Narnia Krónikái
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy én is megvettem a könyveket, kíváncsi vok a többi is ennyire ütõs lesz-e...
azok írták akik jól ismerik a könyvet,és szinte mind elragadtatva írt a filmrõl
külön kiemelve,hogy a gyerekek milyen remek színészi produkciót nyújtottak.
A vizuális effekteket,díszleteket és úgy összességében az egész látványt szintén
dícsérték.Nagyon várom már a bemutatót!<#bohoc>#bohoc><#wink>#wink><#wave>#wave>
pl. egy narnia 2 GYU-film költségébõl készült el. a most bemutatandó jim carrey-film, a "dick és jane trükkjei" pedig drágább volt, mint a két torony, vagy a király visszatér.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ja vagy 10-15 éve jött ki az elõzõ kiadás. Most újra elkezdték kiadni, könyvesboltban 4-et láttam a 7 kötetbõl. Talán majd ha a moziban megy a film, akkor elolvassák a srácok.
ALien
CSPV
Viszont lefogadom, az lesz a legnagyobb kritikájuk a filmmel kapcsolatban, hogy gyerekes...
narnia
A legtöbben természetesen hihetetlen jónak tartják a filmet, de vannak -sztem szándékosan- olyanok, akik azt mondják, nagyon rossz volt a színészi játék és az effektek, lol....végülis, csak a 3 legnagyobb effekt stúdió dolgozott a jeleneteken!:DD
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
ALien
ALien
Úgy látszik még én is alábecsültem a Narnia film lehetõségei!
Pedig én nagyon jól ismerem a sztorit,és szeretem.Azt tudtam,hogy sikeres lesz,de
hogy ennyire...azt nem gondoltam.
Lyan Kyi!Ezután majd megismerik!Mindenki vigyen magával zsepit (fõleg a lányok,és gyerekek)!Sálálá!<#vigyor2>#vigyor2>
Gondolom nem lesz semmi vér a hatalmas harcban, akkor meg mi értelme van? <#pardon1>#pardon1>
itt azt írja, 3. legjobb évi bevétel....kár, h itthon nagyon kevesen ismerik. Itt Gyõrben eddig egyetlen embert sem ismerek, aki hallott volna róla:(
Nem tudja vki, h Mo.-n lesz-e feliratos változat? Gondolom a gyereke miatt mindenképp lesz szinkron, de azért eredeti hanggal jobb lenne.
Rossz minõségben nem érdemes megnézni.
A játékot megpróbálom beszerezni.Én egyébként az elsõ négy könyvet olvastam
a Narnia sorozatból,és már nagyon várom a másik három megjelenését.
már le lehet tölteni a filmet
ALien
Szerintem a csaták,meg a látványvilág és a trükkök ott lesznek a szeren ,emiatt nem kell aggódni.Aki meg a vért szereti annak ott a Texasi láncfûrészes marhaság.
A játékot viszont kipróbálnám.Jó lett??
mese.Nagyon komoly mondanivalóval rendelkezik a mû,nem kell attól tartanod,hogy
valami gyerekes "Csodacsibe"-szerû film lesz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Miért, Ashla feltámad a végén, nem? A gyerekek közül meg mindegyik ülni fog a trónon...bár csak a játékot vittem végig, ott ezt mutatták.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Már tûkön ülve vágom a centit!
Na azért ez a HappyEnd egészen más lessz mint a megszokottak!<#rinya>#rinya>
Igazi katartikus élmény,amely maradandó nyomot hagy maga után.
Perszer máshol sokkal ismertebb a könyv mint nálunk (fõleg Angliában,és az USA-ban),és hatalmas rajongótábora van.Remélem ez a helyzet változni fog!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
The Lion, the Witch, & the Wardrobe 1988
Prince Caspian and the Voyage of the Dawn Treader 1989
The Silver Chair 1990
A magyar tévében 3x6 részben adták le ...
egyébként jó a zenéje,ugyhogy ma már vagy 4-edszerre nézem meg :)
Utóbbi 9!!! perces!
A Nagy Narnia Szeánsz :)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.