153
-
#73 "Ez egy nagy tévhit, hogy Home = win9x és pro = nt!"
Nézd meg jobban a képet, a Windows2000-ből leágazik az XP Pro és a Home mellette van...mivel az is 2001-ben jelent meg.. senki se állítja hogy az XP Home a Win9x-ág utóda... -
kbupdate #72 jó az oldal, de...
http://ecdlweb.uw.hu/timeline.gif
Ez nem egészen így van! Home és Professional közt nem ez a különbség! Ez egy nagy tévhit, hogy Home = win9x és pro = nt! Xp, inkább NT, de ezt így nem lehet semmiképp ketté választani (home és pro) -
kbupdate #71 természetes nc-t is használtam, de amikor megismertem DN-t, onantol kezdve csak DN-t, VC-t is ismertem, de nem tetszett.
Most TC-t használol (már egy jóóóó ideje alias WC:) ). FAR meg nem tetszik szintén. -
lpmorpheus #70 Mi lesz, ha a terroristák kezébe kerül!? -
#69 Egy két kép, javalom mindenkinek az alábbi Weboldalt:
Windows történelem
Windows 1.0
Windows 2.03
-
#68 Nekem is jobban tetszett :) -
#67 amigán még az FM is nagyon jó volt... sőt, jobb tetszett mint a DirOpus... asszem a mai napig van mindkettő pécére is -
#66 végre valami közös van bennünk kb :) én is DN-t használtam... előtte meg VC-t, de a DN, az nagyon jó tudott lenni... anno :) -
Béla bácsi #65 Nem tudom, ki fordítja magyar nyelvre a Windows-verziókat, de az szerintem számítógépet még csak fényképen látott. -
blackeagle #64 Én kimaradtam az m$ úccsó 7 évéből és nem bántam meg Utoljára 5 perc m$ használat után félig szétütöttem a billt. Ott a dc volt a király itt az mc, tök mind1 egyébként ,a lényeg hogy ezt a kétpanelos filekezelő stilust nem lehet felülmúlni. -
Godefroy #63 Az késöbb volt, elöször NC aztán DN néha volkov az meg azért mert kicsi volt.
-
kbupdate #62 Én DN-t használtam. -
Alfa Of NS #61 Elso kep: "Microsoft Windows" alatt: "Operating Environment" = "Operacios kornyezet", nem operacios rendszer. Tehat tenyleg nem oprendszernek indult. -
Godefroy #60 Igen én is szerettem a Norton commandert!
Végig is játszottam a pálya végén adott egy bonus file-t -
#59 Midnight Commanderben tovább él az öröksége :D -
#58 Bizonyos szinten én is. Ez az első olyan Windows, amivel elégedett vagyok. Bár lassú a jelenlegi gépemen az ArchLinuxhoz képest. Mondjuk nem önszántamból tettem fel, de tetszik.
// Az ME förtelem volt. Nekem megvolt legálisan (nem röhög, középsuliban nyertem egy programozói versenyen). De kidobtam, olyan szar volt... :-) -
Caro #57 Ja! És nem is tudtam, hogy könyvet írtál ;)
http://www.sg.hu/webbolt.php?status=termek&termekid=394 -
Caro #56 Ez nagyon tévhit.
Nem volt önálló, de saját kernele volt, és a DOS-ét semennyire sem használta, a processzor módját is átkapcsolta.
Szóval operációs rendszernek kell tekinteni. -
Caro #55 Hmmm... Szóval szerintük is undorító volt az első logójuk :)
-
#54 Azt nem ismertem (Amigán volt egy Directory Opus nevű fájlkezelő, nem erre gondoltál, ugye?).
