Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cold-fire
ehh mázlista

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

The Garrett
vihart? ennel jobb ido regen volt miskolcon ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

cold-fire
irány Vihart fotózni emberek!

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

ivjoe
Ragassz egycetlit az LCD mellé, hogy "Vágni is lehet ám!" 😄D
Nemtudom, minél több képet készítessz és minél többször elgondolkodsz rajta, hogy mi a hiba a képen, ezek a dolgok annál természetesebbek lesznek majd.
Az a baj hogy ez be kellene hogy rögzüljön... Még nem sikerült felfognom hogy a képeket meg is lehet vágni... <#idiota>

Köszönöm szépen a jótanácsokat!
ivjoe
Nem tudom, hogy az FZ20 mekkora felontást tud, de kisebb gyutávval, késõbb megvágva lehet, hogy eredményesebb lehettél volna.
Jól látod az ujja nagyon hiányzik... 😞

De az is csoda hogy elkaptam a srác nagyon kapálódzott a kezével! <#gonosz1>
ivjoe
Neked mi szúr szemet?
Nekem az, hohy levágtad az újját.
Amúgy teljesen korrekt, nekem tetszik, bár lehet, hogy egy kis kontraszt nem ártott volna.

Mélységélesség probléma lesz ez érzem. 😊
DoctorJohnson
ez egyértelmû 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

norbre
értem.. én csak a..
"szeretned hallani rola masok véleményét.Valoszinuleg azert, mert te magad se tudod hova tenni a képet"
..mondatból indultam ki.. ezért írtam hogy ami elsõre nem tetszik a saját képeim közül azt kitörlöm, és ide meg végképp nem teszem fel..
amit felteszek azok sztem technikailag is jók vagy elfogadhatók és azért teszem be hogy mások is örömüket lelhessék benne, megdicsérjék, vagy elmondják azokat a hibákat ami felett én elsiklottam.. de semmiképpen sem azért mert sztem semmilyen vagy rossz a kép és elmondják azt amit már én is tudok..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Szombaton volt Isaszegen a Pannónia fesztivál
gondoltam kinézek hátha látok valami érdekeset:

Gondolom egybõl szemet szúr mindenkinek mi a bajom ezzel a képpel de gondoltam megmutatom mer' különben soha nem fogok tanulni... <#vigyor3>
DoctorJohnson
errõl van szó, hogy azért mert Te jónak ítéled (mivel kötõdsz a képhez, netán a témához is) elfogultabb vagy, nem látod, nem érzed, hogy netán csak egy közömbös fotót készítettél.
most nyilván csak általánosságban beszélek, és nem a Te képeidrõl 😊

norbre
az ilyen képeimet amik sztem csak úgy vannak, azok inkább rosszak nekem.. azokat delete.. ide már be se kerülnek.. persze másnak mi a rossz az más kérdés..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

DoctorJohnson
nem tudod hova tenni=közömbös kép (sejó, serossz, csakúgy van) 😊

norbre
lehet fáradt vagyok és télleg nem kötözködésképpen, de nem értem hogy hogy érted h "nemtudod hova tenni"..

DoctorJohnson
egy rakás fotóra nem lehet mit írni
és nem azért, mert rossz, hanem egyszerûen mert csak egy helyesen kiexponált, de érdektelen akármi, ez lehet képeslap téma, unalmas háziállatfotó, naplemente, virágmakro, stb.
nem azért nem reagál ezekre senki, mert olyan jók vagy olyan rosszak lennének.
a különösebben jó vagy rossz képekre szoktak reagálni az emberek, azokra könnyû ("fúdeszép", "ez dõl" "kiégett", stb), de a közömbös fotókra (ami általában a legtöbb) nem lehet írni semmit, maximum annyit, hogy "én ezt nem töltöttem volna fel" de akkormeg megsérted a fotóst.
pedig 100%, hogy mindenki látott már olyan képet, amit õ tutira nem töltött volna fel, pláne el se készítette volna.

The Garrett
nem azt mondtam 😊
hanem hogy nemtudod hova tenni. az nem jelenti azt hogy rossz lenne 😄

Amit meg beteszel ide azert, mert látod rajta hogy jól sikerült, van rajta valami különleges, azt mások is észreveszik ugyanugy. Max nem érkezik rá tömérdek "hüdejó" comment, hanem nyugtázza mindenki magában, hogy "ezigen 😄 "

(legalábbis szerintem)

norbre
ha alaki csinál egy képet és azt gondolja hogy jó, még nem biztos hogy az jó is..
a te logikáddal jó képek ide nem kerülénnek be.. 😊

pl nekem is van rakat képem amit beraktam ide mert sztem jók, de nem vagyok benne biztos.. ergo szeretném mások véleményét hallani róla.. de attól hogy van amire nem ír senki, arról még nem gondolom róla hogy hibátlan..

