SG: Székesfehérvár Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én legközelebb 2 hét mulva mek szállásra asszem
de a fene tudja
majd elválik még😄
de akkor majd irok
bakker sajna sok ott a cigány!!szal vigyázni kell!
egyebként mi volt?meséld el!
ja és discoba sose mászkálj egyedül ha jót akarsz,pl mi 3-4en szoktunk menni,de fehérváron bh ban mindig vannak ismerõsök épp úgy mint szálláson
havana gázos mert ott senkit sem ismerünk
egyebként szálláson is találkozhatunk mert oda gyakrabban járok 7végén mint bh ba,mert oda 7köznap szoktam
ha eccer elmek Bh ba
akkor találkozzunk már
majd irok hogy mikor mek el
majdnem lehuztak a telommal vazzeg
de beszartam
kurva cigányok
de megvok épségben
amugy nem volt rossz party
volt olyan mukso majd beszartam annyit röhögtem
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
az volt a baj hogy //***va sokan voltak,és a zenék is szarok voltak
lehet lemek
de lehet hogy szálláson kötök ki
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egyebként sztem nem kell bogárdra disco,ott van szállás,bahnhof
egyebként Komi te is bogárdi vagy?
nekünk fehérvárra vagy elöszállásra kell menni ha szorakozni akarunk
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Alig várom, hogy végre ne kelljen attól félnem, hogy a verdám négy kereke öt felé gurul a kiváló útminõség miatt... <#ticking>#ticking>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
1. Offolok, nem off-olok. Helyesírás rulez <#hehe>#hehe>
2. Nagyon örülök, hogy fehérvári vagy.
Ha a topic címét elolvasod és megérted, akkor számodra is világossá kell váljon, ha nem, nem. <#whatever>#whatever>
A miklós és Bogárd közti részen
itt csak ugy hivják Papföld<#beka2>#beka2>