Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
stefanye (;

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Roger6
Rohadna le a keze az ilyen szemeteknek! Látom, valami mobilos képet fent hagyott azért... Remek fotó...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Na ja, írtam neki pár sort..
Hirtelen eltûnt mind a 14 képe, micsoda véletlen.

Btw betennélek friendnek ha fent vagy Da-n, csak áruld el a nicked ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lullaby
Comment hidden by Owner
ejha 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

/off
Sziasztok!

Mivel többen is szoktunk a deviantarton képeket publikálni szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy egyes hazánkfiai elõszeretettel nyúlják le képeink.

Engem egy kedves ismerõsöm figyelmeztetett, hogy egy bizonyos DarkyDuce nevû abortuszmaradék az én képeimet töltötte fel sajátjaként.
Tallózván a galériájában felismertem Norbre kollégánk Fotóinkban publikált epres képét is. Ezek szerint a srác innen az sg-rõl szerzi be a forrásanyagot..

Kérek mindenkit, akit érint a történet küldjön a srácnak egy-két kedves szót.

Köszönöm a figyelmet
/on

tugyiti
<#worship>
Tomo15
Még a fényképezõgépen clear képstílussal készûlt amitõl nagy lett a kontraszt, majd Ps-ben kapott egy Nik Color Efex Pro 2.0 féle Bi-Color Cool/Warm effektet.

Aspyrin: Köszi!
Roger6
Ez milyen szûrõvel készült? (1. kép)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee
itt is megkérdem:
egy kis tanácsot szeretnék kérni, s6500fd-vel milyen beállításokkal érdemes szerintetek koncertet fotózni? persze sötét van + színes (vagy csak sárga, attól függ) fények, gondolom ebbõl következik hogy vaku kizárva.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Gyönyörûek! <#eljen><#worship>

Tomo15
Néhány új kép:

Kösz szépen! 😊

Köszönöm, az már nem lesz ennyire izgi ~~
De természetesen estére megkeresem.

Nagyon szép! 😊
Grat!

Az alap fotót be tudnád linkelni plz? ^^

Nem szeretem feliratozni a képeim, mindössze egyetlen egy alkalommal használtam asszony húgának a gyerekénél, de azt is csak félve 😛

DoctorJohnson
hát már bocs, de a 30D-ben van orosz, hagyományos kínai és koreai nyelv is, továbbá Print/Share gomb, és Easy Printing támogatás, naés 19 funkciója van 53 beállítással, a 20d-nek meg csak 18 funkció 50 beállítással, ami azért nem kis különbség!!!!!!!!!!!!!

<#smile>

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Crem
thx!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

neevous
Köszi. Azért még kétszer-háromszor megrágom a témát😊

Ez a fénykép felíratért kiált.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

ivjoe
Azért a 350D magas érzékenységen is viszonylag jó képet ad, ennek nem az ISO 1600 a baja. :C
Senkkik
iso 1600 -on volt...

Ricink 😊

most sem jó vétel a mostani áron... igen erõs a konkurencia (nikon d80 és pentax k10d - ezekhez képest a canon bizony túlárazott)

ivjoe
Képzeld kijött a 30D, olvastam a tesztet (2006 Ápr.), igaz én kicsit jobb forrásból.
Szóval ami kecsegtetõbb a 30D-ben:
- Spot
- Nagyobb LCD
- Nagyobb puffer (+7 JPG v. +5 RAW)
- Hitelesített zár

Nem tudom, hogy most mennyiért vesztegetik õket, de amikor a 30D kijött, sztem egyáltalán nem volt jó vétel azon az áron.
Ez igaz, kb. 20 ezer forinttal, ekkora összegnél már elhanyagolható.

Lemész a linkelt oldal alján található összehasonlító táblázatra, és meglátod.

ivjoe
Arról nem is beszélve, h a 30D drágább.
ivjoe
Azon kívül, h nagyobb az LCD-je, mi az a jóval több tudás?
Szerintem hanyagold, a canon 30d olcsóbb és jóval többet tud.

neevous
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Canon 20D ár/érték aránya rendben van-e, vagy nézelõdjek tovább?😊 (ebayen olyan 800$ körül van újjonan)

Htx, tetszik ;-)

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Lullaby
Fuji S5600 - élesebb képeim vannak
ebbõl is látszik, hogy nem a géptõl lesz jobb a kép (:

Eredeti méretében megnézhetnénk?

ivjoe
Nekem is 350D-m van, ezen a képen most mit kell nézni?
Crem

Kis kirándulás Esztergomnál!😊

alph4
Akkor mit nézzünk? Mert én nem sok mindent látok rajta.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Mondasz valamit <#vigyor3>

dzsuvajoe
sajnos mobillal készült ezért a ratyi minõség, de nemazt kel nézni

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Senkkik
Életembe elõször fogok ilyenféle fényképezõt haveromnál (canon eos 350d)
És ezt a képet csináltam.. Kicsit megszerkeztettem mert túl üres volt...

_Atti_
kicsit ellentmondásos..egy baba azt ráraktad ezt a gyászkeretet 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
nagyonnagyontetszik.. a legjobb a háttérben leboritott csonakok(haazaz?) meg a part balra egyvonalban a csonakokkal..nemtudom de az nagyon megfogott

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tikal
mert egy casio exilim-el csinaltam... sajna tul sok beallitas nincs rajta, max ev plusz minus...es keresoje sincs csak lcd, amin nem tudom jol ellenorizni a kepet, de ha van tippetek hogy tudok kihozni belole tobbet, varom😊 ja tenyleg total szembe voltam a nappal, de vagy nagyon vilagos lett vagy nagyon sotet a kep, ezt talaltam a legjobbnak...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Falconer
Az szvsz rendben van, szerintem a 8704es ködös inkább. De a nap irtora szembe sütött...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Roger6
Nekem mintha hiányozna a kontraszt egy kicsit. Olyan "ködös" a kép.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nájsz.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Tikal

Az utolsó elõtti bringás ami nekem a legjobban tetszik az összes közül, látszik rajta a csákó elszánt tekintete.

Lullaby
azt gondoltam de nekem sztem egy sem lenne 😄