Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hirtelen eltûnt mind a 14 képe, micsoda véletlen.
Btw betennélek friendnek ha fent vagy Da-n, csak áruld el a nicked ;-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ejha 😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Sziasztok!
Mivel többen is szoktunk a deviantarton képeket publikálni szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy egyes hazánkfiai elõszeretettel nyúlják le képeink.
Engem egy kedves ismerõsöm figyelmeztetett, hogy egy bizonyos DarkyDuce nevû abortuszmaradék az én képeimet töltötte fel sajátjaként.
Tallózván a galériájában felismertem Norbre kollégánk Fotóinkban publikált epres képét is. Ezek szerint a srác innen az sg-rõl szerzi be a forrásanyagot..
Kérek mindenkit, akit érint a történet küldjön a srácnak egy-két kedves szót.
Köszönöm a figyelmet
/on
Aspyrin: Köszi!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
egy kis tanácsot szeretnék kérni, s6500fd-vel milyen beállításokkal érdemes szerintetek koncertet fotózni? persze sötét van + színes (vagy csak sárga, attól függ) fények, gondolom ebbõl következik hogy vaku kizárva.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De természetesen estére megkeresem.
Grat!
Az alap fotót be tudnád linkelni plz? ^^
<#smile>#smile>
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Szóval ami kecsegtetõbb a 30D-ben:
- Spot
- Nagyobb LCD
- Nagyobb puffer (+7 JPG v. +5 RAW)
- Hitelesített zár
Nem tudom, hogy most mennyiért vesztegetik õket, de amikor a 30D kijött, sztem egyáltalán nem volt jó vétel azon az áron.
Az lenne a kérdésem, hogy az Canon 20D ár/érték aránya rendben van-e, vagy nézelõdjek tovább?😊 (ebayen olyan 800$ körül van újjonan)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ebbõl is látszik, hogy nem a géptõl lesz jobb a kép (:

Kis kirándulás Esztergomnál!😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
És ezt a képet csináltam.. Kicsit megszerkeztettem mert túl üres volt...

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL