2438
-
iszakos #2198 A magyar ipar gyöngyszemei egy csokorban!:)
Sajnos csak mult időben beszélhetünk,ezen remekműveket megalkotó cégről!
Talán a kitartó munka meghozza gyümölcsét,és ujra éled a legenda! -
#2197 A régi szép idők
A kép jobb olalán ott van az S91-es midibusz
-
#2196 Az E91-ből kiindulva nemhiszem hogy Magyarországon olyan sok gazdára fog találni belőle, de talán az igényesebb (pl Finn) piacokon biztos sikeres lesz. A design sokkal jobban tetszik, mint bármely más volt EAG terméknél! -
iszakos #2195 Még jó,hogy vannak emberek akik sose adják fel!:)
Nagyon bizok benne,hogy ez nem csak fellángolás,hanem vmi uj kezdete! -
-
iszakos #2193 Ez azért lett igy,mert a maximális utaslétszámra helyezték el az üléseket,és nem a kényelmes utazás volt a szempont. -
#2192 túl közel vennek az ülések ... egy 180-90cm magas embernek igen kényelmetlen :/ -
iszakos #2191 Ez vmi nagyon friss fejlesztésű Scania Irizar,a kényelmetlenség oka lehet,hogy egy "puritánabb" felszereltséggel kérték. -
iszakos #2190 Én ugy gondolom megállják a helyüket,de azt gyorsan tegyük is hozzá,ez a márka folyamatosan fejleszti még a konstrukciót,az esetleg hibák,hiányosságok javítása érdekében. -
#2189 amit ígértem :
Szép , viszont nekem kényelmetlen :D -
#2188 Azt lehet tudni, hogy Debrecenben az ARC-ok hogy szerepelnek? -
iszakos #2187 Készülöben van az ARC-nél egy elővárosi alacsonypadlós busz,de képet a neten még sajna nem találtam.
solarisok debrecenben
Pesten is tesztelték a 7-es vonalán -
#2186 Nekem valamiért sosem volt szimpatikus a Jelcz, de a honlapon a buszaik tényleg érdekesek. Ráadásul van amelyikben RÁBA alkatrészek is vannak -
#2185 Jelcz buszok -
#2184 Jött egy új busz a körös volánhoz...állítólag abból a tipusból ez az első mo-n...egy Irizar...képet nem tudok róla , nemtaláltam de majd lefényképezem a 7végén:) -
#2183 Egy érdekes összeállítás Tblisi (grúzia fővárosa) lakóinak közlekedési szokásairól, és arról hogy mit kéne tenni annak érdekében hogy többen használják a tömegközlekedést! Úgyvélem magyarországon is hasonló reformokra lenne szükség mint amit ez a tanulmény megjelenít!
KATT -
iszakos #2182 Sajnos vagy sem,de alapvetően megváltozott a gyártás stratégia.
20 éve ugy adtak el egy pl Mercedes személyautót,hogy kiszolgálja a tulajdonosát szinte amig él.Most már arra törekednek,minnél több autót adjanak,a legrövidebb idő alatt.
Egyébként a 200-as forma terve több nemzetközi dijat kapott!
-
iszakos #2181 lapaly barátunk belinkelte a #2175 hsz-ben MAZ buszok tipus listáját!
Ha tényleg MAZ-zal járnál,és megnézted volna a linket rájöhetnél,ilyen tipus szám a MAZ gyártósorán NINCS!
Ha nem tudod pontosan tipusát linkeld be a képet és segítünk a tipus azonosításában. -
ati1212 #2180
hát ez tényleg nem MAZ 435 ,főleg Budatétényre nem megy olyannal szoktál menni, bár az országban szerintem sehova sem (de most lehet hogy tévedek)
Mindenesetre én a listád első, na jó, a második helyére mindenképp odaraknám az Ikarusokat. Igaz, sok szebb busz van náluk, de az is fontos szempont hogy ne csak 5 vagy 10 évig bírják a gyűrődést a buszok, hanem akár 30 évig is.
Respect for the Ikarus buses -
gabesz012 #2179 Úristeen. Ezt kár volt barátom. :( Nagyon hülye vagy. :(( Egy Ikarus-t Maz-nak hívni (a kocsin ráadásul MZA matrica van)... Bazzeg ez egy Ikarus 435, és a Volánbusznak is az van, meg a bkv-nak is, meg sok másik volánnak. -
#2178 én MAZ 435-össel szotam menni Budatétényre :)
-
#2177 szerintem a Volvo az első a szépség listán,aztán jön a Merci és utána a legalsó...szerintem a legalsó esztétikailag nem a legjobb......egyébként valami adat róla? :) -
#2176 GAZ buszok -
#2175 MAZ buszok listája -
#2174 Érdekesek ezek az orosz sufnicégek. Ha tudsz még hasonló keleti (lehet tőlem akár kazah is) buszgyártókat, ne titkold! -
#2173 IFA németországban:
-
iszakos #2172 Szép kis vonat!:) -
#2171 Luxemburgi Van Hool AGG300...
...belülről... ... és kívülről -
#2170 PAZ -
#2169 Ha a képet kinagyítom, akkor nekem egy nagy fekete doboznak tűnik. Fogalmam sincs mi lehet. -
tomcat1 #2168 itt debiben/Debrecen/ már ilyenen közlekedek naponta, tetszik. -
tomcat1 #2167 http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-196030 -
#2166 Az első és a második ajtó közt a busz jobb oldalán az a nagy üres tér, az egyszintben van a padlóval vagy az is egy dobogó? -
iszakos #2165 Ugy Kamaz busz,hogy az komplett alvázat a Kamaz szállitja,de nem ők felépitményezik.
inkább ez Kamaz busz:D -
#2164 Kamaz Buszok -
ati1212 #2163 Tegnap délután, 1 óra körül kigyulladt Dunaújvárosban egy 280as Ikarus.
Ha valakit bővebben érdekel, az nézze meg a helyi híradó első hírét: http://dunaujvarositv.hu/?q=node/759 -
iszakos #2162 Ez igy van,hogy végülis az ARC jót alkotott,csak én nem látom azt,hogy piac képes legyen sajnos. -
#2161 Szerintem is a baj a magyar gyártókkal hogy semmi egyedeit, nem tudnak alkotni. Talán az ARC-ban látok némi kreativitást. -
iszakos #2160 Hazai gyártók igazából ott vannak bajban,hogy ha minőségi jó anyagot használnának,akkor ki esnének a piacról.Meg a megmaradt hazai gyártók vásárolt licencel dolgoznak.
-
iszakos #2159 Igazad van semmi ördöngőség nincs abban,hogy nagyobb elhuzható ablalkok kerüljenek egy buszba,de ha sorozatgyártásban nem ugy adják ki,és te azt kéred,az már egyedi igénynek számit,amit fel számitanak.260-oknál,szériagyártásba volt 2/3-os eltolható ablak,igaz az ablak felületek is nagyobbak,mint az alacsonypadlós társainál.