93
-
Bohun #13 Hát nem nagyon hiszem hogy egy ilyen gép ára megtérülne... sztem ha most ez a teknika csúcsa akkor nem fogják aprópénzre váltani.
"Az érzékeny robotbőr lehetővé teszi a T-Rot számára, hogy kezet fogjon az érkező vendéggel"
És hogy őszinte legyek most lehet hogy csak a képernyőm felbontása rossz vagy valami, de én nem látom a pultos roboton ezt a szép sárga kezet ami kezet fog az emberi kézzel. Ti igen? Vajon ha jöna vendég hoznia kell egy műkezet amit fel kell csavaroznia a robotra, hogy kezet foghassanak?:) -
Mpxplay #12 Na ja, az autóért is csak egyszer kell nagy összeget kiadni, a békávéra meg minden hónapban meg kell venned a bérletet...
Inkább arról van szó, hogy egyre kevesebben hajlandóak ilyen munkát végezni...
S nem a kisnyugdíjas fogja ezt kifizetni, hanem Te, a TB járulékodban... (a kisnyugdíjas kap majd robotsegítőt milliókért, neked meg nem adnak a kórházban enni, mert nincs rá keret) -
Epikurosz #11 Nézd, én szívesebben végeztetném el a házimunkát egy ilyen robottal, mint az általatok a multikulturalitás jegyében annyira dícsőített néger vagy moszlim stb. bevándorlóval, aki az első adandó alkalommal a PC (political correctness) nevében kirabolja a házad, vagy elvágja a torkod.
Erről ennyit!
(Amúgy, meg hagyjuk a francba ezt az örökös rasszistázást, meg nácizást, meg ilyeneket) -
#10 a robot sokal olcsób megoldás anak nem kel havonta fizetni csak egyszer kel pénzt kiadni -
#9 nagyon kiráj már it volt az ideje -
látogató #8 Nekem egy olyan kéne, ami elmosogatna, csinálna nekem mindig kaját, levágná a füvet, stb. Azt el tudnám viselni. -
GazVezir #7 Matrix -
jerec #6 Komolyan? -
Xantia #5 Neonácik szerint színes bőrüek közé már a robot is beletartozik. -
jerec #4 Mint Asimov könyveiben, majd lesz robotgyűlölet és majd üldözni fogják a robotokat -
roliika #3 :-DDD Mi van, ha lemerül italtöltés közben? ;-))) De amúgy ez már igen! Hm...20 év múlva+lehet hogy állampolgárságot is kapnak...:-) -
Bohun #2 És egy nyugdíjasnak futja majd egy ilyenre, hogy 2-3 éven belül szolgálatba akarjákm őket állítani? Még ha hasznosak is, nem lenne olcsóbb és egyszerűbb megoldás, ha embert fogadnának fel, vagy az unokával szedetnék le borosüveget polcról?
De amúgy tényleg szép meg mindnen hogy meg tudták csinálni... nemsokára jönnek a robotkatonák Mert végülis tapasztalataim szerint egy csapos sokkal okosabb mint a katonaismerősöm:) -
asgard #1 épp ma volt két olyan előadásom, ami a témával foglalkozik. Azér azt kell mondjam, hogy ez már a haladás. Legalább is ahhoz képest, hogy milyeneket tanulunk. Riszpekt