Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
A nappal szemben egy kicsit erõs kifejezés, annyira azért nem égeti ki a képet. Én más szögbõl lõttem volna, bel elõlrõl, amerre a kerék fordul. A kis RS 125 lámpája olyan rovar szerû, én azt emeltem volna ki. Persze ez mind hülyeség, nem kell komolyan venni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sland
Nappal szemben sajnos 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

elso tetsz!<#eljen>
mien gep/elotet?

masodikat en szemely szerint picit mashogy komponaltam volna meg.. bar kerdes hogy te mit akartal megmutatni a kepen.
1.: a tajat
2.: a fotos munkajat

en a 2 elegyet probalnam meg a fotos munkajabol megkozelitve, mindenfelekepp a fotos magassagabol, es vizszintes iranyba, a fotos latoszoget kovetve, ugy hogy a viz, a nadas, es a tulpartbol latszon kicsi, a fotos meg valahol melkas kornyeken megvagva, persze az mar egy masik kep 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Vélemények?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Roger6
Egy bokor belsejében készült a kép.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Tudom, direkt.

Borzasztóan sötét :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Roger6
Régebbi kép:

norbre
öö.. köszi a véleményeket, de nem szeretek ennyire manipulálni

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

dzsuvajoe
A Második kép vizét ráraknám az elsõre, kicsit kiszedném a pali fejébõl a csillogást, a hajó homályos részét levágánám, és inkább a vízbõl hagynék többet.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Editthy
Ha szabad hozzászólnom 😊 ha a két kép közül kell dönteni én a másodikat látom jobbank... mind hangulatban mind téma elhelyezésben jobb... valóbban lehetne kicsit több fény az alsó harmadban de egy kis levels-el és saturációval lehet rajta segíteni...

www.koleszafoto.hu

Psszt! 😊

Az elsõ, természetesen. Ott csillog jobban a szép nagy kopasz feje.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

norbre
#8633.. akár 😊
elsõ?.. én is kicsit afelé húzok mert ott pont fényben van a fej.. csak engem kicsit zavar az elõtérben a nagyon homályos hajótest.. bár lehet csak engem..😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Egyértelmûen az elsõ.

norbre
ill a kettõ közül nem tudok dönteni..

Hmm, a kép címe: "távol a gondoktól".

norbre

szerintem azzal leginkább a blendét lehetett szabályozni (ha jól emléxem, a záridõ fix 1/60 volt)

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Nemek valahol van még egy régi szovjet, cmena fényképezõm azon ha jól emlékszem még az iso értéket az égen látható dolgokkal helyettesíteték(napos ég, felhõs, esõs, stb.) 😊
Nappal kint a szabadban iso 100, bent a lakásban 200 természetes fény mellett, lámpafénynél 400.

Látom ez alapfok lenne, de nekem így is bonyolult 😊 Na majd este nekiesek 😊

Fényérzékenység. Találtam egy jó kis cikket.

Az ISO mire jó a f.gépbe? Nekem 100-400-ig lehet állítani, de nekem automatikusan van.

FAKE 😄 A hzat nem dobálja a haját 😄

Még növésben van <#nyes>

Nagyon jó meglátás, valóban kár a mobilért <#eljen>

dzsuvajoe
Fura szine van az öcsédnek XD

dzsuvajoe
MObiltelefonnal készült ezért ez a jó minõség:

Unokaöcsém 😊

Lullaby
nem nagyon van, csak kontrasztot állítottam leginkább

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Lacee
én eddig azt hittem, hogy a másik topic inkább technikai jellegû (gépek, tartozékok stb) ez pedig a "képtár", de akkor majd oda is rakok egypárat. csak eddig nem nagyon csináltam említésre méltó képeket, próbafotókkal és családi happeningekkel meg mégsem terhel az ember másokat 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
azért te is ugyanúgy szítottad a hangulatot, nem?

na mindegy is, innentõl legyen ontopic - képek és vélemények!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A tavalyi görög nyaralásból egy kép:

Az újbóli személyeskedésedhez nem kívánok továbbra sem kommentelni.

Akinek ezentúl segítség kell, vagy építõjellegû kritikát vár AKÁRMILYEN fotójáról, az ebbe a topicba írjon:
Na ez viszont überloál! Pont azért hoztuk létre ezt a topikot, mert ott tojtak rá az amatõr képekre. Az idõ elhomályosíthatja az emlékeket..

További szép napot 😊

Komolyan mondom Neked Dr. Csernus sem segíthetne...

Üldözési mániád van?
A #8605-es kommentig átlagos SG-s szóváltás volt, de megint eldobtad az agyad.
Az egész fórumon egy emberrel van baj: Veled.

Folyamatosan személyeskedsz, diszkriminálsz, minõsítesz alaptalanul olyan embereket akik Neked, igen, NEKED segítenek.
Dani beszólt, és?
Életed végig ezen fogsz lovagolni?

Segítségre paraszt módon reagálsz, majd ha felveszik a stílusodat rohansz egy adminhoz.
Én nem azt értem, hogy miért járnak/járunk ide (pl. FixY vagy Lullaby fotó miatt még érdemes), hanem azt nem értem, hogy miért szenved akárki is a Neked szánt segítséggel.

Normális topic lehetne ez is, de SS katonatisz módjára akarsz rendet vágni: nem a szándékot nézed, hanem azt, hogy kitõl származik.
Meglátod bizonyos emberek nickjét és kifordulsz önmagadból, felsem fogod, hogy Õk jót akarnak Neked, hanem elsõre támadási felületet keresel.

Szánalmas vagy.

