Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, asszem februárban, akkor amikor a 4. évad is...
Törölt felhasználó
Akkor elvileg januárban jön a game, igaz?
ja, tényleg, ez igaz... de azért jó lenne pl Hurley-vel döngetni a talajt 😄

(info rólam: az összes LOST részt láttam, és minden évadot szerettem, úgyhogy már fannak mondhatom magamat 😄)
AntiHero
Nekem tökéletesen megfelel így.😊 Mert ha pl Jacket alakitanánk vagy akármeiket akit már ismerünk. Kicsit uncsi lennen hogy tudjuk mi fog majd történni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

én mondjuk azért szívesebben irányítanám a fõszereplõket.... de nekem így is jó 😊
AntiHero
A következõket lehet tudni már a játékról:

Egyik fõszereplõként sem lehet majd játszani, hanem egy Elliot nevû szereplõt fogunk irányítani, akinek memóriakiesése van, és nekünk meg kell tudnunk a múltját. Minden olyan dolgot átélhetünk majd ami az elsõ résztõl a 3. évad utolsó részéig történt. A karakterünk történetét Carlton Cuse és Damon Lindelof - a sorozat készítõi - írták, szóval biztos nagyon jó lesz.
Majd olyan helyeket is meglátogathatunk amiket a sorozatban még nem láttunk, pl. a bunkerben lévõ mágneses fal mögé is benézhetünk majd.
A fõszereplõkkel (eddig Sawyer, Kate, Jack, Hurley, Locke, és Sayid a biztos, de még lehet, hogy többel is) is beszélhetünk majd, kérdezhetünk tõlük mindenfélét. Minden ‘epizód’ kb. másfél órás játékidõ lesz, és lehet majd flashbackekben is szerepelni.
A készítõk megígérték, hogy nem kapunk majd sok új választ, inkább csak Easter Egg-eket, mert izgalmasabb lesz majd sorozatban megtudni õket.
Olyanok is lesznek, hogy a Többiektõl elbújunk, benézünk a Black Rock-ba, és elmenekülünk a Füst Szörny elõl. A játék 2008. februárjában jelenik meg, a LOST 4. évad kezdésével egyidõben.

Forrás: LOSTSpoilers.org

de regisztrálni már tudsz 😄
kell nekik a spam adatbázisba 😄

de csak a trailer van rajta 😛
gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

AntiHero
nekem se😊

elsõ 3 évad lesz benne sztem... a sorozat meg összesen 6 évad lesz 😛 húzzák rendesen, de nekem nem baj 😄
Törölt felhasználó
Jó game lesz!
tetszik nagyon!

szerencsére nem vmi low budget szar lesz mint gondoltam

talán 2008-ban játszhatunk vele

Itt a videó ha érdekel vkit Vidi
Állítólag 2008ban fog megjelenni és kalandjáték lesz.

kirol
Na van már videó is róla.

Csak azt ne mértem mi értelme a játéknak, mert a sorozatnak 2010 után lesz vége.

A játék is akkor fog megjelenni?
Mert ha hamarabb, akkor a történet más lenne, ha meg ugyanaz, akkor lelõnék a poént a filmbõl.
Ha meg más lenne, még jobban összezavarnák, már senki nem tudná mirõl van szó.

én kalandjátéknak tudom elképzelni... és akkor nem kéne neki olyan graf, hogy ne induljon el a gépemen 😛
Casper007
Azért ha belegondolunk, hogy a Ubisoft késíti a játékot, akkor lehet reménykedni. Bár én eleve ellene vagyok ennek. Ha pedig lesz, akkor legyen olyan, mint egy mozifilm, elképesztõ jelenetekkel, rejtélyekkel teli, úgy, mint a sorozat. Szóval egy Fahrenheit típusú kalandjáték. Máshogy ez elég furcsa lenne.

Hello World!

PrisonMan
A SzF-bõl már rég van játék...

Gerbill
Csak akkor senki nem tudna vele játszani a gépigény miatt<#idiota>. Szerintem mivel az Ubi csinálja, így UE 3.0 lesz, mert azt már megvették. Remélem valami jó kis kaland RPG-t csinálnak hatalmas bejárható területtel.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kirol
Remélem CryEngine 2 motor lesz benne, kicsit zsírul nézne ki a sziget, meg minden.

