Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon köszi, fuji s5600 a masinám.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
http://gaborszantai.co.uk/
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"2: a jó képen nincs mit magyarázni" - De törekedni kell rá, hogy hibát találj benne. 😊))
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
2: a jó képen nincs mit magyarázni
de ez már kezd uncsi lenni, te nem akarsz konfrontálódni, én viszont ha látok egy orbitálisan szar képet - elõfordul itt néha -, akkor kommentárt fûzök hozzá, remélve hogy okul belõle az illetõ, vagy csak mulatok egy jót rajta. hangulat kérdése.
thank you for helping us help you help us all
1. Ha nem tetszik egy kép, inkább nem írok róla véleményt. Kivételt képez az-az eset, ha a publikálója kimondottan a véleményezést kéri.
2. Ha tetszik egy kép nem csak annyit írok, hogy grt, hanem próbálom megfogalmazni a miértjét is.
Na?
Mit szólsz hozzá?
😊)))
Én is teljesen amatör vagyok, és eddig a legtöbb képet egy X31es minoltával csináltam. Szóval százbol talán lett egy két kép amit ide érdemes volt berakni. A többit szimplán nem raktam be, mert van önkritikám. Tudom hogy ha vminek botrányos a minösége, nem mutat semmit, stb akkor nem kell ide berakni.
Ez a kép szerintem:
Túl ferde, utómunkával lehet ezen javitani.
Tul zajos, bár ez részletkérdés, utómunkával szintén kezelhetö.
Nagyon sok látszik a vízböl ami nem mutat semmit, vagyis böven lehetne vágni belöle.
Kép bal széle beégett, jobb széle tul sötét. De ezen kivül semmi részlet nincs benne, teljesen mosott az egész. Mintha egy folt lenne. Egyszerüen zavaro a szemnek ha az ember eredeti méretben megnézi.
Szoval eleve átméreteztem volna kicsire.
A probálkozást az ég feljavitásával értékelem. De ezen kivül szerintem semmi olyan nincs a képben ami miatt nem abba a 99%ba raknám amit csak emlékfotoknak szánok.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
kicsit gyerekesnek tûnik, de érdemes nézni, mert tanulni lehet belõle - 10 rész összesen, de mindet ismétlik
http://gaborszantai.co.uk/
-leírom másképp mert mint látom hogy hova jutottunk nem ez volt a legjobb megfogalmazás: Nemszórakozok többet a képpel mert mindenkinek más az izlése.szarom le en ezt unalomüzesnek csinalom nem azert hogy a ti elvarasaitoknak megfelejen.
Nemkell egy hsz/kép miatt vitázni.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
..am. értelmes embernek tartalak eddigi hszeid szerint..😊..
de most lépek..holnap re..
UI.: szívesen tanulok én is a profibbaktól.. szeretnék egyszer érteni az ilyesmihez.. nagyon érdekel a dolog/téma..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
javaslat2: aki vérig tud sértõdni egy fórumos kritika miatt, az kezeltesse magát
de ha én is "kötözkedhetek", akkor a "tetszik" az vélemény de nem igazán mond semmit a képrõl.. témaválasztás, témaelhelyezés, szaturáció, expozíció helyessége, élesség, képkivágás, zaj, stb.. stb..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
az üzit nem rád értettem..hanem ugy egészében a véleményem.. és még 1x hangsúlyozom..sem Randelzt, sem Téged, sem Mást nem akartam megbántani/sérteni vele..privát vélemény volt..(nehogy még véletlen én legyek a rossz)..
hát a kép: tényleg nem tökéletes minõség, sõt belelóg pár nem odaillõ dolog is neki, de.. ha próbálkozott.. mér ne tegye ide?
az én képem meg: mivel én csináltam teccik.. mert a saját ízlécem szerint van elkészítve.. bár féltem hogy beleesek a vízbe fotózás közben, de igyekeztem egyenesen tartani a mobilt.. aztan otthon pedig ismét a sajat izlésemnek megfelelõen szerkesztettem...
Kedves Randelz!
Szabad megjegyeznem, hogy a horizont egy icipicit elferdült, de aggodalomra semmi ok, hisz PS-ben (Photoshop) pár pillanat alatt korrigálható a Kép--> Rajzvászon elforgatása-->tetszõleges menüpont alatt. Sajnos a bal felsõ sarokban túlságosan erõsen sütött a napocska, ezért nem lett túl szép, a jobb szélen pedig részlettelen lett a fû és a a villanyoszlopok sem túl szépek, de azokat is pikk-pakk ki lehet szedni. Még egy kis élesítés is elfér a képre, de utána ne felejts el zajt szûrni, mert esetleg zajos lehet.
Remélem, hogy segítettem.
Üdv: 89
Na...így már jó? <#wink>#wink>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
de ferde, és máskor többet hagynék az égbõl, kevesebbet a vízbõl.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Köszi hogy igazat adsz nekem is egy részt..egy részt amit írtál neked is igazad van abból a szemszögból.. elismerem..
De szerintem nem ugy kell írni ahogyan elõbb írtátok a képekre a hszeket, hanem odafigyelve a készítõre.. bár számomra teljesen mind1..csak nekem is rosszul esett volna ha buzgóan berakok egy képet, és így viszonozzák.. (még ha igaz is amit írnak róla)..
És nem veszekedés/marakodás céljából írtam be, nem is szerettem/szeretnék megbántani senkit se ezzel, se az elõzõ hsz.emel...
30Dani:
pl.: Máskor ne dátumozz, ugy jobb lesz... vagy bármi..csak ne sértõen, hanem szépen, de nem én ügyem..csak olvastam a hsz.eket és én így sértõnek találom.. nem építõ kritikának..
viszont ha nem veszed zokon megkérnélek hogy értékeld légyszíves a saját képedet illetve Rendelz két képét..
Szerintem, (csak vélemény)..
Nincs mindenkinek csucsszuperfényképezõgépekre keretjük, esetleg hobbiszinten Mobillal vagy más eszközzel probalgatják tehetségüket, netán picit szerkesztik valami progival a képet,.. aztan ugy döntenek ne csak maguknak dolgozzanak,..berakják pl ebbe a topicba véleményért (akár jó akár rossz).. Igen, rosszat is, építõ kritika is kell, de a rosszat sem ugy kell sztem írni róla, ahogyan ezeket a hsz-eket írtátok..
Én sem örülnék ha csak lemaróan kapom rá a "rossz a horizont", "Minek oda a dátum?", stb. hsz-eket..
Mert pl. én is szeretek képeket készíteni/szerkeszteni hobbyból,... de én is csak 1 Mobillal készítem a képeteket..
Aki meg csak lemaró/lemondó/kritizáló (nem arra gondolok, hogy rosszat nem lehet képrõl írni, csak dicsérni) hsz-eket tud írni egy képrõl, az sztem meg se szólja.. nem mindenki profi...
És tudjátok mit? Én is berakom a mobillal készített képemet,..csakazértis... felõlem mondjátok le ezt is, hogy szar minõség,stb... ha csak ezt tudjátok.. (mert le lehet írni pl azt hogy: " rossz a horizont" pl ugy is hogy máskor ügyelj a horizontra is..vagy akármi..
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ellenben a többi képeden ki vagyok feeeekve! <#awink>#awink> Mien géppel nyomulsz? Eszméletlen jók!
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Itt a teljes:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?