RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Furcsa hogy Ennyire szívedre vetted a CP dolgot, holott te jöttél ide keménykedni. Az, hogy mekkora ász vagy, mindenkit lenyûgözött - és valóban.
Csinálsz egy bell altot akivel könyörögsz a Corad életéért - dicsõ cselekedet.
Nos: 240K CPt Lowbiek gyilkolásával nem lehet összeszedni. Tehát hiába dugdosnád át az arcocskádat hzzánk (mellékesen be se férnél Solusba, a mérete miatt).
És mit is tartogat az új patch?
-ShieldMillerek Block esetén is elszenvedik az 1/3ad dmg-et
-Nem lehet nálad magasabb Summonod - ugranak a cheatelt karik
-Feleannyi lesz az RMAU ára, majd akkor nem kell 500 milliót kipengetnie egy szerencsétlen Bellnek, hogy sebezni tudjon.
részemrõl FLAME off
Tisztában vagyok vele, hogy csak én látom. Az is a cél, hogy nekem tetszen. 😊
The gods have disconnected you ...
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
46 vagyok és ha legközelebb találkozunk 1 vs 1 ben már te fogsz elölem menekülni.
Ja vájad csak azt az uj patcht nemcsak nektek tartogat uj dolgokat a patch ....
ja amugy a 240k cp pont az sztem lofasz már ne haragudj és 1 honapnyi játék utána 100k nál járok és csak ritkán dugom át az orrom a fajtádat leölni...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Volna is egy kérdésem.
Milyen következményekkel járhat az ember belenyúl a textúrákba?
Mint talán oly sokan én se olvastam el a felhasználói szerzõdést, de biztos kitértek benne erre is. (Az eredeti játék állományok módosítására)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://fohu.extra.hu
Furcsa, h sikerült Mordakot kihoznod a sodrából!
Pedig egészen béketûrõ ember. 8)
@Mordak
Feleslges egy ilyen kis csipán felhúzni magad. Mi ezt nem érthetjük. 😉
A mai fiatalságnak nagyon sok magánéleti problémája van, így kénytelenek a játékban kiélni magukat ... Bár azért nevetni lehet rajtuk. Pláne ha valaki a lentebb leírt módon teszi. <#nezze>#nezze>
-50% cash 1 RMAU pl. hogy csak a legjobbat említsem.
Jah eszembe jutott még 1 cheat...
4 Cora nuke -al 1 CW-n könnyû a vesztes szitut visszafordítani.
3nuke / nap... na jah mindenki másnak....
A múltkor engem kértél, hogy ne bántsunk XD
LOL
Látom már 45 vagy... sajnálom, hogy folyton DC-zett ma este a karim....
Ui: A gyors szintlépés gimped karihoz vezet. csak ovatosan
az acc a bellek ellen :S
jaj jaj jaj
amugy már sry nem lesz magar klán csak 1 ember jelzett ...
Az 1hites M72-t mindenki ismeri.
De valahogy érdekesnek tartom, hogy Bell oldalt sosem emlegetik annyiszor mint a másik kettõt. Mindenesetre kiváncsian fogadnám a Bell hackek sorolását, hogy tanuljak valamit.
(Ha hirtelen feltûnik a semmibõl egy redMAU az nem számít cheat-nek, ne köss bele egy HCbe, ill ez mûködik fordítva is...)
Amugy nem azért de nézd reálisan a dolgokat.
Minden oldalon van cheater!
pl: Acc siege kit cheat.
engem tengap egy ksi low level acc lött szaráá másodpercenként 10 et lött rám XD
ja amásik meg siege kittel az oldalán rohangált pajzsal a kezében XD
hahaha
Sorolok pár dolgot hogy miért is „szopattok” minket:
-Summon bug – egyszerre 3 summonnal rohangászni jó dolog
-Forcelog – igen továbbra is fenn áll, kedves fajtársadat Morbakot kérdezd ez ügyben – tegnap 3x is produkálta magát Solusban
-Magasabb szintû summonok, amiket egy map glitch-el VCben felhúztak majd eladtak AHn.
-Nem egészséges az a dps ami a coráknak van 2 perc alatt legális eszközökkel nem lehet 25%ot lecsapni az ACC chiprõl. (mint 2 nappal ez elõtt)
Amúgy ne aggódj nem sokáig fog tartani a pünkösdi királyságotok... Tegnap már nem tudtatok gyõzni. Hamarosan a másik két faj csak titeket fog ütni, várhatjátok hogy egymásnak essenek.
Jó muri lesz corának lenni…
A BELLEK ÉS ACC ÁLLANDOAN SZOPNAK TÖLÜNK
SEMMI KIHIVÁS NINCS MÁR A CW BEN ...
