Knights of the Temple II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyértem,hogy az elsõ helyszínen beszélek pár fickóval aztán úgy látom má nem tok hova menni
el kell mennem a hajóssal egy másik helyre vagy mi?😊)
télleg nem vágom
gondolom a questeket kell végrehajtani?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
De ha már szóba jött a dolog akkor már mér ne kérdezném, gondoltam kifogok rajtad. De jobb is így 😊
Amúgy jöhet a meghajlás:
http://www.winguides.com/registry/display.php/790/
http://www.tech-recipes.com/windows_tips566.html
Egyéb kérdés?
<#wink>#wink>
elõre köszi.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
UI3.: Én nem a biztonsági központról beszéltem....Azt bárki le tudja lõni 😄
Ha elmondod-><#worship>#worship>
UI.: nekem az SP1 is atomstabil volt 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Emiatt ugyan fel nem rakom az SP-ket, fõleg, hogy eddig semmi gondom nem volt. Még a legújabb PoP is leindult a CD-ROM lehúzásos módszerrel.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A szitu: Windows XP Pro (SP nincs fent), DT 4, optikai meghajtó kábelek lehúzva.
Image fájl mountol, játék telepít, minden happy, CD-kulcs elfogad, még nagyobb BÓDOTTÁ. Ikonra kattintás, 3 intro mozi vigyorogva megszemlélés, majd...
A gép újraindul.
Kérdésem: MIAFAXVAN? <#idiota>#idiota>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
1. a két file ugye ott a vinyón (mds,mdf). Alcohollal bemountolod, install.
2. gép kikapcs, lehúzod a cd-rom, dvd, stb, írók tápját mindnek.
3. újraindít, beírod a kódot, és mennie kell, ez 100%.
Ha nem, hibás a letöltött/kapott, stb file.
Nekem sajnos ne megy😞
Szintúgy megcsinálok szóról szóra mindent mint ami itt le van írva de mindig error a kulcs ellenõrizésnél.
Annak van jelentõsége hogy MDF vagy MDS fált mountolom be a daemonba?
Vki megtudna dobni egy MDS fájlal e-milbe?([email protected])
Elsõ rész jobb volt sokkal szerintem mind hangulatban mind harcban szerintem😞
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
csuripi: beletettem, lángoló karddal rá is vágtam, de csak az elsõ ajtó nnyílt ki, mögött van még egy, az nem akar.
Szerintem az 1-nek jobb volt a hangulata, nem sokat javítottak rajta csak több képesség van, grafika ua. kb. nézet az meg elég dühítõ sose arra nézz amerre kéne illetve, ha többen vannak nehéz azt ütni akit akarsz, most vmi arab szigeten vagyok vmi fõembert kell leölni lebeg vmi szaron meg trombitál, azt úgy idéz lényeket, természetesen õ nem sebzõdik, nem tom mit kéne csinálni😊