RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Köszi. VC-t megtaláltam közben a neten, lehet, hogy benézek így 42 körül vagy majd haverral partyban, õ 41es, de mindjárt õ is 42 (addigra meg én 43)

Töltsük le az internetet!

Chai
Magasabb szintekre:

40-tõl VC (Cauldron Volcano)
45-tõl Elan
47-tõl Beast Mountain / Outcast Land (személy szerint ezeket a mapokat gyûlölöm - üresen is jobban szaggatnak mint a CW)
51-tõl Etherben a kutatólaboratórium (itt még nem jártam 😞 de hallottam már olyanról aki körülnézett 😄 )

Persze, ha ezeken a szinteken mész oda, hamar otthon találod magad.

Nethyrrea
azzal csak oda. vannak más helyek még magasabb szinten ahová csak biznyos szint felett tudsz bemenni/beteleportolni

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

KILLER2
Azzal a transportal vagy mivel, csak Etherbe lehet menni? Nincs több sziget a játékban, ahoval el lehet jutni?

Oks köszi majd próbálok pmelni 😊
Nethyrrea
vagy Apa be tud venni, vagy én ha bentvagyok.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nah kreáltam karit novuson bellato rangert. Asthen néven van karim ha valaki be tudna venni guildba jó lenne a közös chat miatt mert baromi sok kérdésem lenne 😊 Jelenleg lvl10 vagyok.
akarom mondani: potit 😊

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

üdv
jelenleg lvl46-on vagyok, és eddig szinte mindíg egyedül játszottam, persze voltak és vannak is olyan emberek akik segítenek, nélkülük nehéz lett volna idáig eljutni, pláne hogy a kari is jólegyen. köszönet mindenkinekaki eddig is támogatott 😊!
a rázós része most jön, pláne ha továbra is egyedül leszek! a jó xp-t dobo mobok kifogytak, 1 AB ami szintben felettem áll 0,03%-ot ad csupán😞, ellenben jól fogyasztja a pitit 😞! viszont az általam ismert világok közül ez adja a legtöbb xp-t! a PVP még felejtõs, ahoz jobb felszerelés kell, az int páncél+fegyver keveset ér az átlátogató CP vadászok ellen! a Warrior kaszt elég erõs, csak nagyon lassú, mindíg kell legyen nálla wind fegyver vagy range ruha, vagy speed buff vagy mind3 egyszerre, hogy felvegye a versenyt a többiekkel!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

Nethyrrea
uh, legegyszerûbb ha visszaolvasol némileg itt a fórumban, sztem fele kérdésedre fogsz választ kapni.

pvp kari.... végülis bármelyik, attól függ melyik faj tetszik meg. ebben a játékban jobban bátorítják a pvp-t, itt nem vesztesz xpt ellenféltõl mint l2-ben meg hasonlók. meg itt nincs is annyira megosztva mint l2-ben hogy egy support kari az kb szart se ér pvpben vagy szintezésnél egymaga.

játszható szint.... hát lássuk. most 55 a max szint, és hogy normálisan is érj valamit, ahoz legalább 43-45-re érdemes feltolni magad. ez, minimális kezdeti segítséggel 1, max 2 hónap alatt elérhetõ sztem.

magasabb szinten már eléggé partiorientált a dolog, kb 45-ig simán ellehetsz magadba is. talán felette is kicsit még.

Most,hogy láttam Free a game gondolkozom kicsit kiszakadok L2bõl és megnézem milyen is. Pár infó és tanács kéne : szerver ahol van magyar v. klán magyarokkal akik tapasztaltak. Érdekelne milyen karit érdemes kezdeni ha pvpzni is szeretnék (leginkább DD érdekel) Még 1 fontos kérdés kb mennyi idõt kell rászánni arra,hogy 1 játszható szintre vigyen az ember 1 karaktert,és mennyire party orientált a game.
Egyenlõre ennyi,a válaszokat elõre is köszi 😊
KILLER2
És ezeket hogy kell használni?
Igazság szerint haverom ajánlására kipróbáltam egy nem hivatalos szervert (RF Ultimate, ha valakit érdekel), ahol sokkal gyorsabb a fejlõdés és sokszorosa a tárgyak dobálódása. És van, hogy ilyen unstable izékbõl egy ellenfél kidob vagy 20at, aztán érdekelne, hogy mire tudom használni, ha már annyi van, hogy nem tudom hobá tenni, pénzt meg nem ér.

