612
SG: Székesfehérvár Connection
  • Ricco87
    ugye ugye...:D ez egész MO.-ra kiterjedö probléma:D
  • wander01
    világos a szitu de erröl már inkább nem is sirok :)) pedig lenne miért :)
  • lee86
    késővammár...
    de legalább szépül a sarló utca... sovány vigasz..
  • Ricco87
    na szted mien topik?:D Szfvár...Mura getto...80% gipsy
  • lee86
    melyik megalopoliszban van ekkora jólét?
  • Ricco87
    lol miwan itt:D ez lenne a királyok városa?:P most én meg kezdjek el sirni h az ömkormányzati lakások 80%ban má cigány lakik?pedig azis gecire zavaro...
  • asmany
    Pfúúú, hát nem gondoltam, hogy így kiborítalak Wander egy kis meghívóval... Megértelek, az Oskola utcában laktam vagy tíz évig, volt, hogy nyáron 1 hónapig nem tudtam hazamenni (kocsival)... Szóval sajnálom... Igyekszünk nem ott intézni a dolgunkat, nyitva lesz a WC, és az utcát sem zárjuk le. Este 7 körül befejezzük a koncertet és a megnyitón egy kisgyerek énekel, fúvószenekar nem lesz. A kovácsok zajonganak majd az üllővel és a kalapáccsal, és kétségtelen, hogy 3-4 ágyúdörgést is beterveztünk 10 és 19 között... A városnak semmi köze ehhez a rendezvényhez, nem támogatja, csak én vagyok a hibás :-) Kelta zene, fakír, késdobáló és marha jó kések viszont szerepel a tervekben. Ha nem vagy nagyon fáradt, nézz le, meghívlak egy ebédre (igaz, csak menüvel szolgálhatok). Ha inkognitóban maradnál, akkor írj egy privátot, az is megoldható. Hátha így jobb elviselni a kényelmetlenséget...
  • wander01
    amugy nem vagyok antiszoc, szeretem a jo bulikat meg minden, de mikor az egészböl föleg annyit látsz amit a kapu alatt a lakásajtód lépcsője mellett hagynak (mikor mész és jössz) elég illuziorombolo tud lenni... meg a ricsaj, millio ember, és a gusztustalan mocsok amit otthagynak... na mindegy, remélem jövöre találnak majd másik helyet kulturálódni a warvasovszky-ék...
  • shad0w
    értem én h ez neked sokszor elég szarul jön ki, de azért azt is meg lehet érteni h szükség van a belvárosban ilyen rendezvényekre. arról meg már nem feltétlenül a szervező tehet h a sok értelmiségi mit művel, mint pl ahogy te is mondod a kaputok alá hugyozik, azokat írthatod :)
  • wander01
    naja, házsártos vén picsa vagyok tudom, de mikor 5 nap pest után hazamegyek, vágyom egy kis nyugira, erre mivan? nem tudok bemenni az utcánkba, jobb esetben a marx téren meg tudok állni, minden cuccot kézben hazahordani, és közben minden részeg állat a sok sör miatt a mi kapunk alatt hugyozik. én is imádom tényleg. és egyre gyakoribb, mindig van valami szar ott. miért nem a bregyoban csinálják ezeket mint régen? ott van hely, és nem zavarnak senkit... inkább azt a kurva ligetet raknák rendbe mert gusztustalan ahogy kinéz. rendezik a sok szart, de arra nincs pénz hogy hozzanak pár kocsi murvát, meg kiraknának pár kutyaszargyüjtő edényt a tönkretett 1!!! db helyett... maroshegyen legalább nyugi van...
  • shad0w
    tisztára mint egy 90 éves nénike...
    sztem igenis tök jók ezek a rendezvények és szükség is van rájuk, jó nyilván nem mindre lenne, de a többi városhoz képest még így is rohadtul kihalt fehérvár belvárosa. én örülök h vannak ilyesmik, mondjuk én maroshegyen lakom szal csak akkor kell elviselnem azt ami ott van amikor akarom, te meg rá vagy kényszerítve, dehát ez van.
  • wander01
    ja. kurva majális, ilyen napok, olyan napok, autoshow, faszom rendezvények. jobb esetben csak megállni nem tudok verdával a ház elött, mert minden buzi ott parkol, rosszabb esetben az ilyen szarok alkalmával még le is zárják az utcát hogy a sok cigány a lejárt szavatosságu medvecukrot árulhassa az ablakom alatt. rühellem a rendezvényeket, menjek a picsába a bregyóba aztán ott randalirozzanak. mondjuk szombat reggel 9-kor a szájbab****tt fuvószenekar a zenepavilonban. na az aztán mindent überel. a bazookát már bekészitettem az ablakpárkányra, ha legközelebb megjelenik ott valaki bármiféle zeneszerszámmal, első jelre tüzet nyitok az ablakból...
  • gz8
    Gondolom mindig ott kempel, ahol párdej van, és így jogos a bőgés.
  • Ricco87
    ???
  • csum666
    én minden szombaton vagyok igy.... hála a piacnak...
  • wander01
    hurrá ismét egy parádé ami miatt nem tudok megállni a házunk elött... hurrá
  • asmany
    Sziasztok,
    Nagy szeretettel várunk Benneteket a Tűzzelvassal Fesztiválon június 9-én a Zichy-ligetben! A részletekről itt olvashattok:
    www.tuzzelvassal.hu
    Hogy szó ne érje a ház elejét, gondolom nem árt leírnom, hogy a rendezvény ingyenes, a fehérvári kézművesek munkája, akik szintén teljesen ingyen, a fehérváriakért dolgoznak, és sikerült egy tényleg izgalmas rendezvényt összehozniuk - immár negyedszer !
    Szóval, gyertek, ha ráértek!
  • gz8
    Szerintem ezt nem ide akarta, úgy törlöm is :)
  • wander01
    ez most micsoda? és minek? és ki az a foszer?
  • Kmarha
    Mindegyik Székesfehérváron:
    16.án Junkies, jegy 1000 Ft.
    23.án Pokolgép (akusztikus szettel is), jegy 1000 Ft.
    24.én Edda
    Márciusban:
    2. Hoolywoodoo, Lépéselöny és még sokan mások, jegy két napra 600 Ft!!!!!!
    9. Kárpátia (dupla előadás!), jegy 1300 Ft.
    14. Hiperkarma
    24. Pmobil, jegy 1200 Ft.

