Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Szerintem ez a játék ugyanúgy csak a sorozat hirneve miatt lesz sikeres, közben meg egy nevetségesen rossz játék lesz belõle, mint általában a sorozatokból csinált játékok...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Már egy Prison Break game hiányzik 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Vagy Jack vs Locke mordálykombat 😄
de nagyon remelem hogy nem lesz igazam ^^
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ehhez meg nem nagyon tudom a megvalósítást elképzelni.Fps biztos nem lesz <#vigyor2>#vigyor2>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Erre nagyon kiváncsi leszek!