Knights of the Temple II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, tovább kell menni a hajóval, és különbözõ helyszíneken teljesíteni a questeket. Lesz olyan is, amihez 5 helyszín is kell. Jó móka... 😊
ThugEdge
tulkép mit kell itt csinálni?😊)
úgyértem,hogy az elsõ helyszínen beszélek pár fickóval aztán úgy látom má nem tok hova menni
el kell mennem a hajóssal egy másik helyre vagy mi?😊)
télleg nem vágom
gondolom a questeket kell végrehajtani?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ha le van töltve, ok, csak ne írd ki! Amit letöltöttél, azt mountold be Alcohollal, cd/dvd kihúz, és mennie kell.
akkor fölöslegesen töltöttem 2napig le?
Gebe7636
Megvan a Starforce nightmare, de amikor be kõne pötyögni a serialt akkor hibát jelez.Mi a franc lehet a baj?????<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Jó, én mindenesetre segíteni szeretnék, mert tényleg nem megy a játék SP2 nélkül. <#email> Na, béke.
Zsolo007
Tudok ezek nélkül játszani...LOL egyébként még ki sem próbáltam 😄 Csak fent csücsül a gépemen a DVD kép 😊

De ha már szóba jött a dolog akkor már mér ne kérdezném, gondoltam kifogok rajtad. De jobb is így 😊

Zsolo007
Vazze Isten vagy!

Ha már ki van írva, lehet, hogy nem fog elindulni, az eredeti image file-t mountold be.
ird már meg létszi hogyan rakod fel
Nem igazán értem, ezek hogy jönnek ide, enélkül nem tudsz játsznai? <#miaz> Nem ezek miatt kell feltenni a SP2-õt...
Amúgy jöhet a meghajlás:
http://www.winguides.com/registry/display.php/790/
http://www.tech-recipes.com/windows_tips566.html

Egyéb kérdés?
<#wink>
Gebe7636
Tudna vki mondani hozzá kódokat?
elõre köszi.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
Én pl. most töltöm le.Szerintem jó játék lesz, viszont eléggé kemény a mérete.

szeva.Segitséget kérnék a temple2 telepítéséhez,dvdre van kiirva nekem.de onnan hiába install nem megy ,ha lehet irjátok le részletesen.elöre is köszi.
Zsolo007
UI2.: tény hogy a file protection már 2000 óta van, de eddig nem zavart, most viszont eléggé...

UI3.: Én nem a biztonsági központról beszéltem....Azt bárki le tudja lõni 😄

Zsolo007
Nah akkor ha annyira felvágsz meséld el nekem, hogy kapcsolod ki a windows file protection-t, meg a Data Execution Prevention-t....

Ha elmondod-><#worship>

UI.: nekem az SP1 is atomstabil volt 😊

Minden "extra" funkciót ki lehet kapcsolni, de hát értesz ahozzá, nem? <#bee1> Amúgy igenis nagyon hasznos a SP2, nem véletlen, hogy a friss játékokhoz feltételként szabják, pont a stabilitás és a sok "kidobás" lett benne javítva. Persze van benne 3 niztonsági plusz, kemény egy pipa, és már nem is indul el, nagy szakértelmet igényel...
Zsolo007
LOL. Képzeld el értek hozzá. Amúgymeg az összes javítás külön letölthetõ SP1hez ami az SP2ben van, és így legalább kikerülöm az "extra funkciókat" amiket az SP2 van kedves felrakni..Én azokat ugyanis nem szeretem

Esrohnoil
Attól még lehet 10* annyi hiba benne, mint az SP1-ben. Nemde? <#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aki nem ért hozzá, az ne is rakja fel. Amúgy 3 oldal lenne, ha bemásolnám, miket is javít a SP2, persze fos, nyilván. LOL! <#vigyor2><#taps>
Zsolo007
MIntpéldául? Az SP2 fos. Én felraktam. Hát elég szar. Az Sp1 viszont korrekt.

Pedig érdemes lenne felrakni az SP-ket, sok más okból is.

Akkor delete lesz...

Emiatt ugyan fel nem rakom az SP-ket, fõleg, hogy eddig semmi gondom nem volt. Még a legújabb PoP is leindult a CD-ROM lehúzásos módszerrel.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ati2002
Esetleg mégis kell a SP? (a mai driverek SP2-re vannak optimalizálva)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Na, urak, erre varrjatok gombot...

