23748
-
G_ArchAngel #11704 ja, egy rossz gyerek, aki mindig bántja a kishúgát...
-
Aspyrin #11703 Hagyd, annyira gyerek még.. -
G_ArchAngel #11702 Handras-nak vannak jó fotói, igaz 1,5 millás váz nem kellett volna hozzájuk, de szerintem a stúdiófotói jómunkásemberre vallnak (ha többre nem is...) -
#11701 Csak nem személyes kedvencemről, mindenki általt tisztelt, és megbecsült handras-ról van szó (pl.)? -
#11700 ezt mondom.... -
#11699 Jó akkor a bugajakab vazze.... -
#11698 nem
-
#11697 Amugy nem uncsi meg Aspyrin izelgetese? -
#11696 En EOS 1Ds Mark III-al is tudnek mondani fotost aki tre kepeket csinal :D -
#11695 Fuakkor ezt fontold meg. :D
[Őis a csaját állítja a gép mögé, hogy jó legyen a fotó. :D] -
#11694 zavaros (korlát, fa), sötét (korábban kell csinálni), rossz fehéregyensúly (próbálgatni kell vagy raw), kommersz (majd elmúlik) -
#11693 sziasztok! kérhetnék hozzászólásokat a képemhez? (11619) köszönöm -
#11692 "Aspyrin mondta egyszer nekem,asszem, hogy nem a gép a fontos, hanem a fotós,aki mögötte van!" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11691 Lehet... de fél éve mikor betévedtem ide azt se tudtam mi az a fehéregyensuly,szaturáció,expozíciókorrekció....satöbbi!
Az alapokat igenis könyvből, vagy tapasztalt fotóstól kell elsajátítani!
Nincs mese!
Nem szeretnék megbántani senkit, de találkoztam már olyan emberrel aki egy középkategóriás DSLR-rel kattintgat, de olyan xar képeket csinál,hogy na....
Aspyrin mondta egyszer nekem,asszem, hogy nem a gép a fontos, hanem a fotós,aki mögötte van!Mondjuk,jó hogyha jó a géped,de nulla tudással semmire nem mégy vele!Nem? -
#11690 belinkelnéd? -
#11689 nekem meg
A természetfotózásról
A digitális fényképezés alapjai
A digitális fotózás műhelytitkai 1-2 -
#11688 szerintem fotózni nem tudsz megtanulni könyvből.. én találtam tök jó oldalakat.. ahol részletesen leírja, hogy mit kell cisnálnod! -
#11687 FOTOZASROL_KEZDOKNEK_IS
A Termeszetfotozasrol
Ez a két könyvem van. -
#11686 ha semmit nem tudsz a fotózásról, vannak príma könyvek,amikből az alapokat el lehet sajátítani!Ha szétnézel pölö ITT,találsz a pénztárcádhoz.és kedvedre valót is!
Ha már van alapod, akkor sry.... -
Aspyrin #11685 Nekem váz+kitobi+tele+makró előtéthez elvileg elég lesz. A bringázás fotózással kombinálva jól hangzik! Én csak futni szoktam, hiányolom is a gépet olyankor. -
#11684 nekem most hátizsákom van csak, egy kata r-101, mivel sokat bringázok ez jobban bejon mint egy válltáska, de egy ilyen crumpler táskára befizetek hamarosan én is, csak nagyobbra, elég kicsi az L-es... -
#11683 Próbálkozok kösz. -
Aspyrin #11682 A tréfát félretéve a géphez nem értesz vagy a fotózáshoz?
Technikai kérdéseis tedd fel itt.
Fotózással kapcsolatban pedig itt érdeklődj.
Ha kitanultál mindent várjuk a képeket! :D
*viccel* -
#11681 És őt hol érem el? vagy ha nem őt akkor ki tudna segíteni? -
Aspyrin #11680 Tudom, de legalább olyan értékes volt, mint a Te hsz-ed.. -
Aspyrin #11679 Holnap szemügyre vételezek egyet, majd kiderül mekkora is az az akkora. -
G_ArchAngel #11678 Ez ritka gyenge riposzt volt... -
#11677 Pana TZ2 -
#11676 sb-800 -t add nekem kthx :))))) -
Aspyrin #11675 Nekem nincs, én csak egy pentaxos vagyok. Viszont G_ArchAngel fotótanfolyamot(!) végzett tanult és művelt kollégám tuti jobb tippekkel szolgálhat, mint szerénységem!
Fordulj hozzá bátran.
-
#11674 Pontosítok akkor: Nikon D40x, Nikon Speedlight SB-800 vaku, AF-s Nikkor 18-135mm Dx objektív
-
#11673 -
nachtwey #11672 -
#11671 natykeciek vtok -
#11670 -
G_ArchAngel #11669 Aspyrin Nagymester fotótechnikai és fotózási tanácsai következnek...
-
#11668 Nekem D40x em van. Érdekelne hogy mit mondasz, nem értek még hozzá. Van valami trükkje amit ajánlasz kitanulni, kihasználni, valami?
előre is kösz. -
#11667 igen igen átgondoltam hogy így egyetem és jogsi és új gép előtt mire van pénzem :D -
#11666 Crumplerek elég kicsik, nekem Ben's Pizza szériából (szerintem ennek az elődje, más dizájnnal) XXL van és nagyon szűkösen férek csak el benne (nagy rekeszben 70-200, 30D rajta Tokina 12-24, 580EX vaku, közgyűrűsor, fix 35mm, kis zsebben akkuk, kábelek, stb). -
Aspyrin #11665 Erős visszaesés a százhoz képest :D
Panákat sokat dícsérik, nézz körül edigitalban, ott ár szerint is lehet keresni.