RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
HUNMARK2 😄
48 lvl acc ranger gunner striker 😄 de aszem vágod.. mivel mindig együtt nyomjuk 😄
vedd fel Marci1-et, és GodSmack-et
... pont ez a baj ...
Bocs, hogy rövid leszek, mert melóban vagyok.
Infó kellene a GVG -rõl!
-Hogy kell játszani.
-Mennyi ember kell.
-Mi legjobb csapat összeállítás. (szerintetek)
Kb ennyi lenne egyenlõre.
Elõre is köszi!
Üdv:
-Mordak
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
Én az RF Ultimate-n nyomom. Azt jobban szeretem, mert egyszerûen jobb.
www.rf-ultimate.com
Ami titeket illet, ti milyenek vagytok ? Mert én teljes accretia fan 😄
Nekem acc-nál kezdõdik, és végzõdik a játék.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
... pont ez a baj ...
Population Statistics
Lumen
Bellato: 38%
Cora: 25%
Accretia: 37%
Novus
Bellato: 39%
Cora: 25%
Accretia: 36%
Solus
Bellato: 36%
Cora: 33%
Accretia: 31%
Population Spread
Lumen: 22%
Novus: 48%
Solus: 31%
Már csak azt nem értem, ha mindenhol bellbõl van a legtöbb miért nem mi nyerünk állandóan? 😊
Ittende van egy link egy magyar fórumra. Néhány magyar guildet összegyûjtöttek - ott meg tudod nézni hogy melyik fajnál, melyik szerverre érdemes menni. (mmint hogy legyen magyar társaságod/segítséged).
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ha van jó dodge cuccod akkor nehezen tudnak megütni, ami a túlélési esélyeidet erõsen megnöveli 😄
Amúgy én úgy tudom - 40en nem lehet xClassolni. (remélem tévedek, mert akkor nem kell pirulát hazsnálnom 😄 )
A wind fegyó - jelen esetben - azt jelenti, hogy windes talic van benne. Tehát lehet akár egy SI knife - egy wind taliccal.
Ha most 40en magere váltok akkor 0ról kell felhúzni a force skilleket és a végeredmény,hogy kapok 1 mágust aminek van +1 dodge buffja ha jól értem.
kis help kéne! a callinac-ok írtásához állítólag a Wind fegyver a leg jobb! elég a talic vagy alapbol is wind fegyver kell?
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
ha nagyon nem akarsz újat kezdeni (pedig manapság elég hamar fel lehet húzni 40-re egy karit megint ), akkor esetleg azt megpróbálhatod hogy 40-en wizardot választasz kasztnak, így a force spelleket is elite szintre megtudod elvileg tanulni, és mellette megmarad a rangerskillekbõl a dodge, ami igen hasznos tud lenni. legtöbb ranger így tolja manapság.
Válaszokat elõre is köszi.
egyszerû scam.
Tehát aott esetben ha egy PBbõl egy acc elemental pottyan ki, csak átverésbõl rakják fel AHra?
Mert a szerencsétlen noobról lehúzni azt 100-200 milliót nem épp etikus.. :S
vagy pedig BD partyzni, az biztos xp, és még a dropok se rosszak.
de egyedül azon a szinten csak akkor tudsz jól xpzni ha topos cuccod van (+3-4-es int armor, +4-5 int fegyó, elemental ékszerek, ilyesmi).
Attól függ mi leszel - élesztõ vagy az a battle leader. (csak átfutottam az acc kasztokat) - Élesztõként el kell tûnnöd a föld színérõl és csak 1 percenként elõmászni felhúzni valakit 😊
A másik gondolom buffol "mint állat" akkor nem vagy annyira veszélyben. Mindenesetre az élesztõket senki nem szereti 😄
--
Kulcsot itt tudsz igényelni.
--
A fajok közötti tárgyátadást még nem próbáltam, de állítólag nem mûködik a kidobom és felveszem taktika...
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Húzz fel minden PTt. Neked is leginkább a túlélésre kell játszanod, mint minden specnek: tehát magas melee - hogy jó armort tudj hordani, magas shield - magas range - legyen elég SP éleszteni, meg magas Def hogy legyen valamennyi hpd is 😊
PTzz mint a kisangyal 😊
próbáld meg a gamershell.com-on megkeresni, ott elég sok mmo kliense megvan letölthetõben.
Tegnap találtam rá neten erre a játékra, le is akartam szedni gyorsan de fileplanet nem engedte. 😞 Honnan lehetne letölteni?
Én 42-45 Aba DM-ben.
43-tól már én tankoltam, most 46-on simán megvan 2k-s potival + Smart int +2igi -s Spadonával, vagy Smart-os vulcan-al. (húzom a kicsiket a klánból)
45-46 kb 4 óra volt egy Elan party-ban. Sajna a klán max VC-be jut ki, de ott meg a cora RL raid partyzik folyamatosan 😞
Lassan, de biztosan fejlõdünk, és már úgy vagyunk vele, hogy inkább fizetünk egy pár 51+ -os karinak 48-ig. Ott megint CP farm a 48-as karokkal és pénz gyûjtés.
Egyébként már mindenki utál minket Etherben 😊)) (FOHU) És persze menekülnek is amint meglátnak 😊 hamarosan új videó a youtube-on 😊 A minap majd 2 órán keresztül gyaktunk a népet.
-Mordak (Morbak nevû cora NEM én vagyok....)
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
hogy 40-43 ether, utána 50-ig fõleg partiban, ahogy adódik elan/vc mákosabbja 48-50-ig vagy outcast vagy beast mountain
50-51 BD-ben gyerekjáték (még 52 is), 52 felett pedig cartela lab.
#hhwnd