Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a daru téma úgy látszik nekem is meglesz XD

A sulis téma már engem is foglalkoztat egy ideje, de mivel melózom és mellete suliba is járok nem jutna rá idõm :|
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Canon - Nikoff ahah
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
#DoctorJohnson:rengeteg publikáció olvasás,könyvek,meg szeretnék beiratkozni esetleg egy suliba is (csak a mostani mellett lehet kicsit sok lesz,de nagyon érdekel a fotózás ) <#awink>#awink>
Canon - Nikoff ahah
Az éjszakai képedhez nem nagyon tudok hozzászólni.. Esetleg nappal nem készült valami?

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
a mesterkélt keret nélkül is ütõs az a fotó
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Canon - Nikoff ahah
Feltéve, hogy kulturált formában írod és nem szerepelnek benne olyan szavak mint az "egyenlõre" vagy a "kultúrált" vagy a "muszály" 😉
csal egy otlet(ha van arra is meg anyag, kivancsi lennek arra a verziora is - csakugy)
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Az utolsó mondatod írtó vicces ám 😊 Mellesleg leszögezném hogy ehhez is két fél kellett...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Mesélj a gépedrõl 😊
Szerintem semmi alapod nincs rá...
Már megint mirõl beszélsz?
Mondtam én egy szóval is, hogy én vagy akár más itt többb a másiknál?
Ti tartjátok magatokat többre, ezért engedtek meg magatoknak pofátlan hangnemet!
Az én értékrendemben egybéként sem jelent többet az az ember, aki ha ért is valamihez lépten-nyomon bizonyítgatja mennyire ász.
Nekem van két szakmám, amiben minden bizonnyal tehetségesebb vagyok akár nálad, akár a Daninál, de ettõl függetlenül még nem állok le oktatni senkit, pedig megtehetném.
Nem veszed észre milyen arrogáns vagy, ahelyett, hogy diplomata lennél.
Egy ideig az voltam, de már rohadtul unom, hogy lassan két év elteltével is ugyanazt a színvonalat nyújtják egyes társaid, mint anno.
Elárulom: nem vagy népszerû...
Ez van. Ettõl még nem fogok a sínekre feküdni.
1. arra való
2. nem kell a flame
3. nem errõl szól ez a topik
Arra meg igazán nincs szükség, hogy itt topikháborúzzatok. Van itt egy csomó fotós topik mindenki írjon, linkeljen amelyikbe neki tetszik és amelyiket a szívéhez közelebb érzi. Akinek nem megy szóljon nyugodtan és leszek szívesen fõgeci.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Miért is gondolod magad többnek Daninál?
Szerintem semmi alapod nincs rá...
"Nekem semmi kifogásom sincs és nem is volt(!) azzal szemben, ha valaki érthetõ, és nem holmi jópofának tûnõ káromkodással ellátott kommenttel fûszerezte a mondanivalóját, ráadásul ezzel megsértve az összes idejáró emberkét!"
Nem hinném, hogy mindenkit, Lullaby-nak pl. semmi oka magára venni...
"Ha valaki felvette a kesztyût az ocsmány stílussal szemben, igen, az én vagyok. És nem azért, mert kiskirály lennék, hanem azért, mert túl nagy az arca egyeseknek."
Többek között Neked is, csak Dani valamit letett már az asztalra...
Nem veszed észre milyen arrogáns vagy, ahelyett, hogy diplomata lennél.
"Ha ide jöttök, ám, legyen. De mutassatok valamit a nagy repertoárotokból, mert amikor ti megjelentek mindössze a nagy mellény villany be és a beszólás!"
tessék
"Én már akkor átgondoltam mindent, amikor létrehoztam ezt a topikot. A mai napig is úgy látom, hogy megérte.
Engem még nem utált meg senki, amiért itt házigazda is vagyok. Ti pedig számomra nem vagytok "mindenki" kategória."
Meglepõdnél, hogy milyen privátüzeneteket kaptam - és nem csak a "régiektõl", érdekes antropológiai tanulmányt lehet Rólad összeírni...
Elárulom: nem vagy népszerû...
(oké, nem csak a fotós topickal vívtad ki mások ellenszenvét)
http://gaborszantai.co.uk/
Talán elõször olvasd el figyelmesen mégegyszer, aztán kezdj el oktatni!
Nekem semmi kifogásom sincs és nem is volt(!) azzal szemben, ha valaki érthetõ, és nem holmi jópofának tûnõ káromkodással ellátott kommenttel fûszerezte a mondanivalóját, ráadásul ezzel megsértve az összes idejáró emberkét!
Ha valaki felvette a kesztyût az ocsmány stílussal szemben, igen, az én vagyok. És nem azért, mert kiskirály lennék, hanem azért, mert túl nagy az arca egyeseknek.
Ha ide jöttök, ám, legyen. De mutassatok valamit a nagy repertoárotokból, mert amikor ti megjelentek mindössze a nagy mellény villany be és a beszólás!
Én már akkor átgondoltam mindent, amikor létrehoztam ezt a topikot. A mai napig is úgy látom, hogy megérte.
Engem még nem utált meg senki, amiért itt házigazda is vagyok. Ti pedig számomra nem vagytok "mindenki" kategória.
Ez nem fenyegetés, ajánlat😊
Más.
400Dani elég kemény portfoliót letud tenni az asztalra, sokat fogunk még Róla hallani a jövõben (szerintem), lehet nem volt számodra finom a kommentje, de kicsit idegesítõ a topic címe alatti "amatõr szekció" kitétel, ez sokunkat bosszant, mert mi is amatõrök vagyunk és ha ide bejövünk - netán segítünk is - akkor jön a köpdösõdés, elsõként általában Tõled.
(A legjobb lenne az amatõr fotós és a fotóamatõr kifejezéseket tisztázni...)
Kicsit átkellene gondolnod a dolgokat, mert én hasonló dolgok miatt mondtam le a másik topic házigazda jogairól - kezdtem kiskirályt játszani, ahogy mostanában Te is csinálod.
Csak én végiggondoltam a dolgokat és inkább visszaléptem, mielõtt megutáltattam volna magam mindenkivel.
Nekem nem esett nehezemre mindenféle megjegyzés nélkül technikai tanácsot kérni dslr ügyben a másik topikba,
Ha úgy érzed a haverok csak így tudnak véleményt formálni és neked ez fekszik, akkor már ne is haragudj, rád is vonatkozik az elõbbi aláhúzott sorom.
The Flashback!
Látom te is Gaboo mellé állsz, ami nem gond, de mivel nem tudod az elõzményeket, ezért nem értem az állásfoglalásod. Akkor, és ott ELMONDTAM a véleményem a képekrõl, úgyhogy emiatt nem kellett volna mellette érvelned. A gyávaság, meg az, hogy nem kéne kibeszélni a másikat a háta mögött számomra nem jelent semmit, az imént elmondottak miatt. Na ennyi voltam, és amondó vagyok, ne a szánk járjon, hanem a fényképezõ blendéje!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Idejössz #8447-nél beszólni, rejszoláshoz hasonlítani a topikot majd #8476-on kifejted, hogy mennyire fejlõdésképtelen mindenki, aki ebbe a témába jár és még neked áll feljebb, visszakérdezgetsz?!
Szedd már össze magad, légy az életben LEGALÁBB EGYSZER gerinces, és KÉRJ ELNÉZÉST mindazoktól, akiket megsértettél!
Ha nem megy akkor ne kommentelj itt többet, mert nem lesz továbbra sem szükség a tanácsaidra ilyen módon!
amúgy jah elég sokat <#vigyor>#vigyor>
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah