23748
  • ivjoe
    Lelógó kézzel csináltam volna, bw konverzió meg nem nagyon jött össze. :C
    Vagy nemtudom, én szeretném látni azt a kezet. :)
  • Aspyrin
    Helicsoffer

• DirtyGab3sz
    ehhe...ehhe....
  • Tomo15
  • Mityu91
    olvassátok el nagyon jó Vicc!!
  • Sephirot T
    Nem csajé amúgy,anyám keze az
    Mondjuk én is utálom ezeket a dolgokat(műanyag köröm,cigi-sose értettem mire kell ez eggyeseknek) de úgy a téma és az ötlet tetszett meg jónak tűnt.
    Köszi mindenkinek a véleményeket :D
    Ránéznétek a galériámra is?itt
    Kellenének a profi vélemények mert gőzöm nincs hogy mit csinálok jól meg rosszul,csak néhány hete kezdtem...
  • Mityu91
    Tehát szerintem az alap ötlet nem rossz ami szerintem hibás vagy nekem nem tetszik, hogy a cigi és ez a köröm már nagyon sok.
    Technikailag engem kicsit zavar, hogy a kéz nagyon sötét és ha már ff-ben van akkor nagyon könnyen tudnád már világosítani azt a részt....

Amúgy én is egyet értek | #11735 ezzel....
  • norbre
    amúgy ha már műköröm.. nem tudom mit látnak a csajok ebben szépnek.. ha pl megnézed ezen a képen.. van egy szépnek tekinthető kéz, szép újjakkal és a végén ott egy szemmel láthatólag is természetellenesen álló műanyag karomdarab.. sztem borzasztó :)
  • norbre
    egyetértek az előttem szólóval.. benyomás: karmok!, mű, cigi, büdös..

a kép is kicsit rosszul szerkesztett.. belelóg egy tábla sarka balról.. a kéz szinte beleolvad a tájba.. jobboldali fehérr foltok zavaróak..
  • Tikal #11735
    szerintem nem jo ránézni, de ez az én nagyon szubjektiv véleményem, előszor is utálom a cigit és a körömre festett rajzokat és nálam már itt megbukott, amugy nem tudom... :)
  • Tikal #11734
    ne rossz ötlet, de mikor épp kéne a gép akkor ugye hátizsák le, váltáska elő, kibont kivesz gép... :) persze nem azt mondom bringázás közben mindig tettre készen lesek ez más mufaj, de pl az enyémbol egy zipzár huzással kiveszem a gépet, mert van rajta elol egy kis gyors "ajto" ahol rogton ki tudom kapni a gépet...

Az olympus táska vizállo amugy?
  • Mityu91
    Am én tudok nah jó nem álllesesős de nem rossz a mai manó (nyugi nem ....vagyok....)- házban voltam egy fotó kiállításon és ott láttam pár jót de ha arra jár valaki feltétlen nézze meg az alsó szinten a kiállítást mert van egy srác maga csinált egy gépet és azzal készített egy fantasztikus képet már csak ezért is érdemes elmenni+ott vannak kiállítva az OPNI-s képek amivel az egyik magyar Srác nagyon szépen szerepelt a World Pressen....
  • Sephirot T
    Véleményt kérek

• norbre
    több kép is volt..
  • 30Dani
    Mi volt rajta?
  • norbre
    sajna nem mert pár éve szegeden a hidi vásáron láttam és nem tom van-e neten található kép a sráctól..
  • 30Dani
    Tudsz mutatni álleesős likkamerás képt?
  • norbre
    #11726..
    nem a gépen múlik hogy egy kép jó lesz-e vagy sem... lyukkamerával, régi eldobhatós filmes géppel és digitális kompaktokkal is láttam már olyan képeket amitől leesett az állam..
    én azt gondolom hogy a gép eszköz.. mit egy hangszer pl.. amikor a kezée vesz az ember egy gitárt és elkezdi megtanulni használni az egy hosszú folyamat míg úgy szólal meg ahogy ő szeretné.. és míg idáig eljut valszeg nem is tudja hogy hogyan szeretné megszólaltatni, pedig ez mindenkiben ott van csak vannak akik nem elég türelmesek előcsalogatni..

ha nem csinálsz jó képeket akkor próbálj meg rájönni hogy miért nem jók, próbáld meg másképp.. ezerféleképpen lehet variálni egy témát.. ha jónak itélsz egy képedet vedd elő hónapokkal később és nézd meg újra.. lehet nem is fogod már jónak találni annyira.. meg kell tanulni magunkkal szemben is kritikusnak lenni és elfogadni a kritikákat is mert másképp nem tudsz fejlődni..
  • ivjoe
  • Tresh
    miért vagy ebben olyan biztos?
  • Tothenkopf
    köszi, próbálkozom majd.
  • ivjoe
    Odaadjam az enyém? Azzal sem fogsz. :C
  • Tresh
    én a gpéemmel nem tudok jó képet csinálni :_)
  • Timber
    Nekem egy Lowepro Slingshot AW 200 van es abba szinte minden belefer :D (na jo a fotopuska nem...)
    Szinte mindig nalam van a gep (azaz minden nap cipelem melohelyre aztan haza ... hatizomra gyurok :D) es nagyon kenyelmesnek tartom ezt a taskat.
  • ivjoe
    Kevesebb túlexpozíció, több szaturáció. :)
  • Tothenkopf
    tegnap megvettem életem első digitális gépét
    panasonic dmc-ls60

nagyban

van valakinek jótanácsa az ilyen "makró" fotózással kapcsolatban
    [kövirózsa amúgy]
  • norbre
    tehetsz be képet nyugodtan :)
  • Tresh
    ezen az oldalon nincs kép :( (pedig a topik arra van)
  • norbre
    dettó
  • ivjoe
    Well, nekem egy szál válltáskám van, mikor kirándulni megyek ezt belerakom egy hátizsákba. :)
  • Aspyrin
    Mivel most nem vagyok otthon emlékezetből elmondom mit tudok kényelmesen belepakolni:
    -gépváz telével (egyben), így még 4 db alapméretű obinak maradt hely
    -a táska hátsó felében (hátul) van egy zippzáros rész ami tök üres.
    Szerintem ha a vázakat és az obikat külön pakolászod be akkor elférnek.
  • Mityu91
    Én is gondolkodom már egy ideje egy hátizsákon mert a válltáskát mikor megyünk kirándulni vagy valahova sétálni jó nehéz cipelni.
    De most éppen a régi EOS 10et javíttatom meg mert ahhoz van egy jó 300as obim a lényeg az, hogy szerinted beleférne e 2 gép és 3objektiv egy ilyen zsákba?
  • Aspyrin
    Táska ügyben a következő dologra jutottam:
    a Crumpler olyannyira kicsi volt, hogy majdnem hangosan felröhögtem mikor megláttam :)
    Így maradtam végül is ennél a hátizsáknál. Hatalmas belseje van, természetesen variálható fakokkal, vállon is hordható és nem utolsó sorban olcsóbb, mint a Crumpler volt. Igaz, hogy Olympus, de engem ez egyáltalán nem zavar.
  • Timber
    Yeltzinnek kegyetlen jo fotoi voltak. Nem egy fotojanal kialtottam fel, hogy 'baaazzz... de otlet!'

HAndras-t nem ismerem :D En konkretan Szirtesi Laszlo-ra gondoltam akinek 1D Mark III-ja van (nem 1Ds) es altalaban csak technikailag okesak a kepei, de kompoziciora (azaz eye of detail-re :D) eleg sivar... De legalabb a kritikat nagyon nem turi :D :D :D
  • Mityu91
    ilyet mi is csináltunk mikor forgattunk hungarocell lapok tökéletesek derítésre stb....
  • G_ArchAngel #11709
    nekem is tetszik, ezt írta a CV-mbe egy munkaközvetítőnél az ügynök:)
  • Roger6
    "eye-of-details"
  • G_ArchAngel #11707
    Volt itt hajdanán egy Yeltzin nevű emberke, nem mondom, hogy nagy fotós volt, de Ő is jómunkásember: emlékeim szerint egyszerű lámpákkal világított és dobozokból épített softboxot...

Az "eye-of-details"-t pénzért nem lehet megvenni:)
  • Roger6
    Hát ha nekem is lenne időm stúdiózásra (ja, meg pénz), akkor én is jómunkásember lennék. De nincs, így nem vagyok. (Nekem a stúdiófotói sem tetszenek igazán, de lehet azért, mert mindig eszembe jut a hülye feje. Olyankor aludni sem tudok egész este...)
  • Aspyrin
    Felesleges elkezdened Neked is #11669 igaz?
    Kurva szóval nem basztatok senkit.