240
Knights of the Temple II
-
steweee #200 hát mit mondjak, egyből kinyírnak az első templomfelderítő küldiben és ráadásul még egyszer sem lehet előtte menteni a fasz**ó savepointos buziság miatt. lehet mindjárt levágom a gépről. pedig az első rész milyen jó is volt... -
steweee #199 na most tudtam elindítani. légyszi mondja már meg vki hogy hogyan kell billentyűzettel játszva aktiválni a jobb alsó sarokban lévő kör alakú paneleket (special attacks,actions) mert sehogyan sem jöttem rá, és enélkül lehetetlen játszani vele -
Rome2005 #198 Ha valakinek még problémája van kott 2-vel az probálja daemon 4. Nekem simán megy vele. -
Tiburtius #197 Letöltöttem a Demo verziót. Meg kell, hogy mondjam, nem tetszett. Valahogy olyan ,,izén" mozog a lovagunk. Nem tudom, nekem teljesen másmilyennek hat, mint az első rész. -
adammmmmmm #196 Ha még valaki látogatja a fórumot akkor segítsen mert nekem még új a játék de ez a star force teljesen le akasztott.Végig olvastam az egészet de ne sikerült (nekem egyépként azt írja ki hogy rakjam be a DVD egy másik meghajtóba).Meg van az sf nightmare is de hijába disabelem a nod-t és a CD-ét nem megy valaki segítsen. -
Harkat 89 #195 Hello. Az nagy baj ha csak MDF - fájlom van és mds nincs?
Nekem nem megy, checking után rosz cd key-t ír ki, pedig kihuztam mindent.
Valaki tud segiteni? Köszi. -
#194 Ja és még azt is tudni szeretném mikor kapot olyan pontot ami által tudok majd menteni? -
#193 Kb milyen hosszú a game? -
#192 A szárnyas ördögöt hogy lehet megölni? Miután szétütöm a 3 totemet beszívja vmi légörvény és akkor mászik akkor mit kell nyomni? -
#191 Valaki tudja mi az a kiírásos módszer.Állítólag ezzel el lehet tüntetni starforce védelmet.Kössz -
xavier #190 Hi
van 2 dolog ami homály a játékban:
Összelehet állítani a couldron logot 3 darabból.Tudja valaki hogy hol lehet mind3 at megtalálni?ÉS mire jó egyáltalán?
Van a dzsungel sziget ahol belehet menni a kőfejbe,ahol a pálya végén van egy szellemfej aki feltesz egy kérdést.De akármit válaszolok neki nem történik semmi..(vagy ez direkt igy van, de akkor mi értelme?)
-
#189 Kinyílik az,csak gyorsan kell szaladni,mert lecsukódik. -
xavier #188 Helló!
Eljutottam az első kapu szigetére.
A 3 banyát lezúztam utána a kiálló sziklába beletettem az első szinbólumot.
Feljebb a sziklákon van egy kar amit hiába húzgálok nem nyílik ki a rács...
Most akkor mivan?
köx -
#187 TGBOSS: neked hogy indult el a játék? -
TGBOSS #186 ha tudtok segitsetek hiányzik a 3 db bol állo szimbolum 1 db ja .ha tudjátok irjátok meg hol találtátok meg őket.(már senki nem ad feladatot és mindent amit lehetett szétütőttem ....szerintem) -
Tiburtius #185 Na most egy olyat kérdezek....Hol lehet ezt a játékot MEGVENNI? Mert én még nem láttam a boltokban (pl. a MediaMarkt-ban). -
De kurva rövid a játék :S
Volt vagy 5 óra a fő történet.... -
fonixmadar #183 mert ellustultak:D -
Bigbiggie #182 Knights of the Temple II by Cauldron - retail v1.2.33 patch
Bugs FIXED in the Kott2 PC Patch 1.2.33:
- Fixed possible crashes during disconnecting from multiplayer
- Fixed animation issue in the prison levels
- Fixed possible crash in the main menu
- Fixed serval bugs in the catacombs levels
- Fixed weapon switching issue while climbing
- Fixed possible dead end
- Fixed minor balancing and logical issues in serval levels
- Fixed minor text issues in all languages
- Fixed crap end boss
- Fixed final cutscene
- Fixed black&white vision issue
- Fixed Francesco's animation in Sirmium
- Fixed issues in Power of Vengeance
- Fixed crossbow view in multiplayer
- Fixed door synchronisation in serval levels
- Fixed spawn issue in multiplayer
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/knightsofthetempleii/patch.html
- azt viszont nem ertem miert nem keszitenek az ujjabb starforce-hoz nocd krekkeket -
mzolka #181 ..kihullik már a maradék séróm is..