The Garrett
a jó képekhez nincs mit hozzászólni. 😄
Arra ranezel es tudod hogy jó, az is tudja aki csinálta.

Viszont ha beteszel 1 kepet ide, akkor szeretned hallani rola masok véleményét. Valoszinuleg azert, mert te magad se tudod hova tenni a képet, vagy szeretnél tanulni abbol hogy minel tobben megmondják mi a hiba benne.

Valami lájtosra gondoltam ami nem üti át a szemet 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

norbre
hát én jobb szeretem ha látom mit írok 😊.. de ez csak én vaok..😄

Hehe, alakítgatok kicsit. Ha lenne valakinek kedve hozzá összedobhatna egy kellemes kis hátteret a szövegmezõbe ;-)

gnar killer
textarea háttér erõs, kicsit halványosítsd plz, piros meg nem roxx

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

norbre
lol miez a reklámképek a hozzászólás mezõben háttérként?

Inkább "hagyjál már békén" 😊

GabcsiManó
támadás elõtt?<#ravasz1>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

norbre
<#vomit>

Nem, nem. Arról van szó, hogy a legtöbb helyen még a több mint ezer éve kiépített vízhálózatot használják, ezért nem lehet "terhelni". Elõször elég undorító volt, hogy egy szemetesbe kellett a használt papírt belevágni mindenkinek.. A metró megállók és repterek klotyóiban a papír, hogy is mondjam csak, finoman szólva kilóg a kukákból :S

norbre
hátöö annyit tuti nem viszek 😄.. max a 10edét.. 😄
és igen.. hallottam már hogy állítólak szûkek a csatornák keresztmetszetei.. (vagy csak nem akarják hogy a tengeren lebegjen a sok budipapírfoszlány merthogy abba megy a truty)

Roger6
:-D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vigyél annyi eurot, hogy ha kell meg tudj venni egy masinát 😊
Ja és ne feledd, a wc papírt nem húzod le 😄

norbre
én ha addig semmi nem jön közbe j7 pénteken megyek Zakhyntosra egy 7re 😊
remélem nem felejtem itthon a gépet 😄

Lehetõségem lesz eljutni Ciprusra, éjjel-nappal nálam lesz a gép(az elõbbi fotó Görögben készült).

norbre
mi lesz szeptemberben? 😊

Rendben, amint hazaértem nekiesek és ráírom, hogy XD 😊

Roger6
😄D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DoctorJohnson
lol

Aspyrin: igen, szerintemis jó kép, de az aljából vághatnál nyugodtan
(vagy írj rá valamit 😄)

Majd szeptemberben 😛

😄

norbre
majdnem jó kép.. az égbolt szép, sztem abból mutathattál volna többet mint a fekete elõtérbõl..

Roger6
Ez ütõs kép lett, bár az alján sok a fekete. Nehogy írj rá valamit fehérrel, mert leszedik a fejed!!! :-))

norbre
aha.. akkor nem szóltam 😊
szép a kép és a szines karperecek is jók.. apróság de kár hogy kiszorultak a kép bal oldalára..

ON 😊

Roger6
A baj az, hogy a jó képekhez nem szól hozzá senki. Ha van egy poén kép, ami mellõz mindenféle fotós szabályt, azt egybõl lehúzzák, meg akkor hirtelen mindenki ért a fotózáshoz. Hát ez van. Ha olvasod az elõzményeket, akkor te is tudod, hogy ezt mind hülyeségbõl raktam fel. Segíteni pedig akkor tudsz, ha feltesz valaki egy jó képet, és arról mondasz véleményt.

Roger6
A baj az, hogy a jó képekhez nem szól hozzá senki. Ha van egy poén kép, ami mellõz mindenféle fotós szabályt, azt egybõl lehúzzák, meg akkor hirtelen mindenki ért a fotózáshoz. Hát ez van. Ha olvasod az elõzményeket, akkor te is tudod, hogy ezt mind hülyeségbõl raktam fel. Segíteni pedig akkor tudsz, ha feltesz valaki egy jó képet, és arról mondasz véleményt.

Gólyatáborban valami sátorszerûség alatt készült. Ha jól emlékszem a valóságban is ilyen sárga volt.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Roger6
Uhhh... Oké, te tudod.

sharpshooter
mert jószándékúan segíteni akartam, de befejeztem - a kép tényleg tetszik, de ennyi, sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy azt gondolják, PS-sel hozzátesznek, pedig inkább elvesznek a kép értékébõl...

de befejeztem, nem kötelezõ nekem olyan tudást továbbadni, amit évek alatt, netán többszázezer forintért, idõt és fáradtságot nem kímélve magamévá tettem...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

norbre
ez kicsit sárga lett 😊..