Azt hiszem ez néhányunknak egész jó kis felhozatal! :D
  • wander01
    én rendelésre dolgozok, kedves delikvens mondja mit akar, én mondok árat, ha jo mehet a bolt. Számlával, garral adom a cuccokat, és pesti nagykerekböl szedem öket össze. komplett gépek mennek a legjobbak, mond egy árat, kihozzuk belöle a legjobbat :)

amugy itt fehérváron nem szoktak lanparty-kat szervezni emberkék itt-ott? dinnyés-agárd környéken szoktuk nyomatni haverokkal, csak elég ritkán sajna.

ja és még valami. szted életképes lenne egy netcaffe-gamer klub a fő utcán a régi hentes bolt helyén? :D egy amolyan igazi fiatalos, pörgős, trendi fajta. a bázis-on kivül egyröl sem tudok, nemtom Kutiék mennyire nyomják még azt az üzletet.
  • Dodo55
    Nem minden drága itt fehérváron, ha tudod, hogy mi hol olcsó, akkor megkapod a cuccot olcsón.
    Mondjuk ha valami konkrét cucc kell, akkor valószínüleg netről rendelek, mert vagy nincs is itt, vagy rohadt drága.
    Például a Logitech G15-öm. Itt 25, én meg 15-ért vettem neten.
    Van egy hely, ami nagyon olcsó, de a garanciájukkal szokott gond lenni, szóval drágább cuccot kockázatos ott venni, de az apróbb cuccok nagyon olcsók ott.
    Például 980Ft volt 5 darab 4x-es Philips DVD+RW.
    Ennyiért 5 (nem noname)CD-R-t kapok máshol.
    Ha valakit érdekel, hogy mi ez a hely, akkor írjon PÜ-t.
    Annyit mondok, hogy egy nagy országos bolt, ebből talán rá lehet jönni.
  • wander01
    hali :) én is fehérvár. félig. most pesten sulizok meg dolgozok :)

