Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt javaslom,hogy levél formájában tedd ezt meg,annál a üzemigazgatóságnál,ahova tartozik a busz,soför.De ehhez tudni kéne azt,hogy mi történt.
Volna egy kérdésem. Hol lehet panaszt tenni a volánbuszos sofõrökre? De ne olyan helyet mondjatok, ahol elsumákolják a dolgot...
Renault magnum http://kamionszim.hu
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Egyébként a piros7-es a héten tért vissza Kecskemétrõl (új korukban még régi rendszámosak voltak). 😊)
Bár szerintem az idõk folyamán a volvo is változik, így valamennyi idõ után elõbb útobb a szerelõket ha nem is átképezni de egy két újbat "mutatványra" be kell tanítani.
Pl a használt volvok mennyiben fognak különbözni?
Egyébként szerintem az ARC-nak egyszerûen az a baja hogy nincs elég tapasztalata. Erre pedig csak egy megoldás kell: gyártani, minnél többet.
BIzots vagyok benne hogy az elsõ pár volvo 7000-es típus közt is volt olyan ami "szétesett".
Ha meg már elkezdték ezt a volvosítást a BKV-nál,igazad van abban,hogy nem kéne 80 féle tipust rendszeresíteni,mind alkatrész,mind egyéb más anyagi okok miatt.
A kép akkor készült,amikor állományba kerültek a felujítás után?
És egy kis idõutazás 😊 :

vissza kéne hozni a régi szép idõket😄
De egy,addig nyújkozdj amig a takaród ér,kettõ lehet én elfogult vagyok,de ugy gondolom,ha már van hazánkba busz gyártás,akkor azért ki kéne állni ezen termékek mellet!Én ugy tapasztaltam,hogy más országokban igyekeznek elõnybe részesíteni a hazai gyártókat.Egyébként a cikk nagyon érdekes,és egyre furcsább dolgok kerülnek napvilágra.Ugy gondolom ennek az ügynek korántsincs vége,és még fognak kideülni érdekes dolgok.
Valakinek van a közelében egy 260-as, vagy 280-as? Kellenének nekem a tükör pontos méretei...
Renault magnum http://kamionszim.hu
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Én akkor is azt mondom, hogy hajrá MAN, Merci, Van Hool, Volvo, a piacon ezek a legmegbízhatóbb, legminõségibb buszok; egy európai nagyvárosban járjanak ilyenek (Credo, ARC mehet a kisebb forgalmú vidéki városokba, helyközi járatokra).
A Volvo maffia újabb részlete: a Vt-Transman tavaly Merci Conecto-kat akart venni, de a Bkv megtiltotta neki és kötelezte, hogy Localo-kat vegyen... (ebben ugyan nincs benne ez a részlet, de...) Korrupciógyanús autóbusztender
Engem a Combino-kra emlékeztet 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez lenne a jövõ?
A budai oldalon már nagyjából rendbeszedték az utakat (ahol alacsonypadlósok járnak), "odaátra" ez sajnos valóban nem mondható el. 😞 Szóval nem a busz hibája, hogy szétesik, hanem a hülye vezetésé, aki a szar utakra rakja; ja, és persze az "új" Volvo-k is pestre mennek, a 30-as, ill. a 82-es vonalcsaládra, meg Rákoskeresztúr térségébe (ha esetleg érdekel vkit 😊; persze ez nem szent írás, de most ezt csiripelik a madarak).
Engem az gondolkoztat el, hogy miért nem credo bn18-asokat vettek, hogyha a próbaidejükön, mikor Bp-n voltak akkor állítólag mindenkinek nagyon tetszettek. Azokkal biztos olcsóbban megúszták volna a dolgot.
Hát enm is tudom melyik busz az amelyik hullik szét a pesti utakon!
Jó lehet,hogy egy Credo,vagy Alfa busz se birja,de legalább nem kerülnek ennyibe,és az alkatrészek hozzá se.Egy vmi be kéne látni:a Volvokat nem ilyen körülmények közé gyártották!Már igy is egyedi futómüveseket kellet hozatni!Szóval,ilyen tekintetben üres pénz kidobás ilyen drága buszokat venni,vagy ha már mindenáron ez a vágyuk,csináljanak olyan utakat,amiken el tud menni a busz!
Az általab említett magyar gépekkel mi a konkrét baj? Én eddig csak egy elég fiatal credo E12-n ültem, azzal konkrétan nem volt semmi probléma.
"újonnan kerültek ~65/70/75 (FJX/FKU/FLR széria) millióba a Volvo-k..."
Mi okozta a szériánkénti 5 milliós drágulást?
Ennyi erõvel vehetnének uj buszokat,amik alapban telesítenek minden követelményt,és nincsenek ilyen extra kiadások.Itt vki vagy vkik megint nagyon jól járnak,és az biztos,hogy nem azok akik a szolgáltatást igénybe veszik.
a vak is látja mire ment ki a játék
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Egyébként nagyon jó kis cikk!