Nethyrrea
ha jólsejtem mire gondolsz, akkor a következõ, stable/unstablet gondolom érted

feltolja a fegyót annyira amennyit ír.

a stable az alsó határra tolja, az unstable a felsõ határra, de ott rontás esélye áll fent.

tehát egy stable 3-4 upgradernél +3-as lesz a cucc
egy unstable-nél 4-es, HA sikerül.

CSOki444
megveszed nekem adod

KILLER2
Lenne egy olyan kérdésem,h ogy mire jók azok a shopban vehetõ unstable 3~6 ignorance upgared-ek és hasonló cuccok? Mit tudok velük csinálni és hogy?

CSOki444
Szia Tesa KEcsap átmentme eredetire mert a poa beszart meg kell a kihivás az ujjaimanak 😄
gyere át cora vagyo vagyunk ott páran már haverok
öcsém szomszéd ..stb..
ja az egyik subarchon is a spanom már 😉
és magyar !!!
JA a legfontosdabb SOLUS szerver és cora

Nethyrrea
mit kellett lenyomnod ötször

botok meg csak a kezdõhelyeken vannak manapság már, gm-ek rendszeresen banolják õket, dehát csinálnak másikat.

Most nem azért mondom de eredeti eleg hogyismondjam szar... vagy nemtom
de mindt 5 szor kell lenyomni mire csinalja
meg kb minden 3-adik jaekos bot.... eleg uncsi igy jatszani
Nethyrrea
tHUNder, de most nem vagyok bent

Ok a nevem ugyan az mint forumon de ha irod a klanod nevet akkor jelentkezem oda
Nethyrrea
novuson bellatoknál van egy klánom, majd beveszlek.

Na zsir sikerult. Az elso szerveren vagyok hirtelen keverem oket bellato ranger ha esetleg masikon vannak magyarok meg most szoljatok átmegyek...
Na gyerekek visszatértem(Kecasp vok az acc poáról)
Ha valami sértõt irt az öcsém akkor ne engem szidjatok kösz!
Barnus elmentél Officialra?
Nethyrrea
van ingyenes regisztrálási lehetõség is valahol fileplaneten nemtomhol, anno sikerült.

amúgy meg reg key ügyben majd az újabbak segítenek, én még régen dobozostul vettem a játékot.

Na ha ebben valaki tud segiteni megköszönném
ez most komoly?? hogy akkor kapok cd kulcsot ha fileplantrol szedem le de ha onnan akarom akkor fileplanetra kell fizetnem az accountert... ez hol 100% free? ez rohadtul nem ingyenes.....
Valaki el tudna mondani hogy kell regisztralni?? Vagyis mindoszze anyit hogy egy cd kulcs kéne....
Már nem kell de ha valakinek ugyan ez a problemaja itt egy link:http://findfiles.com/list.php?string=RFOnline_EP2_Installer.exe&size=1587365123&db=Mirrors
Ti honnan szedtétek le redetit? fileplanetrol?? ha igen akkor valaki meg tudna mondani mert van az h regisztralok bejelentkezek ramegyek szedje le és azt irja jelentkezzek be... akkor beirom megint és ujra ugyan ez történi ha valaki tudja miert pls irja le vagy ha tud masik oldalt ahonnan le lehet szedni. thx elöre is
CSOki444
NA átmentem eredetire mert szarakodik a tört 😊

CORA vagyok summoner XD már lvl 35 a Soluson magyarral 1 el talákoztam eddig

ottani nevem : BARNUS és haverom meg Wizzurah

Kecsap mikor vagy fent??? probaltam irni rád
Nethyrrea
nemondd hogy nem szóltam 😄

a topic indítója meg eltûnt mint gerillák a ködben még régen, szóval moderátort nemhiszem hogy találunk. max indítok egyet és akkor izé. bár nemtom hogy kell 😄

Poa PVP megint besz*rt..<#violent><#wilting><#gun><#ijedt><#falbav><#fejvakaras>
Hát én nem vagyok híve a tört szervernek,ez olyan ,mint ha cheatelnél bármelyik játékban.Nekem is idõ be telt elérni a 47-et,de egyre jobban élvezem.Sztem,ha gyorsan fejlõdsz,elég hamar megunod,bár ez csak az én véleményem)))
allock
ugyanmár melyik online játéknál nincs tört szeró 😊

mondjuk lehetne nyitni egy külön topikot a saját forumok közé (wärez féleségnek)