A szitu: Windows XP Pro (SP nincs fent), DT 4, optikai meghajtó kábelek lehúzva.
Image fájl mountol, játék telepít, minden happy, CD-kulcs elfogad, még nagyobb BÓDOTTÁ. Ikonra kattintás, 3 intro mozi vigyorogva megszemlélés, majd...

A gép újraindul.

Kérdésem: MIAFAXVAN? <#idiota>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Figyelj, a legegyszerûbb:

1. a két file ugye ott a vinyón (mds,mdf). Alcohollal bemountolod, install.
2. gép kikapcs, lehúzod a cd-rom, dvd, stb, írók tápját mindnek.
3. újraindít, beírod a kódot, és mennie kell, ez 100%.

Ha nem, hibás a letöltött/kapott, stb file.
Csá!
Nekem sajnos ne megy😞
Szintúgy megcsinálok szóról szóra mindent mint ami itt le van írva de mindig error a kulcs ellenõrizésnél.
Annak van jelentõsége hogy MDF vagy MDS fált mountolom be a daemonba?
Vki megtudna dobni egy MDS fájlal e-milbe?([email protected])

Basszus végignyomtam, hát ez elég rövid volt szerintem meg elég könnyû pedig középsõ fokon nyomtam😞

Elsõ rész jobb volt sokkal szerintem mind hangulatban mind harcban szerintem😞
A 11.-et én is megtaláltam.Õszintén szólva többet vártam a játéktól.Ez van ha az ember nagyon vár valamit.

Oda én sem, sztem azok a történet miatt vannak ott. Csak mert az összes küldetést megcsináltam, sõt, én 11 gyöngyöt találtam! 😊 Mikor odaadtam a kocsmárosnak a 10-et, lent a katakombákban volt még egy egy ládában, nem rossz. 😊
Birkába meg Outportra eljutottál?Hogyan?

Köszi!!!! 😊
Mássz fel az ajtó mellett balra,ott lesz 1 kapcsoló.

Sziasztok mi a helyes válasz a Viking hadúr találós kérdésére?Hol van az Öregember fia?

Én mentem utána, lecsapkodtam a lényeit, majd mielõtt felértem, lenyilaztam, 5-6 elég neki, asszem tüzes nyíllal, bár nem tudom, ez számít-e...
valaki el tudja indítni cd/dvd lehúzás nélkül? mert elvileg mennie kéne, nekem a starforce 3.5-ösök mennek lehúzás nélkül, de a 3.6 nem

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nah müxik😊
oké az megvan már, félig lemegy a hp-ja és utána meg zuhanunk lefelé és ilyen sziklákon kell felmászni hozzá, de nem sérül semmitõl, meg néha trombitál ilyen speckót amivel lefúj a szikláról, ha nem vagyok résen, de sebzödni nem akar
Nyilazd le, de a hasára célozz, ahol piros.

csuripi: beletettem, lángoló karddal rá is vágtam, de csak az elsõ ajtó nnyílt ki, mögött van még egy, az nem akar.
beirom a serialt de nem indítja el..mit kéne cisnálnom h elinduljon?
Üdv!

Szerintem az 1-nek jobb volt a hangulata, nem sokat javítottak rajta csak több képesség van, grafika ua. kb. nézet az meg elég dühítõ sose arra nézz amerre kéne illetve, ha többen vannak nehéz azt ütni akit akarsz, most vmi arab szigeten vagyok vmi fõembert kell leölni lebeg vmi szaron meg trombitál, azt úgy idéz lényeket, természetesen õ nem sebzõdik, nem tom mit kéne csinálni😊
kösz dark
Ha betetted a kulcsot csapj rá kardal,én a lángoló szablyával próbáltam és 1-re sikerült.

princeofdark
Serial: WMLBR-L65YC-CA985-UHUX9-SJ3HN

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

Sikerült, bár ez a vége nekem nehéz, nem bírok bejutni az "ördöghöz" a boszik után. Egy kõajtó eltûnt, de a 2.-ra semmi ötletem. 😞
Helósziasztok...látom sokan játszotok a KTT2 vel. Nekem az a gondom h jelszóhiányban szenvedek ezért vmeik jólelkû adhatna egy serialt.Elõre is kösz
Nm.További jó játékot!

Megnézem, köszi szépen!!!
Szia!Az asztalon van egy térkép,az adja meg a pontos helyüket!Ez a római városban van ügye?

Meglett a 10 gyöngy is, Mulai adott 30000 pénzt. 😊 Viszont azt hiszem, most tényleg végem van, lent az oltárnál hogy kell a falon lévõ 4 bigyót forgatni???? 😞