Buszok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heti Helyi témában olvastam, BN 18-as Credokat tesztel. Errõl hallott valamelyikõtök más forrásból?
Vagy a soför fülkéjének légkondija,vagy az egész utasteré,de én az elsõt tartom valoszinûnek.
de fura
és mi az a púp ott a vezetõ fölött?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
csak ezt a képet találtam igy hirtelen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ime az eredetiben.
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Viszont ha valakinek vannak méretadatai ikarus 280-ról, az jól jönne. Nem általános méretek kellenek, hanem a csukó mérete, ablakok mérete, ajtók, ilyenek. Mert a jellegrajz, amit találtam, az minden, csak nem mérethelyes.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Megtaláltam ezt a topikot is. Kicsit nézelõdtem, látom már megfordultak a modeljeim képei itt. Most is dolgozom egy buszon (ill. többön, de ezt ne mondjátok el senkinek :P). Ez egy igen különleges busz, bár igaz, a kissebb testvéreit már többen elkészítették, ezt még tudtommal nem.
Mikor behozták a 24m-es volvokat, csak tátottam a szám, hogy duplacsuklós busz... azt hittem, valami montázs. Erre a múlt héten beszélgetünk öcsémmel, és mondja, hogy õ úgy tudja, az ikarus is csinált már duplacsukós buszt. Elég furán néztem rá, mígnem vasárnap találtam némi infót az Ikarus 293-ról. Errõl a buszról is volt már szó itt. Szal, ez készül most nálam. :

Renault magnum http://kamionszim.hu
Egyébként az egyik nagy designerük elkészíti az Ikarus gyár történetét 3 részben,az elsõ kötet már rendelhetõ,ha érdekelnek részletek irj.
esetleg meg lehetne oldani négyesajtóval is, mint ahogy az az ARC-nál van.
Bár másrészrõl remélem levédették a dolgot!
Miskolcon nem ilyen volt próbázni?

Itt egy kép arról amire gondolsz (KGR sorozat):

Itt egy kép róla
Hát igen a PK Rt. sincs azért az anyagi helyzet csúcsán,és nem csodálkozok,ha elmaradnak a beszerzések.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bár engem az érdekelne hogy az új conectok milyenek lesznek. Viszont még egy kicsit vékonyodhat az oldalam mert a Dunántúli naplóban ma az volt a vezércikk hogy 2007-ben nem vesz több új buszt a PK zRT (elvileg december körül jöttek volna)
Egyedül a KGR és a kék-fehér festésü merciket nem alakították, meg persze a citarokat.
Raktak még az ajtókra matricákat.

Sõt enek kapcsán laza 30 milkából átalakították a legtöbb merci vezetõfülkéjét, és átprogramozták az ajtóvezérlést (mint az a képen is látható.
Vmi ujítás?

Bár ha a BKV-t annyira érdekelte volna a tipus,akkor meghonosította volna a gyártásakor.De mindenképp örvendetes,ha muzeumba kerül.Sajna a BKV nagyon sok régi buszt vágott szét.
Esetleg infója vkinek ezzel kapcsolatban?