-
mzolka #180 mondja már meg valaki, hogy hogyan lehet megtalálni a szemet Sirmiumban??? -
fonixmadar #179 láttam a neonfényt ami eltünik
a játék dvdkábel tényleges kihúzásáal megy csal sfnightmareval,ugyanugy mint az Pop3 vagy az x3.
Érdekesség,hogy nekem a worms4 nem indult ezzel a módszrrel pedig ott is ugy kell,csak plusz enlabe all emulation. -
mzolka #178 Sziasztok!
Valaki kérem segííítsen!:)Iszonyatosan elakadtam Sirmiumban az első küldetésben, a szemet kellene megtalálnom, de nem jutok semmire. Már az összes haver megpróbálta, de semmi... Már arra is gondoltam, hogy hibás a program..:)Már beszéltem mindenkivel.
Jaaa és megjelent egy neonfény az egyik épület falán, ami el is tűnt.. egy meztelen csaj volt, ezt látta valaki?? Vagy mááá én hülyültem meg??
-
laci792 #177 Húzd ki a cd-t! -
olos123 #176 Próbáltam az Sfnightmare progivan de nem sikerült!Van valami amivel sikerül???Vagy csak ha kihuzom a cd-t? -
olos123 #175 Valaki please írja le hogyan tudnám elindítani, mert az nfo-ban lévő leirás alapján nem indul!!!!Már mindent megpróbáltam de szarozik!Valaki please segítsen!! -
shyning #174 Van, vedd meg. -
#173 Megszereztem aj átékot! De nem akarom azt a cd-t kihuzom féle módszert alkalmazni minden alkalommal!!! Vmi alternatív megoldás?! -
csuripi #172 Sajnos nincs már mentésem se,hogy meg nézném.Küldd el a mentésed,oszt meg nézem. -
#171 :) jó de azokat már meg nyilazgattam, csak a kombinációt nem tudom a 10. gyöngyömhöz mert az oszlopok hiába forgatom nem kattannak a tengerparton. -
csuripi #170 A szigeten a sziklákon vannak azok a kerek micsodák,azokat lövöldözd meg.
A fegyverre már nem emlékszem,talán a kalóz szigeten a kovácsnál.
A szaracén szigeten én is csak a börtönig jutottam,a bejárat mellett balra én se tudtam menni. -
csuripi #169 A szigeten a sziklákon vannak azok a kerek micsodák,azokat lövöldözd meg.
A fegyverre már nem emlékszem,talán a kalóz szigeten a kovácsnál.
A szaracén szigeten én is csak a börtönig jutottam,a bejárat mellett balra én se tudtam menni. -
#168 A szaracén városba miért csak a fél várost tudom megnézni nem engednek beljebb az őrök -
#167 Nem kattan ez se egyet se kettőt.
Az a baj hogy elakadtam a fő küldivel megvan a szem meg a rúna de a fegyver nincs sehol. -
csuripi #166 Cső!
Végig.Ott addig forgasd amig kattan 1-et. -
#165 Szasz csuripi :) Végignyomtad a másik rpg t ? :)
A homokos tengerparton merre kell forgatni azokat a rudakat?
Próbálom az árnyékuknak megfelelően de eddig nem jött be. -
csuripi #164 Szeva Sárkány!
A piros ha jól emlékszem a HP,aztán a fehér az illen stamina szerü, a kékre nem emlékszem,ahogy addsz-nem emlékszem mellikekre-tuladonságokra pontot azok úgy nővekszenek.A fegyvereknél nem tudom,de ahogy észre vettem semmi jelentősége.
-
#163 pár dolgot elárulhatná aki tudja.
Nem értem a csíkokat fent.
Mi a piros ?
A fegyvereknél meg van a három csík, a fehér az mi ?
-
Harkat 89 #162 köszike -
Harkat 89 #161 akor adig szedjem még jó nem lesz? :(