láttam volt szó számtekboltokrol. Hardver boltolással foglalkozok suli mellett, de fehérvárra csak elvétve, ismerösöknek hoztam cuccokat. agárd környékén van egy elég jo vevőköröm a lanpartis társaság miatt de főleg pesten biznicelek. a lényeg: megnézegettem az árakat azokon a helyeken amiket kaszi linkelt be lejjebb. (eredetileg régen a Kim-nél vettem mindent, de leszoktam rola évekkel ezelőtt pedig rendes tagok :) én nagyon régen vásároltam fehérváron számtekcuccot az elsöre lejött :)) mocsok drágák itt a cuccok :) ugyhogy ha valakit érdekel valami számtekcucc akkor nyugodtan szoljatok, hétköznap a megrendelt cuccok átvehetők faterék üzletében vagy hétvégén mikor itthon vagyok nálam személyesen :D

és egy nagy UPP a topiknak, hajrá fehérvár :D
  • pilfer
    Horvát I.-Lövölde-Budai úton, Új Csóri úton, Palotai úton van kerékpárút.
  • Ch_Slater
    van itt kiépített bicikliút-hálózat? esetleg vmi térkép róla?
    most költöztem és jó lenne tudni róla... az idióta, 70-nel haladó forgalomban nem szívesen kockáztatnám meg az úton való haladást.

köszi
  • bigfoot
    2000,kettőezer,bocsi elgépeltem
  • Dodo55
    Ja 20000? Mert az előbb 2 ezret írtál.
    A nagymamám ott lakik amúgy a Szekfű Gyula utcában.
  • bigfoot
    szegfű utca körül vannak ilyen panel házak és azoknál,de az a szar hogy előtte lévőnél nem büntettek meg,szal nagyon rossz,szíven ütött nagyon ez a 20000
  • Dodo55
    Hol?
    Vigyázni kell mert, tele van a város ilyen zónákkal, és nagyon nehéz észrevenni őket, minket egyszer azért büntettek meg, mert egy egyirányú utcából nyíló parkolóba parkoltunk, és a tábla, hogy parkolózóna, az egyirányú utca haladási irányával ellentétes iránybe nézett.
  • bigfoot
    nah fasza elkapáltak 2ezerrel a parkolóőrők fehérváron:(((,pedig nem is lehet észre venni hogy fizetős
  • Ricco87
    télleg elég ködös volt az idö...

de most elég jo idö van szerencsére;)
  • Dodo55
    Akkor csak nem vettem észre, de nem emlékszem rá, hogy lett volna ilyen.
  • Kaszi46
    hogy hogy nemn láttál még iylet? idén nyáron születtél?
  • bigfoot
    hát akkor még nem utaztál este télen discoba:)
    igazán kellemes
  • Dodo55
    Amikor félig sötét volt már most este felé, akkor is elég nagy köd volt.
    Ez azért érdekes, mert én még nem láttam olyat, hogy este köd lenne.
  • Realtibi
    ja reggel itt is az volt rendesen
    de aztán ellszált
  • KoPf04
    ......
  • gz8
    Akkor legyen mára is egy :D
    Ma köd volt rendesen. Gondolkoztam is erősen, hogy bemenjek-e dolgozni, mert ilyen időben simán eltéved az ember, aztán jönnek a vérfarkasok...
  • Realtibi
    felétek is jo idö van
    me bogárdon tegnap meg azelött kurva jo idö volt

na ez ma már a 4. hsz
  • Ricco87
    jaa értem:P