2438

• Gyuszy ICE
    Miskolc-Mezőkövesd-Tiszafüred-Karcag-Szarvas-Szentes-Hódmezővásárhely-Szeged naponta jár 5:30kor indul a Búzáról. Ez egy Volvo Irizar Intercentury.
  • caseih9400
    oké , majd megpróbálom :);)
  • Attila889
    hmmm...akkor nem lehet hogy mondjuk Miskolc-Gyöngyös-Szeged?

Próbáld majd lefotozni a fenti táblát.... :)
  • caseih9400
    pedig mindíg borsod volán jön onnan...
  • Attila889
    hát az eggyértelmü hogy Bp-Kecskemét...vagy Bp-Kiskörős...de Gyöngyös nem BAZ megyében van...se Szeged... XD
    Legfeljebb a BAZ-osok eladták eggyik buszukat a Heves volánnak aztán nem fújták át meg nem matricázták át :)
  • caseih9400
    ennyi erővel mit keres körös volán pesten?
  • Attila889
    Borsod Volán Szeged és Gyöngyös között? :D
    Gyöngyös mióta tartózik Borsod Abaúj Zemplén megyébe? XD
  • iszakos
    Hát az idézet az a Dutra traktorok honlapjáról származik,de ez az idézet jól jellemzi a magyar ipar jelenlegi helyzetét is!
    Boldog Nyulat minden forumozó társamnak!
  • bulba
    Ez pont ráillik, az Ikarus történetére 8gondolom te is azért tetted be), esetleg egy Ikarushoz kötődő embertől származik?
  • iszakos
    "Régen nagyokat alkottunk, körbejártuk a világot, majd eltűntünk."
  • iszakos
    igy van,és ha mondjuk az egy korábbi széria,már helyben is vagyunk!:D
  • caseih9400
    Majd csinálok jövőhéten egy jobb képet amin jobban látszik ;)
  • bulba
    Val valami hasonlóság közte és közte (alfa inter regio)
  • iszakos
    tényleges érdekes szerzemény,nem tartom kizártnak hogy Alfa busz gyártmány
  • caseih9400
    :)
  • bulba
    Irizar lámpák, de volvo logo az elején ??
    Érdekes szerzemény, tetszik a Borsod Volán logo az oldalán!
  • caseih9400
    Borsod Volán (Gyöngyös-Szeged között járkál)
  • bulba
    Úgy tudom van 1-2 darab alacsonyppadlós MAN, de számuk elenyésző.
  • gabesz012
    Hát a Neoplan-okon kívül nem tudom mi számít nagyon jónak (semmi). :) Én inkább Szegedet hoznám fel követendő példának, ott valóban jó gépek vannak...
  • iszakos
    Inkább példát vehetnének más városok,hogy egy olyan város,ami elhelyezkedését tekintve,nem éppen van a piaci befektetők által frekventált helyen.Egyébként meg busz rongáló vandálok mindenhol vannak,ebből a szempontból egy városba se szabadna normális buszokat tartani!!
  • bertino
    nagyon jó buszok vannak miskolcon amugy
    csak tudnám minek...
  • lapaly
    Miskolc Plasmázik.
  • iszakos
    Tény,a spanyol viaszt nem találták fel,hasonló technikátazárúszállitásban régóta használnak,de az örvendtes,hogy egy tiszta magyar cég lehetőséget kap,hazánkban ezen rendszer telepítésére,további fejlesztésére.
    Mindenképp ez az utas tájékoztatás,és maga a közlékedési ág jövője,hogy ilyen rendszerek terjedenek el minnél jobban.
  • bulba
    Egy cikk a GPS-es megállótáblákról katt

A konkrét pécsi helyzet eléggé komikus mert éppenhogy felállították a Kossuth téren a tblát már bontották is el mert kell a hely a mélygarázs építésénél, a Széchenyi téri viszont tökéletesen működik!
  • iszakos
    Első körben az a döntő,az utas milyen kedvezményű jegyet kért.2 az utsa köteles ellenörizni,hogy kiadott jegy megfelel e annak amit kért,ha nem akkor reklámcióval fordulhat a soförhöz,és kérni kell neki egy uj menetjegyet.Ugyanugy igaz ez a visszajáróra is.
  • BenceYCE
    Hát a lenyúlást a lenyúlók se szeretik.
  • gumikacsa
    Nem biztos, itt a mátránál nemrég rúgtak ki egy sofőrt, mert 90%-os jegyet adott, és normál jegyárat vett el, és valaki bejelentette.
  • BenceYCE
    Mindegy, csak országhatáron kívül legyen, mert itt Te soha a büdös életben nem lehetsz okos.
  • iszakos
    Én azt tudom javasolni,hogy akkor telefonon egyeztess az üzemvezetővel,és személyesenmond el milyen sérelmeid vannak,a soförrel kapcsolatban.Levelet is irhatsz,de arra valoszinüleg nem fognak reagálni.
  • gumikacsa
    Inkább nem írnám le. Alapjában nincs bajom a sofőrökkel, van is jó pár jó ismerősöm, de ez a pali már nem elősször volt köcsög.
  • bulba
    Mi történt (ha nem titok)?
  • iszakos
    Atól is függ milyen jellegű a panasz!
    Én azt javaslom,hogy levél formájában tedd ezt meg,annál a üzemigazgatóságnál,ahova tartozik a busz,soför.De ehhez tudni kéne azt,hogy mi történt.
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Volna egy kérdésem. Hol lehet panaszt tenni a volánbuszos sofőrökre? De ne olyan helyet mondjatok, ahol elsumákolják a dolgot...
  • iszakos
    Én a pályázók névsorára leszek kiváncsi
  • bulba
    Leginkább a folytatásra leszek kíváncsi, hogy mikor írják ki a következő tendert és mik lesznek a főbb szempontok.
  • lapaly
    Bizony!
  • iszakos
    ugy értesültem a hirekből,hogy elmarad a használt busz üzlet.
  • iszakos
    Egyébként ismerek olyan soföröket akik Volvo főegységes busszal járnak,és már szinte az összes Volvo márkaszervizt végigjárták vele,de vhogyan a bajára még nem jöttek rá.Ugy hogy többet lóg a levegőben,mint amennyit uton van.
  • gabesz012
    Műszakilag szinte semmi különbség nincs köztük (egyedül az ajtórendszer más, meg a motor Euro II-es).

Egyébként a piros7-es a héten tért vissza Kecskemétről (új korukban még régi rendszámosak voltak). :))
  • bulba
    Ha már tócsába léptünk fürödjünk is meg benne :(
    Bár szerintem az idők folyamán a volvo is változik, így valamennyi idő után előbb útobb a szerelőket ha nem is átképezni de egy két újbat "mutatványra" be kell tanítani.
    Pl a használt volvok mennyiben fognak különbözni?
    Egyébként szerintem az ARC-nak egyszerűen az a baja hogy nincs elég tapasztalata. Erre pedig csak egy megoldás kell: gyártani, minnél többet.
    BIzots vagyok benne hogy az első pár volvo 7000-es típus közt is volt olyan ami "szétesett".