23748
-
emptyface #12307 Khmm, pedig csak szemre állítottam .... :-) -
emptyface #12306 Zolo miből gondolod, hogy dől a kép? Csak úgy érzed vagy lemérted?
Nem biztos, hogy ha azt a barna föld részt levágod, jó képet kapsz. Próbáld ki, meg fogsz lepődni. Igen, meglehet, hogy a fák teteje jó lenne, ha benne lenne a képben. -
#12305 Nekem több fénnyel meg talán egy kicsit több kontraszttal jobban tetszene.
Megnéztem emptyface képét griddel, semmiféle dőlést nem látok o.0
-
#12304 Megvan a maga hangulata ezeknek a képeknek is!
De szerencsére ez épp ezért jó....
Szubjektív! -
#12303 Balra dől a kép.Az előtérbe nem kellene a "föld" (barna), inkább távolabbról és magasabbról fotózva, hogy a fák koronája teljesen beleférjen, ne lógjon ki.
Akár ízléses keret is jöhetne...
Ma már a PS szerves része a fotózásnak. De szar képpel a PS sem művel csodát, tehát a beállítás még mindig az első.
És egy újabb fotóm , amit már Fotozz!-ra méltónak találtam:
-
#12302 Na én az ilyeneket nem szeretem, ezeket a fos hegesztett fabrikált képeket. -
#12301 Semleges.....
Az utókezelés nem kell hogy tulzásbavitt dolog legyen....kell,nincs mese,mert megvágni,utólagosan kontrasztot,színtelítettséget állítani kell!
És ne felejtsük azt sem el,hogy sok művész a tulzásba vitt utómunkáival "vált ismerté" ,azért szeretik,mert tulzásba esiik néha ....
pölö :
Gilad Benari
általam is kedvelt PS-mágus! -
emptyface #12300 Különben meg néha az az érzésem, hogy ma már csak az a fotó, ha valami extra dolog van rajta vagy extrém módon átdolgozott, "utókezelt".
Az "egyszerű szépségek" felett pedig manapság valahogy átsiklunk. -
emptyface #12299 Na, akkor itt egy másik.
-
emptyface #12298 Aha, akkor ezek szerint valamiről mesél a kép? Mert az már valami. Hadd ne mondjam, részint ez volt az egyik cél.
Különben köszi, leírtad a véleményed.
És ha ránézel a képre a hányinger fog el, vagy esetleg kellemes a látvány? -
SNIPS #12297 már jópár hete nem látni itt jó képet -
#12296 Márbocs.....nekem ennyi jött le:
Szénát pakol a muki...a szürkemarhák szép nagy állatok,jó meleg van biztosan...
Ja!
Nem ismerős a kép....
Bocsesz Te akartál mindenképp véleményt!
Egyébként felfigyelhettél volna valamire!Amejik képet nem kommentezik, arról nincs vélemény.....vagy olyan,hogy inkább nem véleményezik!Megesik errefelé sajna....velem is már többször megtörtént!Ez van..
-
emptyface #12295 Úgy látszik csak a kerítés mögött nagy a hangotok, mert hát szídtátok a top10-be került képeket rendesen (no persze nem teljesen alaptalanul), most viszont élesben, amikor itt lenne a lehetőség a véleménynyilvánításra, elszállt a bátorságotok.
Remélem ti is ennyi segítséget, pozitív hozzáállást kaptok majd, mint én itt. -
#12294 Itt voltam.....
A pestiek remélem tudják ez hol van,és mi található itt!Ha nem menne PÜ-ben megírom, mert nem publikus.... -
#12293 Nincsenek.....
Sajna nem sikerült ugy ahogy én szerettem volna
Amiket csináltam azok annyira minősíthetetlenek lettek,hogy nem mérgezem velük a szépérzéketeket!
Gondoljatok bele,ez lett a legelfogathatóbb:Ez ni:-( -
#12292 hun vannak mar a kepek? :D -
#12291 pontosan, nagyon sokáig repkedtek még utána hármasban, üldözték egymást :) -
#12290 Hehhe....
