Knights of the Temple II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi
van 2 dolog ami homály a játékban:
Összelehet állítani a couldron logot 3 darabból.Tudja valaki hogy hol lehet mind3 at megtalálni?ÉS mire jó egyáltalán?
Van a dzsungel sziget ahol belehet menni a kõfejbe,ahol a pálya végén van egy szellemfej aki feltesz egy kérdést.De akármit válaszolok neki nem történik semmi..(vagy ez direkt igy van, de akkor mi értelme?)
<#nemtudom>#nemtudom>
van 2 dolog ami homály a játékban:
Összelehet állítani a couldron logot 3 darabból.Tudja valaki hogy hol lehet mind3 at megtalálni?ÉS mire jó egyáltalán?
Van a dzsungel sziget ahol belehet menni a kõfejbe,ahol a pálya végén van egy szellemfej aki feltesz egy kérdést.De akármit válaszolok neki nem történik semmi..(vagy ez direkt igy van, de akkor mi értelme?)
<#nemtudom>#nemtudom>
Helló!
Eljutottam az elsõ kapu szigetére.
A 3 banyát lezúztam utána a kiálló sziklába beletettem az elsõ szinbólumot.
Feljebb a sziklákon van egy kar amit hiába húzgálok nem nyílik ki a rács...
Most akkor mivan?
köx
Eljutottam az elsõ kapu szigetére.
A 3 banyát lezúztam utána a kiálló sziklába beletettem az elsõ szinbólumot.
Feljebb a sziklákon van egy kar amit hiába húzgálok nem nyílik ki a rács...
Most akkor mivan?
köx
TGBOSS: neked hogy indult el a játék?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ha tudtok segitsetek hiányzik a 3 db bol állo szimbolum 1 db ja .ha tudjátok irjátok meg hol találtátok meg õket.(már senki nem ad feladatot és mindent amit lehetett szétütõttem ....szerintem)
Na most egy olyat kérdezek....Hol lehet ezt a játékot MEGVENNI? Mert én még nem láttam a boltokban (pl. a MediaMarkt-ban).
mert ellustultak😄
Knights of the Temple II by Cauldron - retail v1.2.33 patch
Bugs FIXED in the Kott2 PC Patch 1.2.33:
- Fixed possible crashes during disconnecting from multiplayer
- Fixed animation issue in the prison levels
- Fixed possible crash in the main menu
- Fixed serval bugs in the catacombs levels
- Fixed weapon switching issue while climbing
- Fixed possible dead end
- Fixed minor balancing and logical issues in serval levels
- Fixed minor text issues in all languages
- Fixed crap end boss
- Fixed final cutscene
- Fixed black&white vision issue
- Fixed Francesco's animation in Sirmium
- Fixed issues in Power of Vengeance
- Fixed crossbow view in multiplayer
- Fixed door synchronisation in serval levels
- Fixed spawn issue in multiplayer
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/knightsofthetempleii/patch.html
- azt viszont nem ertem miert nem keszitenek az ujjabb starforce-hoz nocd krekkeket
Bugs FIXED in the Kott2 PC Patch 1.2.33:
- Fixed possible crashes during disconnecting from multiplayer
- Fixed animation issue in the prison levels
- Fixed possible crash in the main menu
- Fixed serval bugs in the catacombs levels
- Fixed weapon switching issue while climbing
- Fixed possible dead end
- Fixed minor balancing and logical issues in serval levels
- Fixed minor text issues in all languages
- Fixed crap end boss
- Fixed final cutscene
- Fixed black&white vision issue
- Fixed Francesco's animation in Sirmium
- Fixed issues in Power of Vengeance
- Fixed crossbow view in multiplayer
- Fixed door synchronisation in serval levels
- Fixed spawn issue in multiplayer
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/knightsofthetempleii/patch.html
- azt viszont nem ertem miert nem keszitenek az ujjabb starforce-hoz nocd krekkeket
..kihullik már a maradék séróm is..
mondja már meg valaki, hogy hogyan lehet megtalálni a szemet Sirmiumban???
láttam a neonfényt ami eltünik
a játék dvdkábel tényleges kihúzásáal megy csal sfnightmareval,ugyanugy mint az Pop3 vagy az x3.
Érdekesség,hogy nekem a worms4 nem indult ezzel a módszrrel pedig ott is ugy kell,csak plusz enlabe all emulation.
a játék dvdkábel tényleges kihúzásáal megy csal sfnightmareval,ugyanugy mint az Pop3 vagy az x3.
