Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thank you for helping us help you help us all
Venni akarok egy csomag canon GP-501 tipusú fotópapírt, és szeretném megkérdezni, hogy ez jó minõségû e, és azt, hogy ennek a hátulján van e bármilyen írás vagy minta?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
(irigyellek)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Az az igazság, kb 2 hete, hogy nem csak a lányom fényképezem...
Ez gondolom mindent elárul!
Szeretném megtanulni, hogy a gép használatakot mi-micsoda, mikor milyen beállításokkal dolgozhatok,és persze hogy egy progi segítségével hogy keretezhetem,korrigálhatom!Nos tulajdonképp annyira amatõr vagyok, hogy nagyon....
Mindent elárul, hogy egy családi fényképek készítéséhez használatos Fuji A370-esem van, amit automata módban használok!Tudom,érzem ez nem elég, és épp ezért akarom a saját fejlõdésem...
Nemrég(kb 3-4 napja) kinéztem egy olcsóbb kompakt gépet, amivel talán elsajátíthatom az alapokat!Egy Fujifilm FinePix S6500fd a választottam...remélem jó lesz!
Tényleg!
Van valami, könyv pölö,amibõl minden fontosabb alapfogást megtanulhat egy magamfajta láma?<#confused>#confused><#lama>#lama>
mielõtt megmutatod a képet hasznos olyan szemmel megnézni mintha egy falon lenne és nem te csináltad volna.. látsz-e rajta olyat ami nem odaillõ.. pl erkély alja, oszlop a sarokban stb stb.. és ha igen akkor korrigálni és aztán megmutatni ha már szerinted nincs benne hiba..
amúgy a téma önmagában még nem jó kép feltétlenül.. a lényeg hogy meg kell keresni hogy mi az ami a legjobban visszaadja a képen amit te be szeretnél mutatni (hely, idõ, képkivágás stb)... ill ha a hibás képelemek mellett elsiklasz akkor sajna az ront a fotón..
A fekete csík??.....az a felettem lévõ erkély pereme,ugyanis ablakból,és gugolva fotóztam!Annyira szép volt...legalábbis a fények a felhõn,ami megfogott!
kritikák, vélemények jöhetnek.. 😊
A Fotómûvészet meg nekem is megvan.
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#vigyor>#vigyor>
- FotóMozaik
- FotóArtMagazin
- DigitálisFotóMagazin
- FotoVideo Magazin
- Fotómûvészet
Illetve a késõbb bevezetett, de teljes sorozat ZOOM magazintól.
(pár Fotóriporter is van, de az nem teljes sorozat)
http://gaborszantai.co.uk/
Ha mar kozepre van szerkesztve akkor legyen pontosan kozeppontja, nem jol van belove(bar szerintem nem pontosan jo helyrol fotoztad igy nem fog kijonni)
Most fogok majd eloszor portret fotozni, valaki (Arkangyal v. aki otthon van benne) ellatna egy ket tanaccsal/ebookval? Koszonom.
Born to win
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Apróságok: lámpaoszlop jobbra lent, ferde (lagalábbis annak tûnõ) horizont, kontraszttalan ég (ami miatt elveszíti hatását a napsugár). Ja, és vagy legyen sziluett, vagy legyenek részletek, de ez a poros-piszkos túlpart nem valami esztétikus számomra.
Mi az a fekete csík a jobb felsõ sarokban?
fun is fun and done is done
(A Palio egy lovasverseny) Kire hasonlít? Muti má😊
Mégegy:

zöld->nem látam, van egy kis szintévesztésem, nem igazán tûnnek fel az ilyenek 😞. Léci nézd mar meg normál szemmel hol nem fekte fehér még 😊.
(Nekem állmaim hölgye, ízlések és pofonok, a szeme ezen a képen randa az eredetihez képest, kár h többet életembe nem fogom látni.)
Ezt is kb egy hete csináltam a Margit-hídnál
Íme õ:

(most latja csak h az a kis szar folia h latszik)
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
http://gaborszantai.co.uk/