Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30Dani
Ilyet használok, teljesen rendben van, a hátulja üres.

thank you for helping us help you help us all

Sziasztok!
Venni akarok egy csomag canon GP-501 tipusú fotópapírt, és szeretném megkérdezni, hogy ez jó minõségû e, és azt, hogy ennek a hátulján van e bármilyen írás vagy minta?
Köszi, asszony is jön ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Köszönöm 😊

tep
Jó utat!

(az ottani szép lányokat is fotózd)<#wink>

\"SLICE of LIFE\"

tep
szépen sikerült kép mind<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Sonajk @:o)
Kellemes nyaralást, sok szép képet és vigyázz magadra.
(irigyellek)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Igyekszem 😊

norbre
asszem lesz képáradat 😄😄

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Õsszel nyaralok 😊 12 nap Cipruson.

Te is hiányzol majd nekem <#sir><#wink>

norbre
"nyaral"? ... õszöl? 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

30Dani
😞(((

Üdv, másfél hétig nem leszek. Legyetek jók 😊

bizony, jomagam is azzal kezdtem 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

DirtyGab3sz
<#worship><#worship><#worship><#worship>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

norbre

digitális fotózás mûhelytitkai c. alkotás elsõre megteszi...

DirtyGab3sz
Köszönöm!
Az az igazság, kb 2 hete, hogy nem csak a lányom fényképezem...
Ez gondolom mindent elárul!
Szeretném megtanulni, hogy a gép használatakot mi-micsoda, mikor milyen beállításokkal dolgozhatok,és persze hogy egy progi segítségével hogy keretezhetem,korrigálhatom!Nos tulajdonképp annyira amatõr vagyok, hogy nagyon....
Mindent elárul, hogy egy családi fényképek készítéséhez használatos Fuji A370-esem van, amit automata módban használok!Tudom,érzem ez nem elég, és épp ezért akarom a saját fejlõdésem...
Nemrég(kb 3-4 napja) kinéztem egy olcsóbb kompakt gépet, amivel talán elsajátíthatom az alapokat!Egy Fujifilm FinePix S6500fd a választottam...remélem jó lesz!
Tényleg!
Van valami, könyv pölö,amibõl minden fontosabb alapfogást megtanulhat egy magamfajta láma?<#confused><#lama>

norbre
egy javaslat az apróbb hibák korrigálására: Photoshop, vagy más képszerkesztõ progi amivel kicsit tudsz vágni a képbõl, kicsit tudsz rajta forgatni és kicsit tudsz a fényerõ/kontraszttal, színnel játszani..

mielõtt megmutatod a képet hasznos olyan szemmel megnézni mintha egy falon lenne és nem te csináltad volna.. látsz-e rajta olyat ami nem odaillõ.. pl erkély alja, oszlop a sarokban stb stb.. és ha igen akkor korrigálni és aztán megmutatni ha már szerinted nincs benne hiba..

amúgy a téma önmagában még nem jó kép feltétlenül.. a lényeg hogy meg kell keresni hogy mi az ami a legjobban visszaadja a képen amit te be szeretnél mutatni (hely, idõ, képkivágás stb)... ill ha a hibás képelemek mellett elsiklasz akkor sajna az ront a fotón..

DirtyGab3sz
Kösz a kritikát!Szeretném az alapoknál kezdeni,így most a kitûzött célom, egy jó kis kompakt gép vásárlása...
A fekete csík??.....az a felettem lévõ erkély pereme,ugyanis ablakból,és gugolva fotóztam!Annyira szép volt...legalábbis a fények a felhõn,ami megfogott!

norbre
rakok párat a múltkori Mátrás kiruccanásból.. nem beszt de talán elmegy..
kritikák, vélemények jöhetnek.. 😊

Fotómûvészetet leszámítva Aspyrin véleményére hajlok. Múlt héten kukáztam kb. három évnyi DFM-t...
A Fotómûvészet meg nekem is megvan.

