Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Óóó ez mégjobb😄
Az a szobor az elõtérben, az gondolom kisebb mint a templom, de így marhajó😊 Ez hol van?

ték 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Falconer
Az biztos, hogy kevesebbet tud, de én speciel nem használok semmi olyat ami kéne a rendesböl. Mag az egy dolog hogy kiismerem magam a CS3ban is, de szvsz egyszerübb elérni a dolgokat elmentsben. Szoval kinek mi a szimpi. Lényeg az hogy a plugin megy mindkettövel.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Pistike 007
Így jobb<#eljen>

Elkészült 😊

tikal ezeket te csináltad ? mert nagyon szép de télleg.

Pistike 007
Tûrtõztesd magad😊)
Vagy csinálj két verziót, és a szolídabbat tedd be😊

Félek átlépem azt a bizonyos határt 😄DD

Pistike 007
Kicsit megtuningolod és tökjólesz😊

Friss kép(csak átméretezve és vágva van):

BiG G
Megnéztem ezt a PS Elements-et, de szerintem túl giccs. Kevesebbet tud mint a CS3, de szvsz jobban eszi a gépet, persze annak optimális lehet aki elveszik a CS3 beállításai között.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

A szélerõmû lapátjai érdekessé teszik a képet.

Falconer
Persze, meg PS elements-szel is.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

Rákerestem de nem találtam csak egy olasz srácot nulla képpel.

acsati
Valaki aki esetleg kinn volt a Red Bull Air Race-n nem csinált fotot a Red Bull-os helikopterröl amikor pörgött? Az én gépen nem látott el addig 😞
Roger6
Ja, azóta DarkAdam néven tolja a lenyúlós srác.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem az elsõ eset. Egyszerûen idejönnek, lenyúlják a képet és felteszik máshová, mondván ha innen szedik le nem lesz nagy visszhangja..

Sonajk @:o)
A képet csak itt láttam, de nagyon tetszik 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

azert a vadaskodas kerdezes nelkul az egybol megy.. szanalom.. <#nemtudom>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Tomo15
OFF:

Ezt irta nekem ez a jóember a #9231-ben látható, majd a fotozz.-hu-ra feltöltött képemre.

"2007. augusztus 26. | 22:43 | porszi

Értékelés:
A kép valóban szép, de nem illik más tollával ékeskedni. Ezt a képet már láttam egy egészen más portálon,aminek semmi köze a fotózáshoz. Úgy gondolom,hogy a kép feltöltõje nem azonos a kép kép készítõjével ."

Ez most annyira felnyomta az agyamat, hogy az hihetetlen. Összesen 3 helyre: fotozz.hu, fotóhaz, és ide az sg-re nyomtam fel a képet, úgyhogy ha bárki MÁS oldalon meglátná, akkor plz. jelezzen. Bár sztem ezek közül láthatta valamelyiken ez a professzor<#bdead>

The Garrett
ez tetszik! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ez az utolsó értékelhetõ kép.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Olyannal nem szolgálhatok 😞

Caligo
Nekem kifejezetten tetszik hogy bennemaradt a háztetõ. Sõt, szerintem érdekesebb lenne ha az a kis kémény (?) mégjobban látszana, ha mondjuk pont a hátánál lenne az a fényes robbanás

Beállítás ua.

Tessék. Úgy gondolom a lényeget megtalálod.

Rákerestem az efexre, látom, hogy ps plugin. CS3-mal is kompatibilis? A honlapján csak CS2-t ír.

Falconer
Én meg PS Elements + Nik cuccok. Sokkal jobban használható fotókhoz.

Falconer
Szar lenne, de még mindig jobb. Igy olyan mintha ráömlött volna a málnaszörp.

BiG G
elõször a nagy négyzetrõl azt hittem hogy kivágás aztán lassan ráeszméltem hogy ltp. háztetõ.

Hm, csak pusztán ps-sel szoktam játszani. Már látom, hogy elég merészre sikeredett ezzel a piros égbolttal, meg miegymással, de azért nem bánom, ahogy a Tankcsapda is énekeli: "néha ilyen is kell" 😊
Narancssárgával is csudaszép lenne 😄

Falconer
Szép, nem olyan zavaro az alja. Egy exif data-t benyomnál rola?

Semmi gond ;-) És köszönöm az õszinte véleményt 😊

Falconer
Na akkor hogy én is hozzászóljak #9333-hez:
Nemtudom használsz-e vmi plugint vagy csak simán PS, de mindegy. Szerintem jobb lenne, ha graduated effektet raktál volna rá, mert így nagyon látszik hogy egyszer csak vége van a pirosnak a partnál. NikColor Efex-szel ez mondjuk elég egyszerû. Meg ugy is meg lehetne probálni, hogy eredeti szinüre hagyod a felhöket, bár ugy lehet még rosszabb lenne 😊
A szín meg izlés dolga, de szvsz sokkal jobban menne hozzá egy narancssárga.

Lullaby
ok hogy sokan manipulálják a fotókat és te is elõszeretettel alkalmazod, de van aki ért is hozzá és nagyon jó képek születnek belõle. jók a képeid de ez tényleg borzalmas, már bocsi :3

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Milyen beállításokat használtál? Esetleg hasznát tudtad venni az sg-s tûzijáték témának?

Nálunk ma este tartották meg az aug. 20-án vihar miatt elmaradt tûzijátékot. Nem volt kedvem elmenni, ezért az erkélyünkrõl fényképeztem. A lustaságnak meg is lett az eredménye 😞 Próbáltam vágni a kép aljából, de úgy még rosszabb, mint a ház, kémény, villámhárító párosítással.

Ami igaz az igaz, bár ha csak a szó jelentését vesszük alapul(ami ugye egy francia eredetû szóösszetétel: 'valóságon túli'-t és 'valóság feletti'-t egyszerre jelent) akkor nem tévedtem sokat, sõt, passzol. Ettõl függetlenül az irányzatra valóban figyelnem kellett voltna. De gondolom ez a topik továbbra sem az én általam kreált sorok nyelvtani elemzéseirõl fog szólni, legalább is remélem.

5-ös 😊

A gondolat elsõ felébe nem folynék bele. Ez legyen a kettõtök dolga. Az utolsó mondatot viszont támogatom. Személy szerint szívesen fogadom, ha úgy kritizálsz, hogy közben segítesz és rávezetsz a helyes megoldásra.

BiG G
szvsz inkább irreális. tényleg el vagy tévedve, olvass kicsit a szürrealizmusról.

ivjoe
Az minden csak nem szürreális. :C
Elõre is köszönöm.

The Garrett
egy baratom most jott haza onnan, 4 honapot dolgozott kinn, ha online lesz valamikor megkérdem majd melyiket szeretik jobban. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Egy kis off:

Járt közületek valaki már Cipruson? Arra lennék kíváncsi, milyen arányba vittetek ciprusi fontot és eurot. Én most ötven-ötven százalék körül vacilálok.

On.