23748
-
#11059 Egy kicsit jobban is leméretezhetnéd a képeid. A hosszabbik oldala szerintem ne legyen nagyobb 800 pixelnél. Így biztosan mindenki egészben tudja majd látni a képed, nem kell görgetni össze-vissza, valamint a fórum beolvasását is jelentősen meggyorsítja. A keret szerintem túl vastag ebben az esetben (ez nálam is hiba), de ezek csak tanácsok persze. Szerintem a napfény nem ronthatta el a géped CCD-jét, hacsak nem másodpercekig nyitva volt a blende, amit nem hiszek. A zajra pedig van egy Neat Image nevû program, ami eltûnteti a szemcséket a képről elég jó eredménnyel. -
#11058 Megnéztem az eredetit is...azis zajos!
Hát nemtudom..lehet rossz volt az expozíció!Van még mit tanulnom...
És köszi a gyors választ! -
#11057 Az déli időben rontja a CCD-t a napfény a legjobban, de szerintem, ha naplementét fotózol akkor semmi baja nem lesz. -
#11056 | #11051 :D -
#11055 Loool, én összekevertelek © DirtyGab3sz-el, SRy!
-
Mityu91 #11054 Ha a nem átméretezett kép is zajos akkor a nero kizárva.... -
#11053 Kérdés...
Lehetséges-e az hogy a közvetlen napfénytől elbaxódott a kiskompaktom CCD-je?Mert még ISO64-en is annyira "hangyás" akép,hogy valami rettenet!Vagy lehet hogy a nero7 rontja el?Azzal szoktam átméretezni ugyanis, mert az baromi gyorsan csinálja..2 klikk,és kész!Szerintetek??
-
#11052 A FZ 18 (ezt szeretném megvenni)most 82 ezres!!!Sztem inkább azt vedd meg,mint a 8-ast!
De Te tudod... -
#11051 Úgy tuti nem éri meg ,hogy ezt megveszed és majd újra elkezdesz gyűjteni DSRL-re. -
#11050 Sokkal jobb mint az előző -
#11049 Én ezt néztem ki magamnak, az ára 65-80 ezer között van, bolttól függően. Ebben minden megvan , amire szükségem lehet egyelőre:
Panasonic Lumix DMC-FZ8
Szerintetek megéri? -
#11048 Igen a minősége, de ha dslr-t veszel nem lesz ilyennek gond. Úgyhogy én mégiscsak azt mondom neked, hogy arra gyűjts. -
#11047 Nos..ez talán jobb lett!(remélem) -
#11046 Szép freskó -
#11045 Íme... a sok fény odatett rendesen a kompaktomnak!Így tudom elrontani a jó képet...
-
#11044 Ebből készült. -
#11043 Mert sztrájk van bazeee :D -
#11042 lassan 3d képet alkothatunk az állomásról és környékéről,de azé jók na -
#11041 Hogyhogy nincs egy darab vonat sem a képen?
Vigyázz ez a kép most uszító jelleggel bír!! -
#11040 [center] -
#11039 Képek mostmár nem Myvip-ről, teljes méretben:
-
-
#11037 Én csak a poharas képeit néztem meg, de ott mindegyiknél el van tolva a fehéregyensúly. -
#11036 Neeee Neeeeeeeeeeeee neee! csak myvip-et nee!!!
Ide tölts! Az első nem is rossz :) -
#11035 Korábban említettem, hogy városba jártam fotózni, íme az eredmények(Sry hogy Vip-ről, de újra feltölteni máshova sok idő lenne):
Van még több is, de ezek tetszenek a legjobban. -
#11034 Az, hogy lehet hogy elvesztettem az esztétikai érzékemet.
Persze, el tudom dönteni, mi a szép, és mi a nem szép, de ha ez rám vonatkozik, akkor már sokkal nehezebb dolgom van...egyébként amit írtál, ezt kipróbáltam egyszer egy tükörrel: lefotóztam magam kb. 70 centi távolságból, tükör nélkül, mesterséges fénynél, és torz fejem lett. Utána odaálltam a tükör elé, és a tükörképemet fotóztam, az pedig nem lett torz... -
#11033 Hali!Szeretném, egy földim (Gyöngyösi Ő is!)honlapját ajánlani!Igazán tehetséges fotós,mitöbb szerintem már túlmutat az amatőr határvonalon!
Érdemes végigböngészni a képeit,igazán csodás szeme van a dolgokhoz!!
Kalácsi René fotói -
#11032 Mondjuk hogy igen, de nem értem mi a gond ha tükörben normálisnak látod magad. -
#11031 Délután-este voltam egyik barátommal fozótni, jártuk a vásorközpontot. Kérdés, hogy egy 3 megapixeles képnek, amin sok ház és nagy távolságok vannak, jóttesz-e kisebb felbontásra méretezés?
A méretcsökkentés lenne a cél. -
#11030 Aha...tehát így erősítik fel a vonásokat...? (tojásfej, bokorszemöldök, halfej, nagyon nagy orr...) -
#11029 Hát a fejünket nem éppen a legjobb dolog scannelgetni :D -
#11028 A nagylátószögű objektívek nagyon torzítanak. -
#11027 kimaradt a "nem" szócska :(
szóval nem az én kreációm a kép -
#11026 Az első 3 kép nagyon tetszik. -
#11025 Ez a kép én kreációm, de nagyon tetszik -
2Bálint #11024 scanner... -
#11023 Aha...az objektív minden esetben torzít valamennyit? (Most arra gondolok, hogy ha ki van tolva a zoom, ami lehet ugye digitális is, és optikai is)
Magyarul: van-e olyan, állókép rögzítésére alkalmas eszköz, ami nem torzít egyáltalán, tehát "valódi", teljesen arányos képet rögzít? -
#11022 Az objektív torzítása miatt. -
#11021 Érdekes alakú fa.
[center] -
#11020 Csáo. aki ért picit a fotózáshoz és az optikához, az mondja mán' meg légyszi, hogy miért van az, hogy állóképen teljesen más fejem van, mint a tükörben, vagy videofelvételen?
Azt tudom, hogy nem vok fotogén, mert erősebbek a vonásaim, de ez miért csak állóképen látszik?
Videón teljesen normálisan nézek ki, állóképeket látva viszont néha megijedek, hogy áááhhhh!!! Ez nem én vok!!! B*zdki!!!
Videón ezek a dolgok fel sem tűnnek...
Most vagy elveszítettem az esztétikai érzékemet, vagy a szemem rossz (na jó, az nem), vagy a fénykép hazudik, és egy olyan pillanatnyi állapotot rögzít, amely az erősebb vonásokkal rendelkező embereknél előnytelenebb módon jelenik meg vizuálisan, míg a finomabb, "szebb" vonásokkal bíró embereknél ez előnyösen jelenik meg...