Lost - The game

← ElőzőOldal 18 / 18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Még nem elég akkor a Movies stílusára Mónika Show szimulátor, amibe statisztákat kell felfogadni minél olcsóbban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

SZilaJMaGGoT
Hehh! Jönnek ám az ötletek... 😄 Akkor má kórház a város szélén is ott van hogy legyen konkurencia... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Gerbill
A Jóban Rosszban pedig lehetne kórházszimulátor mint az ER

SZilaJMaGGoT
lol... 😄DD

Gerbill
Holnap jelenik meg a Megasztár Tycoon és a Monk Kalandjáték is.

SZilaJMaGGoT
Ehh most látom szomszédokról már ment a fantázia... 😄 Akkor új stílust is lehetne... MMOGTA vagy nem is tudom... 😄 De az MMORPG ötvözete GTA-val.. Ütne.. 😄

SZilaJMaGGoT
Szomszédok MMORPG... Az lenne ám az igazi... Dallas tycoon játék.. A barátok közt az inkább kaland, jóban rosszban úgy szintén.. De akkor is a szomszédok MMORPG lenne a legjobb...

daxan
Tud valaki valami hivatalos oldalt a játékkal kapcsolatban???

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Harly18
Ha sok pénzt látnak benne, akkor lesz...........
Szerintem ez a játék ugyanúgy csak a sorozat hirneve miatt lesz sikeres, közben meg egy nevetségesen rossz játék lesz belõle, mint általában a sorozatokból csinált játékok...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Törölt felhasználó
Remélem a Dallast kihagyják 😊
dinomano
uh...vazz...a helyszinelök ota minden sorozat gémként végzi? :-/ (jo, volt Knight Rider gém is(ok, meg beugrott, h. Starsky and Hutch is...)... de az(ok) mégis autos (gémek), abbol (azokbol) nem volt nehez gémet csinalni...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Törölt felhasználó
A Desperate housewives-ból is játékot csinálnak,akkor ebbõl miért ne?
Már egy Prison Break game hiányzik 😊
dinomano
vazze, ha ebböl gémet csinalnak, tökönlövöm magam... hmm...annyira vontatott lesz a gémmenet is, mint maga a filmsorozat? :-/ Vagy kb. olyan lesz, h. midnen 10perc gém utan 3 ujabb rejtély lóg a levegöben, és nem oldjak fel az elözõ 60-at... :-/ ehhh... sztem a Lost gémet nem kéne eröltetni...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Törölt felhasználó
http://www.gamekapocs.hu/hir/4241
Lobsterman
Fárenheit szerû tényleg jó lenne. Csak ne ilyen ugri-bugri, gyilkoljuk az Otherseket dolog legyen 😊
Vagy Jack vs Locke mordálykombat 😄

quack
szar lesz
de nagyon remelem hogy nem lesz igazam ^^

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

en egy SIMS-et tudnek elkepzelni. de szar lenne

mila69en
pedig nagyon jó kis játék

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
de az nem MMORPG?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Törölt felhasználó
Azt sajna nem ismerem.
Gyadi
Akkor inkább már a Pirate Of The Burning Sea

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi
hmm, Black Pearl-el, meg csáklyázásokkal? 😊

mila69en
vagy esetleg mint a karib tenger kalózai.. az lenne a f*sza

Törölt felhasználó
Talán olyan stilusban mint a Fahrenheit el tudnám képzelni.
Törölt felhasználó
Az tényleg nagyon komoly játék!
Ehhez meg nem nagyon tudom a megvalósítást elképzelni.Fps biztos nem lesz <#vigyor2>
Istencsászár
😄😄😄 elõre látom mekkora szarlesz😊)))) King Kong most nagyon magasra tette a mércét!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BBird
Én a szomszédok akciójáték változatát várom. Üldözés taki bácsi ladájával a lakótelepi házak között, lenke nénivel megverni az elégedetlen vásárlókat a közértben, és hasonló vérdús akciók. ;-))
Törölt felhasználó
Túl nagy név ez ahhoz,hogy ne legyen belõle semmi.
mousee
akkor már ha sorozatokból játék, akkor szomszédok... GTA Taki bácsival...tovább nem részletezem, mindenkinek a fantáziájára bízom 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Gyadi
CTU Rulez

Bezzeg a 24-bõl csak PS2-re lesz game...<#sir>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bld
ugye

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

j0nNyKa
maKdi 😄😄😄DD:😄 ezjo

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bld
áá stratégia lenne pl makdinéni 1es szinten még csak seprû de utánna ki lehet fejleszteni neki a motorosfókát is így miklós tud dolgozni meg zsoltot el kell küldeni bûnözni h legyen della, meg vilibát a rózsába h llegyen forgalom

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Jagi
<#nyes><#nevetes2><#taps>

bigapó
ja, és danikával kellene menni Kung-fu-zva, Max Payne-es stílusban😄DDD

The Matrix has you...

Pluskast
Akkor inkább már Az egy rém rendes családból legyen....<#idiota> 4 touch down 1 mérkõzés alatt<#idiota><#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

12346
mindenek elõtt barátok köztös kéne <#wilting>

vajon mikor lesz a dallasból vagy a született feleségekbõl számítógépjáték? 😊

Istencsászár
ennek aztán kellett topik😄 "Ha hihetünk bizonyos hírcsatornáknak" leforditsam magyarra?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
http://www.sg.hu/cikkek/40892

Erre nagyon kiváncsi leszek!
← ElőzőOldal 18 / 18