Csaposként mutatkozott be a gondolkodó robot

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Amiket az elsõ mondatodban fölsoroltál.. azokat mind robotok építik meg. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szép ez a robot!
Nem rossz ez.
Katonai felhasználás akkor jó, ha kibírják azt a kiégetõ elektromágneses impulzust is, nem tudom hogy hogy hívják azt a fegyvert.
Robotrepülõgépeket már használnak az amerikaiak.
Meg jöhet a Kibernetizmus tündöklése és bukása címû rész is.
Akkor az ember már a feleség fejfásása esetén, mellette tarthat robotszeretõt is. <#law>

norbre
Amúgy ha jobban megnézitek, az alsó kép keze nem a fölsõ kép robotjáé, mert lehet hogy a jobb kézfeje nem látszik rendesen, de az igen hogy a csuklója nem ugyanolyan mint az alsó képen lévõé

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ja es a gondolkodas+a fejlesztes szerintem nem almodozas. A mi jobbak vagyunk, almodozzatok csak ugysem sikerul, meg ignorancia 😊 Meg tüzünk sem lenne ilyen hozzáállással.
Az egesz internet teljes savszelessege? 😊
Valami szöveg hozzá? Hány mesterséges (az élõnek csak egyes funkcióit modellezõ, tehát pl. teljesen önállótlan kapcsolók, stb.) neuron van rajta? 1000? Csak mert az emberi agyban pl. 100 milliárd van. Élõ. A közöttük lévõ kapcsolatok száma még sokkal több, mert egy nouron több másikkal is tarthat kapcsolatot. A teljes sávszélesség az egész internet teljes sávszélességéhez hasonlítható... Szal szép dolog az álmodozás, de... Egyelõre még kicsit jobbak vagyunk. 😊

És most mit csináljak vele? 😊

Na különben meg ha patkányagyból csinálunk procit akkor meg is érdemeljük hogy utánna ellenünk forduljanak 😛PP

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Lazarus
Enkil
az ember is ojan mint egy onfejlesztõ mesterséges intelingencia csak sokszor elrontja az önprogramozást
a kkülönbség csak anyi hogy sokkal fejlettebb és a szerkezeti felépítés millió féle anyagból ösze tevõdik nem csak pár fajta fémbõl,müanyagból sziliciumból

Tényleg odébb van még, de ha neuronális háló alapúak lesznek, ez nagyon is elõfordulhat majd. Fõleg, ha nem elektronikus lesz, hanem pl. tenyésztett patkány neuron alapú. (Újabban ezzel póbálkoznak.)

Hát ja csak még nincsenek mesterséges intelligenciáink.
Amiket te leirtál mind szép és jó csakhát ezek még inkább elméletileg léteznek gyakorlatilag nemhiszem hogy látot már bárki is neuro processzort meg önfejlszetõ processzort meg ilyesmit.
Szóval a gondolkodó robottól még olyan messze vagyunk mint makó jeruzsálemtõl 😄
Meg úggy egyáltalán én tulzottnak tartom a robotoktól való félelmet, ez csak a sok hülye film magyarázza be hogy majd gondolkodni fognak, meg majd ellenünk fordulnak stb stb

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Ha a nagyközönségnek ilyet mutogatnak, katonáéknak biztos jobb van..
Mivel ha sorozatgyártásba kerül 1 ilyesmi, kb 1 árban lesz egy új autóval.
Kiképzési idõ: míg áttöltik a progit..
Jóval olcsóbb a fenntartása, mint az embereké...
Nem fél ..stb...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Kell a francnak! Ha elválok, a fele vagyon az övé, ha meghalok, õ örököl mindent. <#nezze>Különben a mai feleségek sem szeretnek már ilyeneket csinálni. Én meg vihetem le a szemetet... Arról nem is beszélve, hogy egy feleséggel mást is tudnék csinálni, amig a robot megfõzi a kaját nekünk. <#zavart1>
"A robotot is csak utasitások vezérlik,..."
1. Léteznek u.n. Neuro processzorok és/vagy Neuro hálózatot utánzó/szimuláló rendszerek.
2. Létezik önfejlesztõ processzor, képes átszervezni a saját szerkezetét, kb. olyasmi a dolog, mint ahogy az agyban új kapcsolások jönnek létre és szünnek meg.
3. Általánosan elfogadott nézet szerint a Mesterséges Inteligenciák programozását nem indformatikus/programozó emberkék fogják elkövetni, hanem szociológus/etnológus/pedagógus és társai ...

A péntbe nagyíthatod, effektív pixelbõl nem lesz több... Az autóba pedig veszel üzemanyagot és a karbantartás, adók stb. is a te számládat terheli. A BKV-s buszt nem kell megtankolnod.

Szerinted pl. ezzel bármirõl el lehet beszélgetni? <#hehe>

Szerintem max. egy szenilis nyugdíjast elégítene ki ilyen szempontból, aki jobb híján egymagában is elbeszélget.

Számomra nem elképzelhetetlen TV nélkül élni, tekintve hogy most is havi 1x látok TV-t.

Jó klassz kis robot ez, egyre komolyodnak a dolgok, hajrá-hajrá! 😊
Egyébként gratula a fejlesztõknek, dícséretes eredmény!

Azért ezek még nem tudnak annyit, mint gondolod. Nem kellene bedõlni a figyelemfelkeltõ címeknek.

No igen, és a feleségnek van annyi elõnye, hogy nem lesz zárlatos, ha belenyúl a vízbe.
Cserébe persze vannak más hibái... 😛

Bocs, a helyes kérdés így szól: hol tartanak a fejlesztések a háttérben??

HEY MAMMA...!