Érdekesség,hogy nekem a worms4 nem indult ezzel a módszrrel pedig ott is ugy kell,csak plusz enlabe all emulation.
Sziasztok!
Valaki kérem segííítsen!😊Iszonyatosan elakadtam Sirmiumban az elsõ küldetésben, a szemet kellene megtalálnom, de nem jutok semmire. Már az összes haver megpróbálta, de semmi... Már arra is gondoltam, hogy hibás a program..😊Már beszéltem mindenkivel.
Jaaa és megjelent egy neonfény az egyik épület falán, ami el is tûnt.. egy meztelen csaj volt, ezt látta valaki?? Vagy mááá én hülyültem meg??
Valaki kérem segííítsen!😊Iszonyatosan elakadtam Sirmiumban az elsõ küldetésben, a szemet kellene megtalálnom, de nem jutok semmire. Már az összes haver megpróbálta, de semmi... Már arra is gondoltam, hogy hibás a program..😊Már beszéltem mindenkivel.
Jaaa és megjelent egy neonfény az egyik épület falán, ami el is tûnt.. egy meztelen csaj volt, ezt látta valaki?? Vagy mááá én hülyültem meg??
Húzd ki a cd-t!
Próbáltam az Sfnightmare progivan de nem sikerült!Van valami amivel sikerül???Vagy csak ha kihuzom a cd-t?
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Valaki please írja le hogyan tudnám elindítani, mert az nfo-ban lévõ leirás alapján nem indul!!!!Már mindent megpróbáltam de szarozik!Valaki please segítsen!!
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Van, vedd meg. <#eplus2>#eplus2>
Megszereztem aj átékot! <#eplus2>#eplus2> De nem akarom azt a cd-t kihuzom féle módszert alkalmazni minden alkalommal!!! Vmi alternatív megoldás?!
Sajnos nincs már mentésem se,hogy meg nézném.Küldd el a mentésed,oszt meg nézem.
😊 jó de azokat már meg nyilazgattam, csak a kombinációt nem tudom a 10. gyöngyömhöz mert az oszlopok hiába forgatom nem kattannak a tengerparton.
A szigeten a sziklákon vannak azok a kerek micsodák,azokat lövöldözd meg.
A fegyverre már nem emlékszem,talán a kalóz szigeten a kovácsnál.
A szaracén szigeten én is csak a börtönig jutottam,a bejárat mellett balra én se tudtam menni.
A szaracén szigeten én is csak a börtönig jutottam,a bejárat mellett balra én se tudtam menni.
A szigeten a sziklákon vannak azok a kerek micsodák,azokat lövöldözd meg.
Nem kattan ez se egyet se kettõt.
Az a baj hogy elakadtam a fõ küldivel megvan a szem meg a rúna de a fegyver nincs sehol.
Az a baj hogy elakadtam a fõ küldivel megvan a szem meg a rúna de a fegyver nincs sehol.
Csõ!
Végig.Ott addig forgasd amig kattan 1-et.
Végig.Ott addig forgasd amig kattan 1-et.
Szasz csuripi 😊 Végignyomtad a másik rpg t ? 😊
A homokos tengerparton merre kell forgatni azokat a rudakat?
Próbálom az árnyékuknak megfelelõen de eddig nem jött be.
A homokos tengerparton merre kell forgatni azokat a rudakat?
Próbálom az árnyékuknak megfelelõen de eddig nem jött be.
Szeva Sárkány!
A piros ha jól emlékszem a HP,aztán a fehér az illen stamina szerü, a kékre nem emlékszem,ahogy addsz-nem emlékszem mellikekre-tuladonságokra pontot azok úgy nõvekszenek.A fegyvereknél nem tudom,de ahogy észre vettem semmi jelentõsége.
A piros ha jól emlékszem a HP,aztán a fehér az illen stamina szerü, a kékre nem emlékszem,ahogy addsz-nem emlékszem mellikekre-tuladonságokra pontot azok úgy nõvekszenek.A fegyvereknél nem tudom,de ahogy észre vettem semmi jelentõsége.
pár dolgot elárulhatná aki tudja.
Nem értem a csíkokat fent.
Mi a piros ?
A fegyvereknél meg van a három csík, a fehér az mi ?
Nem értem a csíkokat fent.
Mi a piros ?
A fegyvereknél meg van a három csík, a fehér az mi ?
köszike
akor adig szedjem még jó nem lesz? 😞
harkat nekem is ez a bajom, én is leszedem újra, de még 20 nap mire lejön 😊
nekem is segitene valaki?
kösz szépen csuripi !