Másoknak:

Akinek ezentúl segítség kell, vagy építõjellegû kritikát vár AKÁRMILYEN fotójáról, az ebbe a topicba írjon:
Digitális és Analóg fotográfia

Én is sok fikázást kaptam a kezdeti idõkben, és a kemény kritikáknak köszönhetem, hogy eljutottam a jó amatõr szintjére.
Félmondatokból senki nem fog tanulni semmit, csak aki elviseli, hogy mások mondjanak véleményt a fotóikról.
Az értékelés szubjektív, nem kell soha komolyan venni, de érdemes végiggondolni.

http://gaborszantai.co.uk/

Még ha úgy is tûnik akkor sem kívánok többet ezzel a témával foglalkozni.
Jöhetnek a képek!

"1. Nem fakadtam ki
2. Rakd már össze az elmúlt kommentjeim, hogy mire nehezteltem! #8564, #8592
3. Ha ki is fakadnék mi a búbánatos fészkes fene lenne vele a gondod? Talán tiltva van?"

Te kezdted a kötekedést.

Brutálisak, fõleg amikor a darázs kikukkant veled szembe 😄 Mennyi utómunkád volt a képeken az éleséggel kapcsolatban?

Mert van 3-4 ember akik egyszerûen képtelen anélkül véleményt formálni, hogy a végén ne személyeskedjenek.
Ez már így volt másfél éve is, csak egy ideje nem jártak itt és ment minden a maga útján.
Pár napja beböfögött az egyik és megindult a flém.
Már világosan elmondták nekik többen is, hogy nem kötelezõ idejönniük, de nem értik meg, aztán a végén õk érzik maguk megsértve, mikor leosztom õket az értetlenségük/trágár szavaik miatt.
Szomorú, ez a mai magyarságra erõsen jellemzõ.

Lullaby
tény hogy nem olcsó, de megéri! nézd meg a makróimat, mind azzal készült. (akkor milyen jók lennének ha jobban is értenék hozzá xD )

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

a képek kritikát (pozitív vagy negatív, ez most lényegtelen) vonnak maguk után, fõként egy nyílt fórumon...

a baj nem is ezzel van, ezen már túlvagyunk, kritizálni szabad, csak kultúráltan...

a gond itt van, hogy A személy segítõkész volt, B személy ezzel szemben minõsíthetetlen - s nem elõször...
(alakul a kiskirályság)

http://gaborszantai.co.uk/

Lacee
lassan egyszemélyes topic lesz, gratula. nem értem miért nem lehet egyszerûen csak képeket megosztani egymással, anélkül hogy idióta módon személyeskedés alakuljon belõle.

Már megint csak a káromkodás. A kutya sem kért meg rá, hogy segíts nekem, de te oltod az észt megint 😄
Az nem szégyen, hogy nem ismerem a kifejezéseket, az a szégyen, hogy te képtelen vagy megérteni a gondom 😊
A kis szarosról meg annyit: talán idõsebb vagyok nálad, és ez látszik is a kettõnk között zajló kommentkebõl.

Hiányozni fogsz <#sir>

DoctorJohnson
gondolkozz már el magadon kicsit barátom!!!!!
az ember segít neked, magyaráz, mesél, és csak hõbörögni tudsz illetve beszólsz???
mit képzelsz magadról te kis szaros????
lövésed nincs a fotózásról, a technikáról meg pláne, olyan kifejezésket használsz, amiken a fél társaság rommá röhögi magát (gy.k.: "mélységállítás", "tele alatti makrózás", "a manuális fókusz úgy van megoldva...", hát lol az egész) és akkor még te nevezel engem idiótának???

gondolkozz már el barátom egy kicsit magadon, mert immár tényleg szinte az összes idejáró zsebében nyilik a bicska a kommentjeid után...

na csá, ide se jövök többet

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Pfff, valaki pedig képtelen rájönni, hogy mekkora idióta 😄DD
Ha már válaszolni nem tudsz érdemben és beégeted magad akkor arra se pazarold az enrgiád, hogy káromkodsz.
De ha csak így megy tessék, lökjed nyugodtan a többit bent hagyom, rábízom az illetékesekre.

DoctorJohnson
pfffffffff, valaki itt kissebbségi komplexusban szenved és nem én vagyok az 😄DDD

1. Nem fakadtam ki
2. Rakd már össze az elmúlt kommentjeim, hogy mire nehezteltem! #8564, #8592
3. Ha ki is fakadnék mi a búbánatos fészkes fene lenne vele a gondod? Talán tiltva van?

BiG G
de így is folytattad, "dramaturgiailag" jó helyen van az 😊)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DoctorJohnson
de akkor hova a kifakadás, hogy szart sem ér a géped makrója????????

amúgymeg: makrózni MF-t szokás használni, és roppant egyszerû a dolog menete: obit teleállásba tekered---->a fókuszt a leközelebbi pontra állítod (már ha olyan kicsi a téma, hogy kell a legközelebbi fókuszpont)------->a testeddel állítod be az élességet, tehát elõre-hátra mozogsz, amig meg nem találod az éles pontot.
Így nem kell az AF marhaságával szenvedni és a "lépésenkéti zóóm visszavétellel" sem kell szenvedned.

gud lákk

Lepke, virág stb. nálam is oké, van rengeteg képem belõle 😊
A konkrét esetnél egy szitakötõt szerettem volna lekapni amint egy ágon sütkérezett. Megközelíteni nem tudtam, így kb. 1 méterre lehettem tõle. Autofókusz mindent megtalált csak a rovart nem. A manuális fókusz pedig úgy van megoldva, hogy lépésenként kell mindig egy kicsit visszavenned a teljes zoomból, majd manuálisan állítani az élességet. Namost erre egy rovar esetében nincs mód, mivel az egész procedúra több percig is eltart.