Knights of the Temple II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az asztalon van 1 papír azon van rajta hogyan kell forgatni a kerek bigyókat.
Meg van a szem és a kulcs is de a kardot egyszerûen nem találom.
Nem tudja valaki mit kell csinálom?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Next PC upgrade: 2022
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az elsõ mondatot elmondja a komisz, aztán síri csend! Csak kattintgatok az egérrel a válaszokra, de nem beszél ez a hülye lovag.
Eredetiben van meg a játék. Most szereztem meg a kulcsot Yusra-ban és a fõellenség harc után megyek kifelé. Illetve csak mennék!<#szomoru2>#szomoru2>
A kapunál ahol betöltené a következõ pályát „Escape on the roofs” nevût egyszerûen kilép!<#rinya>#rinya> Már a gépet is újra indítottam és az segített! Hogy a fenébe lehet ez???<#nemtudom>#nemtudom> Járt már így más is, mit tudnék csinálni?<#help>#help><#help>#help>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A kard a a "Holtak szigetén" van. (2 fõellenségegl küzdesz meg, az egyik valami ?rák v skorpió? a másik meg valami csontszörny. A csontszörnynél van a szuperkard.
First Gate-re bejutás:
Kulcsot berakod a helyére (bejáratnál a kõvájatba), majd a szuperkarddal rácsapsz oda ahová a kulcsot beraktad. Utána felmászol az ott lévõ kis "hegyre", kart lehúzod és baromi gyorsan lerohansz, mert a visszintes rács be fog záródni. A többi sztem már menni fog.
Jó, hogy van még valaki... 😊
Az a helyzet h 2éve játszottam elõször vele, akkor itt leragadtam, mentéseim voltak azokat töltöttem vissza. Konkrétan nem tudom milyen kardra gondolsz, de volt egy küldetés amikor a kovácsnak egy ?nemes fémet? kellett vinni aki fegyvert csinált belõle? Az lenne az?
Elkezdtem újra a játékot az elejétõl, mert arra gondoltam valami fontosat kihagyhattam, ezért ha van még valami ami kimaradt akkor abban nagy valószinûséggel tudok segiteni...
Igyekszek minél hamarabb válaszolni, de sztem gyorsabb ha msn-en beszéljü meg ?! a végeredményt meg ideirjuk h ha netán elakadt volna még valaki....
[email protected]
Addig is üdv!
Amugy neked már megvan a kard mi kell? Nekem még az sincs tán.
Azt hol találom? Vagy az az a sárga kard mi világít Sötétbe?
De azt meg nem kéne tudnom eladnom:p Help pls.
Game fut, a szigeten tartok ahol a 3 boszi van.
a kulcsot beraktam a kart lenyomtam, gyorsan lefutok,de a vizszintes rács mozdul csak el, a függõleges ott marad. Lassú lennék? Valaki adjon tippet pls!
Sajnos elhagytam a játék "disc key"-ét, ha valaki kitudna segiteni azt nagyon szépen megköszönném. Régen játszottam vele, csak nem tudtam végig vinni, ezért újra megpróbálkoznék vele.
Korábban szó esett a boszorkákról akiket meg kellett ölni,és a szimbólumot én is beraktam.... valahol itt ért véget nekem is (lassan futottam ezek szerint...😞 )
[email protected]
Köszi elõre aki gondolt rám!
ettõl majd elkábul éS addig üsd vagy lõdd.
Ha lement a fél élete , intro után mász fel köveken, és a hasÁt lõd ahol sEbb van.
Meg jobboldalt ha lemegy a csík mitörténik?
az elsõ miatt végignyomtam
graf jó meg lennének benne ötletek
de amúgy csak idõpazarlás
ricsa008: Neked fell van téve a Windows SP2?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
a hangok is eléggé szegényesek soxor, és ezt az állandó zene próbálja nem feltünõvé tenni, viszont az nem rossz
ha rendesen megcsinálják, a blade of darkness méltó utódja lehetett volna, minden tekintetben a kor követelményeinek helytálló,egyedül a hangulata kiemelkedõ, annyira "darkos"
Nekem nem megy, checking után rosz cd key-t ír ki, pedig kihuztam mindent.
Valaki tud segiteni? Köszi.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350