbul. Számomra a vastag szürke keret kicsit nyomasztó. (Magánvélemény)

Roger6
Direkt sötétebb a kép oldala, az a második keret rajta. Annyira szarok a képeim, hogy két keret kell rá. Há mindegy, eccer maj' megtanulok fotózni is talán... Csakis azért sötétítem a széleit, mert nekem tetszik.

norbre
én például szürke keretet használok, hogy kiemelje a szineket..
nem azt mondom lehet hogy az én képeimnek kell a keret mert nem vagyok profi, de pl amikor csináltam az oldalamat valahogy keret nélkül elég soványan mutattak a képek (például)

pontosabban megfogalmaznád, hogy mikor van szükség keretre?
mert netes felületen arra van, hogy javítson a képen, a galéria készítõ programok vagy a galériák elválasztják egymástól, mikor felugrik a nagy kép, az is egyfajta háttérrel keretezve van (pl. az SG-n)

nyomtatva ronda, mint a bûn a PS-keret, falra illik rendes fa/fém/üveg/stb kerettel rakni a képet...

persze ez szvsz, nem egyforma az ízlésvilágunk, lehet én vagyok spártai😊

Nem ragaszkodom én sem mindig a kerethez, de van olyan helyzet ahová igenis szükség van rá.

Egyébként én a következõ módon szoktam keretezni:
- a kész képnél Ctrl+A
- szerkesztés menü -> körvonalazás

van egy halom keretezõ plugin, de törekedni kell a jó képre és akkor nem kell azon görcsölni, hogy kerettel feldobjuk😊

Pofon egyszerû képkeretezés photoshopban.