Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(info rólam: az összes LOST részt láttam, és minden évadot szerettem, úgyhogy már fannak mondhatom magamat 😄)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyik fõszereplõként sem lehet majd játszani, hanem egy Elliot nevû szereplõt fogunk irányítani, akinek memóriakiesése van, és nekünk meg kell tudnunk a múltját. Minden olyan dolgot átélhetünk majd ami az elsõ résztõl a 3. évad utolsó részéig történt. A karakterünk történetét Carlton Cuse és Damon Lindelof - a sorozat készítõi - írták, szóval biztos nagyon jó lesz.
Majd olyan helyeket is meglátogathatunk amiket a sorozatban még nem láttunk, pl. a bunkerben lévõ mágneses fal mögé is benézhetünk majd.
A fõszereplõkkel (eddig Sawyer, Kate, Jack, Hurley, Locke, és Sayid a biztos, de még lehet, hogy többel is) is beszélhetünk majd, kérdezhetünk tõlük mindenfélét. Minden ‘epizód’ kb. másfél órás játékidõ lesz, és lehet majd flashbackekben is szerepelni.
A készítõk megígérték, hogy nem kapunk majd sok új választ, inkább csak Easter Egg-eket, mert izgalmasabb lesz majd sorozatban megtudni õket.
Olyanok is lesznek, hogy a Többiektõl elbújunk, benézünk a Black Rock-ba, és elmenekülünk a Füst Szörny elõl. A játék 2008. februárjában jelenik meg, a LOST 4. évad kezdésével egyidõben.
Forrás: LOSTSpoilers.org
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
kell nekik a spam adatbázisba 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
szerencsére nem vmi low budget szar lesz mint gondoltam
Csak azt ne mértem mi értelme a játéknak, mert a sorozatnak 2010 után lesz vége.
A játék is akkor fog megjelenni?
Mert ha hamarabb, akkor a történet más lenne, ha meg ugyanaz, akkor lelõnék a poént a filmbõl.
Ha meg más lenne, még jobban összezavarnák, már senki nem tudná mirõl van szó.
Hello World!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Szinte látom a játék egyes küldetéseit:
-Szerezd meg Charlie-nak a heroint
-Menekülj a monster elõl (Mario sytle, sok gödörrel, meg mindenféle szirszarral)
-Jegesmedve vadászat Sawyerrel
-Eko VS Locke hit-és filozófiai deathmatch (mondjuk Eko már inkább dead, mint match)
-Bónusz pálya 100%-os végigjátszás után: Flashback generátor
Nahh, én is lostfan vagyok, nem azért írtam, mert bajom lenne a sorival 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Melyik adón?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
LOST FAN
LOST FAN
A Cobra 11-bõl viszont össze lehetne hozni valamit...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
One man\'s hero, is another man\'s demon...
írta: winnie
mikor: 2006. május 22. 22:33
Bár még arrébb van 2007. decembere, de a tévésorozat, a mobilos kisfilmek és az internetes interaktív világjáték után számítógépes platformon is kijön a Lost, méghozzá játék formájába, mert miért is ne, jól jön az a franchise-szá terebélyesedett sorozatnak - ez adták hírül, miután a Ubisoft és a Touchstone Television egymás kezébe pacsizott virtuálisan.
Természetesen, ha már játék, akkor sem csak egyre kell számítani, hanem rögtön egész sorozat van tervbe véve. A tervek szerint a Lost-készítõket is teljes mértékben bele kívánják vonni a készítési folyamatba, akárcsak a szereplõket, akik közül nem mindenki fog helyet kapni a játékformátumban. A játék története pedig várhatóan egy párhuzamos, de a sorozat eseményeire nagy behatással bíró storyline lesz majd.
A lépés nyilván nem meglepõ, lévén az eddig kiadott sorozatokból készült játékok (CSI, Law & Order, 24) is elég népszerûek voltak a rajongók körében. A siker oka természetesen az, hogy a filmes adaptációkkal ellentétben nem kell premierre kijönni a game-mel és a játékok eladhatósága nem csak a mozifilmeknél megszokott 2-3 hónap, hanem akár fél-egy év is lehet, hiszen a sorozat az csak pörög, és pörög, és pörög...
sorozatjunkie