Volcov Commander, Far Commander :) -
kbupdate #53 írtam -
Derapo #52 Vagy a DirOpus:) -
fflx #51 mert ahogy emlexem nem olyan regota lehet eladni microsoft termeket. nem tudom visszameneleg ervenyes-e az osszes termekukre vagy csak az ujabbakra. (regen ebbol komoly vita volt, hogy megvetted az exceledet aztan ha vettel volna ujat a regit nem adhattad el! es ugye nem mindenrol lehet upgradelni, ha nem fejlesztesz allandoan akkor mehet a kukaba a regi szoftver, mert eladni sem volt szabad) -
fflx #50 szerintem mielott, masolod, eladod vagy akarmi, olvasd el a licensz szerzodeseket, ajanlott egy ugyved is az egesz folyamathoz, tudod, microsoftek mar csak igy csinaljak ;) -
#49 A DOSNavigator jobb volt :)
(mehet a flém! :D ) -
#48 Nem másolom :) egy széria van csak belölük -
#47 Bocs de félreértés történ én másolom az egészet. Ezek eredetiek csak megválnék tölük. és már találtam rá jelentkezöt. -
Desolator #46 Mo.Organ!
Ha nem baj nekem is kéne egy cd.Külgy egy privit.
Emígy Boldog Szülinapot!!!! -
Desolator #45 Mo.Organ!
Ha nem baj nekem is kéne egy cd.Külgy egy privit.
Emígy Boldog Szülinapot!!!! -
#44 Ki mondta hogy nem eredeti. eredeti csak nekem már nem kell -
#43 Én meg az ünneprontókat nem ünnepelném :) -
MacrosTheBlack #42 Így van, én most is ennek a 32 bites utódát a FAR managert használom. Ugyanaz a dizájn. :) -
#41 Mo.Organ: Ki mondta neked hogy a Linux holmi játékplatform? (Mellesleg a Win sem az) A Linux/Unix rendszerek szerver-alkalmazások, hálózatokra kihegyezve. De hogy ne legyen igazad: a Doom3-nak van Linux verziója.
Azt pedig barátilag ajánlom neked: ne fogj semmilyen MS termék illegális terjesztésébe, mert nagyon ráfaraghatsz (miskolci ügy). -
#40 Javítanálak... rengeteg játékot átírtak már linux alá, és van cedega is, amivel játszhatsz wines játékokkal gond nélkül... Azér már a pacman óta eltelt 1 kevés idő :P -
FTeR #39 az NC egy egyszerű grafos DOS alkalmazás volt. a win már más alkalmazások számára is nyújtott grafikus szolgáltatásokat. a win egy folyamatosan a háttérben futó platformot képezett. az NC csak egy program volt, ami semmivel sem tudott többet mint a DOS, csak a dos parancsok (összetett) futtására adott egyszerüsített grafos felületet. össze sem hasonlítható a kettő.
btw, ha jól tévedek annó úgy tartották, h ha a norton hw-t gyártott volna, akkor bezárhattak volna a szervízek :)
//
valóban elég sok ms/BG évforduló van mostanában :) -
#38 Kellene egy e-mail cimed ahol lefixáljuk és elküldöm neked egy CD-én az egészet 166MB -
#37 NOSS! akkor most gondolkodj el milyen OP van a gépeden. aztán rakd fel a linuxot. Azt érezd jol magad vele. mit is tudsz vele igazán csinálni?Mert egy sz*r pac-man sem fut rajta el -
#36 A grafikus kezelői felület (GUI) minden operációs rendszerben "csak" egy, a felhasználó felé tett lépés, mivel ezáltal a környezet sokkal barátságosabb, áttekinthetőbb és kezelhetőbb mint karakteres ki/bevitelnél. A Win kernel számára is teljesen mindegy honnét kapja az adatfolyamot - tehát a Win GUI is különálló felület. -
#35 Na, wintudós..kérdeztem vmit privátban... Aki nagy tudója az ablakoknak, az egyből rávágná a választ, én meg itt vagyok tétlenül :P
</off> -
kbupdate #34 nyugi, ők azt se tudják, hogy neked mikor van a születésnapod:) Sőt, azt se tudják, hogy élsz:) Szóval nyugodj meg. Békében:)