Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
én személyszerint pl reggel néztem az oldalt meg dél után mikor hazaértem, a mhelyemen nem.. bár ez ne mtudom jelent-e valamit..
de szived joga hogy csak fél napig legyen fent képed, ha nem akarod megmutatni én nem erõltetem..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Sephirot T
Pedig én 2-szer is megneztem 😛

"vaze.." - ha fél nap alatt nem mozdul 0-ról a counter, az jelent valamit 😉

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

norbre
vaze.. nem biztos hogy rögtön megnézik 1000-en.. 😄
sztem pár napig hagyd a helyén..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Bocs, a számlálóból úgy láttam, senkit sem érdekel, úgyhogy leszedtem. 😊

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Szabi84
nálam nem találja az oldalt:S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nekem is a bevásárlókocsis tetszik...

http://gaborszantai.co.uk/

tesco bevásárlókocsis beszteszt.
de a többi is jó észrevétel.

Na ezt rögtön el is szúrtam...
Itt van amit mutatni akartam...

jaja, aj lavinit

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Kenny85
hehe trogir
jó kis hely 😊

Eladó 2db 2 GByte-os Sandisk Extreme III SD kártya, idén tavasszal vettem, garipapír, számla, bõrtok, CD jár hozzá...

Ajánlatokat PM-ben várok...

http://gaborszantai.co.uk/

DoctorJohnson

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

GregSB
Az új dunaújvárosi duna-híd naplementében (van neve? nem találok róla infot):

dzsuvajoe
Ha adtak is már nincs meg:S, asszem utánnalocasok a dolgoknak aztán visszatérek h ne tök hülyén kérdezõsködjek...

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

norbre
S5000 adatlap

Veszteségmentes formátum RAW
Tömörített formátum JPEG (Exif 2.2)

vagyis tudja a raw-ot.. kérdés hogy mit lehet vele és milyen progival kezdeni.. ha adtak hozzá.. gondolom.. cd-t azon nincs valami képkezelõ progi hozzá?

dzsuvajoe
Fuji S5000 kösz ahelpeket

norbre
obaz.. sry <#zavart1>

ps-el is lehet de a capture nx sokkal többet tud..
de itt egy összahasonlítás 3 progit illetõen: nef convert

GregSB
Ejnye a másik topicból illene tudod hogy nekem is Nikonom van 😛

Én még a Capture NX elõtti verzióval + PS-el próbálkoztam többször... sikertelenül. Adok egy esélyt a Photomatixnak 😉

GregSB
Soha nem késõ elkezdeni tanulni. 😉

norbre
raw converternek a nikon capture nx-progiját.. de van még számos más, függ pl a géped milyen raw-ot csinál és azt mi tudja kezelni.. a nikon nef-et csinál és azt pl még kezeli egy ingyenes progi: Bibble

hdr-t meg a photomatix-al..

dzsuvajoe: raw- a "gépbõl jön ki".. ha a fgéped tudja akkor lesz raw-od.. milyen géped van?

dzsuvajoe
Úristeen😊 én ebol egy szót nem értek😊 pedig nagyon szivesen érteném 😊

GregSB
Nagyon zsír lett!

Azt elárulnád hogy milyen progival konvertáltad a RAW-t, és a végén mivel raktad össze? Csak mert amikor én próbálkoztam hasonlóval (RAWból 3 különbözõ JPEG) akkor nekem a PS nem tudott HDR képet csinálni belõlük. (Valami olyan üzenettel szúrta ki a szemem, hogy túl kicsi a három kép általl lefedett dinamika-tartomány.)

dzsuvajoe
KÖszi. ÉS hogy lesz vmi bol raw? és mire jó?

norbre
"RAW FORMÁTUM Digitális fényképezõgépek számára kifejlesztett képformátum, ami változtatás nélkül rögzíti azokat az adatokat, és egyfajta nyers, digitális negatívként fogható fel, aminek színmélysége 36 bites és veszteségmentesen tömörítetten kerül eltárolásra."

HDR

dzsuvajoe
MI aza RAW és mi az HDR?😞

norbre
köszi..
még1.. sajna ezen kicsit beégett az ég.. 😞

BiG G
nagyon szép lett

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

norbre
itt egy kép.. ez egy raw-ból van.. ha simán csak jpg-ben csinálom vagy az ég ég be vagy az oszlopok lesznek sötétek..:

Tomo15
<#taps>
norbre
rájöttem valamire.. de lehet nem találom fe la spanyol viaszt..
ha raw-ban csinálok 1 képet aminek eleve nagy a dinamikai átfogása és ezt 3 képben elmentem (-2 0 +2 EV), akkor egy raw-ból máris tudok HDR-t csinálni.. lol

jaja, bar most veszem eszre belecsuszott egy split is 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

DirtyGab3sz
Nah ez a nemrég betett képem feljavított változata...remélem jobban elnyeri a tetszéseteket!(9560 volt)

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Sland
Trogir? 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DirtyGab3sz
Kösz a tippet mindenkinek!!
Máris okosodtam, és használatba vettem egy képjavító progit is!

A Paint Shop Pro 8-at sikerült free beszereznem...mennyivel másabbak a képeim!
Mégegyszer 1000 kösz!!<#worship><#worship>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

GregSB
<#eljen><#eljen>

KRK-ön is állt egy két olyan német jacht hogy csak lestem. A kedvencem hátulján ott figyelt egy jet-ski is. Képet sajna nem tudtam róla csinálni :S

ezek ott keszultek 😊

GregSB
Arra még nem jártam, ha van valami jó kis tyuriszt fotód akkor küggyed!

en joval lejjebb, trogirba voltam iden 😊

link

GregSB
Krk sziget déli része. Punat és Stara Baska között féluton kb (nincs rajta az út a térképen).

meik resze?

GregSB
Vígasztalásul itt van a korláttól jobbra elterülõ táj:

A helyszín Horvátország egyébként.

GregSB
(nem az én kocsim, Holland rencám vót rajta)

GregSB
Ha beléptem volna az úttestre akkor lett volna olyan látószögem, hogy a korlát végig benne legyen a képben, a bökkenõ csak az volt hogy a képen látható kanyarból nem kis sebességgel robbantak elõ a német sportkombik, én meg még szeretnék élni 😄

norbre
hát igen.. a kocsit pl felrakhattad volna baloldalt a "kõhalom" tetejére 😄... és kicsit több látszódhatna a tengerbõl 😊

ui: métakartadkiarendszámod? 😄

Falconer
Állat egy kép lenne, kár hogy a jobb szélen nem látszik több.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

GregSB
Egy kis kocsireklám 😊

norbre
mondd hogy nekünk lesz 😄

norbre
köszi..