Gerbill
Pc-re is bejelentették a átékot, thát már megnyugodhatunk😊 Mivel a pc mellett xbox360-ra és ps3-ra jelentették be, így szerintem a grafikára sem lesz panasz. Már csak az a kérdés milyen játék is lesz tulajdonképpen😛

nekem az egész sorozat tetszik ugy ahogy van amugy miután a lost-ot elkezték nyomni jöt a születet felségek hasonlo sztorival meg felingel ezután jöt az odaát ami szinte teljesen más de valami van benne ami a lost-re emlékeztet de a játékot magyar nyelven vagy feliretal mikor adják ki? vagy hol szedhetem le?
nagykispeter
Jó csak mivel angoltudás az nuku,így a magyar (minimum feliratos)változatot várom!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Szinte látom a játék egyes küldetéseit:

-Szerezd meg Charlie-nak a heroint
-Menekülj a monster elõl (Mario sytle, sok gödörrel, meg mindenféle szirszarral)
-Jegesmedve vadászat Sawyerrel
-Eko VS Locke hit-és filozófiai deathmatch (mondjuk Eko már inkább dead, mint match)
-Bónusz pálya 100%-os végigjátszás után: Flashback generátor

Nahh, én is lostfan vagyok, nem azért írtam, mert bajom lenne a sorival 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Gerbill
A harmadik szériának már hat részét leadták az Egyesült Államokban. Torrentoldalakról le lehet tölteni.

nagykispeter
A 3. széria lesz?
Melyik adón?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Törölt felhasználó
ThugEdge
ja februárban lesz folytatás,sztem is zsír egyáltalán nem vontatott

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Amúgy én rajongója vagyok a sorinak😄 De nézzetek meg egy képet Hurley-rõl az 1. széria 1. részébõl, és a 3. szezon eddigi részeibõl<#buck> Rengeteget fogyott!!! Ja, és én netrõl töltöm az epizódokat, csak most szünet van az ABC-nél😞

LOST FAN

Én a Far Cry motorjával képzelném el, hisz az nem csúnya, sõt kifejezetten szép. Csak persze kicsit felturbózva😄😄 És olyan TPS/RPG féle kéne legyen<#hehe> Hehe, :SPOILER az RTL-eseknek: jó lenne, ha visszatekintés lenne a jegesmaciknak, amiket a ketrecekben tarottak ,ahol Kate és Sawyer raboskodik😄😄

LOST FAN

Gerbill
Cobra 11 játék már van. Alarm für Cobra 11 a címe

Vagy ugyanezt a Rex felügyelõvel, vagy Flipperrel😄DD

Én egy Charlie, majom a családban játékot tudnék elképzelni Black & White stílusban. És relytett bónuszként lennének benne XXX jelenetek Charlie-val, meg az egyik nõi fõszereplõvel, mint a GTA:SA-ban😄

A Cobra 11-bõl viszont össze lehetne hozni valamit...

edikee
karácsoonny ?!?!?! jujj 😞 akkor bitti jó játék lesz 😊😊

Attila8805
Gamekapocs.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Törölt felhasználó
Honnan az infó?
Attila8805
A játék jövõ Karácsonykor érkezik, a premier képekre és infókra pedig még várnunk kell.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Szívembõl beszéltél Neogan! xD<#wink>

Törölt felhasználó
lol
Neogan
Remélem a Crysis engine-jére épül. 😄 Sayiddal megkínozzuk Sawyert az inhalátorért, Shannonként meg lakkozhatjuk a körmünket a parton miközben a többiek, a túlélõket próbálják újraéleszteni 😄D

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Törölt felhasználó
Még nem jött ki,eddig semmi infó.
edikee
nah szoval mikor is jön ki a game? vagy már kijött ? 😊 😛

Törölt felhasználó
Eddig nem sok infó szivárgott ki 😞
ngcsnet
<#wilting><#idiota>

Törölt felhasználó
A Született feleségekbõl hamarosan:

Topik
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Lost-játék készül
írta: winnie

mikor: 2006. május 22. 22:33

Bár még arrébb van 2007. decembere, de a tévésorozat, a mobilos kisfilmek és az internetes interaktív világjáték után számítógépes platformon is kijön a Lost, méghozzá játék formájába, mert miért is ne, jól jön az a franchise-szá terebélyesedett sorozatnak - ez adták hírül, miután a Ubisoft és a Touchstone Television egymás kezébe pacsizott virtuálisan.

Természetesen, ha már játék, akkor sem csak egyre kell számítani, hanem rögtön egész sorozat van tervbe véve. A tervek szerint a Lost-készítõket is teljes mértékben bele kívánják vonni a készítési folyamatba, akárcsak a szereplõket, akik közül nem mindenki fog helyet kapni a játékformátumban. A játék története pedig várhatóan egy párhuzamos, de a sorozat eseményeire nagy behatással bíró storyline lesz majd.

A lépés nyilván nem meglepõ, lévén az eddig kiadott sorozatokból készült játékok (CSI, Law & Order, 24) is elég népszerûek voltak a rajongók körében. A siker oka természetesen az, hogy a filmes adaptációkkal ellentétben nem kell premierre kijönni a game-mel és a játékok eladhatósága nem csak a mozifilmeknél megszokott 2-3 hónap, hanem akár fél-egy év is lehet, hiszen a sorozat az csak pörög, és pörög, és pörög...

sorozatjunkie
Törölt felhasználó
SZilaJMaGGoT
LoL!! Én a mónika show szimet inkább sims+kaland+fight szimként tudnád elképzelni... 😄 Nembaj te csinált movies engine-re én majd megcsinálom a Balázs showt aztán meglátjuk melyik lesz a sikeresebb!! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)