Háát.. valahogy az az érzésem, hogy 20 éve még csak nem is bagyon foglalkoztunk ilyesmivel, 10 éve bizony meglepõdtünk hogy a mi valóságunkba is megjelenhetnek, most pedig itt vannak. Robotok. Mozgó Robotok. Érzõ Robotok. Gondolkodó Robotok?? Mennyire NEM elképzelhetõ ez?? Mert fizikális valójukban az érzékelõ példányok már itt vannak. ILLETVE ezekrõl már a világ is tud. Akkor a kalasszikus kérdés: mi van a háttérben?!

És igen, várhatóan a leggyorsabban megtérülõ üzlet a katonai felhasználás. Hümmögnék is nagyokat ha kezdetektõl nem ez a kezdõ cél... <#miaz>

HEY MAMMA...!

Remlélem, nem pont akkor szakad majd el a nyomásérzékelõ vezetéke v. jön szét egy csatlakozó, amikor kezet fog velem. <#guluszem1>
(Ha nem írok többet, tudjátok miért lesz. 😛)

Majd eccer ezek a robotok ugyanugy el fognak terjedni mint ma az autó vagy a számitógép vagy a tévé meg hasonló.De az még a nagyon távoli jövõ és majd csak szép fokozatosan és majd az akkor élõk ugyanugy megdöbbenten fogják konstantálni hogy "uristen hogy lehetett robotok nélkül élni" mint ahogy mi teszük azt amikor tévé nélkül képzeljük el a mindennapokat.

Attól viszont nem kell félni hogy majd önálló életre kellnek és lessz hadelhadd.A robotot is csak utasitások vezérlik, inkább attól kell félni hogy majd vmi idióta ember idióta utasitásokat ad neki...Bár szerintem egy embert könyyebb meghülyiteni mint egy robotot ilyen téren (lásd franciao)

Sadist
Erre van már megoldás, úgy hívják, hogy feleség 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lacc
Terminátor! SKYNET! TERRORISTÁK! Mi lesz ha a kezükbe kerül TE ATYAÚRISTEN
Én átmásoltam gyorsan péjntbe és felnagyítottam a háromszorosára nekem ott valami 3 ujjas robotkéznek néz ki...

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

soda
ilyen a prolirobot 😄
egyébként késõbb biztos hasznos lesz, hogy efféle munkákat elvégezzen - ami sajnálatos az, hogy elõbb-utóbb harcirobotokká változnak majd..:\

Ott a kéz, de épp tölt a pohárba.

Kara kánként folytatom tanításom.

Hát nem nagyon hiszem hogy egy ilyen gép ára megtérülne... sztem ha most ez a teknika csúcsa akkor nem fogják aprópénzre váltani.

"Az érzékeny robotbõr lehetõvé teszi a T-Rot számára, hogy kezet fogjon az érkezõ vendéggel"

És hogy õszinte legyek most lehet hogy csak a képernyõm felbontása rossz vagy valami, de én nem látom a pultos roboton ezt a szép sárga kezet ami kezet fog az emberi kézzel. Ti igen? Vajon ha jöna vendég hoznia kell egy mûkezet amit fel kell csavaroznia a robotra, hogy kezet foghassanak?😊

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

Na ja, az autóért is csak egyszer kell nagy összeget kiadni, a békávéra meg minden hónapban meg kell venned a bérletet...
Inkább arról van szó, hogy egyre kevesebben hajlandóak ilyen munkát végezni...
S nem a kisnyugdíjas fogja ezt kifizetni, hanem Te, a TB járulékodban... (a kisnyugdíjas kap majd robotsegítõt milliókért, neked meg nem adnak a kórházban enni, mert nincs rá keret)

Nézd, én szívesebben végeztetném el a házimunkát egy ilyen robottal, mint az általatok a multikulturalitás jegyében annyira dícsõített néger vagy moszlim stb. bevándorlóval, aki az elsõ adandó alkalommal a PC (political correctness) nevében kirabolja a házad, vagy elvágja a torkod.
Errõl ennyit!
(Amúgy, meg hagyjuk a francba ezt az örökös rasszistázást, meg nácizást, meg ilyeneket)

Kara kánként folytatom tanításom.

Enkil
a robot sokal olcsób megoldás anak nem kel havonta fizetni csak egyszer kel pénzt kiadni

Enkil
nagyon kiráj már it volt az ideje

Nekem egy olyan kéne, ami elmosogatna, csinálna nekem mindig kaját, levágná a füvet, stb. Azt el tudnám viselni. <#vigyor5>
Matrix

Komolyan?<#wow1>
Neonácik szerint színes bõrüek közé már a robot is beletartozik.
Mint Asimov könyveiben, majd lesz robotgyûlölet és majd üldözni fogják a robotokat<#violent><#eplus2>
:-DDD Mi van, ha lemerül italtöltés közben? ;-))) De amúgy ez már igen! Hm...20 év múlva+lehet hogy állampolgárságot is kapnak...:-)

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

És egy nyugdíjasnak futja majd egy ilyenre, hogy 2-3 éven belül szolgálatba akarjákm õket állítani? Még ha hasznosak is, nem lenne olcsóbb és egyszerûbb megoldás, ha embert fogadnának fel, vagy az unokával szedetnék le borosüveget polcról?
De amúgy tényleg szép meg mindnen hogy meg tudták csinálni... nemsokára jönnek a robotkatonák<#violent> Mert végülis tapasztalataim szerint egy csapos sokkal okosabb mint a katonaismerõsöm😊

épp ma volt két olyan elõadásom, ami a témával foglalkozik. Azér azt kell mondjam, hogy ez már a haladás. Legalább is ahhoz képest, hogy milyeneket tanulunk. Riszpekt
← ElőzőOldal 2 / 2