Összebalhéztak a tőkésréce-srácok a tojó miatt!:D
Nemhiába no....a "punci" nagy úr!
Egyébiránt tetszetős kis képek!
Én ma reggel néztem végig ahogy 4 dolmányos "csépeli" egymást valamiért...nem volt nálam a gépem!
Viszont holnap olyan helyre megyek (viszem a gépet) ahová átlagember nem juthat be....hozok pár érdekes képet onnan!Csak várjatok türelemmel,érdekes lesz megígérem! -
#12289 :)) -
-
#12287 Üdv! Ma voltam "vadászni":
Milyenek? (: -
Bala10 #12286 szólj ha kell segítség -
emptyface #12285 Sziasztok!
Szeretném, ha véleményeznétek az alábbi képet. Gondolom, néhányotoknak ismerős a fotó.
-
#12284 konkrétumot pls....abból tanulok csak,ha konkrétan elmondják mi a sz@r! -
#12283 kicsit megvágnám a képeket, sok fölösleges rész van -
#12282 Hali!
Szokásos hírverésem......
második makró próbálkozásom
ez egy erdei patak
-
#12281 Kaja közben...sirály!:D -
#12280 én az összes várost végigpróbáltam azon a könyéken tossa valóban jó hely loret bulizósabb inkább calellának meg van egy olyan előnye hogy onnan indul a vonat barcelonába ugyhogy azt ajánlom mindenkinek.
A városoknak leginkább azt a részeit szeretem ami valóban tükrözi az ottaniak életét. Barcelónában is sikerült megtalálni egy jókis szipus tanyát, frankón leültünk kajálni egy tök jó kis parkban, asszem leprakorház volt régen ott, erre odajön két csávóka leülnek velünk szembe, egyik lekapja a cipőjét lehúzza zoknit felönti higitóval és már mehet is a bódulat. Azóta is sajnálom hogy nem fényképeztem le:( -
#12279 Barcelonában ami nagyon tuti a
Parc Güell
Sagrada Familia
Montjuic vár
FC Barcelona stadion (hatalmas élmény!!)
Katedrális
A Parc de la Ciutadella
Placa de Espanya (a szökőkutas tér)
Palau de la Musica Catalana hangversenyterme (eszement gyönyörű hely!)
Nekem kevés volt sajna az az egy nap amit ott töltöttem 6 éve ilyentájt nászuton...
A környékben ,pontosabban Tossa De Mar -ban laktunk....Igazi hangulatos kisváros,várral,óvárosssal,szűk utcákkal...
Ezerszer jobb volt mint 4 éve Sharm El Seikh....
Mielőtt megpusztulok, elmegyek még Barcelonába minimum egy hosszú hétvégére!Csak mostmár dokumentálom is a dolgokat! -
#12278 Télleg nem tudom honnan vettem....öregszem sajnos......
-
#12277 nem kibeszélni -
#12276 anno csecsemőkorában normális volt amíg nem tudott beszélni :D -
G_ArchAngel #12275 Anno BF'42 topicban is normalis volt - ahhoz a kornyezethez viszonyitva:))) -
#12274 jé te tudsz normális hozzászólást írni? -
#12273 akkor nem is érdekel:D -
#12272 Nem lehet rossz, de azért érdemes megnézni a barceloniai parkot is
lényegében tök más fillinget ad így talán nem is lehet összehasonlítani sem őket -
Aspyrin #12271 Azé' annyira nem :) -
#12270 koviféle forgatás?:) -
G_ArchAngel #12269 Eloszor is akkora, mint egy kisebb varos, 4 oras seta alatt nem tudtuk bejarni...
Van ott egy kastely, a szokasos angolkerttel, erdok, fuves teruletek, a Palament-Hill, ahonnan London nagy reszet megnezheted, nagyon sok to, patak, csobogo, hidak...
Egy kis allatkert, madarrepteto, furdotavak (ferfi, noi, koedukalt...), pubok, golfpalya, japan-kert...
Mindez a 3. zone-ban: terkep
-
Aspyrin #12268 Van, de sajna privát :)