Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mien gep/elotet?
masodikat en szemely szerint picit mashogy komponaltam volna meg.. bar kerdes hogy te mit akartal megmutatni a kepen.
1.: a tajat
2.: a fotos munkajat
en a 2 elegyet probalnam meg a fotos munkajabol megkozelitve, mindenfelekepp a fotos magassagabol, es vizszintes iranyba, a fotos latoszoget kovetve, ugy hogy a viz, a nadas, es a tulpartbol latszon kicsi, a fotos meg valahol melkas kornyeken megvagva, persze az mar egy masik kep 😊
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Vélemények?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
www.koleszafoto.hu

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
elsõ?.. én is kicsit afelé húzok mert ott pont fényben van a fej.. csak engem kicsit zavar az elõtérben a nagyon homályos hajótest.. bár lehet csak engem..😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
Nappal kint a szabadban iso 100, bent a lakásban 200 természetes fény mellett, lámpafénynél 400.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
na mindegy is, innentõl legyen ontopic - képek és vélemények!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Akinek ezentúl segítség kell, vagy építõjellegû kritikát vár AKÁRMILYEN fotójáról, az ebbe a topicba írjon:
Na ez viszont überloál! Pont azért hoztuk létre ezt a topikot, mert ott tojtak rá az amatõr képekre. Az idõ elhomályosíthatja az emlékeket..
További szép napot 😊
Üldözési mániád van?
A #8605-es kommentig átlagos SG-s szóváltás volt, de megint eldobtad az agyad.
Az egész fórumon egy emberrel van baj: Veled.
Folyamatosan személyeskedsz, diszkriminálsz, minõsítesz alaptalanul olyan embereket akik Neked, igen, NEKED segítenek.
Dani beszólt, és?
Életed végig ezen fogsz lovagolni?
Segítségre paraszt módon reagálsz, majd ha felveszik a stílusodat rohansz egy adminhoz.
Én nem azt értem, hogy miért járnak/járunk ide (pl. FixY vagy Lullaby fotó miatt még érdemes), hanem azt nem értem, hogy miért szenved akárki is a Neked szánt segítséggel.
Normális topic lehetne ez is, de SS katonatisz módjára akarsz rendet vágni: nem a szándékot nézed, hanem azt, hogy kitõl származik.
Meglátod bizonyos emberek nickjét és kifordulsz önmagadból, felsem fogod, hogy Õk jót akarnak Neked, hanem elsõre támadási felületet keresel.
Szánalmas vagy.
Másoknak:
Akinek ezentúl segítség kell, vagy építõjellegû kritikát vár AKÁRMILYEN fotójáról, az ebbe a topicba írjon:
Digitális és Analóg fotográfia
Én is sok fikázást kaptam a kezdeti idõkben, és a kemény kritikáknak köszönhetem, hogy eljutottam a jó amatõr szintjére.
Félmondatokból senki nem fog tanulni semmit, csak aki elviseli, hogy mások mondjanak véleményt a fotóikról.
Az értékelés szubjektív, nem kell soha komolyan venni, de érdemes végiggondolni.
http://gaborszantai.co.uk/
Jöhetnek a képek!
2. Rakd már össze az elmúlt kommentjeim, hogy mire nehezteltem! #8564, #8592
3. Ha ki is fakadnék mi a búbánatos fészkes fene lenne vele a gondod? Talán tiltva van?"
Te kezdted a kötekedést.
Ez már így volt másfél éve is, csak egy ideje nem jártak itt és ment minden a maga útján.
Pár napja beböfögött az egyik és megindult a flém.
Már világosan elmondták nekik többen is, hogy nem kötelezõ idejönniük, de nem értik meg, aztán a végén õk érzik maguk megsértve, mikor leosztom õket az értetlenségük/trágár szavaik miatt.
Szomorú, ez a mai magyarságra erõsen jellemzõ.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
a baj nem is ezzel van, ezen már túlvagyunk, kritizálni szabad, csak kultúráltan...
a gond itt van, hogy A személy segítõkész volt, B személy ezzel szemben minõsíthetetlen - s nem elõször...
(alakul a kiskirályság)
http://gaborszantai.co.uk/
Az nem szégyen, hogy nem ismerem a kifejezéseket, az a szégyen, hogy te képtelen vagy megérteni a gondom 😊
A kis szarosról meg annyit: talán idõsebb vagyok nálad, és ez látszik is a kettõnk között zajló kommentkebõl.
Hiányozni fogsz <#sir>#sir>
az ember segít neked, magyaráz, mesél, és csak hõbörögni tudsz illetve beszólsz???
mit képzelsz magadról te kis szaros????
lövésed nincs a fotózásról, a technikáról meg pláne, olyan kifejezésket használsz, amiken a fél társaság rommá röhögi magát (gy.k.: "mélységállítás", "tele alatti makrózás", "a manuális fókusz úgy van megoldva...", hát lol az egész) és akkor még te nevezel engem idiótának???
gondolkozz már el barátom egy kicsit magadon, mert immár tényleg szinte az összes idejáró zsebében nyilik a bicska a kommentjeid után...
na csá, ide se jövök többet
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Ha már válaszolni nem tudsz érdemben és beégeted magad akkor arra se pazarold az enrgiád, hogy káromkodsz.
De ha csak így megy tessék, lökjed nyugodtan a többit bent hagyom, rábízom az illetékesekre.
2. Rakd már össze az elmúlt kommentjeim, hogy mire nehezteltem! #8564, #8592
3. Ha ki is fakadnék mi a búbánatos fészkes fene lenne vele a gondod? Talán tiltva van?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
amúgymeg: makrózni MF-t szokás használni, és roppant egyszerû a dolog menete: obit teleállásba tekered---->a fókuszt a leközelebbi pontra állítod (már ha olyan kicsi a téma, hogy kell a legközelebbi fókuszpont)------->a testeddel állítod be az élességet, tehát elõre-hátra mozogsz, amig meg nem találod az éles pontot.
Így nem kell az AF marhaságával szenvedni és a "lépésenkéti zóóm visszavétellel" sem kell szenvedned.
gud lákk
A konkrét esetnél egy szitakötõt szerettem volna lekapni amint egy ágon sütkérezett. Megközelíteni nem tudtam, így kb. 1 méterre lehettem tõle. Autofókusz mindent megtalált csak a rovart nem. A manuális fókusz pedig úgy van megoldva, hogy lépésenként kell mindig egy kicsit visszavenned a teljes zoomból, majd manuálisan állítani az élességet. Namost erre egy rovar esetében nincs mód, mivel az egész procedúra több percig is eltart.