153
  • Mice
    "Ha NOD32 van fenn... tuti nem kapsz vírust..."
    menj már a hülyeségeddel ember

pont akkor váltottam le róla amikor kedves oszt.társam rackjéről realtime prot-mellett csont nélkül benyalta azt az exe vírust ami csupaszon ült egy könyvtárban (még csak nem is zipben)...

• Mice
    minek írkálni ha feltalálták az lnk file-t?
  • NuCLEARScoRp
    De itt most a PC-ről van szó okostojás.... és amugy is hol van már az amiga... a legtöbben már az se tudják mi az...
  • NuCLEARScoRp
    Na és persze az SP2 alapkövetelmény...
  • NuCLEARScoRp
    Túl nagy szakértelem nem kell hozzá.. de sajnos valakinek még az alapvető sincs meg...

Ha NOD32 van fenn... tuti nem kapsz vírust... mióta használom még nem volt vírusproblémám (több mint 1 éve)

AVG, Avast és a hasonló szutykokat el kell felejteni..
  • GulaSoft
    Ezt de kuvára utálom, mikor a baromira hozzáértő cikkíró bezárva a szar pc bűvkörébe dobálózik az olyan szavakkal, hogy az első grafikus meg multitasking oprendszer!!!!
    Feléhívnám a t cikkíró figyelmét (igen így kis t-ven mint nemecsek ernő), hogy az amigán már akkor grafikus multitasking oprendszer futott, mikor a billi fiú azt kérdezte mire jó az az egér!!!!!
    Mindezt egy 720-as lemezen, és a 2 másik diszken amin a progik voltak!!!!!!!!
    És mindez több mint 15 éve!!!!

Íme:
    1985-ben jelent meg, Jay Miner tervezésében az Amiga 1000-es. Az elsõ olyan gép, amely igazi multitask (preemptive) operációs rendszerrel rendelkezett (AmigaOS, Workbench1.0). A legelsõ gépek még csak 128Kb memóriával érkeztek, késõbb azonban alapból 256Kb Ram volt bennük. Ezt az elsõ panelen található bõvítõport segítségével fél Mb-ossá bõvíthettük. A doboz designja, szinte teljesen megegyezik a Commodore 128D dobozával, leszámítva a floppy meghajtót, ami itt 3.5" -os. Az Amiga 1000-es még nem tartalmazott Kickstart chip-et, ezért azt minden bekapcsoláskor floppyról kellett betölteni a WOM-ba (Write Once Memory). A gép lelke egy Motorola 68000-es processzor, amely 7.14Mhzen ketyegett, míg a grafikai chipkészlet az OCS (original chip set) amely visszaköszön majd még az Amiga 500 és 2000 alaplapjáról is...

És az nem csak annyit tudott mint a win1.0!! De nem ám!!
    Jólenne kiszakadni a pc világból és a hülyeségeg leírása helyett kicsit körülnézni!!!
  • kbupdate
    "Ennyi szakértelemmel ami egy m$ hez kell már máshol is elél az ember. "

hát igen, aki ért hozzá, az egyáltalán nem fog panaszkodni:)

Userbarát mert a legtámogatottab platform:)
  • blackeagle
    Persze hazudtam és az ismerősők is akiknek szinte mindegyiknek bevágott már a virus. Ja értem érteni kell hozzá és 100% a felhasználó tehet róla ,de ez nem a windoz ami userbarát ? Ennyi szakértelemmel ami egy m$ hez kell már máshol is elél az ember.
  • kbupdate
    parancssor... az se kell. Start , RUN/futtatás. oda is be lehet írni! vagy TC parancssorába stb..
  • kbupdate
    hát igen, de "Keep your system up to date" nem is tudom hol olvastam....
  • kbupdate
    MS Blaster nevű vírus. Hotfix kiadva : 2003 Április

vírus megjelenve 2003 augusztus

kösz!

Bő 3 hónapjuk volt a felhasználóknak, hogy a hotfixet telepítsék. (miért kell kikapcsolni automatikus frissítésket, tán ezért?)