és akkor már csinálni egy bannert ide, a faq-s oldalt berakni fejlécbe stb 😊
jameg házigazda is lehetne vki már akkor aki elég jártas Rf-be

#hhwnd

Nethyrrea
amúgymeg marhára nagyobb élmény, tört szerverek 95%-a instabil, alig van pár ember amivel az eredeti játék pár eseményét nem is lehet élvezetesen játszani (ostromok, chipwar, satöbbi), jópár dolog nemmûködik vagy nem úgy mûködik ahogy kéne, gm-ek random gondolnak egyet és szerver wipe, pár nap alatt megunja az ember mert mindenki ugyanakkora szintû és mindenki a maxon van, és még sorolhatnám.

jah és nemmellesleg illegális is, magyarán bármikor bezárhatják.

Nethyrrea
akkor ne is játsszál mmokkal mert ennél csak nehezebb.

hát nem tom poan par nap alatt csinálsz több száz millát, tuningolni tudsz mi ebben a nehéz?fejlõdni irtó könnyû..perfect amu ring-eket is simán szerzel ergo mert van pénzed, ha meg bebukod par hét alatt vissza szeded

nemtom hogy van nalad ez a high rate minden cucc mert ha tudsz ilyen szervert mutatni akkor ügyi vagy általában a high rateban is van nehezites amitol min 2 honap kell a jo cucchoz vagy több... hiába high rate
pl en kb 4 honapja jatszok poan es most olyan halado szinten vagyok az emberek közt a szeron és még kb vagy 2 evig akarom is itt tolni😮
tört server high rate, egybõl megvan minden hamarabb megunod ez volt nálam L2nél, egybõl minden megvolt sok della stb, na azóta nem is játszok vele
+rfbe a lv45öt hihetetlen könnyû elérni anno 2év a lv40ért is szenvedtem de most a 45 nagyon hamar meglett ep2-ben irtó gyorsan lehet fejlõdni még....😊

Kb offot nem anyira szeretem mert mire oda jutsz hogy vagy valahol addigra megunod:S általában ez a szitu és a tört szerverek nagyobb élményel járnak....
Nethyrrea
miez a sok tört szerver reklám?

Kicsit lemaradtam amit utolso uzenetnek irt nalam az 2007 dec 27 volt....
Sziasztok emberek . Nem ismerhettek ujj vagyok itt. Ha gondoljatok akkor johettek egy tört szerverre😛 mert egyedül uncsi ott a sok idegen kozt (Rf Poa) koszike bellato vagyok amugy 55 zerker Babe nével ha valaki jon akk mail v pm ram😛
Egyetértek!
Am Barnus sztem se kell ráerõltetni az emberekre az accretiát!Mindenki amivel akar!Én pl csak accretiával nem játszok.
Télleg..aki poa pvp-n Bell vagy Cora akkor irjon a játékban nekem:
Kecsap
poa a high rate (pvp server)arra jó hogy megnézd a játekot, 60x a rate assszem szal könnyû van neki rpg servere 6x assszem + a pvp seron minden gm nem kell a pt-et feltolni,haver pl azért ment át oda mert megunta fel pt-ni a driver-ét és nagyon gimp lett semmit nem ért a karija szal eredetihez türelem kell de megéri itt tolni, magyarok mindenhol vannak novus,lumen,solus clán is van pár assszem bár nem tudom melyik fajnál

Hali ! Játszik közületek valaki eredeti serveren? ha igen melyiken? miért érdemes erre a POA serverre menni?: köszi | bye
Nethyrrea
bezon

Hát Barnus ez nem volt szép.Az ,hogy ki mivel játszik mindenkinek a szíve joga sztem.
CSOki444
MAGYAR accréciák irjanak nekem pm et itt vagy a POA pvp szerveren elérhetnek a lenti neveken.
Eddigi magyarok ott:
acc: BARNUSKA, Barnuskaa, Gera, DontPanic, VajasKifli, VajasZsemle, Geiko, Kecsap
cora: Kukulkan

én ennyiröl tudok akikkel joban is vagyok a töbiekröl nem halottam semmit de még vanak bellek és corák ..sajnos 😄