Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
köszkösz!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tomo15
Köszi a véleméyt!<#worship>
ivjoe:az
ivjoe
Jó tanács: A lámpa fényét szükség esetén tompítsd, mondjuk kis mértékben sztem mindenképp irányítani kell, az már csökkenti a fényerõt: mondjuk szigszalaggal, vagy papírsablonnal eléred, h ne szórja a fényt, akkor viszonylag szépen tudsz majd rajzolni. Másik kritikus pont az egyenletes sebesség, gyorsan rájössz, a gépet sokkal könnyebb lesz beállítani, mint ami azután következik. 😊
BaliBoy
Macskusz kitekattusz <#eljen>
Az elsõ tengerparti (magyar<#hehe>) képen szerintem nagyon sok lett a színátmenet sötét része. De ettõl eltekintve <#eljen>
A második nekem annyira nem jön be az elmosódással...
A bicajosokat szépen elkaptad. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ivjoe
70-200L?
ivjoe
EGY képet látsz, csak azt felejted el, h a többi százat nem látod, amik nem lettek jók. 😊
Sland
Köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tomo15
Néhány kép az utóbbi idõkbõl, mindenféle kategóriában:

Caligo
Szûk blende, legalacsonyabb érzékenység, lehetõ leghosszabb zárídõ. Rárakod a gépet egy állványra, beállítod, veszel egy elemlámpát és rajzolsz vele a gép elõtt a levegõbe. Egszerû, de ahhoz hogy ilyen tiszta vonalakat kapj, sokat kell gyakorolni.

Lullaby
én csak azt nem értem hogy hogy tudják így mozgatni a fényt hogy a végén jó legyen

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Hosszú záridõt kombináld szûk blendével, "M" állásban (nálam s5600-on).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sland
Ilyeneket szeretnék csinálni.

Gép: Fuji Finepix S5000

Akárhogy állítgatom a gépet, nem tudok rájönni, hogy milyen beállításokkal tudnék ilyen képet csinálni...
Valakinek van valami ötlete?

De, viszont nem hiányzik <#hawaii>

nem sult ki a retinad a helyerol kozbe?😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Azért az túlzás, de örülök, hogy tetszik <#smile>

Ez a kép eszméletlen jó

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Tomo15
<#idiota>
KoNpakttal KoNponáltam <#mf2>

remélem sokáig koNponáltad tükrös géppel <#mf2>

Canon - Nikoff ahah

Köszi a kommentet.

Senkkik
nekem tetszik csak talán kicsit sok a járdából <#whatever>

Köszi 😊

flippy
Érdekes kép nekem teccik! 😊

BiG G
de :CCC

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ivjoe
ok
dzsuvajoe
nincs

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

ivjoe
Nincs ez egy kicsit agyonszaturálva?
dzsuvajoe

Lacee
hû ez nagyon el lett kapva, grat!
"a gyermekkor vége", kb

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#eljen>

Canon - Nikoff ahah

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

The FlashBack
nemhiszem h bebújt x)

BaliBoy
Az biztos, hogy én nem bújnék be egy hoki kapuba sem jó képekért. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

The FlashBack
waz, ezek brutál képek x)

norbre
nem az enyémek, de asszem ezekbõl lehet ihletet meríteni...

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Lacee
egyetértek az elõttem szólóval, plakáton is szívesen látnám. 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dzsuvajoe
A búzás faszányos, az alsóban semi különöset nem látok, a horizont az jo ferde lett, minyá leborulok a székemrol. Ezt a rusnya keretet sztem télleg felejtsd el negatív idõn belül

#8648: Ebben sem látok semit ami mint fotó értékelhetõ lenne, szép moci meg minden, de ez csak egy kép,... egy motorrol,meg egy elé lerkott sipkáról. XD

#8654: jó kis kocsma hanguklat😊 simán jó lenne egy sör reklámnak nagyon hangulatos lett, teccik jo komp.

Soha nem tudtam keretezni... de ez most tetszett pedig. Ha nem is jó, legalább újszerû. 😄

Köszi! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

1. kérdés: Sony DSC H1, alapból jó a makrója szerencsére. Meg az 5mp-bõl lehet vágni bõven. 😊

2. Fõ szempont maga a fotós volt, persze a táj "bemutatása" is fontos, lehet nem sikerált túl jól. 😊 Mehettem volna jobbráb ez igaz, de egy pillanat volt csak. 😊

Köszi a kommentet.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lullaby
nagyon jók, de ezt a keretet felejtsd el (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

meg

Canon - Nikoff ahah

Sland
Nem is kicsit büszke. 😛

Egyébként megéri S5000-rõl S6500-ra váltani?

OFF
Itt a nyár, végre van idõm, kedvem fényképezgetni, megvan az új vas, szal a távolság sem akadály, úgyhogy a benzintyúkommal be karok iktatni pár kirándulást 😛

Üdv fujitestvírem 😛
Büszke tulajdonos? 😊

Sland
Arról is csináltam képet, de az istennek sem tudtam úgy forgatni a fényképezõt, hogy jó szögben tudjam lefényképezni a lámpákat.
Engem egy sáskára emlékeztet 😛