Szóval emlékszem, igen.
  • benczurzs
    Ilyenkor elő a dos parancssort, a cmd-t, és
    "shutdown -a" :)
    Ekkor már van ideje az embernek megcsinálni a rendszert, törölni, vírust írtani, stb...
  • Aramir
    Nohát azért amíg nemvolt ellenszere bizonyos vírusoknak, addig azért ezt nem mondanám.
    Nemtudom emlékszel-e még arra a vírusra (nem emlékszem már a nevére), aminek elég volt csak a netre csatlakozni a géppel és már jött is nemsokára a visszaszámlálás egy kis ablakban. Én néztem hülyén, hogy mi lehetett (frissen telepített gép, még semmi sem volt az XPn kívül feltéve) :D.
  • Caro
    Nem feltétlen, nem csak netezéskor kahat vírust, hanem ha kihasználják egy biztonsági rését is(lásd pl most iTunes)
    Hiába használja szakszerűen a gépet, ha béna programot írnak alá.
  • kbupdate
    javítanám magam: esetek 100%-ban a felhasználó tehet.

Bocs, az előbbi elírásért, de nem magamból indultam ki:DDD
  • kbupdate
    márha vírus bejut a rendszerbe, de hát erről az esetek 99%-ban a felhasználó tehet. tehát?
  • kbupdate
    :D
  • NuCLEARScoRp
    "Az Apple jogi kifogásai nyomán a Windows 1.0 nem használhatott egymást átfedő ablakokat és lomtárat, melyet a Microsoft később licencszerződéssel vett át."

Erre gondoltál?
  • NuCLEARScoRp
    te is tudod, hogy ez nem igy van,,,
  • DEXTER92
    Hurrá!!
  • Caro
    pct4
  • droland
    Folytatnám történelmet:

Hirosima '45
    Csernobil '86
    Windows '95
    Charybdis megszólalt '05
  • Charybdis
    Egy kis történelem:
    Hirosima '45
    Csernobil '86
    Windows '95
  • blackeagle
    és mire irigykedne ? arra hogy az első jöttment virus tönkrevágja a rendszert
  • messen
    Áve!

Dinamikusabban is fejlődhetne a windows. Még van fél gigányi helyem a 200-as wd-men...

Csürsz!
    Én
  • Mike
    kár, hogy igaz
  • Derapo
    De igen arra gondoltam.
  • Aramir
    Hehe, Ballmer bácsi nemsokat változott az idők folyamán :D
    Én úgy tudom, hogy ez nem hivatalos reklám, csak poénból készítették, bár lehet tévedek (én pl nem reversivel reklámoznék egy oprendszert :D )
  • Timber
    [URL=http://www.albinoblacksheep.com/flash/sellswindows.php]A link helyesen ^.^[/URL]

(edit gomb for teh win!)
  • Timber
    Es ami ugye nelkulozhetetlen egy ilyen szulinaphoz:
    It integrates Lotus 1-2-3 AND Miami Vice!
    (jobbklikk save as...)
  • NuCLEARScoRp
    idióta... irigy vagy és buta
  • Mike at home
    akkor te tekintsd onallo oprendszernek, nem faj az nekunk, de szerintunk meg nem volt az, es maradjunk ennyiben
  • Mike at home
    akar a norton commander
    vagy volt a... huha vmi pc nemtommi, szines volt, fekete alapon, elottem van a kepe, de nem tudom mar mivolt
  • Mike at home
    jaj, csak egy shell
  • Mike at home
    20 eve lopta ossze BG es a tobbiek a woinfos 1-t
  • RoD
    Teccés, nem teccés ágon nem nyilvánítok véleményt, de meghajolok azelőtt a teljesítmény előtt, amit az üzleti életben elértek. Azért 20 év után is ottlenni a piac élvonalában nem kis teljesítmény. Hogy ezt hogy sikerült elérniük arról se nyílvánítok véleményt, de hát erről szól az üzleti élet.
  • Skyline
    Ünnepi alkalomból nyomok akkó egy reinstall-t mer eléggé összeomlás szélén áll:)
  • Roli
    Boldog Szülinapot éljen sokáig! De jó hogy egy évre ilyen sok évforduló esik! :D
  • kbupdate
    ((( "senki se állítja hogy az XP Home a Win9x-ág utóda..."
    hát, én már nem egyszer találkoztam olyanokkal, akik ezt "állították". )))
  • kbupdate
    tényleg! bocs, ezt elnéztem!