DE MOSTANÁBAN KETTEN JÖNNEK ELLEÜNK XD
UGY IZGIBB DE MÉG IGYIS NYERÜNK
NA AKKOR VÁROM A JELENTKEZÖKET
http://rfo.gportal.hu/ itt
Aki most kezdi vagy már elkezdte de mégkisebb szintü vagy akár csak magyarokkal akar együtt játszani az kérem jelezze!
Solus szerverre jöjjön cora fajjal.
eddig 5 magyar van van köztük kis szintü és 47 es szintü is szoval vegyes még....
DE ha esetleg valaki ugy dönt hogy lenne kedve csatlakozni akkor az kérem vegyen fel skypon a cimem: gasparbarnabas keressem rám és vegyen fel .
Segiteni tudunk bármiben exp cuccok pénz ...csak jo lenne már egy magyar cora klánt csinálni ami aktiv és erös összetartó!
üvd.
BARNI
legrosszabb esetben várni kell 1-2 napot mire belerakják az update-kbe. vagy próbálj másik vírusirtót mert topikba is írták hogy mással úgytûnik nincs gond.
nekem simán lement az update! a NOD nem jelzett semmit!
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
köszönöm,további jo játékot!
A legutolsó Update után nem hajlando elindulni a program mert aZ AVG-m Trojai-virust észlel és leál a telepítõ
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=281307
ugyanaz a hiba ittis mint nálam
-Leszedtem az AVG-t de nemsegített
-Winfos Ujrarakva de azsem segített
-virusölés sem segített rajta
teljesen kifogytam az ötletbõl 😞 Valakinek van egy épkézláb ötlete?
... pont ez a baj ...
Válaszért elõre is thx.
... pont ez a baj ...
találsz párat. PL siege kit-el acc.. kinyitja az SK-t, és közben pajzs... vagy lándzsa, és mellette pajzs.. vagy fegyver, másik kezében lándzsa, vagy kétkezes fegyver.. vannak csúnya dolgok. meg olyan speedkack-et láttam... elrepülök jetpackel egy acc mellett, és õ sétálva lehagyott... ez kb úgy néz ki, hogy loehagyod, és mindig mellédkerül.. vagy eléd.... elég fura
... pont ez a baj ...
ha lenne valamilyen hackelési módszer (amiben mondjuk nem kételkedek annyira), akkor sokkal több esetrõl hallottunk volna.
Solus serveren a magyar clán a bellato oldalon 40 fõ van talán de mint kitaláltátok offline mind, van 10fõ aki tolja úgy ahogy, de átlagban 3ember online így sajna fejlõdni is nehéz😞
Novus szerver
Bellato Warrior LVL 46
itt sok honfitársunk játszik😊 a klán is folyamatosan fullon van " jelenleg 50 fõ a max" csak soha nem vagyunk fenn 1x-re 😞
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
Töltsük le az internetet!
és állitolag sok hekker jáccik csalással valaki tud valami csalást vagy bármit mert akkor csinálok accréciát kiprobálni vagy nem is tudom.
Én nevem- BARNI és summoner grazier lvl 45
öcsém- CRoni warrior Black Knight lvl 42
Haver- Wizzurah sumoner grazier lvlv 39
fönök 😄 ProvidenceBraker grazier lvl 51
uj haver Menton-Dark Priest lvl 41
na egyenlõreennyi magyart ismerek csak soluson még csak 1 hónapja jáccok
Töltsük le az internetet!
Feltettem azt a kérdést, hogy ki hol játszik. Killer2-õn kívül senki sem válaszolt. 😄
... pont ez a baj ...
ezt jó tudni. Ha nagymenõ leszek, akkor én is ilyenekre fogom elverni a pénzem 😄
... pont ez a baj ...
gvg matchet csinálni kell eleve ugye 2 guild, 5ezer gold mindkét klán részérõl regisztrációs költségnek, és klán vezetõ szavazással lehet gvg idõt regisztrálni, ha találsz szabadot. sok klán szeret a saját alt-klánjaikkal gvg-zni az ingyen 2k cp miatt. nyertes klán visszakapja az 5k goldot, és az ellenfél guild 5k goldját is pluszba, 2k cpt, meg egy warriors witness medált, amibõl legalább 7-et a heronál be lehet váltani meglepire.
csapatösszetétel, létszám, legkevesebb 8v8, de lehet akár 50v50 is. asszem regisztráláskor ki lehet választani. hogy milyen kasztokat válogatsz be az nagyban függ attól hogy az ellenfél kikkel megy, milyen szintûekkel.