WMLBR-L65YC-CA985-UHUX9-SJ3HN
Nekem az a bajom hogy instaláláskor olyan 75%-nál hibát jelez.
Mit csináljak hogy menjen?
Mit csináljak hogy menjen?
Nekem csak az a számsorkéne köszi.
Jó vicc bizony, mert menteni bármikor lehet, de ne is törõdj vele. Quicksave, tudod 😉
Nekem olyan kérdésem van, hogy telepítés közben hibaüzenetet ír ki. Mi van ilyenkor? Asszem a spanyol hang fileoknál áll meg. Én nem akarom a spanyolt felrakni, ez lehetséges?
Jó vicc. Addig a pontig nem lehetett menteni. Kezdhetem elõrõl, de ha megint nem tudom felvenni... Inkább leírhatná valaki mi áll a tekercsben.
Nekem kéne a cdkey segitsen valaki.
Pedig abban van a válasz... akkor játékhiba, próbál egy korábbi mentést betölteni.
Sziasztok,
A kikötõben kezdtem. Sikerült bejutni a templomba, de a 4 forgatható tárcsa kifogott rajtam. Az asztalon van egy iromány de nem tudom megnézni, mert hiába jelenik meg a kéz ikon csak ugrik egyet a hõs lovagom. :-(
Azt gyanítom, hogy abban lenne a tárcsákhoz valami infó.
Aki tud segítsen lsz.
Köszi.
A kikötõben kezdtem. Sikerült bejutni a templomba, de a 4 forgatható tárcsa kifogott rajtam. Az asztalon van egy iromány de nem tudom megnézni, mert hiába jelenik meg a kéz ikon csak ugrik egyet a hõs lovagom. :-(
Azt gyanítom, hogy abban lenne a tárcsákhoz valami infó.
Aki tud segítsen lsz.
Köszi.
Olvass vissza... csak két oldal, találsz választ.
Sziasztok! Olyan kérédsem lenne hogy felraktam a gamet és a cracket is megcsináltam de amikor elindítanám behozza ezt a Prtotection System (FrontLine Pro) progit és kéri a kódot. Na most ezt az nfo failból beírtam a helyére aztán nemfogadta el.Ez már nem az elsõ játék ahol ez a redva progi jön ki. Mit kell ezzel csinálni? Hogy lehet ki iktatni vagy valami? Valaki segítsen pls!!!
Reinstal the application
Akkor ezen van a hangsúly 😊
Ha újraraktad és úgy is ugyanez akkor valószínû rosszul jött le a kép....
Egyébként egész kellemes letta gém, a gond csak az, hogy kár volt eröltetni ezt a "szabadon kalandozás" dolgot. Az elsõ rész nagyon jó volt úgy ahogy volt. Folymaatos harc. Ez volt benne a jó. Ez így kicsit idétlen lett...
Akkor ezen van a hangsúly 😊
Ha újraraktad és úgy is ugyanez akkor valószínû rosszul jött le a kép....
Egyébként egész kellemes letta gém, a gond csak az, hogy kár volt eröltetni ezt a "szabadon kalandozás" dolgot. Az elsõ rész nagyon jó volt úgy ahogy volt. Folymaatos harc. Ez volt benne a jó. Ez így kicsit idétlen lett...
HI
Csak azt nem,hogy nincs megfertõzve semmilyen vírussal,ez tuti,módosítva
sincs.Innentöl kezdve érdekes a dolog!!
Csak azt nem,hogy nincs megfertõzve semmilyen vírussal,ez tuti,módosítva
sincs.Innentöl kezdve érdekes a dolog!!
"infected by virus" - mit nem értesz ezen? <#whatever>#whatever>
Sziasztok
Lenne egy nagy problémám,úgy néz ki a jááték elindul,végig megy a checking disk
viszot utána kiír egy uzenetet amit nem tudok hova tenni
"The application's module KOTT2.exe was modified.It may be damaged or infected
by virus.Reinstal the application"
Egyértelmuen nem sérult az exe fájl,nem értem miért csinálja ezt!!!
Lenne egy nagy problémám,úgy néz ki a jááték elindul,végig megy a checking disk
viszot utána kiír egy uzenetet amit nem tudok hova tenni
"The application's module KOTT2.exe was modified.It may be damaged or infected
by virus.Reinstal the application"
Egyértelmuen nem sérult az exe fájl,nem értem miért csinálja ezt!!!