2438
-
Gyuszy ICE #2118 Miskolc-Mezőkövesd-Tiszafüred-Karcag-Szarvas-Szentes-Hódmezővásárhely-Szeged naponta jár 5:30kor indul a Búzáról. Ez egy Volvo Irizar Intercentury. -
#2117 oké , majd megpróbálom :);) -
#2116 hmmm...akkor nem lehet hogy mondjuk Miskolc-Gyöngyös-Szeged?
Próbáld majd lefotozni a fenti táblát.... :) -
#2115 pedig mindíg borsod volán jön onnan... -
#2114 hát az eggyértelmü hogy Bp-Kecskemét...vagy Bp-Kiskörős...de Gyöngyös nem BAZ megyében van...se Szeged... XD
Legfeljebb a BAZ-osok eladták eggyik buszukat a Heves volánnak aztán nem fújták át meg nem matricázták át :) -
#2113 ennyi erővel mit keres körös volán pesten? -
#2112 Borsod Volán Szeged és Gyöngyös között? :D
Gyöngyös mióta tartózik Borsod Abaúj Zemplén megyébe? XD -
iszakos #2111 Hát az idézet az a Dutra traktorok honlapjáról származik,de ez az idézet jól jellemzi a magyar ipar jelenlegi helyzetét is!
Boldog Nyulat minden forumozó társamnak! -
#2110 Ez pont ráillik, az Ikarus történetére 8gondolom te is azért tetted be), esetleg egy Ikarushoz kötődő embertől származik? -
iszakos #2109 "Régen nagyokat alkottunk, körbejártuk a világot, majd eltűntünk." -
iszakos #2108 igy van,és ha mondjuk az egy korábbi széria,már helyben is vagyunk!:D -
#2107 Majd csinálok jövőhéten egy jobb képet amin jobban látszik ;) -
#2106 Val valami hasonlóság közte és közte (alfa inter regio) -
iszakos #2105 tényleges érdekes szerzemény,nem tartom kizártnak hogy Alfa busz gyártmány -
#2104 :) -
#2103 Irizar lámpák, de volvo logo az elején ??
Érdekes szerzemény, tetszik a Borsod Volán logo az oldalán! -
#2102 Borsod Volán (Gyöngyös-Szeged között járkál)
-
#2101 Úgy tudom van 1-2 darab alacsonyppadlós MAN, de számuk elenyésző. -
gabesz012 #2100 Hát a Neoplan-okon kívül nem tudom mi számít nagyon jónak (semmi). :) Én inkább Szegedet hoznám fel követendő példának, ott valóban jó gépek vannak... -
iszakos #2099 Inkább példát vehetnének más városok,hogy egy olyan város,ami elhelyezkedését tekintve,nem éppen van a piaci befektetők által frekventált helyen.Egyébként meg busz rongáló vandálok mindenhol vannak,ebből a szempontból egy városba se szabadna normális buszokat tartani!! -
#2098 nagyon jó buszok vannak miskolcon amugy
csak tudnám minek... -
#2097 Miskolc Plasmázik. -
iszakos #2096 Tény,a spanyol viaszt nem találták fel,hasonló technikátazárúszállitásban régóta használnak,de az örvendtes,hogy egy tiszta magyar cég lehetőséget kap,hazánkban ezen rendszer telepítésére,további fejlesztésére.
Mindenképp ez az utas tájékoztatás,és maga a közlékedési ág jövője,hogy ilyen rendszerek terjedenek el minnél jobban. -
#2095 Egy cikk a GPS-es megállótáblákról katt
A konkrét pécsi helyzet eléggé komikus mert éppenhogy felállították a Kossuth téren a tblát már bontották is el mert kell a hely a mélygarázs építésénél, a Széchenyi téri viszont tökéletesen működik! -
iszakos #2094 Első körben az a döntő,az utas milyen kedvezményű jegyet kért.2 az utsa köteles ellenörizni,hogy kiadott jegy megfelel e annak amit kért,ha nem akkor reklámcióval fordulhat a soförhöz,és kérni kell neki egy uj menetjegyet.Ugyanugy igaz ez a visszajáróra is. -
BenceYCE #2093 Hát a lenyúlást a lenyúlók se szeretik. -
#2092 Nem biztos, itt a mátránál nemrég rúgtak ki egy sofőrt, mert 90%-os jegyet adott, és normál jegyárat vett el, és valaki bejelentette. -
BenceYCE #2091 Mindegy, csak országhatáron kívül legyen, mert itt Te soha a büdös életben nem lehetsz okos. -
iszakos #2090 Én azt tudom javasolni,hogy akkor telefonon egyeztess az üzemvezetővel,és személyesenmond el milyen sérelmeid vannak,a soförrel kapcsolatban.Levelet is irhatsz,de arra valoszinüleg nem fognak reagálni. -
#2089 Inkább nem írnám le. Alapjában nincs bajom a sofőrökkel, van is jó pár jó ismerősöm, de ez a pali már nem elősször volt köcsög. -
#2088 Mi történt (ha nem titok)? -
iszakos #2087 Atól is függ milyen jellegű a panasz!
Én azt javaslom,hogy levél formájában tedd ezt meg,annál a üzemigazgatóságnál,ahova tartozik a busz,soför.De ehhez tudni kéne azt,hogy mi történt. -
#2086 Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Hol lehet panaszt tenni a volánbuszos sofőrökre? De ne olyan helyet mondjatok, ahol elsumákolják a dolgot... -
iszakos #2085 Én a pályázók névsorára leszek kiváncsi -
#2084 Leginkább a folytatásra leszek kíváncsi, hogy mikor írják ki a következő tendert és mik lesznek a főbb szempontok. -
#2083 Bizony! -
iszakos #2082 ugy értesültem a hirekből,hogy elmarad a használt busz üzlet. -
iszakos #2081 Egyébként ismerek olyan soföröket akik Volvo főegységes busszal járnak,és már szinte az összes Volvo márkaszervizt végigjárták vele,de vhogyan a bajára még nem jöttek rá.Ugy hogy többet lóg a levegőben,mint amennyit uton van. -
gabesz012 #2080 Műszakilag szinte semmi különbség nincs köztük (egyedül az ajtórendszer más, meg a motor Euro II-es).
Egyébként a piros7-es a héten tért vissza Kecskemétről (új korukban még régi rendszámosak voltak). :)) -
#2079 Ha már tócsába léptünk fürödjünk is meg benne :(
Bár szerintem az idők folyamán a volvo is változik, így valamennyi idő után előbb útobb a szerelőket ha nem is átképezni de egy két újbat "mutatványra" be kell tanítani.
Pl a használt volvok mennyiben fognak különbözni?
Egyébként szerintem az ARC-nak egyszerűen az a baja hogy nincs elég tapasztalata. Erre pedig csak egy megoldás kell: gyártani, minnél többet.
BIzots vagyok benne hogy az első pár volvo 7000-es típus közt is volt olyan ami "szétesett".