Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon - Nikoff ahah
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
makróképek az S5600-zal:
kép1
kép2 (dcr-250 elõtéttel)
folytassam? 😊
kép3
kép4 (dcr-250 elõtéttel)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
a te problémád pedig abból adódik hogyha zoom-olsz, akkor nehezebb kitartani a képet, ezért kell mellé vakuzni, emelni az érzékenységet (ISO érték), vagy állványt használni (szerintem Tomi is azt használt)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
banner alá mehetne, hogy min 800×600 vagy linkbe
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Canon - Nikoff ahah
Elösször járok erre, de remélhetõleg nem utoljára...
Betenném pár képemet. (remélhetõleg sikerül)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Canon - Nikoff ahah
Makrófelvétel és fókusztartomány
A készülék rendelkezik makró felvételi funkcióval, melynek tartománya 10 centimétertõl 2 méterig terjed széles látószög esetén. A fókusztartomány nagylátószög esetén 90 centimétertõl a végtelenig terjed. Tele állásban 2 métertõl végtelenig tudunk képet készíteni.
Talán azért mert nincs benne makró mód <#ravasz1>#ravasz1>
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
ilyenkor elõszeretettel emlegetem purciur régebbi fotóit amiket valami zsebszappantartóval készített.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Eleve valami hasonló volt az alapszín, úgy emlékszem csak a szaturációval játszadoztam, meg rémlik valami, hogy az alapréteget duplikáltam és a felsõ példányon softlight-ra állítottam a módot. No meg egy csomó aprólékos világosítás és kontraszt növelés, de pontos receptet mondani nem tudok.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Born to win
egyébként én is azt mondom amit Dani, hogy ne középre hangsúlyozd a témát.
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah