RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
40-tõl VC (Cauldron Volcano)
45-tõl Elan
47-tõl Beast Mountain / Outcast Land (személy szerint ezeket a mapokat gyûlölöm - üresen is jobban szaggatnak mint a CW)
51-tõl Etherben a kutatólaboratórium (itt még nem jártam 😞 de hallottam már olyanról aki körülnézett 😄 )
Persze, ha ezeken a szinteken mész oda, hamar otthon találod magad.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
jelenleg lvl46-on vagyok, és eddig szinte mindíg egyedül játszottam, persze voltak és vannak is olyan emberek akik segítenek, nélkülük nehéz lett volna idáig eljutni, pláne hogy a kari is jólegyen. köszönet mindenkinekaki eddig is támogatott 😊!
a rázós része most jön, pláne ha továbra is egyedül leszek! a jó xp-t dobo mobok kifogytak, 1 AB ami szintben felettem áll 0,03%-ot ad csupán😞, ellenben jól fogyasztja a pitit 😞! viszont az általam ismert világok közül ez adja a legtöbb xp-t! a PVP még felejtõs, ahoz jobb felszerelés kell, az int páncél+fegyver keveset ér az átlátogató CP vadászok ellen! a Warrior kaszt elég erõs, csak nagyon lassú, mindíg kell legyen nálla wind fegyver vagy range ruha, vagy speed buff vagy mind3 egyszerre, hogy felvegye a versenyt a többiekkel!
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
pvp kari.... végülis bármelyik, attól függ melyik faj tetszik meg. ebben a játékban jobban bátorítják a pvp-t, itt nem vesztesz xpt ellenféltõl mint l2-ben meg hasonlók. meg itt nincs is annyira megosztva mint l2-ben hogy egy support kari az kb szart se ér pvpben vagy szintezésnél egymaga.
játszható szint.... hát lássuk. most 55 a max szint, és hogy normálisan is érj valamit, ahoz legalább 43-45-re érdemes feltolni magad. ez, minimális kezdeti segítséggel 1, max 2 hónap alatt elérhetõ sztem.
magasabb szinten már eléggé partiorientált a dolog, kb 45-ig simán ellehetsz magadba is. talán felette is kicsit még.
Egyenlõre ennyi,a válaszokat elõre is köszi 😊
Igazság szerint haverom ajánlására kipróbáltam egy nem hivatalos szervert (RF Ultimate, ha valakit érdekel), ahol sokkal gyorsabb a fejlõdés és sokszorosa a tárgyak dobálódása. És van, hogy ilyen unstable izékbõl egy ellenfél kidob vagy 20at, aztán érdekelne, hogy mire tudom használni, ha már annyi van, hogy nem tudom hobá tenni, pénzt meg nem ér.
feltolja a fegyót annyira amennyit ír.
a stable az alsó határra tolja, az unstable a felsõ határra, de ott rontás esélye áll fent.
tehát egy stable 3-4 upgradernél +3-as lesz a cucc
egy unstable-nél 4-es, HA sikerül.
gyere át cora vagyo vagyunk ott páran már haverok
öcsém szomszéd ..stb..
ja az egyik subarchon is a spanom már 😉
és magyar !!!
JA a legfontosdabb SOLUS szerver és cora
botok meg csak a kezdõhelyeken vannak manapság már, gm-ek rendszeresen banolják õket, dehát csinálnak másikat.
de mindt 5 szor kell lenyomni mire csinalja
meg kb minden 3-adik jaekos bot.... eleg uncsi igy jatszani
Ha valami sértõt irt az öcsém akkor ne engem szidjatok kösz!
Barnus elmentél Officialra?
amúgy meg reg key ügyben majd az újabbak segítenek, én még régen dobozostul vettem a játékot.
CORA vagyok summoner XD már lvl 35 a Soluson magyarral 1 el talákoztam eddig
ottani nevem : BARNUS és haverom meg Wizzurah
a topic indítója meg eltûnt mint gerillák a ködben még régen, szóval moderátort nemhiszem hogy találunk. max indítok egyet és akkor izé. bár nemtom hogy kell 😄
mondjuk lehetne nyitni egy külön topikot a saját forumok közé (wärez féleségnek)
és akkor már csinálni egy bannert ide, a faq-s oldalt berakni fejlécbe stb 😊
jameg házigazda is lehetne vki már akkor aki elég jártas Rf-be
#hhwnd
jah és nemmellesleg illegális is, magyarán bármikor bezárhatják.
pl en kb 4 honapja jatszok poan es most olyan halado szinten vagyok az emberek közt a szeron és még kb vagy 2 evig akarom is itt tolni😮
+rfbe a lv45öt hihetetlen könnyû elérni anno 2év a lv40ért is szenvedtem de most a 45 nagyon hamar meglett ep2-ben irtó gyorsan lehet fejlõdni még....😊
Am Barnus sztem se kell ráerõltetni az emberekre az accretiát!Mindenki amivel akar!Én pl csak accretiával nem játszok.
Télleg..aki poa pvp-n Bell vagy Cora akkor irjon a játékban nekem:
Kecsap
Eddigi magyarok ott:
acc: BARNUSKA, Barnuskaa, Gera, DontPanic, VajasKifli, VajasZsemle, Geiko, Kecsap
cora: Kukulkan
én ennyiröl tudok akikkel joban is vagyok a töbiekröl nem halottam semmit de még vanak bellek és corák ..sajnos 😄