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

30Dani
:|

Roger6
Ebben csak azt nem értem, hogy miért nekem mutatsz be? <#nemtudom>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem baj, csak szólj az ápolódnak, hogy kakpcsolja ki utánad a gépet

30Dani
Én a többinél se értem <#mf2>

Roger6
Én meg elõször azt hittem, hogy ez az új képed! Nem értettem, hogy mit kell most nézni?! <#buck>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#vigyor>

30Dani
Natgeo csere? 😊

Egyben megválnék a 2004 õszétõl, 2007 õszéig halmozott újsággyûjteményemtõl:

- FotóMozaik
- FotóArtMagazin
- DigitálisFotóMagazin
- FotoVideo Magazin
- Fotómûvészet

Illetve a késõbb bevezetett, de teljes sorozat ZOOM magazintól.

(pár Fotóriporter is van, de az nem teljes sorozat)

http://gaborszantai.co.uk/

Darkon
+0,3°
Ha mar kozepre van szerkesztve akkor legyen pontosan kozeppontja, nem jol van belove(bar szerintem nem pontosan jo helyrol fotoztad igy nem fog kijonni)

Most fogok majd eloszor portret fotozni, valaki (Arkangyal v. aki otthon van benne) ellatna egy ket tanaccsal/ebookval? Koszonom.

Born to win

Falconer
Ugyanaz szinte. Szerintem térj át csak fekete-fehér fotozásra mert ilyen szintévesztéssel ez neked nem fog menni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

dzsuvajoe
Muti má nagyobban sosem láttam közelrûû

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Khmm ... 😊

dzsuvajoe
Jójötlet, bár még a te moccereddel nem alltam neki csk tegnap ugy "szabad szemmel" Kakis még?

Falconer
Rohadt sok helyen, és nagyon szembetünö. Szerintem csinald ugy, hogy kijelölöd a csajt, nyomsz neki egy inverz kijelölést és desaturate. Aztan a csaj köül meg lehet szivacsolni még.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Próbálj témát keresni. Ami szabadszemmel, keret nélkül tetszik, az nem feltétlenül mutat jól, ha ráirányítod a fényképezõgépet és kattintasz.
Apróságok: lámpaoszlop jobbra lent, ferde (lagalábbis annak tûnõ) horizont, kontraszttalan ég (ami miatt elveszíti hatását a napsugár). Ja, és vagy legyen sziluett, vagy legyenek részletek, de ez a poros-piszkos túlpart nem valami esztétikus számomra.
Mi az a fekete csík a jobb felsõ sarokban?

fun is fun and done is done

Roger6
Olyan, mintha koszos lenne az emberek feje/bôre... :-(

dzsuvajoe
"Sienaban fotóztam õt le stikában a Palión"
(A Palio egy lovasverseny) Kire hasonlít? Muti má😊

Mégegy:

GregSB
Hol fotóztad?

Nagyon hasonlít egy magyar modell csajra.

dzsuvajoe
Csak simán desaturáltam õket, csak az abaj h szivacs eszközzel mert nem aktam kijelölni a casjt, színfoltok->figyelmetlenség
zöld->nem látam, van egy kis szintévesztésem, nem igazán tûnnek fel az ilyenek 😞. Léci nézd mar meg normál szemmel hol nem fekte fehér még 😊.

(Nekem állmaim hölgye, ízlések és pofonok, a szeme ezen a képen randa az eredetihez képest, kár h többet életembe nem fogom látni.)

DirtyGab3sz
Nemrégóta kezdett foglalkoztatni a fényképek célirányos készítése(huhh de furin írtam)
Ezt is kb egy hete csináltam a Margit-hídnál

Falconer
Még vmi. Szinekkel mit csinaltal a hatterben es mi celbol? Pl zöld a srac feje, meg nem értem azt sem hogy pl a polojanak a szine nehol miert van ugy kifakitva, stb.

Falconer
Szeme tényleg szép, egyébként nekem nem jön be a csaj egyaltalan 😞

dzsuvajoe
Sienaban fotóztam õt le stikában a palión, Úristen mennyire szép ez a lány. Látnátok élõben a szemeit! Annyira szépek h hanyatesem!
Íme õ:

tugyiti
<#eljen>
Roger6
Megint esik az esõ:

gyonyoru szemei vannak amugy is, csak kicsit radobtam no :p
(most latja csak h az a kis szar folia h latszik)

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

természetes kék szemek😊))

http://gaborszantai.co.uk/